List otwarty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#26 Postautor: Manitou » 12 października 2005, o 18:43

Koper pisze: A co z wejsciem za darmo dla czlonkow fan clubu?:
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=19735
Koper skoro jesteś na tyle inteligentny żeby przeczytać artykuł w Kurierze i zrozumieć jego treść, to chyba tak samo możesz przeczytać list otwarty wystosowany przez Fanklub w imieniu kibiców :!: Gdzie w tym liście zostało napisane, że Fanklub domaga się darmowego wejścia na memoriał :?: :shock: :?: Słowa dyrektorzyny kołodzieja to typowe odwrócenie kota ogonem i próba zwrócenia uwagi ludzi na to jaki to Fanklub jest pazerny i chce wejść gratis na stadion. Cel jest jeden - odwrócenie uwagi od kompromitującej go decyzji o unieważnieniu karnetów. Jasne :?:

P.S.: Bimmer...ręce mi opadły po Twoim poście... (nie myśl, że mam do Ciebie jakieś "ale", bo wiem, że to nie Twoja decyzja, po prostu opadły mi po informacji zawartej w Twoim poście) :evil: :evil: :evil:
Ostatnio zmieniony 12 października 2005, o 22:11 przez Manitou, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#27 Postautor: Cz@rek » 12 października 2005, o 20:18

Bimmer na jakiej podstawie pracownicy Sipmy mają wejść na stadion?, bo na pewno nie na karnety nawet karnety VIP :!: Chyba że dostali bilety...bezpłatne...

Koper
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: Koper » 12 października 2005, o 20:56

Manitou pisze:
Koper pisze: A co z wejsciem za darmo dla czlonkow fan clubu?:
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=19735
Koper skoro jesteś na tyle inteligentny żeby przeczytać artykuł w Kurierze i zrozumieć jego treść, to chyba tak samo możesz przeczytać list otwarty wystosowany przez Fanklub w imieniu kibiców :!: Gdzie w tym liście zostało napisane, że Fanklub domaga się darmowego wejścia na memoriał :?: :shock: :?: Słowa dyrektorzyny kołozłodzieja to typowe odwrócenie kota ogonem i próba zwrócenia uwagi ludzi na to jaki to Fanklub jest pazerny i chce wejść gratis na stadion. Cel jest jeden - odwrócenie uwagi od kompromitującej go decyzji o unieważnieniu karnetów. Jasne :?:

Tak jasne, znam tresc listu tym bardziej zwrocilem uwage na te slowa Kolodzieja, zaciekawilo mnie czy rzeczywiscie na spotkaniu ze Stingiem Kolodziej przedstawil taka propozycje bo jesli tak to tylko swiadczy o nim a nie o mojej zdolnosci czytania ze zrozumieniem ani tym bardziej nie o slusznych intencjach Fan Clubu ktorych to wlasnie nie potrafil zrozumiec Kolodziej i raczej powinienes Manitou miec do niego pretensje ze nie jest na tyle inteligentny zeby przeczytac i zrozumiec tresc listu otartego i pozniej gada bzdury o darmowych wejsciach dla Fan Clubu wlasnie w kontekscie listu otwartego, a nastepnie dodaje ze to ma byc na zasadzie cos za cos, slowem poplatanie z pomieszaniem.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#29 Postautor: jas » 12 października 2005, o 21:08

ja mysle, ze KK inteligentny jest, a owo zle zinterpretowanie listu otwartego jest celowe :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#30 Postautor: Manitou » 12 października 2005, o 21:33

jas pisze:ja mysle, ze KK inteligentny jest, a owo zle zinterpretowanie listu otwartego jest celowe :wink:
o to to to jasiu, święte słowa :wink: typowo polityczna odpowiedź kołodzieja. Lepper też na każde pytanie odpowiada zarzutami w stronę oponentów...Panie Kołodziej może pan spróbuje w samoobronie swych sił, a nie klub nam pan rozwala... :?: :idea: :?:

Koper nie wątpię w Twoją umiejętność czytania ze zrozumieniem, po prostu tak postawiłeś pytanie jakbyś naprawdę myślał, że chcemy wbić na teń śmieszny turniej za darmo na łasce naszego niemiłościwie nam panującego dyrektorzyny...pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 12 października 2005, o 22:12 przez Manitou, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#31 Postautor: DonKamizi » 12 października 2005, o 22:03

Cz@rek pisze:Bimmer na jakiej podstawie pracownicy Sipmy mają wejść na stadion?, bo na pewno nie na karnety nawet karnety VIP :!: Chyba że dostali bilety...bezpłatne...

