Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#4051 Postautor: Jaga » 30 grudnia 2005, o 01:16

Snys pisze:Chcemy odjechać także test-mecz z mistrzami Polski – UniÄ… Tarnów.

Ta wiadomość mnie bardzo cieszy a jeśli będzie meczyk w Tarnwie to tymbardziej będę zadowolony 8)
A do mojrzeszowa na "test-mecz" to ja się chyba przejade, pasuje zrobić rekonesans przed derbami :twisted:
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#4054 Postautor: maestro76 » 30 grudnia 2005, o 08:12

a moze daniel king,
rocznik 1986,zawodnik ipswich witches

http://mysite.wanadoo-members.co.uk/kin ... index.html
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4055 Postautor: Gelo » 30 grudnia 2005, o 09:49

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4056 Postautor: Fork » 30 grudnia 2005, o 11:01

Pan Kasiński dużo mówi, lecz mam nadzieje ze na obietnicach sie nie skończy :)

Czyżby to był przełomowy sezon dla lubelskiego spidłeja ??
trening czyni mistrza.

Danio

#4057 Postautor: Danio » 30 grudnia 2005, o 12:25

Z wypowiedzi pana Kasińskiego coś mi się wydaje że te 70% to za mało i "Sałaty" niestety nie zobaczymy w TŻ-cie Sipma Lublin :? Piszczyk pewnie pójdzie do Gdańska i tam sie zapewnie odbuduje a po pewnym czasie udzieli wywiadu że nie dano jemu było w Lublinie rodzinnym mieście tego dokonać, a z Jeleniem to już niezły kabaret wychodzi! chyba chłopak nie dorósł do profesjonalizmu, dalej chce aby Klub jego ciągnął za rączkę skoro boi sie rywalizacji o miejsce w składzie :!: albo klub leci sobie w ptaka z nim zwądząc jego bo wie że nikt nie zapłaci 80 tys zł. za niego a na wypożyczenie przecież TŻ też nie musi się zgadzać!Chyba że go sponsorzy wykupią :D
I zapewne skończy się że podpiszemy z panną Frankówną oraz z egzotycznymi wynalazkami zagranicznymi :D

Maciek_Lublin

#4058 Postautor: Maciek_Lublin » 30 grudnia 2005, o 12:29

Rune Holta podpisał w Reszowie oficjalne info dopiero ok 15 30 !

edit by meesha:
ale to chyba raczej tu jest miejsce na takie informacje :roll:

YNOS

#4059 Postautor: YNOS » 30 grudnia 2005, o 12:44

Holta w rzeszowie to o Czerwińskim mozemy juz zapomieć.

Danio

#4060 Postautor: Danio » 30 grudnia 2005, o 12:51

Rune Holta podpisał w Reszowie oficjalne info dopiero ok 15 30 !

O kurde... to dopiero niespodzianka :twisted: te Józki to pewnie niezły szmalec wyłożyły na niego, skoro nawet Medaliki i Wrocek pokonały. A tak Holta zarzekał się na koniec sezonu że w Cz-wie jemu jest najlepiej i nigdzie nie zamierza sie ruszać , jak widać aż tak bardzo nie kochał Cz-wy :D, lecz kasę :D Ta "1/2 - torak" może na dodatek jego oświeciła pięknymi słowami :D, czasami kobiety potrafią ładnie kłamać a Holta jako nowy "polak" jeszcze tego nie wie :D :D

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4061 Postautor: bkapusta » 30 grudnia 2005, o 12:57

YNOS pisze:Holta w rzeszowie to o Czerwińskim mozemy juz zapomieć.

Dlaczego? Watpie zeby jednak zdecydowali sie na wystawienie Czerwinskiego do ekstarligi.

Maja Ulamka/Grega/Drabika/Lee/Ryana/Ljunga. Jesli by go brali powaznie pod uwage to by podpisali z nim zamiast z Ljungiem. Pozatym teraz nie potrzebuja juz duzej gotowki na Holte wiec moze spuszcza troche z ceny ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4062 Postautor: Fork » 30 grudnia 2005, o 16:03

Częstochowa ma jeszcze : Szczepaniaka, Osumka i wielu juniorów (wychowanków) + ten młody niemiec Hefenbrock czy jak mu tam :D

Co do Czerwińskiego trudno nam go będzie pozyskać a jeśli nawet to trudniej będzie go... utrzymać :D
pozdrawiam
trening czyni mistrza.

meridol

#4063 Postautor: meridol » 1 stycznia 2006, o 17:05

Coś chyba temat stracił swoją popularność... czy to cisza przed burzą...?
Czy ma ktoś jakieś nowe informacje na temat nowych transferów?

