Pokemon pisze:Zaczyna się na A i kończy na H (...) Andrzej Huszcza!
Skład na sezon 2006
Pokemon pisze:Zaczyna się na A i kończy na H (...) Andrzej Huszcza!
Jak już to imie na A nazwisko na H ale to szczegół hehe
A co do Staszka B. to mam nadzieje że na "dniach" się wszystko wyjaśni ... imoże uda mi się cuś nieoficjalnie dowiedzieć
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2005, o 14:25 przez Jaga, łącznie zmieniany 2 razy.

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
sledzio
ja już wole Puszakowskiego niż Krzyżaniaka, bo co on kurde pokazał na tym memoriale- nic, a Puszakowski to dosyć solidny zawodnik a co do Jurka Mordela to zastanówmy się czy pozwolić mu odejść
, ja bym go puśćił niech pokaże klase w 2 lidze a nawet w 1 tylko niech ktoś mu da sprzęt i szanse

Jezeli chcemy walczyc oextralige to musimy zbudowac mocny sklad i nie zaden Huszcza ,Burz,Jeleniewski tylko zawodnicy na 10 punktow w kazdym meczu.Miejmy nadzieje ,ze bedzie to Jacek Rempala .Skald na sezon 2006.:
1.Lee Richardson
2.G.Knapp
3.J.Rempala
4.J.Kylmaekorpi
5.T.Piszcz/Fejran
6.Jurga
7.Klimek
W rezerwie Kepa,Jeleniewski.
1.Lee Richardson
2.G.Knapp
3.J.Rempala
4.J.Kylmaekorpi
5.T.Piszcz/Fejran
6.Jurga
7.Klimek
W rezerwie Kepa,Jeleniewski.
-
Mateusz111
- Junior
baranek pisze:ja już wole Puszakowskiego niż Krzyżaniaka, bo co on kurde pokazał na tym memoriale- nic
Przeciez widać było ze nie chciało mu sie jezdzic. Myślisz że tak łatwo Jeleń albo jakis inny Jordan by go objeżdzał?! A co do Puszakowskiego to też uważam że to spoko zawodnik i nie miałby nic przeciwko żeby któryś z nich u nas jeżdził
-
Mateusz111
- Junior
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
harry pisze:Paweł Staszek był umówiony na sobotnie południe, na końcowe rozmowy i na podpisanie kontraktu. Przynajmniej tak umówiliśmy się.
zrodlo : speedway.info.plSkończyły się spekulacje dotyczące przynależności klubowej Pawła Staszka. Żużlowiec GTŻ Grudziądz dał spokojnie pospać grudziądzkim działaczom i przystał na ich propozycję.
W grę wchodziły również starty w Lublinie, gdzie Paweł miał już nawet przygotowany kontrakt do podpisu. Parafkę miał złożyć w sobotę, lecz już dziś na zebraniu członków klubu uroczyście ogłoszono, iż lider grudziądzkiej drużyny z ubiegłego sezonu zostaje na "starych śmieciach". "Stachu" prowadził także rozmowy z klubami Lotosu Gdańsk oraz KS-u Toruń, jednak niewiele z nich wynikło.
Bylo juz naprawde blisko, ehhh szkoda