GRISZA pisze:To pierwsze jest naprawdÄ™ zabawne![]()
![]()
![]()
To drugie to bzdury. Ci panowie nie sa(byli) brani pod uwagÄ™.Do Rybnika pojedziemy prawdopodonie bez obcokrajowca...
A kogo bierzecie pod uwagę? Naziska, imiona, inicjały...
Åoptymista pisze:A kogo bierzecie pod uwagÄ™? Naziska, imiona, inicjaÅ‚y...
GRISZA pisze:rob7 pisze:no to wspólnie ustaliliśmy stan na dzień dzisiejszy, PZM co roku coś zmienia...
PS
to tylko współczuć Rzeszowowi bez Maxa i bez Z/Z za Rempałe to raczej szans nie mają na awans do finału
Będzie obco i będzie ZZ za Rempałę.
Nie jestem upowarzniony do udzielania tego typu informacji... Gdyby znowu nie daj Boze coś nie wyszło znowu podnieślibyście lament na forum,że Józki to... Józki tamto... Spokojnie dowiecie się w swoim czasie.
GRISZA pisze:rob7 pisze:obco zatrudnicie bez problemu tylko wyboru nie ma, w Rybniku Z/Z za Rempałe nie ma problemu ale w play-off nie będzie takiej możliwości bo będzie miał czwartą średnią więc jak Z/Z chcecie robić?
Śledziu nie może w Rybniku zrobić 12 w 6 startach. To chyba da się wykonać.
Cooper pisze:ehh, wy to macie ciezko. jak nie materace to klody. I tak co roku w dodatku. A pozniej magiczne "gdyby"
To Szwed będzie ani chybi Jimmy Nilsen, a drugi Angol - Kevin TatumGRISZA pisze:DonKamizi pisze:
Lindgren, Ermolenko, Screen i czyżby Louis![]()
![]()
![]()
No to rzeczywiście trzeba dobrze "podebatować"![]()
Bierzcie małolata...
Dziadków napisałem... I nie Louis tylko jeszcze większy "dziad"...
Gawrzyk pisze:A ja słyszałem z "pewnych" zródeł że to będzie Angol. I o dziwo nikt go nie wymienia w gronie potencjalnych następców Maksia