Wyjazd do Rzeszowa!! [14.08.05]

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

Wyjazd do Rzeszowa!! [14.08.05]

#1 Postautor: FantyÅ› » 4 sierpnia 2005, o 10:41

Mam takie pytanie wiem że do wyjazdowego meczu Pomiędzy Marma-Sipma jeszcze dużo czasu ale czy bedzie organizowany wyjazd??Bede wdzieczny jeśli ktoś mi udzielił by informacji.Moży by już zaczac zapisay na ten mecze.Wiem że nie ja się Tym zająć powinienem. :twisted:
Ostatnio zmieniony 4 sierpnia 2005, o 15:05 przez FantyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

meesha
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: meesha » 4 sierpnia 2005, o 11:16

Dopytujesz siÄ™ i dopytujesz no to Ci odpowiem 8)

Jeśli wygramy pierwszy mecz u siebie ze Stalą to zapisy ruszają od razu po meczu :D A jeśli nie wygramy to zapomnij o zebraniu całego autokaru na ten wyjazd :(

Jak widzisz wszystko w rękach (i silnikach 8) ) naszych żużlowców :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#3 Postautor: FantyÅ› » 4 sierpnia 2005, o 11:46

meesha pisze:Dopytujesz siÄ™ i dopytujesz no to Ci odpowiem 8)

Jeśli wygramy pierwszy mecz u siebie ze Stalą to zapisy ruszają od razu po meczu :D A jeśli nie wygramy to zapomnij o zebraniu całego autokaru na ten wyjazd :(

Jak widzisz wszystko w rękach (i silnikach 8) ) naszych żużlowców :wink:

Dobre dobre.Sorry że założyłem nowy temat ale tamten był zamkniety. :twisted: :D Więc jak wygrammy to po meczu odrazu się zapisuje :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

Re: Wyjazd do Rzeszowa!! [14.08.05]

#4 Postautor: Manitou » 4 sierpnia 2005, o 13:45

Fantyś pisze:Mam takie pytanie wiem że do wyjazdowego meczu Pomiędzy Stala-Sipma
A ja tak po urlopie od razu się czepię, a co :!: Jak piszesz Stal to pisz też Motor, albo jak już piszesz Sipma to pisz też Marma, bo wychodzi na to, że jesteś bardziej sentymentalnie związany z tradycyjną nazwą klubu z Rzeszowa niż z Lublina.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#5 Postautor: FantyÅ› » 4 sierpnia 2005, o 15:06

Manitou pisze:
Fantyś pisze:Mam takie pytanie wiem że do wyjazdowego meczu Pomiędzy Stala-Sipma
A ja tak po urlopie od razu się czepię, a co :!: Jak piszesz Stal to pisz też Motor, albo jak już piszesz Sipma to pisz też Marma, bo wychodzi na to, że jesteś bardziej sentymentalnie związany z tradycyjną nazwą klubu z Rzeszowa niż z Lublina.

Sorry za pomyłke Tylko nie zbijcie mnie za nią :evil: .Czemu pisać Motor jak to jest TŻ nadal a nie Motor.Ale może kiedyś wróci ta nazwa.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
K 2
Kontakt:

#6 Postautor: K 2 » 4 sierpnia 2005, o 16:30

FantyÅ› pisze:
Manitou pisze:

Sorry za pomyłke Tylko nie zbijcie mnie za nią :evil: .Czemu pisać Motor jak to jest TŻ nadal a nie Motor.Ale może kiedyś wróci ta nazwa.

Dla prawdziwych fanow nie ma zadnych Marma, Sipma, Atlas itp. tylko jest Stal, Motor, ROW, Sparta itd.

