luCas pisze:, dawno nie widzialem wyniku 75-15
Jak takie atrakcje przewidujemy to i ja poprosze o rezerwacje
go! pisze:Kyniak pisze: Czy wczorajsze ustalenia olałeś oczarowany urodą praktykantki Kasi
K a m e r a l n i e
![]()
PS. Możesz Meesha odswieżyć liste?
meesha pisze:Fantyś pisze: Ej meesha dlacze na tej liście jest dwoch Koprów??Czy aż Tylu się ich namnożyło na naszym forum
Fantyś - nie jest to specjalnie skomplikowane - jeśli napiszesz, że jedziesz z dziewczyną, siostrą, bratem, mamą i tatą to wpiszę Cię sześć razy... KPW![]()
Manitou pisze:Hehe no to juz wiemy jak przywitamy Griszę w autobusiePerła w łapę i wspólna zaśpiewka
z Józefem...
ciekawe czy Holly pojedzie i jak na to zareaguje
Tylko ze Krosno nie jest po dordze na trasie z Lublina do Rzeszowa a wrecz odwrotnie to Rzeszow jest po drodze na trasie z Lublina do Krosna. Wiec taka propozycja nawet z tej prostej logiki nie bardzo sie kalkuluje.krzysiek-krosno pisze:w sumie to ja tez mogÄ™ jechac jak wpadniecie pomnie do krosna czemu by nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak nie jak takseba pisze:prowadzi ktos jakies wiarygodne zapisy na wyjazd do rzeszowa? jezeli tak to wpiszcie i mnie
dannie pisze:przypominamy, ze wirtualne rezerwacje na forum nie sa dla nas zobowiazujace... zeby czekalo miejsce musza byc wplacone pieniazki.
wojteko pisze:dannie pisze:przypominamy, ze wirtualne rezerwacje na forum nie sa dla nas zobowiazujace... zeby czekalo miejsce musza byc wplacone pieniazki.
Dodam jeszcze ....aby miejsce bylo "zaklepane" wystarczy wczesniej sama zaliczka(niekoniecznie cale 25 PLN-ów) roznica moze zostac wplacona najpozniej w chwili wyjazdu. pzdr