Sparringi 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#51 Postautor: dannie » 6 lutego 2006, o 22:30

hayabusarider pisze:Zawodnicy TŻ powinni za punkt Honoru przyjąć Zwycięstwo w dwumeczu z Józkami z mojrzeszowa. :twisted:
Tylko kto przedstawi nowym zawodnikom tą zawiłą historię związaną z klubem i kibicami z mojrzeszowa :?: :lol:

rok 3021: Historia stala sie legenda, legenda stala sie mitem... od wieków przekazywana z pokolenia na pokolenie ksztaltuje poczucie jednosci i solidarnosci mieszkancow Lublina...

A bylo to tak... ;) :lol: 8)

a zeby nie bylo nie na temat:
Napewno w obecnej sytuacja kazdy sparing to skarb... Selekcja najlepszych powinna byc w miare szybka, zeby nie potracic punktow na poczatku sezonu. No chyba, ze wszyscy beda jezdzic jak z nut... wtedy sklad bedziemy wybierac rzucajac kostka ;)
Obrazek

Mateusz111
Junior

#53 Postautor: Mateusz111 » 7 lutego 2006, o 11:54

Rickardsson w Lublinie :?: :?: :?:
Jak tak to chyba na sparingu będzie więcej ludzi niż na ligowych :D

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#54 Postautor: Marcinex » 7 lutego 2006, o 12:38

No, no, sparing z vice-mistrzem Szwecji to już coś. To na pewno może być największe wydarzenie w tym sezonie (o ile przyjadą w najmocniejszym składzie), obok naszego ewentualnego awansu 8) . Działaczom należą się gratulacje za zorganizowanie sparingu z tak mocnym rywalem.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#56 Postautor: kilar » 7 lutego 2006, o 13:17

Sklad Masarny wyglada imponujaco.Tylko, zeby ze skladu podanego na stronce, przyjechal przynajmniej ktos z trojki - Rickardsson, Adams, Linbaeck.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#58 Postautor: FantyÅ› » 7 lutego 2006, o 14:33

kilar pisze:Sklad Masarny wyglada imponujaco.Tylko, zeby ze skladu podanego na stronce, przyjechal przynajmniej ktos z trojki - Rickardsson, Adams, Linbaeck.

Najlepiej aby przyjechał najmocniejszy skład kurde ale się zdziwiłem jak to przeczytałem :!: normalnie masa juz sie doczekać nie moge :!: :evil: :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Speedway-Mati
Zawodowiec

#59 Postautor: Speedway-Mati » 7 lutego 2006, o 14:44

Oczywiście Masarna to dobra drużyna żużlowa z świetnymi zawodnikami (Adams,Rickardsson) lecz myślę że za pięknie było by gdyby przyjechali oni do nas na staring. Zawsze można byc optymistą :) lecz ja nie nastawiam się na przyjazd Rickiego i Adamsa.
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#60 Postautor: grzesieck » 7 lutego 2006, o 15:01

gdyby Masarna zapowiedziala przyjazd z Rickim i Adamsem, to przy dobrej pogodzie i rozplakatowaniu miasta, na ktorych widnialoby info, ze przyjezdzaja Rickardsson i Adams, to mysle, ze nawet klub moglby zarobic na tym sparingu.

zrobic bilety za 7 i 10zl i mysle, ze pare tysiecy ludzi przyszloby zobaczyc w akcji IMÅš oraz bylego zawodnika Motoru...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#61 Postautor: kdsz » 7 lutego 2006, o 15:06

Wydaje mi się, że w 2004 Masarna również rozgrywała sparringi w Polsce, ale przyjechał drugi, jeśli nie trzeci, garnitur tej drużyny. Zobaczymy jak będzie tym razem

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#62 Postautor: kleczes_GKM » 7 lutego 2006, o 18:03

Podczas przedsezonowych przygotowan w roku 2004, Nasi zuzlowcy mieli okazje odjechac sparing wlasnie z Masarna, wtedy przyjechali do Nas takim skladem:
Patrick Dybeck
Pontus Herou
Tobais Johansson
Joachim Aspgren
Niklas Aspgren(ten jozkowy)
Sebastian Alden
Fredrik Lindgren(ktory w dniu nastepnym jechal na mecz ligowy do.. Lublina :) )

a wynik tego spotkania brzmial 56-34 dla Grudziadzan, jednak przed meczem rowniez popadlem w euforie, ze bede mial okazje zobaczyc czowloke Swiatowego Speedwaya, jak widac w moim przypadku byly to mylne przedwidywania...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#63 Postautor: Cooper » 7 lutego 2006, o 18:07

A po cholere Adamsy Rickardssony i Lindbaecki mialy by sie tluc po calej Polsce na jakies pare sparingow z I ligowcami i robic kolka na torze w LBN?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#64 Postautor: kilar » 7 lutego 2006, o 18:15

A po cholere mielibysmy jezdzic z kelnerami zza granicy ?

