Skład na sezon 2006
A według mnie Brhel to bardzo dobry zawodnik i srednia 10 pkt na mecz gwarantuje mimo wieku,troche dziwi mnie natomiast info o rzekomym zatrudnieniu 2 obco-juniorow,zwlaszcza ze jeszcze niedawno na wlasne uszy slyszalem zaapewnienia prezesa o polozeniu szczegolnego nacisku na szkolenie.W sumie mozna przyjac opcje ze z silnymi jedziemy para obcych juniorow a ze slabszymi naszymi,choc osobiscie bylbym za tym aby jedno miejsce(nr 6 lub 7) w kazdym meczu bylo dla naszych.No i ciagle brak silnego polskiego seniora...
P.S.
ktos wie w ogole o ktorej ta konferencja w sobote???
P.S.
ktos wie w ogole o ktorej ta konferencja w sobote???
-
Holly
max3 pisze:No to mamy sklad:
1.P.Swist
2.G.Knapp
3.J.Rempala
4.Shields
5.Brhel( ten /zawodnik na 6-7 meczy chyba jest to Sullivan za gruba kase za mecz)
6.Kennett/Messing
7.Tomicek
8.Jeleniewski
Ten sklad jest naprawde dobry ,ale na Ostrow chyba za slaby, chyba ze tym super zawodnikiem okaze sie Sullivan.
to by bylo zbyt piekne...
METHANOL ADVENTURE TEAM
[quote="max3"]No to mamy sklad:
1.P.Swist
2.G.Knapp
3.J.Rempala
4.Shields
5.Brhel( ten /zawodnik na 6-7 meczy chyba jest to Sullivan za gruba kase za mecz)
6.Kennett/Messing
7.Tomicek
8.Jeleniewski
Jak by był taki skład to można myśleć o awansie z pierwszego miejsca!! to najlepszy skład w historii TŻ LUBLIN! ( mecz TŻ - INTAR 15tys widzów
), ale wydaje mi się że niestety nie jest to możliwe 
1.P.Swist
2.G.Knapp
3.J.Rempala
4.Shields
6.Kennett/Messing
7.Tomicek
8.Jeleniewski
Jak by był taki skład to można myśleć o awansie z pierwszego miejsca!! to najlepszy skład w historii TŻ LUBLIN! ( mecz TŻ - INTAR 15tys widzów
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!
Robal666 pisze:MOIM zdaniem jest naprawdę dobry (Jest lepszy od Bjerre i Kylmaekorpiego, myśle że porównywalny z Hamillem) Zbyniu zakładzik jakiś ?
Jeśli masz rzeczywiście pewne informacje o naszej nowej gwiadce i nie jest to również Loram to innej opcji niż Andersen nie widzę .
Mam tylko nadzieję że jeśli to będzie on to nie będzie przyjeżdzał do nas jak to mu sie kiedyś zdarzało z jednym silnikiem "w reklamówce" .
-
Danio
Robal666 napisał/a:
MOIM zdaniem jest naprawdę dobry (Jest lepszy od Bjerre i Kylmaekorpiego, myśle że porównywalny z Hamillem) Zbyniu zakładzik jakiś ?
Jemu chodziło o Brhela
1. Brhel miał w zeszłym sezonie poważną kontuzję- nie kiepskie złamania, w jego wieku dojście do wcześniejszej dyspozycji jest o wiele trudniejsze niż u 20- kilku latka- więc Klub zaryzykuje z nim- oby nie było jak z Pulpetem który miał zastąpić Petera Karlssona
2. Jak ktoś na tym forum napisał "czesi to "niepewna materia"- jednym słowem CZESKI FILM- jeżeli zacznie postępować jak w Rzeszowie- spóżniac się albo wcale nie przyjeźdzać na mecze( niczego tutaj nie insynuuje ), lub jak wystąpił to wówczas zawalał mecze to wówczas będziemy mieli i my niezły CZESKI FILM
Podsumowując jest spore ryzyko z Brhelem- a ryzykować Klub który stara się o awans nie powinien! ale jezeli będziemy mieli Brhela to zostaje nam mieć nadzieje ze Bobo będzie miał formę z zeszłego sezonu sprzed kontuzji i zachowa się jak na profesjonalistę przystało( czyli przynajmniej jak w Opolu) i nie będziemy mieli powtórki z MOJŻESZOWA
grzesieck pisze:max3 pisze:No to mamy sklad:
1.P.Swist
2.G.Knapp
3.J.Rempala
4.Shields
6.Kennett/Messing
7.Tomicek
8.Jeleniewski
Ten sklad jest naprawde dobry ,ale na Ostrow chyba za slaby, chyba ze tym super zawodnikiem okaze sie Sullivan.
to by bylo zbyt piekne...
a ja mysle, ze bedzie jeszcze piekniej:)
pozdrawiam!
carpe diem!
