26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#51 Postautor: prt » 21 czerwca 2005, o 23:00

o matko jedyna w krosnie taka bieda ze nie dosc ze sprzedali hute szkla to jeszcze wszystkie te jak im tam bylo kropki przecinki myslniki sredniki czyli no cholera wczoraj jeszcze pamietalem a znaki przestankowe tez za pare zlotych opchneli

[ wywalcie ten post razem z tym poprzednim.
no przepraszam, ale juz nie wytrzymalem... ]

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#52 Postautor: kezman » 22 czerwca 2005, o 10:08

Snys pisze:
kezman pisze:Witam,

Ja bym na miejscu Waszych działaczy zaprosił Jonasa na mecz. Z Gorzowem powalczyliście bardzo ładnie, teraz będzie jeszcze Tomek Piszcz - według mnie macie spore szanse wygrać. Brucheiser i Liberski to nie Hlib i Brzozowski, dlatego warto spróbować to wykorzystać.

pozdr.

Kolega nie w temacie ? :wink:

Chodzi o to ze Joonas ma wtedy zawody na Dlugim Torze i nie wiadomo co z tym fantem zrobić....

O kurczy, przyznam, że czytałem poprzednie wpisy po łebkach, dlatego stąd ta wpadka :wink:

Hmm to może Jesper Jensen reaktywacja? :) Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa :)

Albo coś w stylu Jaśka Stachyry :wink: kilkanaście polewaczek na tor i zawody odwołane 8) hehe. :wink:

pozdr.

meesha
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: meesha » 22 czerwca 2005, o 11:39

Snys pisze:
kezman pisze:Witam,

Ja bym na miejscu Waszych działaczy zaprosił Jonasa na mecz. Z Gorzowem powalczyliście bardzo ładnie, teraz będzie jeszcze Tomek Piszcz - według mnie macie spore szanse wygrać. Brucheiser i Liberski to nie Hlib i Brzozowski, dlatego warto spróbować to wykorzystać.

pozdr.

Kolega nie w temacie ? :wink:

Chodzi o to ze Joonas ma wtedy zawody na Dlugim Torze i nie wiadomo co z tym fantem zrobić....

Tak w ramach ciekawostki - III Runda GP na Długim Torze odbędzie się 21 sierpnia - tego samego dnia co III Runda play-off (czyli Półfinały oraz "baraż o baraż" - walka 7 drużyny z 8 o szansę jazdy w barażach o utrzymanie w I lidze). Więc jeśli jakimś dziwnym trafem wygramy dwumecz w pierwszej rundzie play-off lub (puk, puk) zajmiemy po zasadniczym siódme miejsce to znów będziemy mieć sytuację pt. "Jurek za Joonasa" :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#55 Postautor: kilar » 22 czerwca 2005, o 22:32

Meesha niestety nie wymodliles (albo za malo na tace dales $$$ :D ), Twoje żądania nie zostaly wysluchane tam na gorze :wink: Mecz mamy o 17.30 :P

Pozdro

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#56 Postautor: sadychor » 22 czerwca 2005, o 22:36

patryk kilar pisze:(...)albo za malo na tace dales $$$ :D (...)

A wszystkim niezorjentowanym przypominam, że ewentualne datki z podtekstem intencjonalnym co do wyniku niedzielnego meczu mają zaczynać się od 46 PLN (cena z VAT)

PS Szkoda meeshy, taki misterny plan w p.....
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Lemon

#57 Postautor: Lemon » 23 czerwca 2005, o 12:13

POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ !!! NIE MAM NAJMNIEJSZEGO ZAMIARU IŚĆ NA MECZ JAK NIE BĘDZIE W NASZYM SKŁADZIE OBCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO CHYBA, ŻE OBNIŻĄ CENY BILETÓW ZA OGLĄDANIE BATÓW OD OSTROWA !!!