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#4064 Postautor: fcb » 1 stycznia 2006, o 17:13

coś harry się długo nie odzywa.....tak się zastanawiam jesli nie czerwiński to kto?????????? Gawrzyk weź odtajnij jakieś informacje! Prosimy!
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Danio

#4065 Postautor: Danio » 2 stycznia 2006, o 09:46

tak się zastanawiam jesli nie czerwiński to kto????

Podobno jakiś zawodnik z extraligi :!: Tyle że prawie wszystkie drużyny z extraligi mają skompletowane składy! ale zapewne chodzi o kogoś z Rzeszowa albo Gdańska :!:

Oto kawałek wywiadu z Chrzanowskim!
Nie wiesz tylko barwy jakiego zespołu będziesz reprezentował?

- To mój największy problem, który nie pozwala mi spokojnie trenować. Praktycznie od dwóch tygodni siedzę jak na szpilkach. Słyszę z różnych źródeł o sytuacji w Gdańsku. Wiem, że Lotos może nie wystartować w ekstralidze z racji zaległości wobec zawodników. Nie otrzyma licencji. I na to się zanosi, bo nawet ze mną nikt z klubu w tej sprawie nie rozmawiał. Podczas ostatniej rozmowy prezes Marek Formela życzył mi tylko wszystkiego najlepszego
Co się z Tobą stanie, jeśli gdański klub nie otrzyma licencji?

- Będę wolnym zawodnikiem i poszukam sobie nowego pracodawcy. Na brak ofert nie mogę narzekać. Zależy mi, by startować w ekstralidze.

Więc zapewne Chrzanowski pozostanie w tej extralidze -może Rzeszów, Cz-wa, ale jest jeszcze do wyciagnięcia K. Jabłoński lub G. Kłopot- idealny na potyczkę z Falubazem

Podobno jeszcze Klub interesuje się zawodnikiem z Rosji- ciekawe :wink: może o tego samego zawodnika chodzi co już kiedyś jeździł w Tarnowie

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4066 Postautor: bkapusta » 2 stycznia 2006, o 10:57

Ze sie tak bardzo nieladnie zapytam: Na cholere nam taki klopot jak G.Klopot? Taki z niego zawodnik ekstraligowy jak ze mnie baletnica.

Z Gdanska [pod wzgledem sportowym] warto zastanawiac sie nad Chrzankiem i Jablonskimi [taki dwupak;-)] a ogolnie z wolnych ekstraligowcow to chyba tylko Jagus bylby wzmocnieniem.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Gabor

#4067 Postautor: Gabor » 2 stycznia 2006, o 10:57

Topnieje lista potencjalnych kandydatów do zasilenia TŻ-u .
David Howe podpisał w Lesznie.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=97497

Awatar użytkownika
Arkadiusz

#4068 Postautor: Arkadiusz » 2 stycznia 2006, o 11:17

bkapusta pisze:Ze sie tak bardzo nieladnie zapytam: Na cholere nam taki klopot jak G.Klopot? Taki z niego zawodnik ekstraligowy jak ze mnie baletnica.

Z Gdanska [pod wzgledem sportowym] warto zastanawiac sie nad Chrzankiem i Jablonskimi [taki dwupak;-)] a ogolnie z wolnych ekstraligowcow to chyba tylko Jagus bylby wzmocnieniem.

Jablonski to zawodnik wlasnego toru i nie wiam po grzyba nam taki.
Chrzanowski napewno nie bedzie tani i pewnie wybieze klub z ekstraligi.

Jakich to ekstraligowcow mozna sciagnac z Reszowa - z tego co widze maja w skladzie 2 Holte i Nickiego a ich chyba nam nie wypozycza
:D

Co do skladu to trzeba wkoncu zakonczyc sprawe z Piszczem i do tego dolozyc 2 obco - chociaz tych jest juz jak na lekarstwo ja bym chcial u nas zobaczyc jakiegos juniora z Australii

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#4069 Postautor: Dobromir » 2 stycznia 2006, o 11:18

Chwała bogu że podpisał w Lesznie. Pojedzie w 2 meczach zrobi pare zer i tyle.

A odnośnie Gdańska to możnaby powalczyć o Krzysztofa Jabłońskiego średnia 1,64 na pewno byłby wzmocnieniem.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4070 Postautor: bkapusta » 2 stycznia 2006, o 11:23

Arkadiusz pisze:
bkapusta pisze:Ze sie tak bardzo nieladnie zapytam: Na cholere nam taki klopot jak G.Klopot? Taki z niego zawodnik ekstraligowy jak ze mnie baletnica.

