Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
maloh
Szkółkowicz

#3276 Postautor: maloh » 14 grudnia 2005, o 21:21

$korzen$ pisze:Narazie wymieniasz tylko Bjerre, ktory 2 lata temu w Lotosie nie startowal w decydujacych meczach bo nie chcieli go w druzynie...

a kto go nie chciał :?: :!:
chyba masz coÅ› info nie tego
coś dzwoni, ale w którym kościele ?
Kenneth chciał kaske nie odjeżdżając jeszcze meczu, więc zweryfikuj swoje myślenie

Sober
Senior

#3277 Postautor: Sober » 14 grudnia 2005, o 21:24

Co do Brhela - zgadzam się, ale pod warunkiem, że razem z nim zakontraktowany będzie LIDER (Hamill/Loram). Kontraktowanie go z innym sensem (aby to BoB liderował) niestety mija się z celem.

YNOS

#3278 Postautor: YNOS » 14 grudnia 2005, o 22:08

Zatrudnianie Brhela jest chyba drobnym nieporozumieniem.A jeżeli zarząd tak zrobi to tylko "oklaski" za tak wspaniały ruch!Brawo panowie.Jeszcze namówic do powrotu J.Stachyre, M. Kepę(z całym szacunkiem) zatrudnic pana A. Huszczę i awans w kieszeni!Od 17 lat intersuje sie zużlem ale takiego sciemniania i mydlenia oczy kibicom to jeszcze nie pamietam.Z Brhelem walka o E-ligę?Panie L.Kępa z kogo pan chce zrobiś durnia?!Troche samokrytyki i poważnego traktowania kibiców.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3279 Postautor: Jaga » 14 grudnia 2005, o 22:16

Holly pisze:Boxing ma racje do klasy Drymla i Brhela , ale pewnie " dziadek " nie chce nic za podpis , ale Ales jest duzo droższy.

Z koleji nie wiem czy wiarygodny gość o nicku Jaga wspominał że wie,ale nie powie,dożucił do tego że Zielonka pozazdrości i że powalczymy o e-lige , jeżeli by wiedział że Brhel podpisze to takich słów by nie mówił.

No powiem Ci tak ze wiem o tym a wyzywanie tak Brhela od dziadków itp to tylko źle świadczy o Tobie. Poza tym nigdzie nie napsisałem że ZG będzie Lublinowi zazdrościć a napisałem że wg mnie skład będzie lepszy na chwile obecną od składu ZG.
Ale prawda jest taka że jak oglłoszą skład to niektórzy mogą być niezadowoloeni inni bedą happy a ja dodam jeszcze tyle ... pojeździmy zobaczymy i mówie że Lublin będzie walczyć o baraże!!! A jeśli nie to w najgorszym wypadku 4 miejsce ale na bank nie będzie kandydatem do spadku ... za cholere.

W teori skład niektórym może sie będzie wydawał słaby tak patrząc na poszczególne osoby ale w praktyce cała druzyna może być naprawde silna.

Niektórzy panowie powinni być większymi optymistami ;)

Pozdrawiam
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Robal666

#3280 Postautor: Robal666 » 14 grudnia 2005, o 22:21

Nie no ludzie !! Holly to już całkiem z tym że jak Brhel to o utrzymanie jedziemy... no brak mi słów... no a Brhel podpisał i jak według ciebie walczymy o utrzymanie to życze szczęścia. Oprócz Brhela podpisało jeszcze 4 w tym bardzo dobry junior (pare klubów ostrzyło zęby na niego) też zagraniczny, oraz zawodnik który jest na "tylko" 6-7 meczy ale naprawdę super,do tego Jeleń i ten "drugi junior" Lubos ;] no i taki jeden...spod Biłgoraja hehe

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#3281 Postautor: SpeeDFan » 14 grudnia 2005, o 22:25

