No jak czuje do Lublina wielki sentyment to aż łezka mi się kręci słysząc że Lublin też ma kose z Żeszofem
Są wielkie kozaki kurde a założe się że jak by się owa dziewczyna postawiła to sama by im dała rade bo są cwani !!
Choć pojawił się txt o tym że mieli szalik z Krosna który skroili! Z tym to nie dokońca tak było!! A mianowicie jak był mecz Mojrzeszów - Krosno to kilku kumpli pojechało z kibicami krośnienskimi zeby ich wspierać (ja wtedy walczyłem w Bydzi

) i przerazili się jak kilku nawalonych kolesi z Krosno na sektorze zaczeli krzyczeć i dopingowac Stal

Poprostu masakra i paru kolesi ze Stali przyszło do nich i się powymieniali szalikami !!
Kumple powiedzieli odrazu ze maja w dupie cos takiego i spadaja na rynek porobić jeszcze większą wioche!!
Oczywiście Ci zawaleni z krosna powymianie szalikow mysleli ze sa bezpieczni ale i tak dostali przekope !!
Jak by nie patrzeć z Mojrzeszowem zgody miec nie można bo i tak was w h** zrobią !!
I w sumie myśleliśmy nad tym żeby pojechać do Żeszofa wspomóc kibiców z Lublina i to mielismy nagrana ekipe ok 40 osób ale niestety napatoczył sie nam wyjazd sponsorowany i pojechaliśmy do Wrocławia na mecz gdzie nie obyło się bez zadymy
Ale kurde tej waszej flagi strasznie szkoda !!
I ludzie pamiętajcie : Kto w Żeszofie konia wali to napewno kibic Stali !!
Pozdrawiam