Panie Jarku dziękujemy!!!
Niestety, podejrzewam, że zarząd kierował się zasadą: jak sie nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma!
Zresztą powtórzę za niektórymi: DAJMY SZANSĘ!!! Bo jak nie ten to kto? Wielu nie lubiło Siwka- odszedł i co? Przypomina mi się stare porzekadło: Po złym panie jeszcze gorszy nastanie. Mam nadzieję, że jednak czarne myśli i obawy się nie spełnią i coś pozytywnego będzie się działo.
Zresztą powtórzę za niektórymi: DAJMY SZANSĘ!!! Bo jak nie ten to kto? Wielu nie lubiło Siwka- odszedł i co? Przypomina mi się stare porzekadło: Po złym panie jeszcze gorszy nastanie. Mam nadzieję, że jednak czarne myśli i obawy się nie spełnią i coś pozytywnego będzie się działo.
Regdal pisze:Gelo pisze:djrafix pisze:Ja również sie przyłanczam do podziękowin dla p.Jarka![]()
Pozdro!!:D
Oprócz zdania certyfikatu jeszcze uważaj na dyktandach. Na busy przyjdzie czas.
Nie wiedziałem ,że jesteś nauczycielem ortografii.
Na szczescie nie jestem jeszcze adwokatem niedouczonych szkółkowiczów o bezpodstawnych, wygórowanych ambicjach.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2005, o 14:18 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Powtórzę się, ale jest okazja - dzięki i szacunek!
Mimo że ten sezon faktycznie nie był udany to w stosunku do byłego dyrektora nie napisałem nic, czego musiałbym się wstydzić. Myślę, że musiał odejść bo presja i zachowanie niektórych kibiców zbytnio mu już ciążyły.
A tak w ogóle to nikt nie powiedział, że kiedyś tam nie nastąpi wielki come back
Mimo że ten sezon faktycznie nie był udany to w stosunku do byłego dyrektora nie napisałem nic, czego musiałbym się wstydzić. Myślę, że musiał odejść bo presja i zachowanie niektórych kibiców zbytnio mu już ciążyły.
A tak w ogóle to nikt nie powiedział, że kiedyś tam nie nastąpi wielki come back
a ja pamietam jak przed obecnym (zakonczonym juz, niestety) sezonem nie wiadomo bylo, czy dyrektor Siwek bedzie siedzial w dyrektorskim fotelu...
widocznie miarka sie przebrala.
mniejsza o to - nie moja to sprawa, jakie byly przyczyny takiej decyzji - wierze, ze tak jak wiekszosc decyzji personalnych Siwka i ta byla dobra. co mi innego pozostalo.
a w temacie: szacunek dla wszystkiego, co dobrego udalo sie Panu zrobic w Lublinie dla zuzla i nas, kibicow. (bylo tego troche - tu nie ma sie co oklamywac). brak szacunku za: balagan w klubie, za brak nalezytego traktowania kibicow i mediow, za wypiecie sie na forum, za pchniecie Krzysztofa K. na wygrzany fotel (obym sie tu mylil...).
licze, ze zobaczymy Pana w roli obserwatora i komentatora na forum, licze ze pomoze Pan wyciagnac klub z zadyszki, w jakiej sie znalazl, licze ze poczuje jeszcze dym z Panskiego cygara. chocby to mialo byc i za pare lat
a najwiekszy szacunek za to, ze wytrzymal Pan caly ten sezon z TÅ».
widocznie miarka sie przebrala.
mniejsza o to - nie moja to sprawa, jakie byly przyczyny takiej decyzji - wierze, ze tak jak wiekszosc decyzji personalnych Siwka i ta byla dobra. co mi innego pozostalo.
a w temacie: szacunek dla wszystkiego, co dobrego udalo sie Panu zrobic w Lublinie dla zuzla i nas, kibicow. (bylo tego troche - tu nie ma sie co oklamywac). brak szacunku za: balagan w klubie, za brak nalezytego traktowania kibicow i mediow, za wypiecie sie na forum, za pchniecie Krzysztofa K. na wygrzany fotel (obym sie tu mylil...).
licze, ze zobaczymy Pana w roli obserwatora i komentatora na forum, licze ze pomoze Pan wyciagnac klub z zadyszki, w jakiej sie znalazl, licze ze poczuje jeszcze dym z Panskiego cygara. chocby to mialo byc i za pare lat
a najwiekszy szacunek za to, ze wytrzymal Pan caly ten sezon z TÅ».