Krosno przegrało walkę z Rawiczem o Manuela Hauzingera, wybrał Rawicz [b]coś nie maja szczęścia nasi rywale :/ a co do Brhela to ja też nie mam do niego przekonania, ale jak pojedzie tak jak w zeszłym sezonie to nie powinno być zle..[/b]
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2005, o 22:27 przez SpeeDFan, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

zbyniu

#3282 Postautor: zbyniu » 14 grudnia 2005, o 22:26

Robal666 chcesz nam powiedziec ze kontrakty podpisali:
1. Brhel
2. Jeleniewski
3. Tomicek
4. Kennett/Messing
5. Åšwist
6. ten super zawodnik na 7 meczy

cos dużo tego
Ja bym się bardzo cieszył gdyby była to prawda w co niestety wątpie.
lista wolnych seniorów: Wardzała G. Rempała Stojanowski Skórnicki Ł. Jankowski Miśkowiak Huszcza Franków Pietraszko Trojanowski Dym Pietrzyk Trumiński M. Cieślewicz Mikołajczak Jurczyński

Robal666

#3283 Postautor: Robal666 » 14 grudnia 2005, o 22:34

MOIM zdaniem jest naprawdę dobry (Jest lepszy od Bjerre i Kylmaekorpiego, myśle że porównywalny z Hamillem) Zbyniu zakładzik jakiś ?

Awatar użytkownika
papi
Trener

#3284 Postautor: papi » 14 grudnia 2005, o 22:39

z całym szacunkiem dla Brhela, uwazam że jest na 1 lige niezlym zawodnikiem, ale jest to kolejny zawodnik "2 linii". Jesli zostało powiedziane, że jedziemy o najwyższe cele, to na pewno nie uda sie ich osiagnac sredniakami. Lista zawodnikow ktorzy moga w kazdym meczu przywiezc okolo 10 punktow sie kurczy. Najpierw byly nadzieje na Staszka, pozniej na Burze, Slabonia itd. Teraz Polakow pozostalo tak naprawde 2-3. Swist, Miskowiak i Dobrucki jesli zdecyduje sie na kontynuowanie kariery. Piszcz i Jelen to kolejni zawodnicy, ktorzy byliby tylko uzupelnieniem. Solidnym, ale jednak :x Z obcokrajowców ciągle są Loram, Hamill, Sullivan i Andersen. Reszta jest ryzykiem, Davidsson - moze wypalic, a moze nie. Jesli chcemy miec przynajmniej 3 miejsce to potrzeba nam pewniaka, a takich jest juz naprawde niewielu. Tylko, ze na wspomniana 4 potrzeba niemalych pieniedzy. No ale skoro pan prezes zapowiedzial awans to niech teraz znajdzie pieniadze przynajmniej na Lorama. Hamill niby dogadany od 2 tygodni a jakos ciagle nie podpisal, Sullivan w dalszym ciagu ma spore problemy, moze warto by to bylo wykorzystac :x

I znowu czekanie do soboty. Mam nadzieje, ze podpisza Loram, Swist i zagraniczny junior. Z taka druzyna mozna powoli myslec o nawiazaniu walki z ZKÅ», tylko czy wlasnie ci zawodnicy pojawia sie w sobote na konferencji :roll:

Pebas
Szkółkowicz

#3285 Postautor: Pebas » 14 grudnia 2005, o 22:44

chyba nikt nikomu nie uwierzy do soboty do konferencji. z tego co ja sie dowiedzialem to swist trafi na wschod, tylko ze do rzeszowa (mamy mocny zaciag ludzi w rzeszowie wiec potwierdzone info). wiec w swista u nas nie wierze. brhel to chyba pewne skoro w krosnie tak gadaja. ale czy mozna ufac tem co pisza na forum? w zagranicznego juniora to wogole nie wierze. tak wogole to nikomu nie wierze i czekam spokojnie do soboty. wam tez radze bo tylko syf na forum sie zrobil :mrgreen:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3286 Postautor: Cooper » 14 grudnia 2005, o 22:52

Moze trzeba konferencje w poniedzialek robic, a nie w sobote :?: :D A Ty Pebas, jak Ci sie ilosc postow nie podoba, to popros Gawrzyka, niech da Ci moda, bedziesz sobie kasowal :D :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Holly

#3287 Postautor: Holly » 14 grudnia 2005, o 22:54

Więc wkońcu ilu zawodników podpisało kontrakty ?

Nie no zajebista zagadka (ten bardzo dobry zawodnik) :

* nie jest to Hamill
* lepszy od Bjerre i Kylmakorpiego
* na 6/7 meczy

jaki z tego wniosek ?

a wogóle to Polak czy Obco ?

