PS. nie jestem pewiem, ale wydawalo mi sie, że organizator zawodow ma z góry zagwarantowane jedno miejsce, więc dlaczego nikt z naszych juniorow nie wystartuje w czwartkowym turnieju
Występy lubelskich juniorów
nie ma co narzekać, do Lublina przyjedzie kilku czolowych polskich juniorow. Myśle ze do faworytami są oczywiscie Kolodziej, Ząbik, Buczkowski, może Jaguś i chyba Stachyra. Zna nasz tor na tyle dobrze, ze be problemow powinien awansowac do finału
PS. nie jestem pewiem, ale wydawalo mi sie, że organizator zawodow ma z góry zagwarantowane jedno miejsce, więc dlaczego nikt z naszych juniorow nie wystartuje w czwartkowym turnieju
No właśnie - co to ma być - żadnego lubelaka
I jak ci biedni ludzie mają przyjść na takie zawody, jak nie ma żadnych swojaków
I kto to jest do cholerci
Piotr Dziatkowiak (Gniezno)
Nie powiecie mi chyba, że jest lepszy od Chrisa Wrony
Cała nadzieja w tym, że kilku nie dojedzie i nasi wskoczą na ich miejsce bo inaczej oglądanie takich zawodów mija się z celem
I kto to jest do cholerci
Cała nadzieja w tym, że kilku nie dojedzie i nasi wskoczą na ich miejsce bo inaczej oglądanie takich zawodów mija się z celem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
jas pisze:juz w czwartek na naszym torze polfinal SK. oto lista startowa, ktora znalazlem na rzeszowskim forum, gdyz tradycjnie nasza strona informacje o zawodach poda w czwrtek rano
Zapowiedź zawodów na tzlublin.com
Pozdrawiam.
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Prymus pisze:jas pisze:juz w czwartek na naszym torze polfinal SK. oto lista startowa, ktora znalazlem na rzeszowskim forum, gdyz tradycjnie nasza strona informacje o zawodach poda w czwrtek rano
Zapowiedź zawodów na tzlublin.com
Kto to jest Karol ZÄ…bek Drogi Gawrzyku?
METHANOL ADVENTURE TEAM
jas pisze:przeciez jak wol stoi ZÄ…bik napisne. mnie zastanawia inna kwestia. imie Pacholaka
. ja skopiowalem z bledem z forum rzeszowskiego i widze na stronie ten sam blad
Do faworytów lubelskiego półfinału zaliczyć należy Janusza Kołodzieja, Karola Ząbka, Krzysztofa Buczkowskiego oraz znającego doskonale lubelski tor Dawida Stachyrę.
A o co chodzi z imieniem Pacholaka? Przeciez on ma na imie Mariusz i tak tez jest napisane...
METHANOL ADVENTURE TEAM
- jas
- Senior
- Kontakt:
grzesieck pisze:A o co chodzi z imieniem Pacholaka? Przeciez on ma na imie Mariusz i tak tez jest napisane...
jeszcze przed chwila bylo Marousz
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
1. Krzysztof Buczkowski (Bydgoszcz)
4. Karol Ząbik (Toruń)
6. Mirosław Jabłoński (Gdańsk)
7. Marcin Jaguś (Toruń)
10.Janusz Kołodziej (Toruń)
11.Zbigniew Suchecki (Zielona Góra)
13.Mariusz Pacholak (Wrocław)
16.Dawid Stachyra (Rzeszów)
Moim zdaniem to jest 8 zawodnikow ktorzy jutro wywalcza awans
4. Karol Ząbik (Toruń)
6. Mirosław Jabłoński (Gdańsk)
7. Marcin Jaguś (Toruń)
10.Janusz Kołodziej (Toruń)
11.Zbigniew Suchecki (Zielona Góra)
13.Mariusz Pacholak (Wrocław)
16.Dawid Stachyra (Rzeszów)
Moim zdaniem to jest 8 zawodnikow ktorzy jutro wywalcza awans
METHANOL ADVENTURE TEAM
- jas
- Senior
- Kontakt:
regulamin:
chyba dlatego nikogo z Lublina nie ma
. a o tym, zeby gospodarz mial 1 miejsce nic nie znalazlem.
