Co dalej Panie Dyrektor ??

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Dudi
Junior

#76 Postautor: Dudi » 4 maja 2005, o 14:10

Nadal nie zmieniam zdania. Nadal obaj wspomniani panowie są dla mnie lepszymi kandydatami. Przynajmniej mógłbym popatrzeć na żużel jaki lubię. Swoje by zrobili spokojnie ale niech juz będzie zimny Szwed, niech wypala ze startu i punktuje...Niektórzy bardziej preferują bezduszne punktowanie niż fajne widowisko.
PS Dobrze, ze nie insynuujesz, ze jestem Gelem, jak pewien pajac z Wawy.

K.
Kontakt:

#77 Postautor: K. » 4 maja 2005, o 19:06

"A ja chcialbym, zebys nie pisala juz wiecej takich glupot, bo to tylko zajmuje miejsce na forum. :evil:"

Hmmmmmmmm.. to zależy co nazywasz głupotami...
Za przykład podam Wartę - reklama tej firmy wisiała lat kilka, ale po pieniążki do kasy nikt nie przyjeżdżał.... No chyba, że w rozliczeniu barterowym było ubezpieczenie samochodu pana Dyrektora... :roll:

Gawrzyk jeszcze do Ciebie - o konkretnych kwotach nie ma co dyskutować - powody pozwól,że zostawię dla siebie - zrozum - nikt nie ujmuje zasług Dyrektora, bo te niewątpliwie były, ale rządy jednoosobowe niczemu dobremu nie służą. Tak, wiem, jest Rada w TŻ, ale co z tego, skoro decyzje podejmuje p.Dyrektor? Odpowiedzialność też powinien ponosić za swoje decyzje..
To tyle w tej kwestii ode mnie.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#78 Postautor: Cz@rek » 4 maja 2005, o 19:30

K. pisze:

Hmmmmmmmm.. to zależy co nazywasz głupotami...
Za przykład podam Wartę - reklama tej firmy wisiała lat kilka, ale po pieniążki do kasy nikt nie przyjeżdżał.... No chyba, że w rozliczeniu barterowym było ubezpieczenie samochodu pana Dyrektora... :roll:
.

Koleżanko droga! Nie pisz koleinych głupot :!: Nikt nie musiał przyjeżdzać do kasy,bo kasa
(może nie za duża,ale zawsze coś) wysyłana była na konto :!:
A reklama została zdjęta bo na ten sezon "nie za dużą kasę"w/w firma przycieła jeszcze
bardziej i klub ( co mnie nie dziwi) baner zwinÄ….

K.
Kontakt:

#80 Postautor: K. » 5 maja 2005, o 19:06

Drogi Gawrzyku - Dyrektorem się bywa - jego prawą ręką też. Nie zapomij o tym.

marianx

#81 Postautor: marianx » 5 maja 2005, o 19:37

Ludzie! Ludzie!co ja widze Tż znowu w drugiej lidze?

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#82 Postautor: dannie » 5 maja 2005, o 20:05

ban za szerzenie defektyzmu! ;)

...ludzie po co pisac, ze mamy 5, 6 slabych zawodnikow... nie lepiej pisac, ze mamy jednego dobrego... ze mamy Jensena! Jen-se-na! Jak to brzmi?! :D ...ze o stadionie nie wspomne :)

patrzmy na wszystko optymistycznie... fakt jest zle, druzyna nie jedzie, frekwencja slaba, ale moze bedzie lepiej... "wystarczy" wysoko wygrac dwa mecze z Opolem i Krosnem i "jestemy w domu"... co z Was za Polacy?! :) ...zamiast mowic "jakos to bedzie" to sie martwia (cytuje sorke od matmy) "na zas" ;)

jedno jest pewne... tez sezon trzeba juz dojechac do konca tym co mamy (no mam nadzieje ze ten Niklas) a zastanawiac sie nad zmianami w przerwie... bo jak teraz zaczniemy cos kombinowac, zmieniac, burzyc i budowac od nowa to faktycznie moze skonczyc sie II liga... spokojnie! zawsze moglo byc gorzej ;)