Pebas
Szkółkowicz

#3288 Postautor: Pebas » 14 grudnia 2005, o 23:06

dzieki cooper za dobre rady ale nie wiem o czym do mnie rozmawiasz. jedyne co mi sie kojrzy z moda to jak moja polowica stroi sie przed wyjsciem. sory ze pozwolilem sobie zabrac glos, ale draznia mnie takie zgadywanki ktore tocza sie przez 15 ostatnich stron. i tak do soboty nikt tego nie potwierdzi oficjalnie :roll:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#3289 Postautor: Łoptymista » 14 grudnia 2005, o 23:13

Pebas pisze:dzieki cooper za dobre rady ale nie wiem o czym do mnie rozmawiasz. jedyne co mi sie kojrzy z moda to jak moja polowica stroi sie przed wyjsciem. sory ze pozwolilem sobie zabrac glos, ale draznia mnie takie zgadywanki ktore tocza sie przez 15 ostatnich stron. :

A innych draznia osoby piszace na kilka nickow i jakos nikt z tego dramatu nie robi.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#3290 Postautor: wojtas » 14 grudnia 2005, o 23:17

Robal666 pisze:MOIM zdaniem jest naprawdę dobry (Jest lepszy od Bjerre i Kylmaekorpiego, myśle że porównywalny z Hamillem) Zbyniu zakładzik jakiś ?

Ja sie chetnie zaloze. W Twoje twierdzenia ze w sobote podpisze 5 zawodników, w tym gwiazdy polnocno - zachodnich torów zuzlowych Europy, gwiazdy spod Biłgoraja itp. itd. nie wierze. Tez sobie moge powymyslac kto podpisze w sobote: powiedzmy ze latynoska gwiazda salsy Emilliano Sanchez, szatan kazachstańskich stepów Nikołaj Kokin itd. Poczekamy, zobaczymy, ale bez przesady z tą fantazją. Ten zakładzik przyjmę, ale Ty sie dobrze zastanów, bo jak przegrasz, to pamietaj - znajdę Cię 8) :wink:
Obrazek

Robal666

#3291 Postautor: Robal666 » 14 grudnia 2005, o 23:24

O co zakład ?? o co tylko chcesz... Do Holly - obcokrajowiec może nawet lepszy od Lorama !! co ty na to ??

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#3292 Postautor: wojtas » 14 grudnia 2005, o 23:29

Robal666 pisze:O co zakład ?? o co tylko chcesz... Do Holly - obcokrajowiec może nawet lepszy od Lorama !! co ty na to ??

Wiadomo o co chce, a o co innego mozemy sie zalozyc jak nie o czteropak conajmniej?? Okocima mocnego poproszÄ™.
Stawiam tylko jeden warunek: zamiast zgadywanek piszesz te 5 nazwisk, ktore mamy uslyszec w sobote. Zebys numeru nie wywinał i na przyklad pod Twoje stwierdzenie "bardzo dobry junior" nie podciagnął jakiegos Podżuksa. Piszesz nazwiska i zaklad stoi.
Obrazek

Holly

#3293 Postautor: Holly » 14 grudnia 2005, o 23:29

Do Holly - obcokrajowiec może nawet lepszy od Lorama !! co ty na to ??

Lepszy od Lorama i Hamilla i nie uczestnik GP , chyba dla Ciebie lepszy bo nie ma na 100000 % lepszych !

* (oczywiście nie wliczam Sullivana bo tylko on jest lepszy ale to nierealne.

Robal666

#3294 Postautor: Robal666 » 14 grudnia 2005, o 23:35

Jaką mam gwarancje że otrzymam piwo ?? Do Holly - gorszy od Crumpa :D:D

Awatar użytkownika
Bismarck

#3295 Postautor: Bismarck » 14 grudnia 2005, o 23:40

_piotrusss pisze:
Bismarck pisze:ale nie o tym ten zawodnik przynosil nam poprostu pecha moim zdaniem :) Az pewnego meczu ze Stala Rzeszow (mial jezdzic tego dnia w parze z Niklasem Klingbergiem) podasz swojego pierwszego biegu zostal zdyskfalifikowany przez sedziego na caly mecz :P I co sie stalo ?:P Niklas jezdzac bez partnera wygral wszystkie swoje biegi oprcz jednego zdobywajac w tym meczu 13 punktow ;] i mecz byl wygrany :D Ten zawodnik przyniesie wam pecha mowie wam

Spokojnie Panie Bismarck. Przynosił Wam pecha i może bedzie przynosił dalej?! Ale co my mamy do tego? Czy Jacek przynosił też pecha w Lesznie? Dziwnie Pan gadasz... oceniasz Pan zawodnika na podstawie... właśnie, czego? A może jednak mała zazdrość przemawia przez Pana?