Jablonski to zawodnik wlasnego toru i nie wiam po grzyba nam taki.
Chrzanowski napewno nie bedzie tani i pewnie wybieze klub z ekstraligi.

Jakich to ekstraligowcow mozna sciagnac z Reszowa - z tego co widze maja w skladzie 2 Holte i Nickiego a ich chyba nam nie wypozycza
:D

Co do skladu to trzeba wkoncu zakonczyc sprawe z Piszczem i do tego dolozyc 2 obco - chociaz tych jest juz jak na lekarstwo ja bym chcial u nas zobaczyc jakiegos juniora z Australii

Jablonski to zawodnik dobry, osobiscie za nim nie przepadam, ale trzeba przyznac, ze jest dobry. Sadze, ze moze duzym wzmocnieniem by nie byl, ale uzupelnieniem doskonalym. Ale w tym dwupaku ciekawy bylby i jego brat. Taki junior w pierwszej lidze blby doskonalym zmiennikiem naszych mlodych obco. A chyba przy obecnym skladzie mlodziezy potrzeba nam najbardziej.

Co nie zmienia faktu, ze ich nie lubie:P Jednak patrzac realnie to z eligi warto by wyciagac tylko ich, Chrzanka lub Jagusia. Inna sprawa czy jest sens/kasa.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Danio

#4071 Postautor: Danio » 2 stycznia 2006, o 11:36

Jak dla mnie również uważam że w tej chwili nie zostały zbytnio uznane firmy z zawodników extraligowych, ale dostałem cynk że Klub rozmawia z jakimś żużlowcem z extraligi więc próbuje zgadywać 8) jak z zawodnikami z Wybrzeża czy Rzeszowa! Bo zdaje się tylko z tych dwóch Klubów jest coś do wyciągnięcia! ewentualnie może jeszcze chodzic o R. Wardzałę czy 100jana :D

Akradiusz napisał:

Chodziło mi o sam Klub już extraligowy a nie zawodnika! ponieważ w Klubie nasi działacze również mogą tak rozumować że np. K. Baran czy T. Rempała jest już zawodnikiem extraligowym z chwilą gdy awansował z Rzeszowem :D

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#4072 Postautor: Dobromir » 2 stycznia 2006, o 11:36

Jest bardzo duże prawdopodobieństwo tego że GDAŃSK się wycofuje. W takim przypadku 3 miejsce w lidze daje bespośredni awans do extraligi.

Moim zdaniem trzeba się jeszcze wzmocnić solidnym zawodnikiem żeby nikt nam tej 3 lokaty nie odebrał ( o 1 i 2 miejscu wole nie myśleć żeby nie zapeszać). Grudziądz czy Gorzów wcale nie są takie słabe a i Rybnik choć bez nazwisk może spłatać niejednego figla :)

Taka szansa może sie nigdy nie powtórzyć!!!!!

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#4073 Postautor: pav4u » 2 stycznia 2006, o 11:37

Arkadiusz pisze:........ ja bym chcial u nas zobaczyc jakiegos juniora z Australii

dobrze gada.....
będę nudny ale powtorze po raz wtóry: .... Rory albo Troy to jest to co nam trzeba

pozdr.
pav4u

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#4074 Postautor: kdsz » 2 stycznia 2006, o 12:10

pav4u pisze:Rory albo Troy to jest to co nam trzeba
Rory Schlein to już senior [rocznik 1984]. A szkoda
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#4075 Postautor: Jaga » 2 stycznia 2006, o 12:25

Danio pisze:
Podobno jeszcze Klub interesuje się zawodnikiem z Rosji- ciekawe :wink: może o tego samego zawodnika chodzi co już kiedyś jeździł w Tarnowie

No to mowa o naszym kochanym Siergieju Darkinie :D
Koleś jest nie tylko dobrym zawodnikiem ale wogóle przesympatyczny z niego facet 8)
Z tym że no jak wiadomo miał poważną kontuzje i nie wiadomo było czy przezyje ale żyje i ma się dobrze, lecz kiedy pojawi sie na torze to niewiadomo :(
A jakby jeździł w Lublinie to sporą pocieche byście mieli ... pod warunkiem, że forma się nie zmieniła, a jak jest po wypadkach to każdy wie :?

Sasza wracaj do zdrowia
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN