Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!

#1 Postautor: mikas » 22 sierpnia 2005, o 20:19

Na dzisiejszym zarządzie nowym dyrektorem klubu został Krzysztof Kołodziej. Jak dla mnie po tym co do tej pory ten pan pokazał w lubelskim sporcie, druga liga coraz bliżej niestety :x

Informacja ta jest juz na oficjalnej stronie gdyby ktoś miał watpliwości: http://www.tzlublin.com
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Shack
Administrator

#2 Postautor: Shack » 22 sierpnia 2005, o 20:23

Kiedyś w radiowym spocie Szymona Majewskiego spiewana była piosenka Krzysztofa Krawczyka "Chciałbym być.." ze zmienionymi słowami. Traf chciał, że utkwiły mi w pamieci słowa "...chciałbym być kołodziejem i nie wiedzieć co sie dzieje..."

Oby nowy dyrektor wiedział co sie dzieje w tym sporcie bo józki na klisze do aparatu nie wyrobią jak bedziemy co dwa tygodnie na lige przyjeżdzać ;)

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#3 Postautor: Smirnek » 22 sierpnia 2005, o 20:26

A ja tam mam nadzieje że pan Kołodziej będzie dobrym dyrektorem. Życzę mu sukcesów. Niedługo zobaczymy jakie nam Kołodziej transfery zrobi. Najlepiej niech ściągnie Janusza Kołodzieja 8)

Awatar użytkownika
Carter#15
Szkółkowicz

#4 Postautor: Carter#15 » 22 sierpnia 2005, o 20:38

No to mamy koniec żużla w Lublinie. W tym miejscu może przytocze znaną śpiewkę o nowym panie dyrektorze: Krzysztof Kołodziej to jest k i złodziej. Przy okazji pozdrawiam Stinga, który to czytając pewnie jak zwykle leży na podłodze :wink:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#5 Postautor: papi » 22 sierpnia 2005, o 20:41

ooo to Kołodziej jest chyba podwójnym dyrektorem :!: Nie wiem na ile to prawda, ale podobno kilka dni po rezygnacji ze stanowiska dyrektora w Starcie został jego..... dyrektorem sportowym :roll: Oby tylko TŻ nie spadł tak nisko jak klub zza miedzy :x W Starcie czekał aż manna spadnie mu z nieba, obawiam się, że powołanie go na stanowisko dyrektora to jak przysłowiowe "wejście z deszczu pod rynne" :x Oby nie, ale obecnie TŻ potrzebuje kogoś operatywnego, kto szybko podejmie dobre decyzje, trzeba znaleźć solidnych sponsorów. Niestety po tym jak jego Start wylądował w 2 lidze (klasy rozgrywkowe takie same jak w żużlu) nie jestem optymistą :cry: Mam tylko nadzieje, że żużel w Lublinie nie zniży się do obecnego poziomu lubelskiego kosza :roll:
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2005, o 20:58 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#6 Postautor: RadeKas » 22 sierpnia 2005, o 20:45

To juz jest koniec, nie ma juz nic? :cry: .... oby nie.

Moze nasz nowy dajrektor przyfarci i napatoczy mu sie jakis super sponsor, ktory sam bedzie sie sie pchal do zuzla. Potem sciagniemy Koscieche, super juniora i Lee, a potem eliga tu z tuz... a potem sie obudzilem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

djrafix

#7 Postautor: djrafix » 22 sierpnia 2005, o 20:52

Super!!
:)))))))))MAmy nowego dyrektora:) jupiiiiii :mrgreen:
=>rAfIx:)<=

Sober
Senior

#8 Postautor: Sober » 22 sierpnia 2005, o 21:08

djrafix pisze:Super!!
:)))))))))MAmy nowego dyrektora:) jupiiiiii :mrgreen:

Mafia Klimków w tym też stoi? :wink:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#9 Postautor: Metalliczny » 22 sierpnia 2005, o 21:15

Oho, niestety nie kojarzy mi się ten pan dobrze. Akurat tego to bym w pierszej kojelności odradzał. Niestety, ale chyba nie będzie nam dane w przyszłym sezonie oglądać lepszego żużla niż w tym. A może głupiemu jak zwykle się poszczęści?

