Skład na sezon 2006
-
Holly
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
No widzę, że w tym sezonie prezes Kępa nie rzucił całkowicie słów na wiatr, mówiąc o Ekstralidze. Przynajmniej na papierze nasz skład prezentuje się całkiem nieźle. Jest spora szansa powalczyć nawet z najlepszymi w I lidze. Jak widać otworzenie rynku jednak pozytywnie zadziałało na kluby, przynajmniej na nasz.
Tylko po co to ukrywanie tych nowych zawodników ? Nazwiska nie można napisać, bo post zostaje skasowany, ale dobrze, że przynajmniej niektórzy nakierowują innych na te nowe nazwiska. Po co jakieś dzielenie na lepszych i gorszych, bo ten wie, a ten nie. Kto czyta uważnie forum już doskonale wie kto jest w tej "magicznej szóstce"
A gratulować zarządowi będę w sobotę, jak wszystkie fakty ujrzą już światło dzienne.
Tylko po co to ukrywanie tych nowych zawodników ? Nazwiska nie można napisać, bo post zostaje skasowany, ale dobrze, że przynajmniej niektórzy nakierowują innych na te nowe nazwiska. Po co jakieś dzielenie na lepszych i gorszych, bo ten wie, a ten nie. Kto czyta uważnie forum już doskonale wie kto jest w tej "magicznej szóstce"
A gratulować zarządowi będę w sobotę, jak wszystkie fakty ujrzą już światło dzienne.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Holly
Mars pisze:Panowie moze skaczmy juz ta dyskusje sklad przeciez znany..w sobote poznaja wszyscy..
ja nie znam.... i nie mówcie mi. Nie chcę stracić nic z mojego przewidywanego sobotniego podniecenia. Tak więc, kto zna skład proszony jest o oddalenie się z forum, a kto nie zna, upraszany jest o wstrzymanie się.
pozdrawia:
Rafał Borowski
-
Holly
Do tych co wiedza, (albo co im sie tylko wydaje ze wiedza) i podniecaja sie tym na kazdym kroku - NIE ZESRAJCIE SIE Skoro to takie tajne, to po co sie udzielacie
a ty dostałeś chyba orgazmu na samą myśl że wiesz , ale inni nie wiedzą.
Najlepiej wejść na inne portale i fora żuzlowe i ogłosić to całemu światu , zaraz dzwonie do radia Lublin
Kilar napisał:
Nigdy nie pisałem, że coś wiem. czego sie tak bulwersujesz i wyjeżdżasz od razu z fekaliami... Jeśli ten temat tak ci szarpie nerwy to po co śledzisz to co tu się pisze. Przecież ten temat przewija sie od dobrych kilku dni. O co walczysz, pytam?
Rozumiem.... zupa była za słona!
Do tych co wiedza, (albo co im sie tylko wydaje ze wiedza) i podniecaja sie tym na kazdym kroku - NIE ZESRAJCIE SIE Exclamation Skoro to takie tajne, to po co sie udzielacie Question
Nigdy nie pisałem, że coś wiem. czego sie tak bulwersujesz i wyjeżdżasz od razu z fekaliami... Jeśli ten temat tak ci szarpie nerwy to po co śledzisz to co tu się pisze. Przecież ten temat przewija sie od dobrych kilku dni. O co walczysz, pytam?
Rozumiem.... zupa była za słona!
ermen pisze:Ludzi przestańcie nabijac bezsensowne posty!!
W sobotę wszyscy się dowiecie (jeśli nadal jesteście taki bezpojęciaki i sie nie domyślacie).
Bez obrazania kogokolwiek, jak chcesz powyzywac ludzi od bezpojeciakow to polecam wlasnych bliskich.
Domyslac sie a wiedziec to powazna roznica:)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
bkapusta pisze:Domyslac sie a wiedziec to powazna roznica:)
ale jakie to ma znaczenie? Dla mnie nie ma różnicy między kimś kto wie, a kims kto się domysla w kontekście reżimu panującego na tym forum. Ok, zgadzam sie, że skoro oficjalnie nie wolno mówić o nazwiskach to niech tak będzie. Tyle w tym temacie.
pozdrawia:
Rafał Borowski