Gawrzyk pisze:Franek który jeździ tylko w Polsce
To już w Niemczech nie jeździ
Gawrzyk pisze:Franek który jeździ tylko w Polsce
No nie wiem, wczoraj może i byłem pod wpływem DPŚ-owych emocji (i procentówGawrzyk pisze:Udajesz głupiego czy co ?
Czyż autor nie sugeruje, że Mariusz "O Wielu Pseudonimach" Franków jeździ tylko w Lubliniepatryk kilar pisze:Joonas startuje w kilku klubach, wiec pieniadze na wyremontowanie sprzetu ma.
A taki Frankow, ktory jezdzi tylko u nas
co zdaje się potwierdzać, że rzeczony Franciszek nie startował w tym roku w żadnym innym klubieGawrzyk pisze:Franek który jeździ tylko w Polsce
meesha pisze:Czyż autor nie sugeruje, że Mariusz "O Wielu Pseudonimach" Franków jeździ tylko w Lubliniepatryk kilar pisze:Joonas startuje w kilku klubach, wiec pieniadze na wyremontowanie sprzetu ma.
A taki Frankow, ktory jezdzi tylko u nas![]()
A przecież pojechał w co najmniej jednym meczu niemieckiej ligi jeśli dobrze pamiętam
![]()
I chyba nawet trochę punktów naklepał...
Po kontuzji, jakiej nabawił się w Szwecji, zmienił także podejście do swoich obowiązków i zwiększył swoje zaangażowanie.
Gelo pisze:Ben Grim pisze:Stal wygra ale będzie napewno walka ale, czy pojedziecie z Joonasem czy bez stal wygra!!! EXSTRALIGA 2006 MISTRZ POLSKI 2007
... a wtem weszła mama i rzekła - czas wstawać synku -płatki stygną.
papi pisze:Cóż za determinacja. Widać pani Półtorak w głowie jest tylko jedno - ogromna potrzeba..... awansu![]()
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Lublin_Fan pisze:No i nie wiem z czego tu się cieszyć. Popatrz lepiej na swoje podwórko. Sipma w pełni zadowala sie "promowaniem" swojej nazwy poprzez nagłówki w gazetach w stylu "Kolejny pogrom" lub "60:30". Jeżeli chcą żeby ich maszyny były postrzegane tak samo jak jazda TŻ-u to brawa za strategię marketingową. Ale co tam. Spoko jest. Ważne, że L.K. opala zęby i pozdrawia kibiców na prezentacji.
Cooper pisze:nie ma to juz znaczenia, czy pojada "buntownicy" czy sami juniorzy