Informacja ta jest juz na oficjalnej stronie gdyby ktoś miał watpliwości: http://www.tzlublin.com
Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!
Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!
Na dzisiejszym zarządzie nowym dyrektorem klubu został Krzysztof Kołodziej. Jak dla mnie po tym co do tej pory ten pan pokazał w lubelskim sporcie, druga liga coraz bliżej niestety
Informacja ta jest juz na oficjalnej stronie gdyby ktoś miał watpliwości: http://www.tzlublin.com
Kiedyś w radiowym spocie Szymona Majewskiego spiewana była piosenka Krzysztofa Krawczyka "Chciałbym być.." ze zmienionymi słowami. Traf chciał, że utkwiły mi w pamieci słowa "...chciałbym być kołodziejem i nie wiedzieć co sie dzieje..."
Oby nowy dyrektor wiedział co sie dzieje w tym sporcie bo józki na klisze do aparatu nie wyrobią jak bedziemy co dwa tygodnie na lige przyjeżdzać
Oby nowy dyrektor wiedział co sie dzieje w tym sporcie bo józki na klisze do aparatu nie wyrobią jak bedziemy co dwa tygodnie na lige przyjeżdzać
ooo to Kołodziej jest chyba podwójnym dyrektorem
Nie wiem na ile to prawda, ale podobno kilka dni po rezygnacji ze stanowiska dyrektora w Starcie został jego..... dyrektorem sportowym
Oby tylko TŻ nie spadł tak nisko jak klub zza miedzy
W Starcie czekał aż manna spadnie mu z nieba, obawiam się, że powołanie go na stanowisko dyrektora to jak przysłowiowe "wejście z deszczu pod rynne"
Oby nie, ale obecnie TŻ potrzebuje kogoś operatywnego, kto szybko podejmie dobre decyzje, trzeba znaleźć solidnych sponsorów. Niestety po tym jak jego Start wylądował w 2 lidze (klasy rozgrywkowe takie same jak w żużlu) nie jestem optymistą
Mam tylko nadzieje, że żużel w Lublinie nie zniży się do obecnego poziomu lubelskiego kosza 
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2005, o 20:58 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
To juz jest koniec, nie ma juz nic?
.... oby nie.
Moze nasz nowy dajrektor przyfarci i napatoczy mu sie jakis super sponsor, ktory sam bedzie sie sie pchal do zuzla. Potem sciagniemy Koscieche, super juniora i Lee, a potem eliga tu z tuz... a potem sie obudzilem.
Moze nasz nowy dajrektor przyfarci i napatoczy mu sie jakis super sponsor, ktory sam bedzie sie sie pchal do zuzla. Potem sciagniemy Koscieche, super juniora i Lee, a potem eliga tu z tuz... a potem sie obudzilem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
krótkie i proste pytanie:
kto z Zarządu głosował za, kto przeciw, kto się wstrzymał?

kto z Zarządu głosował za, kto przeciw, kto się wstrzymał?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Chroń nas Panie Boże... jak ma sie "zająć" żużlem tak samo jak koszykówką, to koniec będzie taki jak w wypadku Startu...bolesny
Ciekawe czy jak coś "nie zagra" to znów ucieknie jak szczur z tonącego okrętu...
Ciekawe czy szukanie sponsorów będzie równie "owocne" jak w przypadku Startu...
Czas pokarze

Ciekawe czy jak coś "nie zagra" to znów ucieknie jak szczur z tonącego okrętu...
Ciekawe czy szukanie sponsorów będzie równie "owocne" jak w przypadku Startu...
Czas pokarze
Kaka pisze:Chroń nas Panie Boże... jak ma sie "zająć" żużlem tak samo jak koszykówką, to koniec będzie taki jak w wypadku Startu...
Jak nowy dyrektor zacznie dobierać żużlowców według wzrostu, to się ostoją tylko Mordel z Dominiczakiem
W tym miejscu chciałbym podziękować J.Siwkowi za ostatnie kilka lat lubelskiego żuzla - co by nie mówić o tegorocznym sezonie, nie może on przesłaniać sukcesów byłego Dyrektora w podniesieniu z dna poziomu tego sportu w Lublinie. Jeszcze raz dzięki.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Moim zdaniem dyrektor Siwek, jakby zostal, to byloby najlepsze rozwiazanie. Kilka lat w zuzlu "byl", wiec ma rozeznanie. Transfery jakie byly takie byly, ale powiedzmy sobie szczerze, ze pieniedzy duzo nie bylo w tym sezonie. A bez pieniedzy, to mozna g... zrobic.