Cysiek
Kontakt:

#10 Postautor: Cysiek » 22 sierpnia 2005, o 21:23

a ja wam powiem tyle amba fatima był w lublinie zuzel i nima chodz mam nadzieje ze beda dobre transfery i cos pokaze dyrektor nowy
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#11 Postautor: prt » 22 sierpnia 2005, o 21:30

krótkie i proste pytanie:
kto z Zarządu głosował za, kto przeciw, kto się wstrzymał?

:evil: :evil: :evil:

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#12 Postautor: Kaka » 22 sierpnia 2005, o 21:34

Chroń nas Panie Boże... jak ma sie "zająć" żużlem tak samo jak koszykówką, to koniec będzie taki jak w wypadku Startu...bolesny :evil:
Ciekawe czy jak coś "nie zagra" to znów ucieknie jak szczur z tonącego okrętu...
Ciekawe czy szukanie sponsorów będzie równie "owocne" jak w przypadku Startu...
Czas pokarze :? :? :?

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#13 Postautor: ZÅ‚oty » 22 sierpnia 2005, o 21:44

oby nowe bylo lepsze :D
Obrazek

Zulu
Junior

#14 Postautor: Zulu » 22 sierpnia 2005, o 21:46

Kaka pisze:Chroń nas Panie Boże... jak ma sie "zająć" żużlem tak samo jak koszykówką, to koniec będzie taki jak w wypadku Startu...

Jak nowy dyrektor zacznie dobierać żużlowców według wzrostu, to się ostoją tylko Mordel z Dominiczakiem :wink: Krzysiek wracaj do zdrowia.

W tym miejscu chciałbym podziękować J.Siwkowi za ostatnie kilka lat lubelskiego żuzla - co by nie mówić o tegorocznym sezonie, nie może on przesłaniać sukcesów byłego Dyrektora w podniesieniu z dna poziomu tego sportu w Lublinie. Jeszcze raz dzięki.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#15 Postautor: Lublin_Fan » 22 sierpnia 2005, o 21:50

Zulu pisze:Jak nowy dyrektor zacznie dobierać żużlowców według wzrostu, to się ostoją tylko Mordel z Dominiczakiem :wink:

Knapp, Protasiewicz, Gollob, Baliński...... ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#16 Postautor: kilar » 22 sierpnia 2005, o 22:04

Moim zdaniem dyrektor Siwek, jakby zostal, to byloby najlepsze rozwiazanie. Kilka lat w zuzlu "byl", wiec ma rozeznanie. Transfery jakie byly takie byly, ale powiedzmy sobie szczerze, ze pieniedzy duzo nie bylo w tym sezonie. A bez pieniedzy, to mozna g... zrobic.
Naprawde szkoda mi w jakiej atmosferze rozstaje sie dyro Siwek, bo to on wyciagnal lubelski zuzel z bagna...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#17 Postautor: Łoptymista » 22 sierpnia 2005, o 22:09

Kołodziej w TŻ!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock:
Krzysztof Kołodziej...
buhahahahahahahahahahhahahahahaha.
Jeszcze chciałbym dodać: hahahahahah hehehe hihihi.
Zaśpiewjmy pieśń: bójcie sie chamy do II ligi wracamy.

PS Panu Jarosławowi Siwkowi dziękuję za wszystko to co było dobre. A było tego, mimo wszystko, sporo.