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Gelo pisze:djrafix pisze:Ja również sie przyłanczam do podziękowin dla p.Jarka![]()
qrde
a, że mi sie nie napisało przyłączam bo nie dostawilem kreseczki do "a" to juz mi nie musisz uwagi zwracac , zobacz na swoje posty, a nie komus uwage zwracasz.Nauczycielu ortografii.
=>rAfIx:)<=
grzesieck pisze:Regdal, Gelu - prosze bez OT
djrafix pisze:qrde, dobra dzieki za pouczenie, ale pouczaj innych a nie mnie!!
a, że mi sie nie napisało przyłączam bo nie dostawilem kreseczki do "a" to juz mi nie musisz uwagi zwracac , zobacz na swoje posty, a nie komus uwage zwracasz.
widze, ze nie wszyscy zrozumieli wiec wyjasniam - moja prosba dotyczyla kazdego, nie tylko Gela i Regdala.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gelo pisze:Regdal pisze:Gelo pisze:djrafix pisze:Ja również sie przyłanczam do podziękowin dla p.Jarka![]()
Nie wiedziałem ,że jesteś nauczycielem ortografii.
Na szczescie nie jestem jeszcze adwokatem niedouczonych szkółkowiczów o bezpodstawnych, wygórowanych ambicjach.
Spróbuj się okreslić czy wyrażasz to ze złości ,czy z zazdrości ? A może powinienem napisać mistrzu świata i okolic w dziedzinie ortografii rzecz jasna ?
- _piotrusss
- Kadrowicz
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Tego pierwszego wraz z jego synkiem nadal nie pragnę oglądać w naszym klubie, bo stary Stachyra to żaden trener tylko nadęty, niedouczony burak a jego synek do asów tego sportu też należeć nie będzie. Pana Ziułkowskiego nie znam, może powiesz kto to? A co do Grzesia i Trumny - nie wiesz to milcz. Aha, i prosze żebyś dalej wymienił kto tak nie jest potrzebny, bom strasznie ciekaw 
Metalliczny pisze:Tego pierwszego wraz z jego synkiem nadal nie pragnę oglądać w naszym klubie, bo stary Stachyra to żaden trener tylko nadęty, niedouczony burak a jego synek do asów tego sportu też należeć nie będzie. Pana Ziułkowskiego nie znam, może powiesz kto to? A co do Grzesia i Trumny - nie wiesz to milcz. Aha, i prosze żebyś dalej wymienił kto tak nie jest potrzebny, bom strasznie ciekaw
Zwróć uwagę zanim coś napiszesz jaką średnią ma Dawid w 1 lidze.
Spróbuj się okreslić czy wyrażasz to ze złości ,czy z zazdrości ?
Panie Jarku - dziękujemy, że nie ugiął się Pan przed presją rodzinnego duetu i jego adwokata. Mają oni jeszcze kilka klubów do obskoczenia. Jak się jeszcze kilka razy nie uda, może wreszcie nabiorą pokory i właściwego dystansu do rzeczywistości. Może wreszcie będzie normalnie czyli najpierw certyfikat, potem potwierdzenie talentu, a dopiero potem busy kevlary i kontrakty.
Gelo pisze:Panie Jarku - dziękujemy, że nie ugiął się Pan przed presją rodzinnego duetu i jego adwokata.
Rzekłbym, że nawet dwóch rodzinnych duetów. Z polityką prorodzinną nie ma to nic wspólnego, ale takie jest życie... A życie pokazuje, że tam, gdzie klubami zaczynają trząść klany, wcześniej czy później zaczyna się równia pochyła...
Panie Jarku dziękujemy za dotychczasową pracę, ale także za decyzję o rezygnacji. Zrobił Pan dużo, ale także zaniedbał sporo spraw i zniechęcił do siebie wiele osób. Teraz potrzebna jest osoba, która naprawi to co jeszcze jest złe.
Chciałbym wierzyć w Kołodzieja, ale z każdej strony docierają głosy, ktore go krytykują
. Miejmy nadzieję, że dzięki żużlowi zmieni opinie na swój temat.
PS. Nie było innego kandydata, który zgodziłby się prowadzić Klub?
Chciałbym wierzyć w Kołodzieja, ale z każdej strony docierają głosy, ktore go krytykują
PS. Nie było innego kandydata, który zgodziłby się prowadzić Klub?