P.S a z tym ostrzezeniem dla kolegi nie zartowalem! :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#83 Postautor: Cooper » 5 maja 2005, o 21:50

dannie pisze: (cytuje sorke od matmy) "na zas" ;)|

o, widze, ze matma chyba z sorka KozickÄ…? :D

sorry za OT.

albo, zeby bylo na temat:

ja caly czas wierze w dlugofalowosc planu rozwoju :wink: Serio, jesli jest w tym wszystkim jakas mysl, to jest dobrze. A po mojemu jakas mysl jest.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: dannie » 6 maja 2005, o 12:05

o, widze, ze matma chyba z sorka KozickÄ…?

jak Ty to zgadles? pewnie przez analogie! ;) ...tez dobrze! :D

P.S mialo sie cos w klubie dziac... byl news "Czas zmian" a tu nic, cisza... :? Mysle, ze Łyko nie rozwiaze naszych problemow... ale ja takze licze na to, ze bedzie to sezon"przejsciowy", ktory pozwoli w jakis sposob przygotowac sie juz na przyszly rok. Oby, oby! Jezeli znow mamy walczyc o cos wiecej to moge ten jeden sezon jakos przetrzymac...
Obrazek

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#85 Postautor: Saint » 6 maja 2005, o 12:10

dannie pisze: ale ja takze licze na to, ze bedzie to sezon"przejsciowy"

Aby tylko nie był przejsciowy dlatego, że przejdziemy... do drugiej ligi... :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
shasdil

#86 Postautor: shasdil » 6 maja 2005, o 12:21

ale wtedy moglibysmy powalczyc o awans :P
do pierwszej ligi :P

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#87 Postautor: Dobromir » 14 maja 2005, o 10:41

Sytuacja na dzień dzisiejszy jest bardzo klarowna - jedziemy prosto do drugiej ligi. Bez Piszcza nie oszukujmy sie nie mamy szansy na korzystny wynik w Opolu i co za tym idzie na punkt bonusowy.
Druga sprawa to ze Opole i Krosno mają jeszcze u siebie mecze z osłabionym Grudziądzem i Rybnikiem. Mysle ze jakies punkty urwa GTŻ-owi a moze i Rybniczanom.
Nie oszukujmy sie nie da sie jeździć przez 2 miesiące z Z/Z bo to będzie mordęga dla zawodników. Na rynku tez nie ma zadnych zawodników - Hućko, czy Kowalik który pewnie sie teraz zajada kotletami to nie są zawodnicy nawet na 6-7 punktów.
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - 2 liga nas czeka za rok !!!

Czarek
Trener

#88 Postautor: Czarek » 14 maja 2005, o 10:53

Dobromir pisze:Sytuacja na dzień dzisiejszy jest bardzo klarowna - jedziemy prosto do drugiej ligi. Bez Piszcza nie oszukujmy sie nie mamy szansy na korzystny wynik w Opolu i co za tym idzie na punkt bonusowy.
Druga sprawa to ze Opole i Krosno mają jeszcze u siebie mecze z osłabionym Grudziądzem i Rybnikiem. Mysle ze jakies punkty urwa GTŻ-owi a moze i Rybniczanom.
Nie oszukujmy sie nie da sie jeździć przez 2 miesiące z Z/Z bo to będzie mordęga dla zawodników. Na rynku tez nie ma zadnych zawodników - Hućko, czy Kowalik który pewnie sie teraz zajada kotletami to nie są zawodnicy nawet na 6-7 punktów.
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - 2 liga nas czeka za rok !!!

Z pewnością nie można się położyć i czekać na II ligę, trzeba walczyć, bo są szanse, ale ja to też widzę w czarnych tzn. spadek do II ligi, odejście sponsorów (niestety Górnik Ł., eks-Montex i piłkarze Motoru to dla nich teraz lepsze kąski) i koleja zapaść lubelskiego żużla.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

rob7
Senior

#89 Postautor: rob7 » 14 maja 2005, o 11:12

bez przesady z tym Opolem, trzeba jechać tam z Z/Z ... i wygrać, Adama i Jonasa stać w Opolu na 15-16 pkt, Franek i Jeleń pewnie po 8 pkt dołożą ....
kolejny raz apeluję o poważne potraktowanie Jurka zabezpieczyć mu dobry sprzęt dać mu ze dwa tygodnie i będziemy dziękować jak w 2002 w Ostrowie....
Hućko, Kowalik to nieporozumienie... Z/Z da więcej punktów niż oni, Grudziącdz w Rzeszowie jadąc w trzech pokazał że można zawalczyć

