Efekt pracy nowej władzy
-
Speedway Fan
- Senior
Leszek Kępa, prezes TŻ Sipma Lublin
To prawda, że w ostatnim tygodniu miaÅ‚a miejsce jakaÅ› burzliwa rozmowa z dyrektorem klubu Krzysztofem KoÅ‚odziejem? – MieliÅ›my posiedzenie zarzÄ…du, z udziaÅ‚em dyrektora KoÅ‚odzieja, a czy to byÅ‚a burzliwa rozmowa? Na pewno byÅ‚a poważna, bo w zarzÄ…dzie trwa dyskusja nad strategiÄ… na nowy sezon. Kierujemy siÄ™ na to, żeby przymierzyć siÄ™ do walki o ekstraligÄ™. Pan KoÅ‚odziej niedawno objÄ…Å‚ funkcjÄ™ dyrektora klubu, dlatego musieliÅ›my uzgodnić zasady na jakich bÄ™dzie pracowaÅ‚. Jakie ma obowiÄ…zki organizacyjne i jak ma wyglÄ…dać kierowanie klubem. Dotychczasowy ukÅ‚ad z udziaÅ‚em pana Siwka nie sprawdziÅ‚ siÄ™. On pracowaÅ‚ w klubie tylko spoÅ‚ecznie i nie mógÅ‚ poÅ›wiÄ™cić tej pracy tak dużo czasu, efektem czego byÅ‚y pewne błędy organizacyjne w tym sezonie. Perspektywy sÄ… dobre, ja jestem optymistÄ…, ale dzisiaj w sporcie nie ma miejsca na amatorstwo. Dzisiaj w sporcie ważny jest dobry menedżer i chcemy, by taki czÅ‚owiek kierowaÅ‚ lubelskim klubem.
Za Lubelski Sport Express
To prawda, że w ostatnim tygodniu miaÅ‚a miejsce jakaÅ› burzliwa rozmowa z dyrektorem klubu Krzysztofem KoÅ‚odziejem? – MieliÅ›my posiedzenie zarzÄ…du, z udziaÅ‚em dyrektora KoÅ‚odzieja, a czy to byÅ‚a burzliwa rozmowa? Na pewno byÅ‚a poważna, bo w zarzÄ…dzie trwa dyskusja nad strategiÄ… na nowy sezon. Kierujemy siÄ™ na to, żeby przymierzyć siÄ™ do walki o ekstraligÄ™. Pan KoÅ‚odziej niedawno objÄ…Å‚ funkcjÄ™ dyrektora klubu, dlatego musieliÅ›my uzgodnić zasady na jakich bÄ™dzie pracowaÅ‚. Jakie ma obowiÄ…zki organizacyjne i jak ma wyglÄ…dać kierowanie klubem. Dotychczasowy ukÅ‚ad z udziaÅ‚em pana Siwka nie sprawdziÅ‚ siÄ™. On pracowaÅ‚ w klubie tylko spoÅ‚ecznie i nie mógÅ‚ poÅ›wiÄ™cić tej pracy tak dużo czasu, efektem czego byÅ‚y pewne błędy organizacyjne w tym sezonie. Perspektywy sÄ… dobre, ja jestem optymistÄ…, ale dzisiaj w sporcie nie ma miejsca na amatorstwo. Dzisiaj w sporcie ważny jest dobry menedżer i chcemy, by taki czÅ‚owiek kierowaÅ‚ lubelskim klubem.
Za Lubelski Sport Express
kilar pisze:Walka o extralige z Sipma jako sponsorem strategicznym![]()
noo... zawodnikom zamiast pieniędzmi można płacić np. rozrzutnikami gnoju albo kopaczkami do kartofli. Świetne i chodliwe gadżety. Można zorganizować tez jakiś turniej i jako nagrodę główną dac kosiarkę (zalegającą hektarami firmowe place...).
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
- Łoptymista
- Trener
Pan Leszek Kępa na pewno w wywiadzie powiedział prawdę. On zawsze mówi prawdę. Tylko ludzie nie potrafią go słuchać i co powie to przekręcą, przeinaczą i wyszydzą w internecie. Dobrze, że nasz klub od lat ma prezesa profesjonalistę. Buhahahahahahahahahahahahaha. Nie wiem czy te jego opowieści to jeszcze beszczelność czy już głupota. Lista błędów prezesa jest dłuższa od toru w Krośnie, ale tylko LK tego nie widzi.