Awatar użytkownika
kaczka

#7 Postautor: kaczka » 4 sierpnia 2005, o 22:04

Narazie to nasi amatorzy sÄ… MOTOR LUBLIN :wink:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#8 Postautor: Manitou » 4 sierpnia 2005, o 23:42

Fantyś pisze:.Czemu pisać Motor jak to jest TŻ nadal a nie Motor.
A czemu masz w avatarku logo MOTOR, a nie Teżetu :?: :shock: Chodziło mi tylko o to, że jedną nazwę napisałeś tradycyjną, a drugą nową...może Ty stalowiec jesteś 8) :?: To by tłumaczyło czego tak się palisz do tego wyjazdu :mrgreen:

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#9 Postautor: FantyÅ› » 5 sierpnia 2005, o 14:08

Manitou pisze:
Fantyś pisze:.Czemu pisać Motor jak to jest TŻ nadal a nie Motor.
A czemu masz w avatarku logo MOTOR, a nie Teżetu :?: :shock: Chodziło mi tylko o to, że jedną nazwę napisałeś tradycyjną, a drugą nową...może Ty stalowiec jesteś 8) :?: To by tłumaczyło czego tak się palisz do tego wyjazdu :mrgreen:

Stalowcem nie jestem w 100% pochodze z pięknego miasta Lublin w którym już mieszkam 17 lat :) .A avatarze mam Motor bo ten avatar zrobił mi kdsz i dlatego jest Motor ale ok na przyszłość już bede pisał te poprawne nazwy :twisted: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2005, o 14:17 przez FantyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#10 Postautor: Gelo » 5 sierpnia 2005, o 14:14

K 2 pisze:
FantyÅ› pisze:
Manitou pisze:

Dla prawdziwych fanow nie ma zadnych Marma, Sipma, Atlas itp. tylko jest Stal, Motor, ROW, Sparta itd.

Dla prawdziwych fanów czego? Sportu czy nazw? Czy to, że mam w poważaniu nazwę klubu oznacza, że jestem fanem"nieprawdziwym" sportu? Wypraszam sobie.

seba

#11 Postautor: seba » 6 sierpnia 2005, o 21:23

ej no chodzcie pojedziemy do tego rzeszowa i narobimy tam jazdy morzeszom :)
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! :)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#12 Postautor: sadychor » 6 sierpnia 2005, o 23:41

seba pisze:ej no chodzcie pojedziemy do tego rzeszowa i narobimy tam jazdy morzeszom :)

Szukasz klakierów dla swojego superhiperinteligentnego planu? Po tym co napisałeś jestem przeciwny zorganizowanemu wyjazdowi autokarem. Za duża kicha.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

seba

#13 Postautor: seba » 7 sierpnia 2005, o 09:33

mam nadzieje ze takich kibicow jak ty dla ktorych wyjazd to jak mowisz kicha duzo nie ma -bo widzisz czleniu zuzel to nie szachy przy ktorych najleprzy doping to milczenie:) i nie nabijaj takich glupich postow

edit by jas: jeszcze, jeszcze... :lol:
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! :)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#14 Postautor: sadychor » 7 sierpnia 2005, o 12:39

seba pisze:mam nadzieje ze takich kibicow jak ty dla ktorych wyjazd to jak mowisz kicha duzo nie ma -bo widzisz czleniu zuzel to nie szachy przy ktorych najleprzy doping to milczenie:) i nie nabijaj takich glupich postow

Nie zrozumiałeś mnie nic a nic. Ja i tak pojadę, a jeżeli i Tobie ta sztuka się uda to rób te swoje jazdy z daleka ode mnie. I nie mów do mnie człeniu.
Obrazek

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#15 Postautor: Metalliczny » 8 sierpnia 2005, o 10:08

I jak panowie? Robimy wyjazd, czy dajemy spokój. Ja od siebie mówię że chętnie bym się wybrał, razem z kolegą. Więc informujta ;) od kiedy będą ewentualne zapisy.