Clyde

#90 Postautor: Clyde » 14 maja 2005, o 14:49

mikas pisze:W TYM KLUBIE JAK NAJSZYBCIEJ POTRZEBNY JEST RZECZNIK PRASOWY I POPRAWIENIE KOMUNIKACJI Z PRASĄ I KIBICAMI. SYTUACJA JAKA TERAZ MA MIEJSCE GDY Z KLUBU NA ZEWNĄTRZ NIE DOCIERAJĄ PRAKTYCZNIE ŻADNE INFORMACJE DZIAŁA TYLKO NEGATYWNIE NA WIZERUNEK TEGO KLUBU. POJAWIA SIE NA FORUM MNÓSTWO NOWYCH DZIWNYCH TEORII I NIESPRAWDZONYCH INFORMACJI,KTÓRE CO GORSZA NIE SĄ NAWET NAJCZĘŚCIEJ DEMENTOWANE PRZEZ KLUB. GDYBY LUDZIE BYLI POINFORMOWANI O DZIAŁANIACH KLUBU PRZED I W TRAKCIE SEZONU BYŁOBY O WIELE MNIEJ NIEPOROZUMIEŃ I OSKARŻEŃ.A W SYTUACJI JAKA TERAZ MA MIEJSCE POWSTAJĄ TYLKO KOLEJNE TEORIE KIBICÓW KTÓRE NAJCZĘSCIEJ NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOŚCIĄ.
Pozdrawiam forumowiczów :)

Ja jestem chętny, tylko czy klub by mnie chciał :D
Tu się z Tobą zgodzę w 100%. Właśnie przez brak takiej osoby powoduje konflikt ta lini Klub-Kibice. A przecież jedni są dla drugich i na odwrót

Clyde

#91 Postautor: Clyde » 17 maja 2005, o 11:33

Zadnych wyjaśnień odnośnie biletów, żadnych przeprosin, żadnej próby wytłumaczenie sytuacji gdzie Hlib pracował z miotłą.
MOże czas najwyższy żeby rzecznik prasowy wydał jakieś oświadczenie.
NIe ma go w klubie? To może czas najwyższy zadbać o taką funkcje w klubie?

Awatar użytkownika
Mrucky

#92 Postautor: Mrucky » 17 maja 2005, o 13:50

Clyde pisze:Nie ma go w klubie? To może czas najwyższy zadbać o taką funkcje w klubie?

Mam wrażenie, że już znam nazwisko ew. kandydata na tę funkcję 8) Ale czy oświadczenie o treści "kit" ładnie by wyglądało ? :wink:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#93 Postautor: $korzen$ » 17 maja 2005, o 17:27

Clyde pisze:Zadnych wyjaśnień odnośnie biletów, żadnych przeprosin, żadnej próby wytłumaczenie sytuacji gdzie Hlib pracował z miotłą.
MOże czas najwyższy żeby rzecznik prasowy wydał jakieś oświadczenie.
NIe ma go w klubie? To może czas najwyższy zadbać o taką funkcje w klubie?

Jezu ludzie, ja wszystko moge zrozumiec, ale odpuscili byscie troche. Rozumiem wasze rozgoryczenie, ale czyja to wina ze akurat w niedziele musialo lac ? Siwka, Gawrzyka ? czy moze moja ? Info o biletach widnieje od wczoraj, o jakich przeprosinach mowisz ? moze jeszcze Siwek czy Glogowski mieli przyjsc pod zylete czy pierwszy luk, pasc na kolana i przepraszac ze pada deszcz ? Co do Hliba, zbulwerowal sie chlopak bo nie nalezy do przyjemnych robienie 1000km zeby obejrzec kaluze na torze, nie sadzisz ? Ja jednak upieram sie ze trzeba byc idiota zeby jechac w takich warunkach, tor byl 10 razy gorszy niz 2 lata temu z Unia Tarnow (tez wtedy odwolali). Troche rozsadku ludzie.

