05.06. Motor Lublin - Kolejarz Opole 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#76 Postautor: FantyÅ› » 3 czerwca 2005, o 21:06

papi pisze:hehe co za dyskusja :lol: :lol: Ja stawiam na Grand Hotel Lublinianke :P . A wracajÄ…c do tematu, to wie ktos, kogo bierze Opole na mecz z nami - Brhela czy Bagera :?: :?:

Z Tego co słyszałem to mają przyjechać z Bagerem....Ale on raczej dużo pkt w Lublinie nie zrobi chociaż jeden z meczów gdzie pkt bonusowy zostanie w Lbn.Mam taką nadzieje że zostanie:)
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#77 Postautor: $korzen$ » 3 czerwca 2005, o 21:56

papi pisze:hehe co za dyskusja :lol: :lol: Ja stawiam na Grand Hotel Lublinianke :P . A wracajÄ…c do tematu, to wie ktos, kogo bierze Opole na mecz z nami - Brhela czy Bagera :?: :?:

Cierniaka :wink:

rob7
Senior

#78 Postautor: rob7 » 3 czerwca 2005, o 22:05

Awatar użytkownika
papi
Trener

#79 Postautor: papi » 3 czerwca 2005, o 22:12

jednak Brhel :?: :roll: Cierniaka nie wypozyczyli, szkoda, bo pewnie okazalby sie ich liderem i mentorem :lol: , nie wiem skąd wogle mają takie pomysły, ale po Kolejarzu widać, ze powiedzenie "tonący brzytwy sie chwyta" jest jak najbardziej prawdziwe :roll: . W awizowanym skladzie jest para Jeleń-Franków, oby tylko znowu jeden drugiego nie wozil po bandach :x, ale zgodnie z zapowiedzią z Tygodnika żużlowego jest tez Szymon, czyżby jednak dostał na sprzęt, czy znowu bedzie pozyczal od kogos :roll: choc w sumie to i tak be roznicy :P

rob7
Senior

#80 Postautor: rob7 » 3 czerwca 2005, o 22:15

no wlaśnie wszyscy to widzą a trener nie i z oślim uporem ustawia ich razem, o co to chodzi?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#81 Postautor: kilar » 3 czerwca 2005, o 22:34

No to panie i panowie ile jedziemy z Kolejarzem 8) :D :?: :?: Jeszcze zeby tylko bylo cieplo i mozemy rozpoczynac zawody :P i niech sie tak Opole nie wzmacnia (czyt. Cierniak), bo jeszcze z 35 wyjda :lol:.
Wygrywajac te zawody wskoczymy na 5 miejsce, z gory zakladam porazke GTZ u siebie z Rzeszowem, wiec pniemy sie do gory...AMEN :D

Pozdro

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#82 Postautor: sadychor » 3 czerwca 2005, o 22:51

Nie będę siał defetyzmu, mecz musi być wygrany. Ale tak na przyszłość, mecz z Krosnem i Ostrowem na przykład, przydałaby się jakaś mobilizacja treningowa naszych jeźdźców. A tak Franków jedzie tłuc dojcze-ojro w Reichu i sam sobie już napisał wymówkę co do ewentualnej słabszej postawy (czytaj:"zdobycie poniżej 10 pkt.").Ciekawe, czy po Trumińskim będzie widać skutki podróżowania po rosyjskich bezdrożach :lol: Oby pogoda dopisała :!: Pozdrawiam.

PS A to co wypisuje ten dziennikarz w Tygodniku można między bajki włożyć.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#83 Postautor: Kubbas » 4 czerwca 2005, o 00:29

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#84 Postautor: K.A.M.I.L. » 4 czerwca 2005, o 09:51

Kolejna symulacja:

Kolejarz Opole

1.Brhel (2,3,2,2*,3,1) 13+1
2.Pawliczek (0,0,1*,1,-) 2+1
3.Trumiński (2,2,2,3,2,0) 11
4.Rembas (0,1*,0,-) 1+1
5.Czechowicz (2,1,1,0,0) 4
6.Sekula (3,1*,0,0,0) 4+1
7.Jędrzejkiewicz (0) 0

Motor Lublin

9.Pietraszko (1,2*,1,1,2*,1) 8+2
10.Piszcz Z/Z
11.Jeleniewski (3,2,3,3,2,3) 16
12.Franków (1,1*,3,2*,1*,3) 11+3
13.Kyolmaekorpi (3,3,3,3,3,2*) 17+1
14.Dominiczak (2,0,-,0,0) 2
15.Wrona (1*,0) 1+1