Widzę, że Cz@rek był dzisiaj na stadionie :wink: :wink:
No właśnie...może Bimmer napisze w jaki sposób wchodzą za darmo :?: :?: Bo na pewno nie na karnety, które przecież są nieważne......
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Koper
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: Koper » 12 października 2005, o 23:01

Manitou pisze:Koper nie wątpię w Twoją umiejętność czytania ze zrozumieniem, po prostu tak postawiłeś pytanie jakbyś naprawdę myślał, że chcemy wbić na teń śmieszny turniej za darmo na łasce naszego niemiłościwie nam panującego dyrektorzyny...pozdrawiam.
Troszke zle mnie zrozumiales, zreszta ta nasza polemika i tak ostatecznie uderzea nie w Ciebie, nie we mnie, nie w Fan CLub, nie w wiernych kibcow ale w Kolodzieja ktory o darmowym wejsciu dla Fan Clubu wypowiedzial sie na lamach Kuriera. Tak jak to juz slusznie meesha zauwazyl nie chodzi o pieniadze ale o podstawowe zasady postepowania, mysle tez ze kazda inteligenta osoba nie mysli ze Fan Club na lasce Kolodzieja chce wbijac sie na turniej, a jedynie na podstawie postepowania i wypowiedzi naszego dyrektora bedzie sobie wyrabiac o nim opinie. Pozdrawiam.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#33 Postautor: Manitou » 12 października 2005, o 23:19

Koper pisze: mysle tez ze kazda inteligenta osoba nie mysli ze Fan Club lub na lasce Kolodzieja chce wbijac sie na turniej, a jedynie na podstawie postepowania i wypowiedzi naszego dyrektora bedzie sobie wyrabiac o nim opinie. Pozdrawiam.
i tej wersji siÄ™ trzymajmy :mrgreen:

P.S.: pisze siÄ™ Fan Klub :wink: :mrgreen:

Pebas
Szkółkowicz

#35 Postautor: Pebas » 13 października 2005, o 10:16

O oto cały pan Leszek Kępa i jego zajebana uczciwość i dotrzymywanie słowa.
Panie pożal się Boże prezesie. A co ze słowami, które pan mówił w TV. Jeśli ma pan krótką pamięć to przypomnę. "Liczę że kibice pomogą klubowi w trudnej sytuacji i kupią bilety." To pana słowa panie prezesie. A co pan zrobił ? Mały szwindel. Karnety są nieważne ale pracownicy wejdą za darmo bo dostaną zaproszenia. Mam nadzieję, że choć fanklub się nie zaprzeda za darmowe wejściówki i będzie walczyć o ważność karnetów.
Bo co mają powiedzieć tacy ludzie jak ja. Też kupiłem karnet, ale nie jestem z fanklubu i nie pracuje w folwarku Sipmy. Oni mogą wejść, a ja nie.
Kępa i Kołodziej = oszuści.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#36 Postautor: Ar2rB » 13 października 2005, o 11:04

Turniej od strony finansowej będzie jedną wielką klapą. Ja nie kupie biletu nie dlatego, że mnie nie stać (mam karnet). Tylko dla ZASADY! Bardzo lubie żużel, ale na pewno nie dam sie robić w przysłowiowego h***. Nie przyjde ja i nie przyjdzie duuuuzo moich znajomych (nikt się nie wybiera). Jedynie niebiosa moga uratowac tyłek pana wielce derektora zsyłając mega ulewę już w sobotę (coby za przejazdy zawodnikom nie płacić). Bardzo mi szkoda klubu, szkoda patrzeć jak się to wszystko stacza w rekach takich "fahofcuffffff" i takich "sPoNsOrUffffffff" tytularnych....

