Wyjazd do Rzeszowa!! [14.08.05]
Wyjazd do Rzeszowa!! [14.08.05]
Mam takie pytanie wiem że do wyjazdowego meczu Pomiędzy Marma-Sipma jeszcze dużo czasu ale czy bedzie organizowany wyjazd??Bede wdzieczny jeśli ktoś mi udzielił by informacji.Moży by już zaczac zapisay na ten mecze.Wiem że nie ja się Tym zająć powinienem. 
Ostatnio zmieniony 4 sierpnia 2005, o 15:05 przez FantyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Dopytujesz siÄ™ i dopytujesz no to Ci odpowiem
Jeśli wygramy pierwszy mecz u siebie ze Stalą to zapisy ruszają od razu po meczu
A jeśli nie wygramy to zapomnij o zebraniu całego autokaru na ten wyjazd
Jak widzisz wszystko w rękach (i silnikach
) naszych żużlowców 
Jeśli wygramy pierwszy mecz u siebie ze Stalą to zapisy ruszają od razu po meczu
Jak widzisz wszystko w rękach (i silnikach
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Dopytujesz siÄ™ i dopytujesz no to Ci odpowiem![]()
Jeśli wygramy pierwszy mecz u siebie ze Stalą to zapisy ruszają od razu po meczuA jeśli nie wygramy to zapomnij o zebraniu całego autokaru na ten wyjazd
![]()
Jak widzisz wszystko w rękach (i silnikach) naszych żużlowców
Dobre dobre.Sorry że założyłem nowy temat ale tamten był zamkniety.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Re: Wyjazd do Rzeszowa!! [14.08.05]
A ja tak po urlopie od razu się czepię, a coFantyś pisze:Mam takie pytanie wiem że do wyjazdowego meczu Pomiędzy Stala-Sipma
Manitou pisze:A ja tak po urlopie od razu się czepię, a coFantyś pisze:Mam takie pytanie wiem że do wyjazdowego meczu Pomiędzy Stala-SipmaJak piszesz Stal to pisz też Motor, albo jak już piszesz Sipma to pisz też Marma, bo wychodzi na to, że jesteś bardziej sentymentalnie związany z tradycyjną nazwą klubu z Rzeszowa niż z Lublina.
Sorry za pomyłke Tylko nie zbijcie mnie za nią
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Fantyś pisze:Manitou pisze:A ja tak po urlopie od razu się czepię, a coFantyś pisze:Mam takie pytanie wiem że do wyjazdowego meczu Pomiędzy Stala-SipmaJak piszesz Stal to pisz też Motor, albo jak już piszesz Sipma to pisz też Marma, bo wychodzi na to, że jesteś bardziej sentymentalnie związany z tradycyjną nazwą klubu z Rzeszowa niż z Lublina.
Sorry za pomyłke Tylko nie zbijcie mnie za nią.Czemu pisać Motor jak to jest TŻ nadal a nie Motor.Ale może kiedyś wróci ta nazwa.
Dla prawdziwych fanow nie ma zadnych Marma, Sipma, Atlas itp. tylko jest Stal, Motor, ROW, Sparta itd.
A czemu masz w avatarku logo MOTOR, a nie TeżetuFantyś pisze:.Czemu pisać Motor jak to jest TŻ nadal a nie Motor.
Manitou pisze:A czemu masz w avatarku logo MOTOR, a nie TeżetuFantyś pisze:.Czemu pisać Motor jak to jest TŻ nadal a nie Motor.![]()
Chodziło mi tylko o to, że jedną nazwę napisałeś tradycyjną, a drugą nową...może Ty stalowiec jesteś
![]()
To by tłumaczyło czego tak się palisz do tego wyjazdu
Stalowcem nie jestem w 100% pochodze z pięknego miasta Lublin w którym już mieszkam 17 lat
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2005, o 14:17 przez FantyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
K 2 pisze:Fantyś pisze:Manitou pisze:A ja tak po urlopie od razu się czepię, a coFantyś pisze:Mam takie pytanie wiem że do wyjazdowego meczu Pomiędzy Stala-SipmaJak piszesz Stal to pisz też Motor, albo jak już piszesz Sipma to pisz też Marma, bo wychodzi na to, że jesteś bardziej sentymentalnie związany z tradycyjną nazwą klubu z Rzeszowa niż z Lublina.