1.Sekula,Dominiczak,Wrona,Jędrzejkiewicz 3:3
2.Kylmaekorpi,Brhel,Pietratraszko,Pawliczek 4:2 ( 7:5 )
3.Jeleniewski,Trumiński,Franków,Rembas 4:2 ( 11:7 )
4.Kylmaekorpi,Czechowicz,Sekula,Dominiczak 3:3 ( 14:10 )
5.Brhel,Jeleniewski,Franków,Pawliczek 3:3 ( 17:13 )
6.Kylmaekorpi,Trumiński,Rembas,Wrona 3:3 ( 20:16 )
7.Jeleniewski,Pietraszko,Czechowicz,Sekula 5:1 ( 25:17 )
8.Kylmaekorpi,Brhel,Pawliczek,Dominiczak 3:3 ( 28:20 )
9.Franków,Trumiński,Pietraszko,Rembas 4:2 ( 32:22 )
10.Jeleniewski,Franków,Czechowicz,Sekula 5:1 ( 37:23 )
11.Trumiński,Brhel,Pietraszko,Dominiczak 1:5 ( 38:28 )
12.Brhel,Jeleniewski,Franków,Sekula 3:3 ( 41:31 )
13.Kylmaekorpi,Pietraszko,Pawliczek,Czechowicz 5:1 ( 46:32 )
14.Franków,Trumiński,Pietraszko,Czechowicz 4:2 ( 50:34 )
15.Jeleniewski,Kylmaekorpi,Brhel,Trumiński 5:1 ( 55:35 )

Jeżeli zamiast Brhela przyjedzie Bager to zwycięstwo powinno być wyższe.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#85 Postautor: kilar » 4 czerwca 2005, o 11:34

Ja bym nie byl taki pewny, ze Wrona zdobedzie punkt w pierwszym wyscigu :wink:, ale uwazam tez, ze Domino moze powalczyc o trojeczke i na pewno nie stoi na straconej pozycji.

Troche nie rozumiem opolskich dzialaczy. Podpisali kontrakt z tym Baggerem, a nie biora go do meczu, bo Brhel jest lepszy..to po co wogole go zakontraktowywali skoro nie jest on zadnym wzmocnieniem i nie daje mu sie szansy na wystep :roll:

Jutro juz kazdy bedzie w bardzo dobrych nastrojach po wygranym meczu i zajmowanej 5tej pozycji w tabeli :wink:..chociaz przez ten tydzien czasu, a moze i dluzej kto wie :)

Pozdro

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#86 Postautor: czaszka » 4 czerwca 2005, o 12:04

patryk kilar pisze:.. ale uwazam tez, ze Domino moze powalczyc o trojeczke i na pewno nie stoi na straconej pozycji.

Przydało by się żeby wygrał swój pierwszy wyścig w lidze bo jak narazie to jest liderem spośród wszystkich czynnych w tym roku zawodników, bez ligowego zwycięstwa. (35 biegów - 0 trójek, podobnie jak Wrona - 28 startów, Bałabuch i Kępa po 17)
Kolejarz zbierze małe baciki i tyle, inaczej sobie tego nie wyobrażam :) Też nie za bardzo rozumiem postępowania działaczy z Opola :roll: Zakontraktowali cienkiego Bagera, pewnie tylko dlatego że jest tańszy od Brhela :roll: Przecież Bob w tym sezonie wozi im praktycznie same dwucyfrówki. Nie wiem czy oni sie spodziewali ze bedzie walił komplety :?: :roll: Jeszcze jak słysze że są zainteresowani Cierniakiem :lol: Wzmocnienie jak sie patrzy :lol: A do tego Krzysztof Mikuta odnawia licencje i pewnie bedzie walczył o skład :lol: :lol: Jeszcze niedługo odkurzą Darka Łowickiego i Krzyśka Zielińskiego albo Macieja Szczekota :lol: :lol:

Dudi
Junior

#87 Postautor: Dudi » 4 czerwca 2005, o 12:36

Już tak nie przesadzajcie - jedno wymęcozne zwycięstwo i już się w głowach poprzewracało niektórym. To jest sprawa Opola kogo chcą sobie sprowadzić i nie należy z tego kpić, tym bardziej że jeszcze dwa tygodnie temu na tym forum niektózy wołali o podpisanie z Hućką - tym samym, z którym rozmawia Opole. Ja rozumiem, że teraz to my już są PANY, ale sezon sie jeszcze nie skończył. Jeszcze można zgubić drogę do Grudziądza czy do Lublina jadąc na mecz z Krosnem. Nie ma co szydzić z Opola i jego działaczy - ratują się jak mogą i chwała im za to, a my wcale nie jesteśmy w tabeli dużo lepsi. I Opole i my jesteśmy pędrakami u stóp wielkiej czwórki.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#88 Postautor: kilar » 4 czerwca 2005, o 13:02

Dudi pisze:Już tak nie przesadzajcie - jedno wymęcozne zwycięstwo i już się w głowach poprzewracało niektórym. To jest sprawa Opola kogo chcą sobie sprowadzić i nie należy z tego kpić, tym bardziej że jeszcze dwa tygodnie temu na tym forum niektózy wołali o podpisanie z Hućką - tym samym, z którym rozmawia Opole. Ja rozumiem, że teraz to my już są PANY, ale sezon sie jeszcze nie skończył. Jeszcze można zgubić drogę do Grudziądza czy do Lublina jadąc na mecz z Krosnem. Nie ma co szydzić z Opola i jego działaczy - ratują się jak mogą i chwała im za to, a my wcale nie jesteśmy w tabeli dużo lepsi. I Opole i my jesteśmy pędrakami u stóp wielkiej czwórki.

A tam glupoty gadasz..za co chwala dzialaczom z Opola, co oni takiego zrobili???? NIC - wprowadzaja zespol prosto do 2 ligi, po co kontraktowali Baggera, jak mozna sie bylo postarac o np.Klingberga( 8) ).
Bzdurne myslenie - zuzlowcy nie dojechali do Krosna, to moga tez do Grudziadza nie trafic :shock:.

Pozdro

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#89 Postautor: auganoff » 4 czerwca 2005, o 20:50

Dudi pisze:Już tak nie przesadzajcie - jedno wymęcozne zwycięstwo i już się w głowach poprzewracało niektórym. To jest sprawa Opola kogo chcą sobie sprowadzić i nie należy z tego kpić, tym bardziej że jeszcze dwa tygodnie temu na tym forum niektózy wołali o podpisanie z Hućką - tym samym, z którym rozmawia Opole. Ja rozumiem, że teraz to my już są PANY, ale sezon sie jeszcze nie skończył. Jeszcze można zgubić drogę do Grudziądza czy do Lublina jadąc na mecz z Krosnem. Nie ma co szydzić z Opola i jego działaczy - ratują się jak mogą i chwała im za to, a my wcale nie jesteśmy w tabeli dużo lepsi. I Opole i my jesteśmy pędrakami u stóp wielkiej czwórki.

Marudzisz.Przeglądałem wpisy i wielkiego hurraoptymizmu nie zauważyłem.A to, że się cieszymy z pierwszego meczu w sezonie, do którego przystępujemy z pozycji faworyta?To miłe uczucie, że jest ktoś, kto ma gorzej, dusza ludzka pełna jest podłości :wink:
Wiem, że tępiłeś kandydaturę Hućki, chociaż nikt jej raczej na serio nie promował, ale przyznasz chyba, iż Hućko i Cierniak to dwie różne bajki.Ten pierwszy w korzystnych okolicznościach MÓGŁBY być wzmocnieniem I-ligowej drużyny, drugi-no cóż, moja wyobraźnia nie sięga tak daleko...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#90 Postautor: Talib » 4 czerwca 2005, o 21:02

"Już tak nie przesadzajcie", w końcu cel sezonu prawie osiągnięty!