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: bkapusta » 7 lutego 2006, o 18:26

Bo z kims trzeba. Czesc naszych musi poznac nasz tor. Zawsze lepszy kiepski sparing jak dobry trening. Pozatym bedzie okazja puscic slabszych Jelenia, juniorow...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#66 Postautor: boxing » 7 lutego 2006, o 22:18

Adams pewnie nie przyjedzie - chyba nie chce slyszec o Lublinie :wink: chociaz.... moze wlasnie przy okazji sparingu zechce windykowac naleznosc sprzed lat :wink: sam nie wiem, co lepsze dla klubu :wink:

Sklad Masarny prezentuje sie niezle - nawet wylaczajac Rickardssona i Adamsa: jezeli szwedzki team przyjedzie "w krajowce", wowczas z uwaga bede obserwowal przymierzanych do nas Lindgrena i Aldena. Czy mozna liczyc na najmocniejszy sklad gosci? Nie sadze, ale nawet bez 2-3 najlepszych zawodnikow Masarna bedzie ciekawym przeciwnikiem; biorac pod uwage, ze u nas bedzie sporo nowych zawodnikow a kibice po zimowej przerwie beda spragnieni speedwaya - z frekwencja nie powinno byc problemow: pusty stadion nam nie grozi, choc rekord frekwencji padnie pewnie na meczach z Zielona czy Ostrowem, a nie na sparingu z Masarna - nawet gdyby w jej skladzie mial pojechac Rickardsson.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Pebas
Szkółkowicz

#67 Postautor: Pebas » 7 lutego 2006, o 23:32

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089885650

Zespół z Pyrlandii został reaktywowany...

o w morde. dobry typ :lol: :lol: :lol: [/quote]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#70 Postautor: Cooper » 8 lutego 2006, o 10:11

A ja mysle, ze dobrze bedzie jak dyr. Kasinskiemu uda sciagnac sie na te sparingi wiekszosc naszych zawodnikow...

hayabusarider

#71 Postautor: hayabusarider » 8 lutego 2006, o 11:31

Jak dojdzie do meczu sparingowego z Masarną w pełnych składach to TŻ zarobi chyba za mecz na tym największe pieniądze w sezonie.
I tak trzymać!!
Jest w Lublinie bardzo dużo ludzi którzy chcieliby na własne oczy zobaczyć światowe sławy.
BRAWO Prezesie Kasiński.

Pebas
Szkółkowicz

#72 Postautor: Pebas » 8 lutego 2006, o 11:39

nie ma co sie podniecac skladem szwedow bo tam jest napisane ze nie wiadomo w jakim skladzie oni przyjada. najpewniej bedzie to grupa juniorow (o tym wczesniej pisali w gazetach). w adamsa i rickiego nie wierza. jaki bylby dla nich sens sparingu w Polsce skoro od poczatku marca beda jexdzili lige w angli ? od tego skladu trzeba odjac tych co startuja w angli. tak mnie sie przynajmniej wydaje.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#73 Postautor: Speedway-Mati » 8 lutego 2006, o 11:40

Ja bym na ten najmocniejszy skład Masarny ze światową czołówką świata bym nie liczył .... ale jestem wkońcu pesymistą.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#74 Postautor: Jaga » 8 lutego 2006, o 13:36

Zasada jest taka : umiesz liczyć ... licz na siebie ;) Ale jesli chodzi o obecność Tonego to osobiście uważam że się zjawi gdyż poznał dyr. Kasińskiego wiec dobry kontak jest jest to jego ostatni sezon wiec chce by jak najwieksza rzesza ludzi go zapamiętała więc jesli nie będzie problemów własnie zwiazanymi ze startami w anglii to wg mnie kto jak kto ale na Tonego można liczyć 8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#75 Postautor: Cooper » 8 lutego 2006, o 13:56

Jaga pisze:Zasada jest taka : umiesz liczyć ... licz na siebie ;) Ale jesli chodzi o obecność Tonego to osobiście uważam że się zjawi gdyż poznał dyr. Kasińskiego wiec dobry kontak jest jest to jego ostatni sezon wiec chce by jak najwieksza rzesza ludzi go zapamiętała więc jesli nie będzie problemów własnie zwiazanymi ze startami w anglii to wg mnie kto jak kto ale na Tonego można liczyć 8)

Nooo, na pewno :roll: Juz widze tournee pozegnalne Tonego po Polsce...Lublin, Rawicz, Krakow...pozegna sie z kazdym fanem osobiscie na pewno.