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#37 Postautor: Lublin_Fan » 13 października 2005, o 11:13

Arab pisze:wiec wykorzystuje i przynajmniej zaoszczędzi te 1500 zł na biletach dla pracowników :lol:

Hmmm. Jeżeli darmowe wejściówki dostaną wszyscy pracownicy, którzy posiadają karnety, to bezsensowne rozdawnictwo będzie klub kosztować znacznie więcej niż 1500 zł. Ale co tam:"kibic jest najważniejszy i zrozumie". Bezczelność Kępy nie zna granic. Również jego jęzor nie zna granic w paplaniu głupot.

Pozdr.

wojteko
Senior

#38 Postautor: wojteko » 13 października 2005, o 11:15

Pebas pisze:. Mam nadzieję, że choć fanklub się nie zaprzeda za darmowe wejściówki i będzie walczyć o ważność karnetów.
Bo co mają powiedzieć tacy ludzie jak ja. Też kupiłem karnet, ale nie jestem z fanklubu .........

spokojna glowa :!: :!: Fan Klub sie niesqrwi :!: :!:
Ostatnio zmieniony 13 października 2005, o 11:29 przez wojteko, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#39 Postautor: motorlublin » 13 października 2005, o 12:22

Arab pisze:Czy już na pierwszej imprezie pod wodzą nowego dyrektora usłyszymy znaną w światku koszykarskim przyśpiewkę kibiców:

...Krzysztof Kołodziej to k... i złodziej.... ????

Nim coś głupiego napiszesz to najpierw dobrze się zastanów... :cry: Jestes żenujący. :(

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#40 Postautor: Cooper » 13 października 2005, o 13:24

Za to Kolodziej jest niesamowity. Mysli, ze paroma zaproszeniami przymknie gebe krytyce. Bezczelny typ.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#41 Postautor: _piotrusss » 13 października 2005, o 14:05

Może jakiś kulturalny ale wymowny transparent?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#42 Postautor: mikas » 14 października 2005, o 00:04

Oto oficjalne stanowisko Fan Klubu po dzisiejszym spotkaniu z panem dyr Krzysztofem Kołodziejem:

Dziś odbyło sie zapowiadane spotkanie pana dyr Krzysztofa Kołodzieja z przedstawicielami lubelskiego Fan Klubu. Niestety pan dyrektor nie zmienil decyzji w sprawie unieważnienia karnetów, jednak zapowiedział, że każda osoba prywatna która zakupiła karnet i zjawi sie z nim w niedziele na memoriale jeśli będzie "upierdliwa" to zostanie wpuszczona po okazaniu karnetu. Jednak liczba tych "upierdliwych" nie może przekroczyć 200 bo tylko tyle biletów przeznaczono dla karneciarzy. Do dyr Kołodzieja nie docierają argumenty. Na wszystko jest odpowiedz jasna "mam wpuścić za darmo 1000 osób?" Nasza odpowiedz była oczywista, "Nie za darmo. Ludzie płacili za karnety." Wtedy słyszeliśmy, poprzednie zdanie. Ponadto Pan Kołodziej w dużym stopniu manipulował faktami, myślał że przyszliśmy nieprzygotowani i będzie nas łatwo zbyć. Pierwszy argument pana Dyrektora: "Do kasy klubu wpłynęły pieniądze tylko za 200 karnetów". Nasza odpowiedz była prosta. "Kłamstwo. Sama Sipma zakupiła ich ponad 400." Po tym Pan Dyrektor zmienił natychmiast temat. Dyskusja z panem Krzysztofem Kołodziejem była trudna ponieważ nie docierają do niego argumenty, a jedyną odpowiedzią jaką można było usłyszeć były powtarzane formułki. Dowiedzieliśmy się np. że wszyscy rzucają mu kłody pod nogi, i teraz jeszcze my jesteśmy przeciwko niemu. Dowiedzieliśmy się np. że to zarząd podjął decyzję o unieważnieniu karnetów na memoriał, jednak mamy spore wątpliwości czy jest to prawda.
Dyskutowaliśmy sporo o żużlu, ale darujemy forumowiczom szczegółów. Szkoda zdrowia na czytanie głupot. I teraz najważniejsze. Krzysztof Kołodziej stwierdził, że pracę w TŻ Lublin kończy 25 października i wraca do Startu. Do żużla przyszedł tylko po to, żeby zrobić Memoriał Zwierzchowskiemu, bo to mu obiecał i do tego dąży. Pan Krzysztof Kołodziej zapowiada, że o niedzielnej imprezie kibice żużla będą mówić bardzo długo i tylko dobrze.
"Chcę przejść do historii jako twórca największej i najlepszej imprezy żużlowej w Lublinie" - powiedział dyrektor delegacji Fan Klubu.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#43 Postautor: papi » 14 października 2005, o 00:42

