7 urodziny forum
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A ja chcialbym przypomniec moja propozycje z postu kiedy zakladalem ten temat a mianowicie chodzi mi o tepaty, czy jest ktos chetny kto moglby je wykonac i ktore pozniej mozna byloby wrzucic na oficjalna stronke do sciagniecia Przypominam tez propozycje tapet kibica z Gorzowa: http://img152.exs.cx/my.php?loc=img152& ... ta40kw.jpg
http://img94.exs.cx/my.php?loc=img94&im ... ta17jf.jpg
http://img178.exs.cx/my.php?loc=img178& ... ta30jm.jpg
http://img94.exs.cx/my.php?loc=img94&im ... ta17jf.jpg
http://img178.exs.cx/my.php?loc=img178& ... ta30jm.jpg
rzeczywiscie - newsow jest coraz wiecej, sa coraz lepiej zredagowane i coraz czesciej bede zagladal na tzlublin.com.
co do newsa ostatniego:
wszystko pieknie przedstawione przez PietraszkÄ™ i Jeleniewskiego,
gdzie wypowiedzi Piszcza i, zwlaszcza, Frankówa?
co do newsa ostatniego:
wszystko pieknie przedstawione przez PietraszkÄ™ i Jeleniewskiego,
gdzie wypowiedzi Piszcza i, zwlaszcza, Frankówa?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
prt pisze:
...gdzie wypowiedzi Piszcza i, zwlaszcza, Frankówa?
Dokładnie,myślę,że wymówka Franciszka wszystkich interesuje.
Może Gawrzyku zrobiłbys przyjemność lubelskim kibicom i zadzwonił do Mariusza z zapytaniem gdzie sie wczoraj podziewał??
P.S. Również przyłączam się do pochwał co do obecnego funkcjonowania oficjalnej strony
mikas pisze:(...)
Może Gawrzyku zrobiłbys przyjemność lubelskim kibicom i zadzwonił do Mariusza z zapytaniem gdzie sie wczoraj podziewał??![]()
(normalnie to byśmy wiedzieli ale tym razem wymówka o treningu w Pile nie przejdzie,gdyż odbywał tam sie jeden z ćwierćfiinałów :twisted: ) (...)
A czego ma nie przejść
Autorzy strony to też ludzie, którzy żyją, oddychają i czasami pewnie piwo piją, a na dodatek mogą czuć zmęczenie, ja nie mam zastrzeżeń. Jest OK.
Ale jak się pisze relacje z występu naszych zawodników w zawodach to przydało by się napisać o wszystkich a nie ma ani słowa o Frankowie to chyba troche dziwne. To co mam się dowiadywać ze stron innych klubów gdzie on był i dlaczego nie jechał w zawodach ?? W końcu to jest strona OFICJALNA to takie informacje chyba powinny być
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
mikas pisze:prt pisze:
...gdzie wypowiedzi Piszcza i, zwlaszcza, Frankówa?
Dokładnie,myślę,że wymówka Franciszka wszystkich interesuje.
Może Gawrzyku zrobiłbys przyjemność lubelskim kibicom i zadzwonił do Mariusza z zapytaniem gdzie sie wczoraj podziewał??![]()
(normalnie to byśmy wiedzieli ale tym razem wymówka o treningu w Pile nie przejdzie,gdyż odbywał tam sie jeden z ćwierćfiinałów
) Ja stawaim na robienie sprzętu u mechanika i przygotowywanie go na jakże ważny niedzielny mecz
Zasada jest taka ze jaj to sobie nie powinno sie robic z zadnych zawodow w ktorych sie startuje przed kibicami ktorzy zaplacili bilet ale olewanie w najwazniejszych indywidualnych zawodach w Polsce gdzie reprezenotwanie barw swojego klubu jest tak samo prestizowe jak reprezentowanie barw swojego kraju w Indywidualnych Mistrzostwach Swiata wymaga wytluamczenia sie przed kibicami ze strony Frankowa na oficjalnej stronie klubowej
Koper jak najbardziej siÄ™ z TobÄ… zgadzam
IMP to najważniejsza impreza dla naszych zawodnikow, to powinien być ich cel numer 1 w sezonie indywidulnym. Tymczasem Mariusz nie przyjeżdża na nie
Myślę, że powinien mieć solidne alibi, bo cierpliwość kibiców (mimo lepszej ostatnio jazdy Frankiego) jest juz na wyczerpaniu. Każdy ma dośc olewania sobie treningow, a teraz doszlo nie dojechanie na zawody. Może jakaś kara finansowa tak dla przykladu
Rok temu po meczu z Rzeszowem, kiedy zawodnicy zostali uznani za sprzedawczyków, ci ktorzy legitymowali sie srednią bodajże poniżej 1.8/bieg mieli obowiązek przyjazdy na wszystkie treningi aż do odwołania. Jak sie skonczylo kazdy pamięta, otarliśmy sie o extralige. A teraz
czytałem przed chwilą, ze na treningu byli szkolkowicze +Wrona, Jeleń i Piszcz
Apropo strony to rownież widze znaczącą poprawę, oby utrzymać ta zwyżkową tendencje
Apropo strony to rownież widze znaczącą poprawę, oby utrzymać ta zwyżkową tendencje
grzesieck pisze:Z tego co mowil Kyniak to Franek dowiedzial sie, ze jedzie dopiero w srode o godzinie 15 i kompletnie nie byl przygotowany.
