Efekt pracy nowej władzy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
lucki73
Kontakt:

#76 Postautor: lucki73 » 29 września 2005, o 15:52

harry pisze:Spodziewałem się dokładnie tego Lucki. Nie zawiodłeś mnie :lol: :lol: :lol: Już nie mogłem się doczekać kiedy zobaczę Twoją odpowieć. Ale radocha :D :lol: :D .
Na żużlu jak się nie znałeś tak się nie znasz ( oczywiście poza modelowym czy raczej podręcznikowym przykładem) dlatego na ten temat nawet nie zamierzam zamienić z Tobą ani słowa.
Ale już czekam na jakąś kwiecistą odpowieć. Ciekawe, co jeszcze możesz wymyśleć? 8) :lol:

Kupiłeś sobie ten dyplom na targu? :) :) :) I pomyśleć, że osoby mające tak ewidentne braki w podstawach ortografii zdobywają wyższe wykształcenie i jeszcze sprawują wysokie stanowisko w naszym klubie. Żałosne Panie Harry. Do szkoły wysyłam na lekcje ortografii!!!

ukłoniki najniższe
lucki73

PS. Przesłać Ci słownik? Nieodpłatnie oczywiście.
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

Shack
Administrator

#77 Postautor: Shack » 29 września 2005, o 15:53

ale ja mam dobrą prace tutaj, dobrze płatną :) kończe studia, świat przede mną stoi otworem ;) wiec do Warszawy mi sie nie spieszy, co wiecej moge Ci jakaś fuche tutaj załatwić jakbyś chcial sie wyrwać... :)

lucki73
Kontakt:

#78 Postautor: lucki73 » 29 września 2005, o 15:57

Shack pisze:ale ja mam dobrą prace tutaj, dobrze płatną :) kończe studia, świat przede mną stoi otworem ;) wiec do Warszawy mi sie nie spieszy, co wiecej moge Ci jakaś fuche tutaj załatwić jakbyś chcial sie wyrwać... :)

No piękny poziom Pan reprezentuje panie moderatorze. Tylko gratulować :) :) :)

Skup się lepiej na tych studiach, a nie na pośredniczeniu w pracy, bo będziesz tak samo sprawnie posługiwał się ojczystym językiem jak Twój idol Harry, czego malutki przykład dał powyżej.

lucki73

PS. Bądź łaskaw nie wycinać, bo zawsze gdy będę smutny wrócę sobie by zobaczyć jak sprawnie Pan Harry posługuje się mową ojczystą :) :) :)
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Pebas
Szkółkowicz

#79 Postautor: Pebas » 29 września 2005, o 16:00

Ale nie licz, że gdy opowiadasz zwykłe głupoty na mój temat, pozostanę bierny. Nie, będziesz otrzymywał za każdym razem policzek zwrotny, który Cię bardziej zaboli niż myślisz.

Widzisz Lucki. wreszcie złapałeś się we własne sidła. Gdy ktoś napisze o Tobie nieprawdę lub poczujesz się urazony to wtedy ten ktoś jest bee a Ty masz prawo do obrony. Kiedy Ty opluwasz innych nie szczędząc przy tym jadu i ironii, piszesz nieprawdę i ktoś się chce bronić wtedy ten też jest bee. Zabraniasz harremu wypowiadać się na forum, kiedy ten chce obronić swoje racje i bronić swojego dobregi imienia. I on jest według Ciebie zły i nieprofesjonalny. Przestań patrzeć wreszcie na czubek swojego nosa i spójrz na to wszystko z szerszej perspektywy.
Jest takie mądre powiedzenie że prawda sama się obroni. Jest też drugie, które mówi że plotka powtórzona 100 razy staje się prawda. Nie dziw się więc że ktoś chce bronić swoich racji. Dokładnie tak samo jak Ty.

harry
Trener

#80 Postautor: harry » 29 września 2005, o 16:01

No tak, plama to plama :oops:
Nie mniej czekam na coś lepszego, chociaż zrobić z dwóch błędów takie oratorium to też sztuka 8)

lucki73
Kontakt:

#81 Postautor: lucki73 » 29 września 2005, o 16:10

harry pisze:No tak, plama to plama :oops:
Nie mniej czekam na coś lepszego, chociaż zrobić z dwóch błędów takie oratorium to też sztuka 8)

Wiesz, Twoim obrońcom (piwa im fundujesz???) bym wybaczył, ale analfabetyzmu komuś, kto sprawuje funkcję V-ce Prezesa wybaczyć nie umiem. Musisz to zrozumieć. Ale miło, że się przyznałeś do plamy, to budujące (i to naprawdę wzbudza u mnie szacunek).