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#91 Postautor: dilucio » 4 czerwca 2005, o 21:19

tylko zeby pogoda dopisala bo jutro podobno ma padac :) oby nie :)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#92 Postautor: istred » 4 czerwca 2005, o 21:20

ma padac juz od czwartku...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#93 Postautor: kilar » 4 czerwca 2005, o 21:29

Padac to moze Opole na kolana przed naszymi zuzlowcami 8)

Pozdro

kalafior

#94 Postautor: kalafior » 4 czerwca 2005, o 22:35

:mrgreen: czytam Wasze wypowiedzi i widzę że strasznie się nakręcacie na jutrzejszą wygraną z =K= OPOLE. Może i wygracie a może nie to jest tylko sport. Wiele też w sporcie funkcjonuje czynników pozasportowych i o nich trzeba pamiętać. Nie chcę Was straszyć ale Wasz lider FOKUS może jutro na całej lini zawalić albo nawet nie wystąpić w meczu. Powód jest prozaiczny zaległości w stosunku do zawodnika i koniec. Pamiętam w zeszłym sezonie gdy FOKUS jeździł w OPOLU, odmówił wystąpu w meczu, choć miał gotowość startową i był ze sprzętem w parku maszyn. Odmówił bo chodziło o VAT, chciał by odprowadzał go klub a nie on. Pod względem pieniędzy zawodnik jest stanowczy, nie jeździ za friko. Nachodzi mnie pytanie: dlaczego FOKUS nie wystartował (pomylił drogę :D ) w Krośnie. Do zobaczenia na meczu i niech wygra lepszy.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#95 Postautor: RadeKas » 4 czerwca 2005, o 22:43

Ile jeszcze razy trzeba bedzie pisac, ze PIETRASZKO BYL W KROSNIE GOTOWY DO JAZDY, TYLKO NIE BYLO DOMINICZAKA.

Kolego z Opola, nie widze zadnego powodu, dla ktorego Focus mialby nie jechac jutro. Pewnie 17 punktow nie bedzie, ale jestem pewien, ze swoje zrobi i przyczyni sie do pewnego zwyciestwa druzyny z Lublina.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#96 Postautor: dilucio » 4 czerwca 2005, o 22:49

kalafior pisze::mrgreen: czytam Wasze wypowiedzi i widzę że strasznie się nakręcacie na jutrzejszą wygraną z =K= OPOLE. Może i wygracie a może nie to jest tylko sport. Wiele też w sporcie funkcjonuje czynników pozasportowych i o nich trzeba pamiętać. Nie chcę Was straszyć ale Wasz lider FOKUS może jutro na całej lini zawalić albo nawet nie wystąpić w meczu. Powód jest prozaiczny zaległości w stosunku do zawodnika i koniec. Pamiętam w zeszłym sezonie gdy FOKUS jeździł w OPOLU, odmówił wystąpu w meczu, choć miał gotowość startową i był ze sprzętem w parku maszyn. Odmówił bo chodziło o VAT, chciał by odprowadzał go klub a nie on. Pod względem pieniędzy zawodnik jest stanowczy, nie jeździ za friko. Nachodzi mnie pytanie: dlaczego FOKUS nie wystartował (pomylił drogę :D ) w Krośnie. Do zobaczenia na meczu i niech wygra lepszy.

kolejna wypowiedz z typu science-fiction :) troche tych kosmitow jeszcze zostalo :D

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#97 Postautor: Lublin_Fan » 4 czerwca 2005, o 23:56

Ja troszke nie na temat, ale...
Jestem pełen uznania dla działaczy opolskich za to, że nie robią nic ponad stan klubowej kasy. Naobiecywać to może każdy. Sztuką jest tak zarządzać klubem, żeby go nie utopić. Oni tak robią. A że środki finansowe mają małe - trudno. Chwała im za to, że liga dalej się w tym mieście kręci, pomimo że lata świetności opolskiego speewaya minęły baaardzo dawno.

Jutro wygramy oczywiście. Osobiście liczę na wynik 53:37. Wydaje mi sie, że nieco słabiej może zaprezentować się Jeleniewski. Joonas powinien strzelić komplet bo zawodnicy Kolejarza to jednak gorsza klasa niż gorzowianie

Pozdr.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#98 Postautor: kilar » 4 czerwca 2005, o 23:58

No dobra Cooper niech Ci bedzie :)

Pozdro
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2005, o 00:17 przez kilar, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#99 Postautor: Cooper » 5 czerwca 2005, o 00:01

Drogi Patryku Kilarze, nie napinaj sie tak, bo to nie przystoi lubelskim kibicom. Taka rada na przyszlosc, wez sobie do serca.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#100 Postautor: DonKamizi » 5 czerwca 2005, o 00:13

kalafior pisze::mrgreen: czytam Wasze wypowiedzi....

To nie Kalafior, to Serce Kapusty :wink:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413