Co się z tym gościem dzieje, zahibernowany był czy co
pav pisze:Hm, albo te 4 browary które wypiłem mi zaszkodzily, albo jeszcze przed chwila widzialem tu odowiedź "rzecznika prasowego" w sprawie Franka.
czyżby autocenzura?
Ja dziś nie piłem
Podobno Franek zbyt późno dowiedział sie o starcie w tych zawodach,bo dopiero w srode o 15:00 a wszystkiemu winna pani z PZMotu bo za późno wysłała zawiadomienie. Gawrzyku czy potwierdzisz tą informacje,która tu jeszcze niedawno była??
Dziwne jest to co było tu napisane wcześniej. Na przeglądziezuzlowym wiedzieli juz o tym że Mariusz ma być rezerwowym w Krośnie(czyli ma sie stawić na tych zawodach!!!) już 8 czerwca
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_imp. ... 1089882113
A biedny Mariuszek nie wiedział o tym do środy i nie miał czasu sie przygotować??
Chyba ktoś tu sobie robi z kibiców jaja
Czekam na oficjalną informacje z klubu na temat niestawiennictwa się Franciszka. Kibice powinni wiedziec czy mają olewacza w drużynie, czy jednak to że jego w Krośnie nie było ma jakieś usprawiedliwienie.
Sting absolutnie się z Tobą nie zgadzam.Chyba pomyliły Ci sie kolejności w jakich powinien postępowac w takich sytuacjach zawodnik. Nie będąc pewnym,że pojedzie w Krośnie powinien na wszelki wypadek do ostatniej chwili być przygotowany na to że pojedzie i jeśli nawet dostałby informacje dzien wcześniej o tym że jedzie, to powinien być na to przygotowany bo wiedział,że taka sytuacja może mieć miejsce,będąc na liście jako rezerwowy.Gdyby sie jednak okazało w tą środe o 15.00,ze nie jedzie w zawodach to wtedy dopiero może zrezygnowac z przygotowań.(Do tej pory mógłby wydać co najwyżej pieniądze na opony(sic!) i paliwo,które i tak by sie nie zmarnowały,więc koszty żadne). I wcale wtedy nie ponosi żadnych kosztów podróży itp. Franciszek z tych informacji które do nas docierają nie przygotowywał się do tych zawodów wcale licząc że w nich nie pojedzie i niby w ostatniej chwili dowiedział sie o swoim w nich udziale, a powinno być dokładnie odwrotnie.Powinien sie do ostatniej chwili do zawodów przygotowywać a ewentualnie po dostaniu informacji,że nie jedzie zrezygnowac z wyjazdu do Krosna(do którego miał obowiązek być przygotowany) i pojechać na przykład nad jezioro.
I nie zapominajmy że to było IMP czyli zawody o najbardziej prestizowy tytuł jaki można w Polsce zdobyć indywidualnie a nie jakieś podrzędne zawody.
I nie zapominajmy że to było IMP czyli zawody o najbardziej prestizowy tytuł jaki można w Polsce zdobyć indywidualnie a nie jakieś podrzędne zawody.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
mikas pisze:I nie zapominajmy że to było IMP czyli zawody o najbardziej prestizowy tytuł jaki można w Polsce zdobyć indywidualnie a nie jakieś podrzędne zawody.
Prestiż to może one mają dla zawodników z ekstraligi i paru pierwszoligowców. Cała reszta równo na to leje bo IMP to zawsze wydatek.
Pozdr.
sting126 pisze: Po co mu start w takim Krosnie i 2-3 punkty? Zeby znowu zobaczyli w Polsce,ze Franek jest cienki? A tak zrobi niedziele 8-10pkt. w Rybniku i utwierdzi co niektorych w przekonaniu, ze kryzys ma za soba i ze moze warto na niego postawic w sezonie 2006.
A mozesz mi jeszcze podać wynik niedzielnego meczu w Rybniku i zdobycze reszty zawodników, może nie będę się fatygował na ten mecz
P.S.Już to kiedyś mówiłem ale jeszcze raz powtórze: Zawodnikom bez ambicji mówimy NIE!!