Awatar użytkownika
Ziuta 85
Kontakt:

#16 Postautor: Ziuta 85 » 8 sierpnia 2005, o 11:17

No właśnie będzie ten wyjazd czy nie? Jakby był to chętnie pojade. :twisted:

rex

#17 Postautor: rex » 8 sierpnia 2005, o 11:59

wczoraj na stadionie była rozmowa o autokarze i juz kilku ludzi wybiera sie prywatnymi samochodami czekam na jakies zapisy i mysle ze beda chetni ktorzy zapełnia chociaz jeden autokar.......
czekam na zapisy (jak oczywiscie beda) :twisted:

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#18 Postautor: FantyÅ› » 8 sierpnia 2005, o 13:44

Trzeba pojechac do Rzeszowa bo to może być ostatni mecz naszej drużyny(oby nie :twisted: )trzeba podziękować za za ten sezon jeżeli przegramy :( :( .Były chwile ciężkie w tym sezonie ale były i chwile radosne.Ja jezeli nie pjade samochode to na bank jade autokarem(jeżeli taki bedzie).Bo doszły mnie słuchy że autokar jedzie na mecz do Rzeszowa zostaje w Rzeszowie na noc i na drugi dzien wyrusza do Tarnowa.Więc jak coś mówice jezeli bede zapisay na ten mecz :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#19 Postautor: jas » 8 sierpnia 2005, o 14:09

Fantyś pisze:Trzeba pojechac do Rzeszowa bo to może być ostatni mecz naszej drużyny(oby nie :twisted: )trzeba podziękować za za ten sezon jeżeli przegramy :( :( .Były chwile ciężkie w tym sezonie ale były i chwile radosne.Ja jezeli nie pjade samochode to na bank jade autokarem(jeżeli taki bedzie).Bo doszły mnie słuchy że autokar jedzie na mecz do Rzeszowa zostaje w Rzeszowie na noc i na drugi dzien wyrusza do Tarnowa.Więc jak coś mówice jezeli bede zapisay na ten mecz :twisted:

zle sluchy Cie doszly
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#20 Postautor: FantyÅ› » 8 sierpnia 2005, o 15:04

jas pisze:
Fantyś pisze:Trzeba pojechac do Rzeszowa bo to może być ostatni mecz naszej drużyny(oby nie :twisted: )trzeba podziękować za za ten sezon jeżeli przegramy :( :( .Były chwile ciężkie w tym sezonie ale były i chwile radosne.Ja jezeli nie pjade samochode to na bank jade autokarem(jeżeli taki bedzie).Bo doszły mnie słuchy że autokar jedzie na mecz do Rzeszowa zostaje w Rzeszowie na noc i na drugi dzien wyrusza do Tarnowa.Więc jak coś mówice jezeli bede zapisay na ten mecz :twisted:

zle sluchy Cie doszly

Czyli jak jedzie się autokaram i się wraca??Jak tak to gites :) bo już się zaczełem bac :D :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#21 Postautor: sadychor » 8 sierpnia 2005, o 15:08

Nie ma żadnego autobusu jadącego na finał IMP do Tarnowa via mecz w Rzeszowie.
Obrazek

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#22 Postautor: FantyÅ› » 8 sierpnia 2005, o 15:11

sadychor pisze:Nie ma żadnego autobusu jadącego na finał IMP do Tarnowa via mecz w Rzeszowie.

Ale mam nadzieje że na mecz do Rzeszowa autokar pojedzie :?: :?:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#23 Postautor: Regdal » 9 sierpnia 2005, o 23:24

Przeglądając józkowe forum znalazłem taką oto wypowiedź przed meczem rewanżowym play-off :

Czas ich pyknąć po raz czwarty i niech te szaki, gawrzyki, siwki i inne dewianty zapamiętają to na długo.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#25 Postautor: wojtek_78 » 10 sierpnia 2005, o 00:06

Regdal pisze:Przeglądając józkowe forum znalazłem taką oto wypowiedź przed meczem rewanżowym play-off :

Czas ich pyknąć po raz czwarty i niech te szaki, gawrzyki, siwki i inne dewianty zapamiętają to na długo.

Chłopaki. Ja na waszym miejscu bym się bał. Bycie pykanym, przez kogoś z Rzeszowa to po pierwsze wstyd i hańba, a po drugie grozi wysypką lub innymi zmianami skórnymi (po szegóły odsyłam do lekarza zawodów). Jak dojdzie do wyżej opisanej sytuacji, na pewno zapamiętacie to na długo. Leczenie potrwafi trwać.