Clyde

#94 Postautor: Clyde » 18 maja 2005, o 15:18

$korzen$ pisze: Info o biletach widnieje od wczoraj, o jakich przeprosinach mowisz ? moze jeszcze Siwek czy Glogowski mieli przyjsc pod zylete czy pierwszy luk, pasc na kolana i przepraszac ze pada deszcz ? Co do Hliba, zbulwerowal sie chlopak bo nie nalezy do przyjemnych robienie 1000km zeby obejrzec kaluze na torze, nie sadzisz ?

NIe popadajmy w skrajność z tym przyjściem pod żyletę.
Chodzi mi o to że na prośbę o głupią miotłe wszysy stali z założonymi rękami.
Jesli chodzi o bilety to proponuje lekturÄ™ forum Stali.
a co do wyjaśnień... no cóż może i masz rację niech dalej sie z nas śmieją na serwisach sportowych

Siwek Patataj

#95 Postautor: Siwek Patataj » 26 czerwca 2005, o 23:19

Pytanie w nagłówku tego tematu chyba "na dzisiaj" właściwe. Więc "Co dalej Panie Dyrektor???"

lucki73

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#96 Postautor: Cz@rek » 26 czerwca 2005, o 23:59

lucki73 pisze:Pytanie w nagłówku tego tematu chyba "na dzisiaj" właściwe. Więc "Co dalej Panie Dyrektor???"

lucki73

Nastepnym razem uszyje sobie kewlar i sam będzie startował jako rezera taktyczna.. :!: :evil:
Co jeszcze można zrobić dla tych zawodników których mamy :?: :?:

go!
Trener

#97 Postautor: go! » 27 czerwca 2005, o 00:10

lucki73 pisze:Pytanie w nagłówku tego tematu chyba "na dzisiaj" właściwe.

Pytanie - bumerang. Aktualne średnio co niedziela wieczorem.

Na mój gust trzeba odjechać ten sezon do końca (jakkolwiek) i zakończyć (niestety) tą farse. Z odrobiną honoru i po męsku dać sobie i innym spokój Panowie.
A dla zawodników można było cos zrobić póki znaczyli cos w I lidze, bo z tygodnia na tydzień tracą potencjalnych pracodawców na kolejne lata. . .

Shack
Administrator

#98 Postautor: Shack » 27 czerwca 2005, o 00:24

Najlepiej zmieńmy ludzi i niech nowi uczą się od nowa na swoich błędach przez kolejne trzy lata.

Joe

#99 Postautor: Joe » 27 czerwca 2005, o 00:29

Cz@rek pisze:Co jeszcze można zrobić dla tych zawodników których mamy :?: :?:

Jeszcze jedno trzeba zrobić - przeprowadzić męską rozmowę i nałożyć kary finansowe, a jak to nie pomoże rozwiązać kontrakty i wycofać drużynę z rozgrywek...

go!
Trener

#100 Postautor: go! » 27 czerwca 2005, o 00:33

Shack pisze:Najlepiej zmieńmy ludzi i niech nowi uczą się od nowa na swoich błędach przez kolejne trzy lata.

Jak to "niech siÄ™ ucza" ?
Rok temu się dało, a teraz "swoje błędy" ?
Shacku. Mi nie chodziło o to żeby sie nowi uczyli. Ja sobie zdaje sprawe że żużla nie będzie. I to nie dlatego że stowarzyszenie TŻ się rozwiąże, tylko dlatego że padnie na pysk. A wiesz dlaczego? Bo ja (jeden z nielicznych który w tym sezonie zapieprza za tymi patałachami do Opola, Rybnika i Bóg wie gdzie jeszcze) się mocno zastanawiam czy poprostu nie zagryźć zębów i przestać chodzic na żużel. A to dlatego że grupa 500 czy 1000 zapaleńców zawsze pociągnie tą koślawą fure i się będzie tak turlać na tym samym miernym poziomie a ja wolę chodzić na piechotę niż leżeć codziennie pod malczanem za 300 zł i się cieszyć że mam "samochód"