Nie zazdrosc nie :) Poprostu jak mowilem nie bylem, nie jestem a czy nie bede to sie okaze do tego zawodnika, mimo iz te swoje punkty robi i trzeba przyznac, ze bylo to dobre posuniecie transferowe ze strony waszego zarzadu. Niemniej jednak JA nie jestem do niego przekonany :) a czy to sie zmieni czas pokaze jak juz mowilem :) A od przyjscia Jacka do Leszna co to miasto osiagnelo ?:> W ich BARWNEJ tradycji medalowej bylo duzo duzo medali :) tak mi sie wydaje ze 21 czy 22 ? Popraw mnie jesli sie myle... Jacek zdobyl z ta drużyna jeden jedyny medal - srebrny bodaj w 2002 roku z druzyna fakt ze bylo to po kilkunastu latach przerwy :] ale moja psychika jest skomplikowana :) Tak zakoncze ten post w ktorym nie ma ani troche zazdrosci czy tez zlosci...
Pozdrawiam kibicow z Lublina oraz imiennika :wink:
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2005, o 23:42 przez Bismarck, łącznie zmieniany 1 raz.
Na zawsze tylko GKM GrudziÄ…dz!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#3296 Postautor: mikas » 14 grudnia 2005, o 23:43

Robal666 pisze:Jaką mam gwarancje że otrzymam piwo ?? Do Holly - gorszy od Crumpa :D:D

Ja znam osobe która wypraszała Wojtasa z ostatniej konferencji, ta osoba wie który to Wojtas, wiec go dorwiemy nie bój sie :lol: Tylko załóz sie o dwa czteropaki zebys miał nam z czego odpalic za doprowadzenie delikwenta z browcem przed Twoje oblicze :wink: :lol:

P.S. Już mi sie niedobrze robi od tych ostatnich ściem tu na forum, zajmijcie sie czymś innym w koncu :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#3297 Postautor: Jinxsior » 14 grudnia 2005, o 23:43

Panowie a moze to bedzie Antonio Linbeack, nigdzie nie podpisal w GPS nie jedzie, i na dodatek junior(calkiem przyzwoity).Przepisy sie zmienily to pewnie moze jezdzic w Polskiej lidze.
Ja bym chcial murzynka.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3298 Postautor: RadeKas » 14 grudnia 2005, o 23:47

Jinxsior pisze:Panowie a moze to bedzie Antonio Linbeack, nigdzie nie podpisal w GPS nie jedzie, i na dodatek junior(calkiem przyzwoity).Przepisy sie zmienily to pewnie moze jezdzic w Polskiej lidze.
Ja bym chcial murzynka.

Jezdzi w GP.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#3299 Postautor: boxing » 14 grudnia 2005, o 23:49

Jinxsior pisze:Panowie a moze to bedzie Antonio Linbeack, nigdzie nie podpisal w GPS nie jedzie, i na dodatek junior(calkiem przyzwoity).Przepisy sie zmienily to pewnie moze jezdzic w Polskiej lidze.
Ja bym chcial murzynka.

Obawiam sie, ze do tego ostatniego musialbys sobie zorganizowac i zbajerowac jakas wieksza dojrzala Murzynke, bo Antonio pojedzie w cyklu GP :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

hermes

#3300 Postautor: hermes » 15 grudnia 2005, o 00:01

Gawrzyk. Zawodnik z nr 8 i 16 juz przeszedł i apelacje TŻ Lublin - wiem ze takie sa - nic w tej sprawie nie zmienią. Czekam z uteskinieniem na sobote. Ostatnio rozczarowaliscie mnie transferami, moze teraz bedzie inaczej. pozdr