Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#4201 Postautor: ravajas » 5 stycznia 2006, o 10:49

sti pisze:Niech podpisze "byle kto", ale na BOGA powiedzcie kiedy może to nastąpić bo poobgryzam wszystkie paznokcie... :o

parafrazujÄ…c:
"niech podpisze BÓG, ale niech "byle kto" powie kiedy to może nastąpić, bo poobgryzam wszystkie paznokcie"

PS: chodzi o BOGA speedwaya
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

rob7
Senior

#4202 Postautor: rob7 » 5 stycznia 2006, o 11:05

Metalliczny pisze:Zo obcokrajowców pozostających na rynku, w miarę sensowne wydają się być dla mnie jeno juz trzy nazwiska : Schlein, Kennett i Gjedde. Nie powiem, zakontraktowanie któregoś z nich na pewno nas wzmocni.

pozostał jeszcze T.Batchelor, ma bodajże 18 lat i podobno talent na miare Adamsa, jako junior ma duże szanse wygrywać z seniorami...
Gawrzyk lud chce Batchelora!!!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#4203 Postautor: Talib » 5 stycznia 2006, o 16:38

Talib pisze:
grzesieck pisze:
mogliby zaprosic Zielonke, z obecnym skladem + 2-och obco z GP (Nicholls + Zagar) mogliby powalczyc z Rzeszowem, Lesznem, Toruniem... ale to tylko w przypadku opcji, ze z e-ligi nie spada po sezonie zadna druzyna, bo w przeciwnym razie watpie zeby ZG chciala ryzykowac.

Też wydaje mi się to w przypadku relegacji Gdańska najrozsądniejszym rozwiązaniem z punktu widzenia e-ligi. Aczkolwiek bardzo poważnie zastanowił bym się również nad kandydaturą Ostrowa lub przynajmniej barażem pomiędzy obiema drużynami.

grzesieck pisze:to oczywiscie tylko takie gadanie, zdaje sobie sprawe, ze cos takiego na 99% nie bedzie miec miejsca, wg mnie e-liga poprostu pojedzie w 7-druzynowym skladzie.

Tak by wypadało, ale wcale się nie zdziwię jeśli tym ósmym będzie Gdańsk lub warunkowo dopuszczony Gdańsk lub może Gdańsk pod kolejną nową nazwą. W sumie wygodna opcja i tak powiększamy e-ligę, więc co za różnica kim jeździsz skoro i tak zleci tylko Gdańsk... przepraszam ósma drużyna. A meczów więcej niż w siódemkę.

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=98083

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#4204 Postautor: Nazir » 5 stycznia 2006, o 17:48

Nazir pisze:Jeśli juz jesteśmy przy konkretnych nazwiskach - Troy Batchelor !!!

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=76861

oraz:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=76002

a także (rewelacyjny występ):
http://67.19.245.37/index.php?dysc_id=4 ... s_id=77037

ponadto:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=93659

Liczę, że ktoś naprawdę dobrze poinformowany podzieli się swoją wiedzą na temat tego czy były podejmowane jakieś próby nawiązania kontaktu z tym juniorem. I jeżeli tak - to na czym stanęły jeśli zaś nie, chciałbym wiedzieć - dlaczego?
Nie trzeba być ekspertem aby zauważyć, że to talent czystej wody!!!

Tak właśnie napisałem ale nie dojrzałem konkretnego odzewu w tym temacie więc po raz kolejny ponawiam prośbę aby ktoś kompetentny wyjawił jakieś info na ten temat.
I prawdopodobnie nie jestem w tym osamotniny bo przecież:
rob7 napisał:
pozostał jeszcze T.Batchelor, ma bodajże 18 lat i podobno talent na miare Adamsa, jako junior ma duże szanse wygrywać z seniorami...

Czekamy na jakieÅ› info Gawrzyku!!!

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#4205 Postautor: boxing » 5 stycznia 2006, o 19:50

rob7 pisze:
Metalliczny pisze:Zo obcokrajowców pozostających na rynku, w miarę sensowne wydają się być dla mnie jeno juz trzy nazwiska : Schlein, Kennett i Gjedde. Nie powiem, zakontraktowanie któregoś z nich na pewno nas wzmocni.

To prawda, ze coraz mniej zawodnikow na rynku. O wzmocnienia bardzo trudno, nielatwo nawet o przyzwoite uzupelnienie skladu. Joe Screen, ktory mogl byc uzupelnieniem - wlasnie podpisal w znacznie mocniejszym od nas Ostrowie - dla nas byl widac za slaby... Na forum nikt sie nie odniosl do tej kandydatury, nie pomoglo nawet "marketingowe" wrzucenie linka do jego slynnej akcji. Szkoda - chyba ze mamy dogadane z kims mocniejszym od niego. Ale z kim?