JAG
Senior

#18 Postautor: JAG » 22 sierpnia 2005, o 22:18

Bimmer pisze:Ja wiem tylko, że Kołodzieja rekomendował odchodzący dyrektor.

chciał sie odegrać czy co??nie wiem :roll: Kołodziej to dla mnie nieudacznik i tyle.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#19 Postautor: motorlublin » 22 sierpnia 2005, o 22:25

BRAWO!!!!! !!Jestem bardzo zadowolony ze zmiany na dyrektorskim stanowisku. Nowy dyrektor lubelski sport i sponsorów zna jak mało kto..! Krzysztof Kołodziej powinien podołać nowemu zadaniu!Może być tylko LEPIEJ! MAm nadzieję,że udowodni wszystkim NIEDOWIARKOM swą wartość i wyciągnie z marazmu lubelski żużel. ŻYCZĘ POWODZENIA :wink:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#20 Postautor: Radzio » 22 sierpnia 2005, o 22:26

ehh... Źle mi się kojarzy ten pan z bródką:( Jestem ciekawy, co zrobi nowy dyrektor. Oczekiwania kibiców są duże, mam nadzieje, że Kołodziej wie, na co się porwał. Obawiam się, że nie była to dość dobra i mądra decyzja wybierając go na dyrektora, ale mam nadzieje, że miło się rozczaruje:) Duży minus tego jest taki, że Kołodziej ma troszkę źle kojarzące się nazwisko wśród biznesmenów. Może być tak, że sponsorzy nie będą chmieli wchodzić w ten sport, bo mają złe wspomnienia ze Startu. Każdy, kto interesuje się, chociaż trochę koszykówką wie jak to wszystko wyglądało w tym klubie. Chciałbym się mylić, co do jego osoby i zmienić zdanie na jego temat. Teraz zostaje nam czekać i patrzyć na efekty pracy, pozytywne efekty. Dużym plusem K. Kołodzieja jest to, że podjął się wyzwania i chce uporządkować rzeczy w klubie, ale musi zdawać sobie sprawę z tego, że jak mu się nie uda to już na długo zostanie nielubianym dyrektorem w Lublinie. Teraz ma swoje 5 minut i musi udokumentować to wynikami drużyny, aby zmazać z siebie niemiły wygląd i ocenę.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#21 Postautor: Łoptymista » 22 sierpnia 2005, o 22:41

Czy KK będzie dyrektorem społecznym czy też zawodowym (unikam określenia PROFESJONALNYM) i będzie z dostawał oficjalnie kasę za swą niewątpliwie ciężką pracę :?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#22 Postautor: prt » 22 sierpnia 2005, o 22:43

Łoptymista pisze:Czy KK będzie dyrektorem społecznym czy też zawodowym (unikam określenia PROFESJONALNYM) i będzie z dostawał oficjalnie kasę za swą niewątpliwie ciężką pracę :?: :?: :?: :?: :?:

przeczytaj sobie odpowiedz Bimmera (powyzej) na moje pytanie (powyzej troche bardziej) i juz bedziesz mial odpowiedz takze na swoje pytanie...

Święty Judo Tadeuszu, módl się za nami!

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

sledzio

#23 Postautor: sledzio » 22 sierpnia 2005, o 22:47

Mam nadzieje ze lepsze to będzie niż dotychczas ale czas wszystko zreryfikuje co Pan Kołodziej pokaże Pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#24 Postautor: grzesieck » 22 sierpnia 2005, o 23:09

Łoptymista pisze:Czy KK będzie dyrektorem społecznym czy też zawodowym (unikam określenia PROFESJONALNYM) i będzie z dostawał oficjalnie kasę za swą niewątpliwie ciężką pracę :?: :?: :?: :?: :?:

spotkalem dzisiaj Gawrzyka w miescie - KK bedzie dyrektorem zawodowym :/
METHANOL ADVENTURE TEAM

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#25 Postautor: auganoff » 22 sierpnia 2005, o 23:22

Kaka pisze:Czas pokarze :? :? :?

Miejmy nadzieję, że jednak nie pokarze... nas czas :wink:

W Tarnowie Janusz, u nas Krzysztof, widać każdy ma takiego Kołodzieja, na jakiego zasługuje! :mrgreen: Poszukajmy winy w sobie Bracia i Siostry, na pewno każdy z nas ma coś na sumieniu :D

Na koniec dołączam się do podziękowań dla J. Siwka. Zrobił wiele dobrego i naprawdę szacunek. Mam nadzieję, że przeczyta kilka wpisów tutaj i za jakiś czas przestanie żałować, że zajął się lubelskim żużlem.