Rewelacja po prostu. Wziął 2 pensje i teraz mówi, że lada dzień kończy dyrektorowanie :evil: Po raz kolejny udowadnia, że jest niepoważnym człowiekiem, jego zatrudnienie od początku spotkało się ze sprzeciwem większości kibiców. Kołodziej tylko utwierdził wszystkich w przekonaniu, że się nie pomylili :x W sumie dobrze, że nie będzie zbyt długo, to i zniszczyć nic nie zdąży. Mam tylko nadzieje, że nie wpłynie to źle na klub i zgodnie z zapowiedziami memoriał będzie testem dla kandydatów do składu na rok 2006.

PS. mam nadzieje, że w niedziele na turnieju wystąpi Drabik, a nie Osumek :roll: , bo jeśli Slammer nie pojedzie to już lepiej dać startować Maćkowi albo Karolowi, ale nie Osumkowi :x, jego dyspozycja z tego sezonu powinna być głównym argumentem, by ten zawodnik wogle nie był brany pod uwage przy ustalaniu listy memoriałowej, a tym bardziej składu na nastepny sezon :!:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#46 Postautor: Talib » 14 października 2005, o 11:31

I teraz najważniejsze. Krzysztof Kołodziej stwierdził, że pracę w TŻ Lublin kończy 25 października i wraca do Startu. Do żużla przyszedł tylko po to, żeby zrobić Memoriał Zwierzchowskiemu, bo to mu obiecał i do tego dąży. Pan Krzysztof Kołodziej zapowiada, że o niedzielnej imprezie kibice żużla będą mówić bardzo długo i tylko dobrze.
"Chcę przejść do historii jako twórca największej i najlepszej imprezy żużlowej w Lublinie" - powiedział dyrektor delegacji Fan Klubu.

Ale jaja, niezła prowizorka. Zresztą może rzeczywiście lepiej niech spada na bambus tylko z dwoma pensjami, zamiast np. sześcioma pod koniec marca. Ciekawe, czy udało by się znaleźć jeszcze mniej poważnego i wiarygodnego kandydata na dyrektorski stołek.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#47 Postautor: Manitou » 14 października 2005, o 11:38

Teraz jest szansa na wyłonienie dyrektora na zdrowych warunkach, czyli w konkursie. Pytanie tylko czy znajdzie się paru zapaleńców gotowych podjąć wyzwanie i stanąć do konkursu. Z tego co pisał harry to raczej marnie z kandydatami było gdy odchodził :roll: :(

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#48 Postautor: Talib » 14 października 2005, o 12:15

Trzeba zadzwonić do Hannoweru. Grajewski zdaje się akurat nie prezesuje, ani nie dyrektoruje żadnemu polskiemu klubowi. :lol:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#49 Postautor: sadychor » 14 października 2005, o 13:15

Talib pisze:Trzeba zadzwonić do Hannoweru. Grajewski zdaje się akurat nie prezesuje, ani nie dyrektoruje żadnemu polskiemu klubowi. :lol:

Ten to twierdził, ze u nas raz źródło wybiło na środku toru. Meteorologicznym ignorantom mówimy NIE. Jeszcze by kazał jeździć zawodnikom po śniegu :?
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#50 Postautor: Kaka » 14 października 2005, o 14:24

Talib pisze:Trzeba zadzwonić do Hannoweru. Grajewski zdaje się akurat nie prezesuje, ani nie dyrektoruje żadnemu polskiemu klubowi. :lol:

Może do tego jeszcze Pawelca dodać, tworzyli by jak zawsze zgrany duet :lol:
Obrazek