Mnie tylko zastanawia jedno - przecież nikt tym ludziom (znaczy żużlowcom) nie kazał sobie wybierać takiego zawodu, ale skoro już się na niego zdecydowali to wiąże się to również z tym, że takie sytuacje będą się zdarzać i trzeba je "wkalkulować" w ten zawód.
A czy fani Franciszka, którzy wydali pieniądze i pojechali do Krosna, żeby go oglądać nie zostali zrobieni w trąbę
I kto im zwróci te pieniądze, Franciszek
[mnie tam nie było, ale znam takich co byli
]
Przecież skoro ktoś nie chce jechać to może sobie wcześniej załatwić zwolnienie z takich zawodów i będzie wiadomo przynajmniej dzień wcześniej, że nie warto do Krosna jechać bo przykładowy Franciszek nie jedzie
PS. Stingu - z Piły do Krosna jest 650 km a nie 700
A czy fani Franciszka, którzy wydali pieniądze i pojechali do Krosna, żeby go oglądać nie zostali zrobieni w trąbę
Przecież skoro ktoś nie chce jechać to może sobie wcześniej załatwić zwolnienie z takich zawodów i będzie wiadomo przynajmniej dzień wcześniej, że nie warto do Krosna jechać bo przykładowy Franciszek nie jedzie
PS. Stingu - z Piły do Krosna jest 650 km a nie 700
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
po pierwsze to nie jest temat o Franciszku
a po drugie
a po trzecie Seba też miał tam jechać, zrezygnował i wprogramie nie było jego nazwiska. Natomiast nazwisko Mariusza było qpisane pod nr 6.
a po czwarte zgadzam się z Mikasem taki jest ten zawód żużlowca. Zawodnik powinien byc przygotowany na wszelkie zmiany. Wiedział że jedzie jako R1 i powinien był byc gotowy do każdej ewentualności.
a po piąte pojechałam tam by zobaczyć jak Franek się uśmiecha
podczas prezentacji
pozdr.
a po drugie
sting126 pisze:Ja sie wylamie,ale napisze,ze Franciszka rozumiem... Jesli faktycznie o tym,ze jedzie dowiedzial sie w srode o 15 (co jest prawdopodobne bo jeszcze w srodowy poranek jego nazwisko widnialo na liscie startowej jako zawodnika rezerwowego).
W obsadzie ćwierćfinaÅ‚u IMP, który odbÄ™dzie siÄ™ jutro w KroÅ›nie zaszÅ‚o kilka zmian. Do Krosna nie przyjadÄ… Jacek Woźniak, Krzysztof SÅ‚aboÅ„ oraz drugi rezerwowy Åukasz Romanek. Absencja SÅ‚abonia jest usprawiedliwiona, zawodnik Atlasu nie przyjedzie z powodu Å›mierci dziadka. W miejsce SÅ‚abonia pojedzie pierwszy rezerwowy Mariusz Franków, a za Woźniaka na torze pojawi siÄ™ Janusz ÅšlÄ…czka.
a po trzecie Seba też miał tam jechać, zrezygnował i wprogramie nie było jego nazwiska. Natomiast nazwisko Mariusza było qpisane pod nr 6.
a po czwarte zgadzam się z Mikasem taki jest ten zawód żużlowca. Zawodnik powinien byc przygotowany na wszelkie zmiany. Wiedział że jedzie jako R1 i powinien był byc gotowy do każdej ewentualności.
a po piąte pojechałam tam by zobaczyć jak Franek się uśmiecha
pozdr.
benim pisze:.......a po piąte pojechałam tam by zobaczyć jak Franek się uśmiechapodczas prezentacji
No wlasnie
Lublin_Fan pisze:mikas pisze:I nie zapominajmy że to było IMP czyli zawody o najbardziej prestizowy tytuł jaki można w Polsce zdobyć indywidualnie a nie jakieś podrzędne zawody.
Prestiż to może one mają dla zawodników z ekstraligi i paru pierwszoligowców. Cała reszta równo na to leje bo IMP to zawsze wydatek.
Jakby taki Jeleniewski trzasnal w tym cwiercfinale z 11-12 pinktow, i wszedl do polfinalu i pozniej jakims cudem do finalu, to w przyszlym sezonie e-liga by otworem stala, a kluby I-ligowe by sie o niego zabijaly.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No - śliczne dzięki za dwa ostrzeżenia na Waszym lubelskim forum dyskusyjnym. Moim skromnym zdaniem dostałem je niesłusznie nikogo nie obraziłem ani pomówiłem. Nie było żadnej reakcji gdy na tym forum wyzywano mnie od debili i głąbów, przez co utwierdza mnie to tylko w przekonaniu że chcecie pozbyć się mnie i moich niewygodnych dla Was argumentów. Wiadomo że niewygodna prawda zawsze boli ale krytyka zawsze istniała jak świat światem. Przez co życzę powodzenia w dalszej niesłusznej cenzurze