Naprawde szkoda mi w jakiej atmosferze rozstaje sie dyro Siwek, bo to on wyciagnal lubelski zuzel z bagna...
Naprawde szkoda mi w jakiej atmosferze rozstaje sie dyro Siwek, bo to on wyciagnal lubelski zuzel z bagna...
- Łoptymista
- Trener
Kołodziej w TŻ!!!!!!!!!!!
Krzysztof Kołodziej...
buhahahahahahahahahahhahahahahaha.
Jeszcze chciałbym dodać: hahahahahah hehehe hihihi.
Zaśpiewjmy pieśń: bójcie sie chamy do II ligi wracamy.
PS Panu Jarosławowi Siwkowi dziękuję za wszystko to co było dobre. A było tego, mimo wszystko, sporo.
Krzysztof Kołodziej...
buhahahahahahahahahahhahahahahaha.
Jeszcze chciałbym dodać: hahahahahah hehehe hihihi.
Zaśpiewjmy pieśń: bójcie sie chamy do II ligi wracamy.
PS Panu Jarosławowi Siwkowi dziękuję za wszystko to co było dobre. A było tego, mimo wszystko, sporo.
- motorlublin
- Szkółkowicz
BRAWO!!!!! !!Jestem bardzo zadowolony ze zmiany na dyrektorskim stanowisku. Nowy dyrektor lubelski sport i sponsorów zna jak mało kto..! Krzysztof Kołodziej powinien podołać nowemu zadaniu!Może być tylko LEPIEJ! MAm nadzieję,że udowodni wszystkim NIEDOWIARKOM swą wartość i wyciągnie z marazmu lubelski żużel. ŻYCZĘ POWODZENIA 
ehh... Źle mi się kojarzy ten pan z bródką:( Jestem ciekawy, co zrobi nowy dyrektor. Oczekiwania kibiców są duże, mam nadzieje, że Kołodziej wie, na co się porwał. Obawiam się, że nie była to dość dobra i mądra decyzja wybierając go na dyrektora, ale mam nadzieje, że miło się rozczaruje:) Duży minus tego jest taki, że Kołodziej ma troszkę źle kojarzące się nazwisko wśród biznesmenów. Może być tak, że sponsorzy nie będą chmieli wchodzić w ten sport, bo mają złe wspomnienia ze Startu. Każdy, kto interesuje się, chociaż trochę koszykówką wie jak to wszystko wyglądało w tym klubie. Chciałbym się mylić, co do jego osoby i zmienić zdanie na jego temat. Teraz zostaje nam czekać i patrzyć na efekty pracy, pozytywne efekty. Dużym plusem K. Kołodzieja jest to, że podjął się wyzwania i chce uporządkować rzeczy w klubie, ale musi zdawać sobie sprawę z tego, że jak mu się nie uda to już na długo zostanie nielubianym dyrektorem w Lublinie. Teraz ma swoje 5 minut i musi udokumentować to wynikami drużyny, aby zmazać z siebie niemiły wygląd i ocenę.
- Łoptymista
- Trener
Åoptymista pisze:Czy KK bÄ™dzie dyrektorem spoÅ‚ecznym czy też zawodowym (unikam okreÅ›lenia PROFESJONALNYM) i bÄ™dzie z dostawaÅ‚ oficjalnie kasÄ™ za swÄ… niewÄ…tpliwie ciężkÄ… pracÄ™![]()
![]()
![]()
![]()
przeczytaj sobie odpowiedz Bimmera (powyzej) na moje pytanie (powyzej troche bardziej) i juz bedziesz mial odpowiedz takze na swoje pytanie...
Święty Judo Tadeuszu, módl się za nami!
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
sledzio
Kaka pisze:Czas pokarze![]()
![]()
Miejmy nadzieję, że jednak nie pokarze... nas czas
W Tarnowie Janusz, u nas Krzysztof, widać każdy ma takiego Kołodzieja, na jakiego zasługuje!
Na koniec dołączam się do podziękowań dla J. Siwka. Zrobił wiele dobrego i naprawdę szacunek. Mam nadzieję, że przeczyta kilka wpisów tutaj i za jakiś czas przestanie żałować, że zajął się lubelskim żużlem.