Åoptymista pisze:Pan Leszek KÄ™pa na pewno w wywiadzie powiedziaÅ‚ prawdÄ™. On zawsze mówi prawdÄ™. Tylko ludzie nie potrafiÄ… go sÅ‚uchać i co powie to przekrÄ™cÄ…, przeinaczÄ… i wyszydzÄ… w internecie. Dobrze, że nasz klub od lat ma prezesa profesjonalistÄ™. Buhahahahahahahahahahahahaha. Nie wiem czy te jego opowieÅ›ci to jeszcze beszczelność czy już gÅ‚upota. Lista błędów prezesa jest dÅ‚uższa od toru w KroÅ›nie, ale tylko LK tego nie widzi.
Dla mnie to nie jest głupota. Pan Kępa dokładnie wie co robi. Takiej taniej lokalnej reklamy jak za pośrednictwem naszego klubu nie znalazłby nigdzie indziej. On doskonale wie że na sponsoringu naszego klubu robi dobry interes (Płacąc tak niewiele dostajesz tak wiele
Przechodząc dzisiaj miastem usłyszałem, że Pan K. nie jest już dyrem w naszym ukochanym klubie....
Czy ktoś może to potwierdzić
A po drugie....coś już dawno na forum nie wykazał się uzytkownik o nicku Bimmer...czyżby jakaś podpadziucha.....
W takiej sytuacji może wypowie się wreszcie Pan "Śmiejąca Gęba" jedyny i dobrotliwy sponsor naszego klubu

Czy ktoś może to potwierdzić
A po drugie....coś już dawno na forum nie wykazał się uzytkownik o nicku Bimmer...czyżby jakaś podpadziucha.....
W takiej sytuacji może wypowie się wreszcie Pan "Śmiejąca Gęba" jedyny i dobrotliwy sponsor naszego klubu
- motorlublin
- Szkółkowicz
motorlublin pisze:Zebrały się "czarne chmury" nad lubelskim speedwayem...
Nie przesadzajmy,nie powinno być aż tak źle
Miejmy nadzieje,że przed ewentualnym odejściem pan dyrektor sprowadzi tego obiecanego sponsora z dużymi pieniędzmi, w końcu obiecał że nawet jak dostanie ciepłą posadkę w MOSiR to rozpoczęte sprawy poprowadzi do końca i klubu na pastwe losu nie zostawi
motorlublin pisze:Na tą chwilę nie jest to prawdziwa wiadomość. Aczkolwiek są różne tarcia i wszystko wisi dosłownie na włosku. Zebrały się "czarne chmury" nad lubelskim speedwayem...
bez przesady. od razu nad speedwayem. czarne chumury to moga sie zbierac nad kolodziejem. tz poradzil sobie tyle lat bez niego to i teraz da sobie rade.
Pebas pisze:motorlublin pisze:Na tą chwilę nie jest to prawdziwa wiadomość. Aczkolwiek są różne tarcia i wszystko wisi dosłownie na włosku. Zebrały się "czarne chmury" nad lubelskim speedwayem...
bez przesady. od razu nad speedwayem. czarne chumury to moga sie zbierac nad kolodziejem. tz poradzil sobie tyle lat bez niego to i teraz da sobie rade.
Jak dla mnie to te czarne chmury zbierają sie jednak nad lubelską drużyną....
Dochodzi do starć na linii KK a "the best sponsor of the year" LK.
Czyżby nasz dobrodziej chciał położyć ten klub na łopatki
motorlublin pisze:Na tą chwilę nie jest to prawdziwa wiadomość. Aczkolwiek są różne tarcia i wszystko wisi dosłownie na włosku. Zebrały się "czarne chmury" nad lubelskim speedwayem...
ja bym powiedział, że przywiało je już 23.8 a teraz to zaczyna z nich kapać...
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
DonKamizi pisze:Pebas pisze:motorlublin pisze:Na tą chwilę nie jest to prawdziwa wiadomość. Aczkolwiek są różne tarcia i wszystko wisi dosłownie na włosku. Zebrały się "czarne chmury" nad lubelskim speedwayem...
Jak dla mnie to te czarne chmury zbierają sie jednak nad lubelską drużyną....
Dochodzi do starć na linii KK a "the best sponsor of the year" LK.
Czyżby nasz dobrodziej chciał położyć ten klub na łopatki![]()
jakich starc i jak chce kepa chce klub polozyc. pierdnac bzdure bez potwierdzenia jakimkolwiek dowodem wszyscy moga. powiedz cos co moze nas do tego przekonac.