K 2 pisze:Darka Śledzia to już zostawcie w spokoju

Po słabym początku sezonu jest już ok i nie ma sensu przed każdym meczem doszukiwać się jego "wybryków"

Ja osobiscie uwazam, ze w Lublinie moze byc ciekawie. TÅ» ma ciekawy sklad, poza tym jada na totalnym luzie, bo cel, czyli utrzymanie juz spelnili. Jeleniewski jest w gazie, Piszcz wraca do formy, Jonas jezeli bedzie w pelni sil to tez moze uciulac sporo punktow. Jezeli Frankow i Focus pojada "swoje" to moze byc bardzo ciekawy pojedynek. Jedynie w mlodziezowcach, jest totalna przepasc, ale to moze sie troche wurownac, w postaci Lesia, czyli "dziury" w naszym skladzie.
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele

"Dziura w skladzie" zwana Lesiem to zadna dziura, bo pewnie poza proba toru oraz prezentacja nie bedziemy miec okazji, aby go zobaczyc; pojedzie za niego Miesiac albo "David" Stachyra. Fakt faktem, ze Stal bez Maxia i Rempaly straci sporo na wartosci, ale dla nas to wciaz mocna druzyna - zeby z nia powalczyc, przydaloby sie to zgrupowanie.
Szczegolnie ciekaw jestem postawy Frankiego - czy zmobilizuje sie na ten mecz czy po zatarciu (ponoc) silnika odpusci tlumaczac, ze zatarl dobry silnik i nie ma na czym jechac albo ze drugi motor "po prostu nie ciagnie".
A wszystkim piszacym, ze "juz nie ma z czego zrobic toru do walki" przypomne, ze na Gorzowie mielismy okazje zobaczyc szalone ataki Joonasa czy kapitalne pojedynki Hliba z Jeleniem, wiec jeszcze cos z tej nawierzchni wykrzesac sie da. Chyba od tamtej pory na kilku meczach i niezbyt licznych treningach cala luzna nawierzchnia nie uleciala w trybuny, choc wiem ze i nowej nikt nie dosypywal. Pozdrawiam