03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#76 Postautor: auganoff » 30 czerwca 2005, o 17:54

lucki73 pisze:To tak, jakbyś był matematykiem i potrafił niekiedy rozwiązać zadania różniczkowe a nie potrafił często rozwiązać równania z jedną niewiadomą. Czy to świadczyłoby o tym, że jesteś dobrym matematykiem?
pzdr.
lucki73

Ok, to dobry przykład.Odpowiadając najkrócej oznaczałoby to, że mam duży potencjał, który z nieznanych mi przyczyn czasami się ujawnia, a czasami jest tylko wspomnieniem, nawet częściej wspomnieniem :) , a co za tym idzie, choć ciężko w to uwierzyć, dobrym matematykiem BYWAM.O to mi właśnie chodziło-to Franków jest zawodnikiem, który w Grudziądzu może przywieźć 2 pkt albo 13, pozostali mają znacznie mniejszą skalę.Naprawdę nie staje mi wyobraźni, żeby uwierzyć w 13 pkt Piszcza, Pietraszki czy Jelenia.
Ja też wolę Jurka w składzie na mecze w Lublinie, na wyjazdach niech jeździ Franków, bo on tam może powalczyć, Ojciec niestety raczej nie.
Pzdr

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#77 Postautor: kilar » 30 czerwca 2005, o 17:56

yamahaR1 pisze:W tygodniku żużlowym jest pomeczowa wypowiedź naszego trenera i mówi, że do Grudziądza jedziemy z Joonasem. Tylko, że przy takim podejściu do zawodów naszych seniorów jak to było ostatnio to nawet 18 pkt. Joonasa nic nam nie da

Jak nic nie da...zwieksza nasza szanse na przekroczenie 30 pt :wink:

A tak na serio - jezeli jedzie Joonas, to widac, ze dzialacze chca podjac walke z Grudziadzem, ale czy GTZ nie sciagnie teraz Zorra lub Charliego :?: :?:

Pozdro

hayabusarider

#78 Postautor: hayabusarider » 30 czerwca 2005, o 18:03

patryk kilar pisze:
yamahaR1 pisze:W tygodniku żużlowym jest pomeczowa wypowiedź naszego trenera i mówi, że do Grudziądza jedziemy z Joonasem. Tylko, że przy takim podejściu do zawodów naszych seniorów jak to było ostatnio to nawet 18 pkt. Joonasa nic nam nie da

Jak nic nie da...zwieksza nasza szanse na przekroczenie 30 pt :wink:

A tak na serio - jezeli jedzie Joonas, to widac, ze dzialacze chca podjac walke z Grudziadzem, ale czy GTZ nie sciagnie teraz Zorra lub Charliego :?: :?:

Pozdro

Myśle ze jawna wypowiedz trenera Tż iz ten mecz jedziemy z Joonasem,nie jest dobra.
Jak sie chce wygrac to takie rzeczy sie kamufluje.
Więc myślę że Grudziądz sciągnie obco,jeśli nie ściągnie to będzie jasne że się podstawili.
A Jonnasa biorą po to by zrobić jakiekolwiek punkty.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#79 Postautor: Gelo » 1 lipca 2005, o 10:17

No i wszystko na to wskazuje, że jedziemy do Grudziądza bez Jelenia. Za niego niechybnie wskoczy Juras, co nie ukrywam - cieszy mnie. Jeleń na wyjazdach to cienizna jakich mało, a w Grudziądzu w zeszłym roku - u,0,0. Jurek za to może skrobnąć jakieś skormne punkciki

BR
Senior

#80 Postautor: BR » 1 lipca 2005, o 12:14

a bedzie miał na czym jezdzic?

portek

#81 Postautor: portek » 1 lipca 2005, o 12:18

BR pisze:a bedzie miał na czym jezdzic?