Siwek Patataj

#58 Postautor: Siwek Patataj » 23 czerwca 2005, o 12:20

Lemon pisze:POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ !!! NIE MAM NAJMNIEJSZEGO ZAMIARU IŚĆ NA MECZ JAK NIE BĘDZIE W NASZYM SKŁADZIE OBCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO CHYBA, ŻE OBNIŻĄ CENY BILETÓW ZA OGLĄDANIE BATÓW OD OSTROWA !!!

Lemon, a kogo to? I nie krzycz.

ukłoniki
lucki73

Davv
Kadrowicz

#60 Postautor: Davv » 23 czerwca 2005, o 12:45

No daj spokoj. Jurkowi narazie dajmy troche czasu. Bardzo chetnie zobaczę go w Grudziądzu zamiast Daniela ale musi ostro potrenować. W niedziele powinien jechać Jensen jeśli Joonas nie moze. No i Adrian powinien dostać szansę. Optymalnie by było:
1. Jensen
2. Piszcz
3. Pietraszko
4. Jeleniewski
5. Franków
6. Åšmieja
7. Dominiczak

Szacuneczek :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#61 Postautor: kilar » 23 czerwca 2005, o 13:10

Lemon pisze:POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ !!! NIE MAM NAJMNIEJSZEGO ZAMIARU IŚĆ NA MECZ JAK NIE BĘDZIE W NASZYM SKŁADZIE OBCO !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikt nie bedzie za Toba plakal :lol: :lol: :lol:

Pozdro[/quote]

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#62 Postautor: kdsz » 23 czerwca 2005, o 13:16

Pokemon pisze:PS. Na czołowej stronie pod koziołkiem pisze INTAR, a pod KMO pisze TŻ Sipma...? :wink:
No to o co my się martwimy. Wg oficjalnej strony klubu jedziemy na wyjeździe, więc nic dziwnego że krajówką

PS. A tak poważnie, to nie wyobrażam sobie sytuacji, że zabraknie któregoś z obcokrajowców. A jeśli zabraknie, to mam nadzieję, że klub poinformuje o tym kibiców, bo w innym wypadku wielu może poczuć się zrobionych w jajo i nie przyjść więcej na mecz żużlowy

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#63 Postautor: dilucio » 23 czerwca 2005, o 14:34

dzisiaj w jednej z gazet bylo napisane ze jedziemy w krajowce bez obco ale z nowym juniorem :) i ostow podobno tez w krajowym ma przyjechac!!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#64 Postautor: papi » 23 czerwca 2005, o 14:51

mam nadzieje, że to zasłona dymna i przyjedzie Joonas albo Jesper, bo jak nie to......
Pietrzyk, Dym, Szczepaniak, Jędrzejak, Węgrzyk :roll: a u nas - Piszcz, Jeleń, Mordel, Pietraszko, Franków. Jak pojedziemy w krajowym składzie to bedzie znaczyło, że naprawde klubowi nie zależy na kibicach. Jensen spisuje sie coraz lepiej, dlatego powinien wystartować (nie w kategorii szansy, tylko zastępstwa za Joonasa), Śmieja zobaczymy co pokaże, obawiam sie, że Liberski będzie go robił jak chciał. Dziś debiut, mimo że na jego torze w Rybniku to jestem pesymistą :x

Zaratustra
Kadrowicz

#65 Postautor: Zaratustra » 23 czerwca 2005, o 15:00

papi pisze: Jak pojedziemy w krajowym składzie to bedzie znaczyło, że naprawde klubowi nie zależy na kibicach. Jensen spisuje sie coraz lepiej, dlatego powinien wystartować (nie w kategorii szansy, tylko zastępstwa za Joonasa)

Mnie już coś nie grało, jak jeszcze niedawno, mimo coraz lepszych występów Jensena, na stronie można było przeczytać tylko o tym jak radzi sobie Joonas. O Duńczyku nie było wzmianki. Mam nadzieję, że na stronie pojawi sie informacja wyjaśniająca dlaczego nie zobaczymy w tym meczu Jespera, pozdr.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#66 Postautor: kilar » 23 czerwca 2005, o 15:35

Skoro Mordel ma jechac (w co nie wierze) to czego on nie trenuje od poczatku tygodnia. Z marszu ma wejsc w mecz i przywiezc nie wiadomo ile punktow. Przeciez to jakas paranoja. Mi sie wydaje, ze do meczu przystapimy z jakims obckorajowcem, a czy to bedzie Fin czy Dunczyk to sie okaze pewnie jutro.

