Skład na sezon 2006
Gawrzyk pisze: Konferencja będzie na koniec stycznia. Wtedy przedstawiony zostanie ostateczny skład zespołu, nastąpi podsumowanie okresu transferowego i może lista nazwisk zawodników z którymi były rozmowy
Czy oznacza to, że do końca stycznia żyjemy w niepewności i domyślamy się, kto u nas podpisał tylko drogą eliminacji na podstawie ruchów transferowych w innych klubach?
Żadnego rąbka tajemnicy: Ilu krajowych? Ilu juniorów? Kto z Lublina?
- marcin_lub
- Junior
takim informatorem to ja moge byc. O Wilku pisza gazety, wiec to tajemnica Poliszynela. Frajera ktory zaplaci za Jeleniewskiego 80 tyÅ› zlotych w sytuacji gdy sklady skompletowane nie znajdziesz, wiec kwestia czasu kiedy podpisze u nas. O Davidssonie napisal wczoraj przegladzuzlowy.pl,ale chyba informacja zniknela na prosbe naszego klubu coby nie psuc niespodzianki 
-
Holly
Jeżeli ktoś z zarządu czyta to forum niech wkońcu coś z niego wyciągnie !
Jeżeli chcieliście zatrudnić zawodnika a jednocześniej trenera szkółki to ja się pytam dlaczego nie był to A.Huszcza , tylko zawodnik o 5 klas gorszy (R.Wilk) ?
Czy taki Jurek Mordel byłby gorszym trenerem szkółki od Wilka ?
Po jaką cholere tak eksperymentować ? podpiszczie z Piszczem , Jeleniem i Mordelem i wszyscy będą zadowoleni.
Jeżeli chcieliście zatrudnić zawodnika a jednocześniej trenera szkółki to ja się pytam dlaczego nie był to A.Huszcza , tylko zawodnik o 5 klas gorszy (R.Wilk) ?
Po jaką cholere tak eksperymentować ? podpiszczie z Piszczem , Jeleniem i Mordelem i wszyscy będą zadowoleni.
Holly pisze:Jeżeli ktoś z zarządu czyta to forum niech wkońcu coś z niego wyciągnie !
Ja nie mam pojęcia co wy się czepiliście tego trenera ??
Trenerem pierwszego zespołu zostanie pewnie J.Głogowski
a trenerem szkółki R.Bielecki...
Jeżeli nawet Wilk podpisze kontrakt w Lublinie to z pewnością nie bedzie trenerem, ani pierwszego zespołu, ani szkółki !!!!!!!! Sam zresztą zaprzeczył jakoby miał być jeżdżącym trenerem.
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
-
Holly
Jeżeli nawet Wilk podpisze kontrakt w Lublinie to z pewnością nie bedzie trenerem, ani pierwszego zespołu, ani szkółki !!!!!!!! Sam zresztą zaprzeczył jakoby miał być jeżdżącym trenerem.
możesz mi przybliżyć jakąś logiczną przesłankę co klub zyska jeżeli podpisze kontrakt z Wilkiem ? bo zawodnik z niego żadny
- marcin_lub
- Junior
Wilk mial srednia lepsza od Knappa, no i nie wiele gorsza od Sledzia kiedy to jezdzilismy jako beniaminek w I lidze
Ja tam zrzedzil nie bede jezeli rzeczywiscie podpisze Wilk, bedzie w formie to niech jedzie, nie bedzie to trudno, klub na pewno na tym nie straci. Niestety takie sa realia, nikt z nas nie ma pojecia jak jechal bedzie Shields czy Norris, mimo ogromnej wiary z mojej strony w tego drugiego. Wilk jako "zelazny" rezerwowy nie jest zlym wyjsciem.
$korzen$ pisze:Wilk mial srednia lepsza od Knappa, no i nie wiele gorsza od Sledzia kiedy to jezdzilismy jako beniaminek w I lidzeJa tam zrzedzil nie bede jezeli rzeczywiscie podpisze Wilk, bedzie w formie to niech jedzie, nie bedzie to trudno, klub na pewno na tym nie straci. Niestety takie sa realia, nikt z nas nie ma pojecia jak jechal bedzie Shields czy Norris, mimo ogromnej wiary z mojej strony w tego drugiego. Wilk jako "zelazny" rezerwowy nie jest zlym wyjsciem.