Pewnie od kogoś pożyczy motor :wink: pytanie tylko od kogo :?:

Awatar użytkownika
KOTI

#82 Postautor: KOTI » 1 lipca 2005, o 12:49

portek

#83 Postautor: portek » 1 lipca 2005, o 13:12

No ładnie! I Mordel pojedzie i Jeleń :wink:

krzysiek-krosno
Kontakt:

GTZ GrudziÄ…dzg-TZ Lublin

#84 Postautor: krzysiek-krosno » 1 lipca 2005, o 13:16

Ja tam myśle ze gtz was objedzie 60-30 jeśli nie będzie zadnych układów,,,,jeśli będzie to krosno objedzie rybnik i będzie znowu na 6pozycji

portek

Re: GTZ GrudziÄ…dzg-TZ Lublin

#85 Postautor: portek » 1 lipca 2005, o 13:20

krzysiek-krosno pisze:Ja tam myśle ze gtz was objedzie 60-30 jeśli nie będzie zadnych układów,,,,jeśli będzie to krosno objedzie rybnik i będzie znowu na 6pozycji

Ja tam uważam że tak źle nie będzie bo Grudziądz prawdopodobnie jedzie z 3 juniorami więc myśle że powinniśmy powalczyć. Mój typ: GTZ 50:40 TZ

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#86 Postautor: kdsz » 1 lipca 2005, o 13:27

Za Jelenia można zdaje się zrobić Z/Z jakby co. I to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#87 Postautor: Gelo » 1 lipca 2005, o 13:31

kdsz pisze:Za Jelenia można zdaje się zrobić Z/Z jakby co. I to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie

Jak Ty żeś to wyliczył jak Jeleń ma 5 średnią w drużynie?

meesha
Trener
Kontakt:

#88 Postautor: meesha » 1 lipca 2005, o 13:41

Gelo pisze:Jak Ty żeś to wyliczył jak Jeleń ma 5 średnią w drużynie?
Tu nie ma co liczyć, tu starczy spojrzeć w komunikat 8)
http://www.pzm.pl/pdf/Komunikat%2027_05.doc

Po pierwszej części sezonu zasadniczego (do VII Rundy) Jeleń miał trzecią średnią w drużynie więc w kolejkach VIII - XIV można stosować za niego ZZ
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2005, o 13:42 przez meesha, łącznie zmieniany 2 razy.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#89 Postautor: kdsz » 1 lipca 2005, o 13:41

teraz obowiązuje klasyfikacja po 7 kolejkach i według niej Jeleń ma 3 średnią, chyba, że coś przegapiłem:

http://www.pzm.pl/pdf/SRED07.pdf

mały Row

#90 Postautor: maÅ‚y Row » 1 lipca 2005, o 13:42

krzysiek krosno napisal
Ja tam myśle ze gtz was objedzie 60-30 jeśli nie będzie zadnych układów,,,,jeśli będzie to krosno objedzie rybnik i będzie znowu na 6pozycji

Chlopie chyba marzysz ze wy onjedziecie rybnik dostaniecie takie lanie ze sie opamietacie :D niech ci powiedzom kibice z opola jak taki rafal szombierski ich o jedna prosto deklasowal :D przecierz nasi juniorzy nawet objada niektorych waszych seniorow stawiam na wynik okolo 52-38 dla rybnika

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#91 Postautor: Saint » 1 lipca 2005, o 13:46

meesha pisze:
Gelo pisze:Jak Ty żeś to wyliczył jak Jeleń ma 5 średnią w drużynie?
Tu nie ma co liczyć, tu starczy spojrzeć w komunikat 8)
http://www.pzm.pl/pdf/Komunikat%2027_05.doc

Po pierwszej części sezonu zasadniczego (do VII Rundy) Jeleń miał trzecią średnią w drużynie więc w kolejkach VIII - XIV można stosować za niego ZZ

Skubaniec... szybszy był, a chciałem chociaż raz zdążyć pokazać Gelowi, że nie jest nieomylny :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#92 Postautor: Gelo » 1 lipca 2005, o 13:54

Racja - zapomnialem że nie bierze sie aktualnych srednich. W takim razie jest to dla nas bardzo korzystne - kto by nie pojechał - ZZ zdobędzie wiecej punktów niż Jeleń.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#93 Postautor: K.A.M.I.L. » 1 lipca 2005, o 14:30

Mógłby ktoś z klubu poinformować nas czy jedziemy w krajówce, czy z Joonasem. Osobiście mamy szanse odnieść tam zwycięstwo, ale pod warunkiem ściągnięcia Joonasa oraz stosując za Daniela z/z. Na ten mecz ustawiłbym taki pary:
1.Piszcz
2.Jeleniewski Z/Z
3.Pietraszko
4.Franków
5.Kylmaekorpi
6.Åšmieja
7.Dominiczak