Z innych zawodnikow, o ktorych pisalem - dalej cisza w temacie Chrisa Louisa. Wspomniano tylko, ze oslably zwiazki Magdy Zimny-Louis z Rzeszowem - wiec moze niekoniecznie prawdziwa jest powszechna opinia, ze "jezeli Chris gdzies podpisze, to tylko w Rzeszowie". Zaryzykuje stwierdzenie, ze nikt od nas nawet sie z nim nie skontaktowal.

Uzupelnic sklad moze tez obyty z polska liga Gjedde. Martina Smolinskiego tez nie powinna zaskoczyc geometria polskich torow, chociaz Niemiec w Anglii nie blyszczy. Znacznie bardziej ryzykowna jest kandydatura Australijczyka Johnstona, ale lepsi juz gdzies podpisali.

Czerwinski, Piszcz, Jelen - nie wiadomo co z nimi bedzie, wiadomo, ze sa w orbicie zainteresowan klubu.

Juniorzy bez zmian: Batchelor i Kennett, dodatkowo po podpisaniu kontraktu w Anglii - dochodzi kandydatura innego utalentowanego "Kangura" Chrisa Holdera.

Mam nadzieje, ze fakt, ze Harry podobno gdzies sie kuruje, nie oznacza calkowitego zastoju w transferach. Czasu coraz mniej, a co gorsza - nawet przecietniacy zaczynaja znikac z rynku. Ostrow rzeczywiscie sie zabezpieczyl maxymalnie na wypadek kontuzji czy kolidujacych terminow - my jeszcze takiego komfortu nie mamy.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#4206 Postautor: czaszka » 5 stycznia 2006, o 20:04

A ja chętnie pod numerem 8 widział Rory Schleina, do tego Batchelor, Holder lub Kennett i szafa gra :P Oczywiście można podpisać też z Charliem Gjedde i też się nie obraże :wink:

hayabusarider

#4207 Postautor: hayabusarider » 5 stycznia 2006, o 20:07

Ten Holder się rozkręca jak torando:
http://www.manchesteronline.co.uk/sport ... older.html

Kurcze chłopak ma papiery na jazdę i zapewne nie jest takim bufonem jak Klimek.

Może Shields zaprosiłby go na swój tor i przy okazji namówił na
występy w TŻ???. Kangury mają swój język.
A ten chłopak jest napewno następcą Adamsa.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#4208 Postautor: Metalliczny » 5 stycznia 2006, o 22:11

Ze Schleinem jest taki problem, że rękami i nogami broni się przed jazdą w polskiej lidzę. Tłumaczy, że niedawno miał ciężką (fakt) kontuzję i nie jest gotów. Ale może wystarczająca ilośc PLN-ów zrobi swoje

A co do Louisa to ja jestem jakoś wyjątkowo sceptycznie nastawiony. Wątpie aby Chris był w gwarantującej dobre przez cały czas w naszej lidze formie. Wydaje mi się równieź, że Ostrów biorąc dziadka Screena samobója.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#4209 Postautor: jas » 5 stycznia 2006, o 22:24

Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#4210 Postautor: czaszka » 5 stycznia 2006, o 22:49

Metalliczny pisze:Ze Schleinem jest taki problem, że rękami i nogami broni się przed jazdą w polskiej lidzę. Tłumaczy, że niedawno miał ciężką (fakt) kontuzję i nie jest gotów.

A właśnie że chce :P Cytat z Tygodnika Żużlowego: Rory Schlein "Chciałbym startować w waszej lidze i byłem już w trakcie rozmowy przed odniesieniem kontuzji. Mój uraz przerwał przerwał wszystkie rozmowy kontraktowe. ... Jeśli powróce do pełni formy i zaprezentuje się dobrze w Anglii, to ktoś z Polski na pewno mnie zauważy"

Ja bym jednak nie czekał na jego wyskok w Anglii i zakontraktował go już :)

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#4211 Postautor: Metalliczny » 5 stycznia 2006, o 23:00

czaszka pisze:
Metalliczny pisze:Ze Schleinem jest taki problem, że rękami i nogami broni się przed jazdą w polskiej lidzę. Tłumaczy, że niedawno miał ciężką (fakt) kontuzję i nie jest gotów.

A właśnie że chce :P Cytat z Tygodnika Żużlowego: Rory Schlein "Chciałbym startować w waszej lidze i byłem już w trakcie rozmowy przed odniesieniem kontuzji. Mój uraz przerwał przerwał wszystkie rozmowy kontraktowe. ... Jeśli powróce do pełni formy i zaprezentuje się dobrze w Anglii, to ktoś z Polski na pewno mnie zauważy"

Ja bym jednak nie czekał na jego wyskok w Anglii i zakontraktował go już :)

No to już w końcu nie wiem. Raz mówił tak, teraz siak. Co nie zmienia faktu, że nadal widziałbym go w naszych barwach. :)

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#4212 Postautor: SpeeDFan » 5 stycznia 2006, o 23:01

czyli Czerwinski na 90% w Rybniku ... zostaje nam coraz mniejsze pole manewru :/
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#4213 Postautor: istred » 5 stycznia 2006, o 23:03

To chyba sobię poczeka, żeby ktoś go później "zawuważył" bo kontrakty w Polskiej lidze można podpisywać tylko do 31 stycznia, nie sądzę, żeby do tej pory dobrze się zaprezentował na angielskich torach :wink: .