Srebrny Kask - Prezydium GKSŻ nominuje zawodników w następującej liczbie: Ekstraliga: 16 + 2 R I Liga: 10 + 1 R II Liga: 6 + 1 R Podstawą nominacji jest klasyfikacja zawodników wg tzw. "średniej biegowej" w rozgrywkach ligowych. W klasyfikacji tej uwzględnia się tylko zawodników, których liczba startów w zawodach ligowych jest większa od liczby obliczonej wg formuły: liczba rund pomnożona przez 3, podzielić przez 2, gdzie liczba rund, po których dokonuje się klasyfikacji, podana jest w postanowieniach na dany rok.
chyba dlatego nikogo z Lublina nie ma
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
No widze że kibice w Lublinie ustawiają Rudego jako czarnego konia zawodów
Byłby miło, gdyby awansował. Ma bardzo szybkie motocykle co na treningach sprawdzali Słaboń,Hampel czy Andersen i każdy po kolei stwierdził że spokojnie można robić na nich czołówke. Mariusz poprostu czasem się gubi i stąd słabsze wyniki. Ale w lidze juz jezdzi coraz lepiej to mam nadzieje ze w SK tez zaprezentuje sie dobrze
Ale jest waleczny i mysle ze nie tylko on ale i Kołodziej czy wracający do formy Jaguś, Rajkowski, Jabłoński, Stachyra czy Buczkowski zapewnią wam mimo braku lubelaka fajne widowisko 
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
jaś ja również nie znalazlem takiego punktu w regulaminie ale pamietam sytuacje z zeszłego sezonu z finału BK. Gdyby żaden nasz zawodnik nie wywalczyłby miejsca, to TŻ ma prawo nominować swojego kandydata, bo udział zawodnika gospodarzy jest zapewninany z urzędu. Niestety stało sie tak, że Dawid złapał kontuzję wobec czego wystartował za niego 1-szy rezerwowy, a miejsca dla ktoregos z naszych po prostu zabrakło
Takie informacje wyczytałem w gazetach, być może dotyczy to finałów, ale cos mi sie nie podoba. Bo jaki sens jest robienia zawodow żużlowych przez klub skoro nie bezie miał w nich swojego przedstwiciela 
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Cooper pisze:http://pogoda.onet.pl/0,858,miasto.html
kto mowi prawde
http://uk.weather.com/weather/detail/PLXX0049?dayNum=0
wojteko pisze:Cooper pisze:http://pogoda.onet.pl/0,858,miasto.html
kto mowi prawde![]()
![]()
http://uk.weather.com/weather/detail/PLXX0049?dayNum=0
ta prognoza która podał Wojteko mówi prawdę.innej nie przyjmuje do wiadomości
No i mamy kolejne zawody na Zygmuntowskich. Tym razem będzie to półfinał Srebrnego Kasku.
Myślę, że jak tylko pogoda pozwoli na rozegranie zawodów, zobaczymy trochę dobrego żużla i walki na torze. Stawka zawodników jest całkem niezła, oby gwarantowała dobre zawody. Do faworytów napewno należeć będą: Kołodziej, Ząbik, Buczkowski, Stachyra. Ale "namieszać' mogą też inni. Szkoda, że w stawce zawodników nie ma nikogo z gospodarzy, ale dowodzi to tylko jednego, jak marny poziom reprezentują nasi juniorzy w tym sezonie. Wszakże do zawodów tych uczestnicy są typowani na podstawie średnich, a te nasi juniorzy mają bardzo marne, plasując się w ogonie klasyfikacji I ligowców.
A więc do zobaczenia oby na świetnych zawodach

Myślę, że jak tylko pogoda pozwoli na rozegranie zawodów, zobaczymy trochę dobrego żużla i walki na torze. Stawka zawodników jest całkem niezła, oby gwarantowała dobre zawody. Do faworytów napewno należeć będą: Kołodziej, Ząbik, Buczkowski, Stachyra. Ale "namieszać' mogą też inni. Szkoda, że w stawce zawodników nie ma nikogo z gospodarzy, ale dowodzi to tylko jednego, jak marny poziom reprezentują nasi juniorzy w tym sezonie. Wszakże do zawodów tych uczestnicy są typowani na podstawie średnich, a te nasi juniorzy mają bardzo marne, plasując się w ogonie klasyfikacji I ligowców.
A więc do zobaczenia oby na świetnych zawodach
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Jednak niestety nie jest tak ja uwazaliscie wy ,a tak jak myslelm ja. Mariusz spala sie do dętki psychicznie na zawodach indywidualnych i to widać. Mimo to mam nadzieje ze napiszecie o nim choć "coś" optymistycznego
Ma wkońcu tylko niespełna 19 lat i troche czasu.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?