-
Holly
Jemu chodziło o Brhela
nie chodziło mu o Brhela bo napisał że ktoś jeszcze oprócz Brhela , tylko zastanawiam sie kto to ? (lepszy od Lorama i Hamila a gorszy od Crumpa)
Gelo napisał że z takiego kraju jeszcze nie u nas nikt nie jeździł ,
Czyli wynika z tego że to zawodnik (Usa bądź Norwegii) skoro nie Hamill i Hancock to zostaje tylko Eromolenko i Holta.
A jak Roball mnie oszukał to gorzko tego pożałuje
Robal666 pisze: Oprócz Brhela podpisało jeszcze 4 w tym bardzo dobry junior (pare klubów ostrzyło zęby na niego) też zagraniczny, oraz zawodnik który jest na "tylko" 6-7 meczy ale naprawdę super,do tego Jeleń i ten "drugi junior" Lubos ;] no i taki jeden...spod Biłgoraja hehe
O Brhela to raczej nie . Z tego co napisał Robal666 wynika że oprócz Brhela podpisali
1.Åšwist
2.Tomicek
3.Jeleniewski
4."dobry" junior
5. no i ta nasza gwiazdeczka
Choć coś sie to wszysko nie trzyma kupy bo miało być Brhel + 4 a nie +5
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, o 09:57 przez Gabor, łącznie zmieniany 1 raz.
MOIM zdaniem jest naprawdę dobry (Jest lepszy od Bjerre i Kylmaekorpiego, myśle że porównywalny z Hamillem) Zbyniu zakładzik jakiś ?
Czy ja wiem. Jakoś ostatnimi czasy straciłem zupełnie ochotę na jakiekolwiek zakłady. Ponadto deficyt mnie dosięgnął co jednocześnie ze wzrostem cen nie wchodzi w rachubę. Zawsze jednak możemy założyć się o przekonanie
Z Brhelem nie będę się powtarzał, ale z pewnością super byłoby gdyby tym zawodnikiem na 6-7 meczy byłby Andersen. Od momentu kiedy u nas występował trochę czsu minęło, stał się jednym z lepszych obecnie obco na świecie. Jeszcze fajnie jakby do Lublina trafili Świst oraz ten bardzo dobry junior zagraniczny. Wątpie jednak żeby w sobotę kontrakty podpisało aż 6 zawodników.
lista wolnych seniorów: WardzaÅ‚a G. RempaÅ‚a Stojanowski Skórnicki Å. Jankowski MiÅ›kowiak Huszcza Franków Pietraszko Trojanowski Dym Pietrzyk TrumiÅ„ski M. CieÅ›lewicz MikoÅ‚ajczak JurczyÅ„ski
Robal666 pisze:Nie no ludzie !! Holly to już całkiem z tym że jak Brhel to o utrzymanie jedziemy... no brak mi słów... no a Brhel podpisał i jak według ciebie walczymy o utrzymanie to życze szczęścia. Oprócz Brhela podpisało jeszcze 4 w tym bardzo dobry junior (pare klubów ostrzyło zęby na niego) też zagraniczny, oraz zawodnik który jest na "tylko" 6-7 meczy ale naprawdę super,do tego Jeleń i ten "drugi junior" Lubos ;] no i taki jeden...spod Biłgoraja hehe
Robal bardzo pewny swoich informacji, chce się zakładać więc chyba dużo wie
analizujÄ…c ten zapis to pewnie podpisali:
Brhel, Jeleń... ten spod Biłoraja - T.Rempała? K.Baran? (wypożyczenie), juniorzy: Lubos i Kennett no i ten na na 6,7 meczy lepszy od Bjerre porównywalny z Hamillem jeśli posłużymy się statystyką Elitserien to pewnie podpisał Jonas Davidsson
pewnie to będzie wyglądało tak
1.Rempała
2.Rempała?(Baran?)
3.Knapp
4.Shields
5.Brhel
6. Lubos
7.Kennett
8.Jeleniewski
Davidson w najważniejszych meczach za najsłabszego
to co Robal zakładzik?
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, o 10:24 przez rob7, łącznie zmieniany 2 razy.