Też bym bardzo chciał aby Schlein jeździł w Lublinie, widziałem go kilka razy w akcji i bardzo mi się podoba styl w jakim jeździ ten zawodnik. Walczak jakich mało, tylko z taką jazdą nie trudno o kontuzję.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#4214 Postautor: czaszka » 5 stycznia 2006, o 23:08

A tak poza tym Schlein to okularnik, więc nawet Gelo by się cieszył :wink:

Awatar użytkownika
j23

#4215 Postautor: j23 » 5 stycznia 2006, o 23:13

A moze Martin Dugard .Pamietacie gościa?????

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#4216 Postautor: RadeKas » 5 stycznia 2006, o 23:24

Chyba na emeryturze jest.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Arkadiusz

#4217 Postautor: Arkadiusz » 5 stycznia 2006, o 23:27

Dugard przeciez zakonczyl kariere.

A ja mam pytanie o innego zawodnika Andy Parowe Smitha - co sie z nim dzieje bo wkoncu doswiadczony gosc i tory w Polsce dobrze zna :)

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#4218 Postautor: Marcinex » 6 stycznia 2006, o 00:07

Batchelor, Holden, Kenett, Schlein - te nazwiska często się wymienia jako potencjalne wzmocnienia. Wątpie jednak aby klub podpisał kontrakt z którymś z nich, gdyż nasi obecni juniorzy mają już zapewnioną określoną liczbę startów i dla nowych już zabraknie miejsca. Na pozycję rezerwowego również nie zostaną zatrudnieni, gdyż jest to nieopłacalne, bo mogą wcale nie pojechać w meczu, a będzie trzeba im zapłacić za przyjazd. Jedynym wyjściem mogło by być podpisanie kontraktu bez określonej liczby startów, jednak jest bardzo wątpliwe że któryś z nich się zgodzi. Ale do końca stycznia zostało jeszcze trochę czasu i trzeba mieć nadzieje, że podpiszemy z jeszcze jednym dobrym juniorem.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#4220 Postautor: ravajas » 6 stycznia 2006, o 09:36

czaszka pisze:A tak poza tym Schlein to okularnik, więc nawet Gelo by się cieszył :wink:

gelo cieszyłby się też z Józefa Jarmuły.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#4221 Postautor: Cooper » 6 stycznia 2006, o 09:38

Gawrzyk, lap za komore, dzwon do tego Shleina i wkrec mu bajerke, ze I liga jest latwiejsza od Extraligi, ze tutaj sie odbuduje i wypromuje itp., a w 2007 pojdzie se do tego Leszna :wink: Moze w Lesznie dali mu dobre warunki ale i wymagania mieli spore (duza liczba startow). Powiem jak Gelo, zadzwonic i spytac zawsze warto. (Choc z Holta to bylby niezly zart).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4222 Postautor: bkapusta » 6 stycznia 2006, o 09:46

Nie ma co upierac sie na Shleina... Niechcial to nie... Padly tu chyba jeszcze 3 inne nazwiska juniorow i to ich trzeba namawiac... No i ciekawe co z kropka nad i ? ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#4223 Postautor: AGENCIK » 6 stycznia 2006, o 10:22

No to wychodzi na to ze Czerwiński nagłosnił chec zmiany klubu na lubelski tylko po to by było mu łatwiej odzyskać pienidze z zeszłego roku a i tak chciał dalej jeżdzić w Rybniku ktory to już raz prowadzimy negocjacje a zawodnicy maj nas gdzies i podpisuja gdzie indziej( Burza Baran itd

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4224 Postautor: bkapusta » 6 stycznia 2006, o 10:25

To chyba calkiem [nie]normalne, ze zuzlowcy wykorzystuja negociacje z klubem X w negocjacjach z klubem Y. Idzie sie przyzywczaic. Wazne jest to, ze sklad mamy ciekawy, pokico nalezy ocenic dzialania dzialaczy na +, wszyscy jednak czekamy na juniora i kropke nad i ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Kazinski

#4225 Postautor: Kazinski » 6 stycznia 2006, o 10:26

Ostatnio jadac w autobusie nr 17 słyszałem jak dwoch panów w podeszłym wieku rozmawiało ze widziało Roberta Miśkowiaka w Lublinie, później słyszałem jak ktos wymawiał jego nazwisko na czacie, nie chce nikogo wprowadzac w bład takze moze ktos cos wie na ten temat:/