Jeszcze jedno pytanko, jest organizowany wyjazd na ten mecz :?:

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#94 Postautor: Gelo » 1 lipca 2005, o 14:53

K.A.M.I.L. pisze:Mógłby ktoś z klubu poinformować nas czy jedziemy w krajówce, czy z Joonasem. Osobiście mamy szanse odnieść tam zwycięstwo, ale pod warunkiem ściągnięcia Joonasa oraz stosując za Daniela z/z. Na ten mecz ustawiłbym taki pary:
1.Piszcz
2.Jeleniewski Z/Z
3.Pietraszko
4.Franków
5.Kylmaekorpi
6.Åšmieja
7.Dominiczak

Jeszcze jedno pytanko, jest organizowany wyjazd na ten mecz :?:

Pozdrawiam

Bez żartów - po co Ci taka informacja?

Shack
Administrator

#95 Postautor: Shack » 1 lipca 2005, o 15:08

jak pisze korespondent z Lublina Bartłomiej G. :

Drużyna Tz-u Sipma Lublin jedzie do Grudziądza w najsilniejszym składzie wraz z Finem Jonnasem Kylmaekorpim. Niestety po tym co pokazali lublescy zawodnicy tydzień temuw meczu z Ostrowem , nie uśmiecha się to zbyt dobrze po stronie lubelskich koziołków. Pytanie jest takie: Czy Jonnas Kylmekorpi będzie wstanie zmobilizować lubleskich zawodników do walki w Grudziądzu i o sprawienie niespodzianki??

Jak mówią lubelscy działacze... już gorzej byc nie może... i niestety taka jest szczera prawda. W Grudziądzu może być juz tylko lepiej...- komentuje jeden z lubelskich działaczy.

pozdrawiam
Fan Bartka

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#96 Postautor: Kubbas » 1 lipca 2005, o 15:15

Niestety po tym co pokazali lublescy zawodnicy tydzień temuw meczu z Ostrowem , nie uśmiecha się to zbyt dobrze po stronie lubelskich koziołków

Wspaniale napisany tekst!!
To zdanie to już calkiem kosmos !! - Bartek marnujesz sie na tym przegladzie;]

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#97 Postautor: K.A.M.I.L. » 1 lipca 2005, o 15:22

Gelo napisał/a :

Ażeby dowiedzieć się czy klub już totalnie oleje kibiców. Wiem, że o zwycięstwo nawet z Joonasem będzie bardzo ciężko, ale on pomógłby naszm "asom" wyjść z tego meczu z twarzą.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#98 Postautor: K.A.M.I.L. » 1 lipca 2005, o 15:25

Według zdania już słynnego Bartka mieliśmy jechać w najmocniejszym składzie z Ostrowem. Ciekawy jestem czy on choć troche zaczerpuje informacji z klubu, czy pisze według własnego uznania. Wprowadza tylko ludzi w błąd a na drugi dzień prostuje.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#99 Postautor: Kubbas » 1 lipca 2005, o 15:32

K.A.M.I.L. pisze:Według zdania już słynnego Bartka mieliśmy jechać w najmocniejszym składzie z Ostrowem. Ciekawy jestem czy on choć troche zaczerpuje informacji z klubu, czy pisze według własnego uznania. Wprowadza tylko ludzi w błąd a na drugi dzień prostuje.

Pozdrawiam

Trzeba sie przeniesc na SPORTOWEFAKTY
tam nie ma niesprawdzonych informacji :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#100 Postautor: Gelo » 1 lipca 2005, o 15:36

K.A.M.I.L. pisze:Gelo napisał/a :

Ażeby dowiedzieć się czy klub już totalnie oleje kibiców. Wiem, że o zwycięstwo nawet z Joonasem będzie bardzo ciężko, ale on pomógłby naszm "asom" wyjść z tego meczu z twarzą.
Pozdrawiam

hm. jak tu to napisać... moze jednak bedzie lepiej jak nie zaspokoisz swojej ciekawosci.