Mam jednak nadzieje że Rafał "przejrzy na oczy" i nie podpisze w Waszym zespole, bo jesli pojedzie w polowie meczy w sezonie to i tak bedzie sukces, a i trudniej bedzie o punkty w towarzystwie Swista,Knappa czy Brhela. Licze, że Wilk wybierze Krosno i znowu przyczyni sie w duzym stopniu do utrzymania KSŻ-u w 1lidze, a Lublin... A Lublin wezmie i tak Jelenia i pewnie Piszcza i bedzie mial dluuugą ławke rezerwowych.
Pozdro i do zobaczenia 9 kwietnia
A czy nie warto by sie zastanowic nad sprowadzeniem K.Barana z Rzeszowa.Tamtejsi dzialacze niezbyt zanim przepadaja i podobno daja mu wolna reke w poszukiwaniu klubu,a zawodnik to sporo lepszy i pewniejszy od Wilka.Na forum rzeszowskim zastanawiaja sie czy wyladuje w Krosnie,Opolu czy innym Rawiczu a moim zdaniem to doskonale uzupelnienie naszego skladu.Ktos sie orientuje jaka kwote ma przy nazwisku??
http://www.czarnysport.pl/index.php?id= ... c=I%20Liga
szkoda że tylko w sieci można coś ważnego przeczytać
szkoda że tylko w sieci można coś ważnego przeczytać
-
Michael
Jakbys czytal TZ tez bys sie tego dowiedzial
W TZ jest napiane ze:
Nie bedzie wogole trenera bo i po co.
Skoro nei ma zadnego lubelaka wiec po co nam trener na dodatek do doswiadczonych polakow.
A Rafal Wilk mialby zostac trenerem szkolki.
Tak przynajmniej pisza.
A czy od slow przejda do czynow...
W TZ jest napiane ze:
Nie bedzie wogole trenera bo i po co.
Skoro nei ma zadnego lubelaka wiec po co nam trener na dodatek do doswiadczonych polakow.
A Rafal Wilk mialby zostac trenerem szkolki.
Tak przynajmniej pisza.
A czy od slow przejda do czynow...
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2006, o 23:42 przez Michael, łącznie zmieniany 1 raz.
kilar pisze:Nie robmy zoo w Lublinie... Wilk, BaranDo pelni szczescia brakuje jeszcze Jelenia.
Moim zdaniem jezeli nie uda sie sciagnac Czerwinskiego, to zarzad powinien dojsc do porozumienia przede wszystkim z Piszczem. Daniel i tak pewnie podpisze, bo gdzie pojdzieChyba, ze do 2 ligi.
niech nie podpisuje i idzie do drugiej ligi wielka"gwiazda" tam przynajmniej moze wykreci lepsza sr niz w tym sezonie
Holly pisze:Czy taki Jurek Mordel byłby gorszym trenerem szkółki od Wilka ?
jeśli chłopaki mieli by pójść w jego ślady, to może lepiej nie. Jurek fajny gość, ale chyba nie będzie nigdy "żużlowym autorytetem"
$korzen$ pisze:Wilk mial srednia lepsza od Knappa, no i nie wiele gorsza od Sledzia kiedy to jezdzilismy jako beniaminek w I lidze![]()
nabił w Krośnie, gdzie większość drużyn miała problemy. a co pokazał w Lublinie na MACECu i meczu TŻ - KSŻ?
bosmanKSZ pisze:Licze, że Wilk wybierze Krosno i znowu przyczyni sie w duzym stopniu do utrzymania KSŻ-u w 1lidze
i ja również mam taką nadzieję.
garsija pisze:A czy nie warto by sie zastanowic nad sprowadzeniem K.Barana z Rzeszowa.Tamtejsi dzialacze niezbyt zanim przepadaja i podobno daja mu wolna reke w poszukiwaniu klubu
jego to chyba żadni działacze nie lubią.
-
Holly
-
meridol
Myślalem również o Pecynie, swoje punkty zrobi i bardzo mu zależy żeby się w końcu pokazać z dobrej strony. Mial dużo problemów po za sportowych i teraz czas na dobry sezon. Jest to kandydatura godna zastanowienia się i myśle że klub kontaktował się z nim... Do tego (Holly ma rację) to bardzo miły, sympatyczny i szczery chłopak.
-
Holly