lucki73

PS. Pebas, oprzytomniej :) Jako, że prawda broni się sama, milczę.
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

harry
Trener

#82 Postautor: harry » 29 września 2005, o 16:15

Wolę zrobić jakiegoś błęda od czasu do czasu ( prawdopodobnie efekt ubawienia Twoimi tekstami) niż być analfabetą umysłowym(i żużlowym) cały czas.

ermen
Zawodowiec

#83 Postautor: ermen » 29 września 2005, o 16:28

Chyba Was wszystkich pogięło. Dyskutujęcie na publicznym forum o niczym, prawiąc sobie "komplementy o inteligencji".
Harry pisze, że Lucki nie ma pojęcia o żużlu... Zaręczam P. Jarku, że ma. A to że ma inne zdanie to chyba w demokracji normalne.
Dziwi mnie tylko i żenuje zarazem, że osoba funkcyjna w klubie, któremu kibicuje tak długo jak moderatorzy zyją, pisze takie słowa na forum.

Pozdrawiam all.
Każdemu jego Everest...

lucki73
Kontakt:

#84 Postautor: lucki73 » 29 września 2005, o 16:29

harry pisze:Wolę zrobić jakiegoś błęda od czasu do czasu ( prawdopodobnie efekt ubawienia Twoimi tekstami) niż być analfabetą umysłowym(i żużlowym) cały czas.

Oczywiście, zapomniałem że to przecież ja o mało nie spuściłem drużyny do II ligi. Dobrze, że mi przypomniałeś, dobry managerze :) :) :)

Życzę dalszej miłej zabawy :) :) :) Bawimy się wszyscy tutaj świetnie :) :) :)

szacuneczek dobry managerze :)
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#85 Postautor: DonKamizi » 29 września 2005, o 16:49

harry pisze:............Na żużlu jak się nie znałeś tak się nie znasz ( oczywiście poza modelowym czy raczej podręcznikowym przykładem) dlatego na ten temat nawet nie zamierzam zamienić z Tobą ani słowa........

No dobre dobre.Może i Lucki czasami przynuuuudza swoimi przykładami sklepowymi i zapatrzeniem w satystyki ale wiedzę na temat żużla to on jednak ma....może nie tak szeroką jak Harry ale takiej to chyba nie ma nikt ;)

Proponuję wziąść się za rozliczanie sezonu bo czasu chyba coraz mniej...
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

lucki73
Kontakt:

#86 Postautor: lucki73 » 29 września 2005, o 17:32

Przepraszam Kolegów i Koleżanki, że dałem się wciągnąć w tą żenującą dyskusję. Raz jeszcze przepraszam i obiecuję, że to się nie powtórzy - z szacunku dla Was.

pozdrawiam serdecznie
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#87 Postautor: Saint » 29 września 2005, o 17:42

Shack pisze: co wiecej moge Ci jakaś fuche tutaj załatwić jakbyś chcial sie wyrwać... :)

SHACKU,
jak masz takie szerokie możliwości to...
ja chętnie ale przynajmniej na takim poziomie (płacowym i ambicjonalnym) jak ta co mam w Wawie...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 września 2005, o 17:44 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.

Shack
Administrator

#88 Postautor: Shack » 29 września 2005, o 17:43

Saint pisze:SHACKU,

ja chętnie ale przynajmniej na takim poziomie (płacowym i ambicjonalnym) jak ta co mam w Wawie...
Pozdrawiam

Sorryyy potrzebujemy tylko takich specow jak Luki ;)

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#89 Postautor: Metalliczny » 29 września 2005, o 18:21

Ot pewnie, teraz to pełno krytykantów. a jak coś można zrobić i zadzaiłać to siedzą i dupy ani nie ruszą, ani gęby nie otworzą. Tylko potem wylewanie żali, opluwanie. Lucki, menedżerze, miałeś co chcesz - jeszcze Ci mało, jeszcze musisz dogryźć? Musisz, bo wielki pan Warszawiak musi pokazać, co to nie on. O wszystko masz pretensje. Trzeba było przyjechać do Lublina, złożyć kandydature na dyrektora i koniec. Takie to trudne? Ale Tobie się nie chciało. Pewnie, lepiej krytykować.