Pozdro

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#67 Postautor: Kubbas » 23 czerwca 2005, o 17:02

Czy tego chcecie czy nie w meczu pojedzie Jurek Mordel.
Tak wiec juz dawno nie widzielismy takiego meczu zeby nie wystartowal zaden obco ;]

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#68 Postautor: Smirnek » 23 czerwca 2005, o 17:09

Znamy już awizowany skład Intaru Dartom jaki na to spotkanie został wystawiony przez trenera Jana Grabowskiego:

1. Tomasz Jędrzejak
2. Piotr Dym
3. Artur Pietrzyk
4. Mariusz Węgrzyk
5. Michał Szczepaniak
6. Sebastian Brucheiser

SportoweFakty.pl

tak więc nie ma obco ale to bez znaczenia bo i tak nie mamy wielkich szans.

Pebas
Szkółkowicz

#69 Postautor: Pebas » 23 czerwca 2005, o 20:06

Kubbas pisze:Czy tego chcecie czy nie w meczu pojedzie Jurek Mordel.
Tak wiec juz dawno nie widzielismy takiego meczu zeby nie wystartowal zaden obco ;]

Zaraz zaraz, ale jak to tak? Skoro jest decyzja że startuje Mordel, to musi być jej uzasadnienie ? Bo nie wierzę w to, że decyzja zapadła odgórnie :!:

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#70 Postautor: Kubbas » 23 czerwca 2005, o 22:24

Pebas pisze:Zaraz zaraz, ale jak to tak? Skoro jest decyzja że startuje Mordel, to musi być jej uzasadnienie ? Bo nie wierzę w to, że decyzja zapadła odgórnie :!:

Poprostu Joonas nie moze jechac wiec Jurek dostanie sprzet i wystartuje w meczu.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#71 Postautor: $korzen$ » 23 czerwca 2005, o 22:25

Ciekawe co powie szanowny dyrektor Siwek jak na Krosno przyjdzie z 500 osob :wink:

Zaratustra
Kadrowicz

#72 Postautor: Zaratustra » 23 czerwca 2005, o 22:34

Kubbas pisze:
Pebas pisze:Zaraz zaraz, ale jak to tak? Skoro jest decyzja że startuje Mordel, to musi być jej uzasadnienie ? Bo nie wierzę w to, że decyzja zapadła odgórnie :!:

Poprostu Joonas nie moze jechac wiec Jurek dostanie sprzet i wystartuje w meczu.

Wszystko pięknie, tylko może ktoś w końcu odpowie na pytanie: dlaczego nie jedzie Jesper?? czy kontrakt z nim rozwiązano?? czy ma występ gdzieś indziej?? ,pozdr.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#73 Postautor: kilar » 23 czerwca 2005, o 22:38

Kubbas pisze:

A od kogo ma dostac ten sprzet :?: :?:

Pozdro

Davv
Kadrowicz

#74 Postautor: Davv » 23 czerwca 2005, o 22:50

Od misia gogo ze zlamana nogÄ…. Podobno od Piszcza ale ciiiiii.......... :wink:

Szacunek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#75 Postautor: kilar » 23 czerwca 2005, o 23:00

To myslisz, ze on mu da najlepszy swoj silnik, zeby mu np. zatarl jak rok temu trumna :shock:

Ja caly czas jestem za tym, zeby sprowadzic obcokrajowca na mecz :!:

Pozdro