Sorry za pomyłke Tylko nie zbijcie mnie za nią.Czemu pisać Motor jak to jest TŻ nadal a nie Motor.Ale może kiedyś wróci ta nazwa.
Dla prawdziwych fanow nie ma zadnych Marma, Sipma, Atlas itp. tylko jest Stal, Motor, ROW, Sparta itd.
Dla prawdziwych fanów czego? Sportu czy nazw? Czy to, że mam w poważaniu nazwę klubu oznacza, że jestem fanem"nieprawdziwym" sportu? Wypraszam sobie.
seba pisze:ej no chodzcie pojedziemy do tego rzeszowa i narobimy tam jazdy morzeszom
Szukasz klakierów dla swojego superhiperinteligentnego planu? Po tym co napisałeś jestem przeciwny zorganizowanemu wyjazdowi autokarem. Za duża kicha.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
mam nadzieje ze takich kibicow jak ty dla ktorych wyjazd to jak mowisz kicha duzo nie ma -bo widzisz czleniu zuzel to nie szachy przy ktorych najleprzy doping to milczenie:) i nie nabijaj takich glupich postow
edit by jas: jeszcze, jeszcze...
edit by jas: jeszcze, jeszcze...
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! 
seba pisze:mam nadzieje ze takich kibicow jak ty dla ktorych wyjazd to jak mowisz kicha duzo nie ma -bo widzisz czleniu zuzel to nie szachy przy ktorych najleprzy doping to milczenie:) i nie nabijaj takich glupich postow
Nie zrozumiałeś mnie nic a nic. Ja i tak pojadę, a jeżeli i Tobie ta sztuka się uda to rób te swoje jazdy z daleka ode mnie. I nie mów do mnie człeniu.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Trzeba pojechac do Rzeszowa bo to może być ostatni mecz naszej drużyny(oby nie
)trzeba podziękować za za ten sezon jeżeli przegramy
.Były chwile ciężkie w tym sezonie ale były i chwile radosne.Ja jezeli nie pjade samochode to na bank jade autokarem(jeżeli taki bedzie).Bo doszły mnie słuchy że autokar jedzie na mecz do Rzeszowa zostaje w Rzeszowie na noc i na drugi dzien wyrusza do Tarnowa.Więc jak coś mówice jezeli bede zapisay na ten mecz 
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
- jas
- Senior
- Kontakt:
Fantyś pisze:Trzeba pojechac do Rzeszowa bo to może być ostatni mecz naszej drużyny(oby nie)trzeba podziękować za za ten sezon jeżeli przegramy
![]()
.Były chwile ciężkie w tym sezonie ale były i chwile radosne.Ja jezeli nie pjade samochode to na bank jade autokarem(jeżeli taki bedzie).Bo doszły mnie słuchy że autokar jedzie na mecz do Rzeszowa zostaje w Rzeszowie na noc i na drugi dzien wyrusza do Tarnowa.Więc jak coś mówice jezeli bede zapisay na ten mecz
zle sluchy Cie doszly
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jas pisze:Fantyś pisze:Trzeba pojechac do Rzeszowa bo to może być ostatni mecz naszej drużyny(oby nie)trzeba podziękować za za ten sezon jeżeli przegramy
![]()
zle sluchy Cie doszly
Czyli jak jedzie siÄ™ autokaram i siÄ™ wraca??Jak tak to gites
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Regdal pisze:Przeglądając józkowe forum znalazłem taką oto wypowiedź przed meczem rewanżowym play-off :Czas ich pyknąć po raz czwarty i niech te szaki, gawrzyki, siwki i inne dewianty zapamiętają to na długo.
Chłopaki. Ja na waszym miejscu bym się bał. Bycie pykanym, przez kogoś z Rzeszowa to po pierwsze wstyd i hańba, a po drugie grozi wysypką lub innymi zmianami skórnymi (po szegóły odsyłam do lekarza zawodów). Jak dojdzie do wyżej opisanej sytuacji, na pewno zapamiętacie to na długo. Leczenie potrwafi trwać.