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#90 Postautor: WBA » 29 września 2005, o 20:56

lucki73 pisze:...
Bawimy się wszyscy tutaj świetnie :) :) :)

lucki73

mów za siebie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#91 Postautor: Saint » 30 września 2005, o 18:29

Metalliczny pisze: ...bo wielki pan Warszawiak musi pokazać, co to nie on...

a co ty z tymi Warszawiakami??? JakieÅ› kompleksy masz?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#92 Postautor: jacur78 » 2 października 2005, o 00:09

Do cholery!
Czytam wypowiedzi niektorych forumowiczow i co widze?.. Ocean słow i zero tresci.

Luki ... jesli w tej Warszawie tak wesoluchno to wez lepiej poszukaj dla TZ jakiego sponsora a nie z piana na ustach opluwasz Siwka! Facet zawalil ostani sezon, to wszyscy wiemy, ale i przez pare lat dostarczyl nam wielu niezapomnianych chwil... i ja go za to cenie

Piszesz o kompleksach innych, ale z tego co widac najwieksze musisz miec ty sam, skoro przy kazdej okazji starasz sie ludzi upokorzyc, osmieszajac ich.... smutne

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#93 Postautor: Regdal » 2 października 2005, o 04:44

opluwasz Siwka! Facet zawalil ostani sezon, to wszyscy wiemy,

Nie zawalił,lecz zabrakło facetowi szczęścia tak potrzebnego w tym sporcie.
Efekty poczynań nowego dyra zapewne juz niebawem,będzie,a może już jest następna osoba do oplucia.

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#94 Postautor: Saint » 2 października 2005, o 12:00

Regdal pisze:Efekty poczynań nowego dyra zapewne juz niebawem,będzie,a może już jest następna osoba do oplucia.

A można polskie tłumaczenie? :twisted:

Shack
Administrator

#95 Postautor: Shack » 2 października 2005, o 12:05

Wczytaj sie spokojnie, po 20 razach nawet team Klimkow można zrozumiec :)

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#96 Postautor: Regdal » 2 października 2005, o 16:24

Shack pisze:Wczytaj sie spokojnie, po 20 razach nawet team Klimkow można zrozumiec :)

Od pewnego czasu zdradzasz wyrażną antypatię do rodziny Klimków.Czy to efekt nieudanego "polowania" na R.K. starej czy nowej władzy ?

Do ekstraligi tylko 140 km. 8) 8) 8)

Shack
Administrator

#97 Postautor: Shack » 2 października 2005, o 17:54

Absolutnie nie. Zwracam tylko uwage, że nie umiesz poprawnie zbudować zdania. Nie wspominając nic o kłopotach z liczeniem, nie tylko kilometrów.

Jesli chodzi o nieudane polowanie nowej władzy. Dawno pisałem,że zrobicie Kolodzieja w chu.., będziecie mu mydlić oczy do samego końca za możliwośc treningów. Ale cóż, frajer frajerem będzie do końca życia.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#98 Postautor: kilar » 2 października 2005, o 18:33

Regdal pisze:Do ekstraligi tylko 140 km.

i tylko dwie przeszkody - Stachyra i Miesiac...

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#99 Postautor: Ar2rB » 2 października 2005, o 23:31

Regdal pisze:Do ekstraligi tylko 140 km. 8) 8) 8)

Chętnie pożegnałbym ten klan analfabetów....

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#100 Postautor: Regdal » 2 października 2005, o 23:34

Shack pisze:Absolutnie nie. Zwracam tylko uwage, że nie umiesz poprawnie zbudować zdania. Nie wspominając nic o kłopotach z liczeniem, nie tylko kilometrów.

Jesli chodzi o nieudane polowanie nowej władzy. Dawno pisałem,że zrobicie Kolodzieja w chu.., będziecie mu mydlić oczy do samego końca za możliwośc treningów. Ale cóż, frajer frajerem będzie do końca życia.

Jak komuÅ› brakuje tak zwanej inteligencji to nawet jak 100 razy jedno zdanie przeczyta to i tak nic nie zrozumie.

Odnośnie nowego dyra,to szkoda mi trochę faceta,bo zanim cokolwiek zrobił to został negatywnie oceniony i to m.in. przez ludzi z otoczenia starej władzy.Nie mówię,że to fenomen ,ale na konkretne oceny jeszcze nie pora.

Liczbę km z Lublina do Rzeszowa łatwo sprawdzić,polecam link http://mapa.szukacz.pl/

i tylko dwie przeszkody - Stachyra i Miesiac...

Kolego Kilar,możesz spać spokojnie,Stachyra i Miesiąc to nie twój problem.