Co dalej Panie Dyrektor ??
Nadal nie zmieniam zdania. Nadal obaj wspomniani panowie są dla mnie lepszymi kandydatami. Przynajmniej mógłbym popatrzeć na żużel jaki lubię. Swoje by zrobili spokojnie ale niech juz będzie zimny Szwed, niech wypala ze startu i punktuje...Niektórzy bardziej preferują bezduszne punktowanie niż fajne widowisko.
PS Dobrze, ze nie insynuujesz, ze jestem Gelem, jak pewien pajac z Wawy.
PS Dobrze, ze nie insynuujesz, ze jestem Gelem, jak pewien pajac z Wawy.
"A ja chcialbym, zebys nie pisala juz wiecej takich glupot, bo to tylko zajmuje miejsce na forum.
"
Hmmmmmmmm.. to zależy co nazywasz głupotami...
Za przykład podam Wartę - reklama tej firmy wisiała lat kilka, ale po pieniążki do kasy nikt nie przyjeżdżał.... No chyba, że w rozliczeniu barterowym było ubezpieczenie samochodu pana Dyrektora...
Gawrzyk jeszcze do Ciebie - o konkretnych kwotach nie ma co dyskutować - powody pozwól,że zostawię dla siebie - zrozum - nikt nie ujmuje zasług Dyrektora, bo te niewątpliwie były, ale rządy jednoosobowe niczemu dobremu nie służą. Tak, wiem, jest Rada w TŻ, ale co z tego, skoro decyzje podejmuje p.Dyrektor? Odpowiedzialność też powinien ponosić za swoje decyzje..
To tyle w tej kwestii ode mnie.
Za przykład podam Wartę - reklama tej firmy wisiała lat kilka, ale po pieniążki do kasy nikt nie przyjeżdżał.... No chyba, że w rozliczeniu barterowym było ubezpieczenie samochodu pana Dyrektora...
Gawrzyk jeszcze do Ciebie - o konkretnych kwotach nie ma co dyskutować - powody pozwól,że zostawię dla siebie - zrozum - nikt nie ujmuje zasług Dyrektora, bo te niewątpliwie były, ale rządy jednoosobowe niczemu dobremu nie służą. Tak, wiem, jest Rada w TŻ, ale co z tego, skoro decyzje podejmuje p.Dyrektor? Odpowiedzialność też powinien ponosić za swoje decyzje..
To tyle w tej kwestii ode mnie.
K. pisze:
Za przykład podam Wartę - reklama tej firmy wisiała lat kilka, ale po pieniążki do kasy nikt nie przyjeżdżał.... No chyba, że w rozliczeniu barterowym było ubezpieczenie samochodu pana Dyrektora...![]()
.
Koleżanko droga! Nie pisz koleinych głupot
(może nie za duża,ale zawsze coś) wysyłana była na konto
A reklama została zdjęta bo na ten sezon "nie za dużą kasę"w/w firma przycieła jeszcze
bardziej i klub ( co mnie nie dziwi) baner zwinÄ….
ban za szerzenie defektyzmu!
...ludzie po co pisac, ze mamy 5, 6 slabych zawodnikow... nie lepiej pisac, ze mamy jednego dobrego... ze mamy Jensena! Jen-se-na! Jak to brzmi?!
...ze o stadionie nie wspomne
patrzmy na wszystko optymistycznie... fakt jest zle, druzyna nie jedzie, frekwencja slaba, ale moze bedzie lepiej... "wystarczy" wysoko wygrac dwa mecze z Opolem i Krosnem i "jestemy w domu"... co z Was za Polacy?!
...zamiast mowic "jakos to bedzie" to sie martwia (cytuje sorke od matmy) "na zas"
jedno jest pewne... tez sezon trzeba juz dojechac do konca tym co mamy (no mam nadzieje ze ten Niklas) a zastanawiac sie nad zmianami w przerwie... bo jak teraz zaczniemy cos kombinowac, zmieniac, burzyc i budowac od nowa to faktycznie moze skonczyc sie II liga... spokojnie! zawsze moglo byc gorzej
P.S a z tym ostrzezeniem dla kolegi nie zartowalem!
...ludzie po co pisac, ze mamy 5, 6 slabych zawodnikow... nie lepiej pisac, ze mamy jednego dobrego... ze mamy Jensena! Jen-se-na! Jak to brzmi?!
patrzmy na wszystko optymistycznie... fakt jest zle, druzyna nie jedzie, frekwencja slaba, ale moze bedzie lepiej... "wystarczy" wysoko wygrac dwa mecze z Opolem i Krosnem i "jestemy w domu"... co z Was za Polacy?!
jedno jest pewne... tez sezon trzeba juz dojechac do konca tym co mamy (no mam nadzieje ze ten Niklas) a zastanawiac sie nad zmianami w przerwie... bo jak teraz zaczniemy cos kombinowac, zmieniac, burzyc i budowac od nowa to faktycznie moze skonczyc sie II liga... spokojnie! zawsze moglo byc gorzej
P.S a z tym ostrzezeniem dla kolegi nie zartowalem!
dannie pisze: (cytuje sorke od matmy) "na zas"|
o, widze, ze matma chyba z sorka KozickÄ…?
sorry za OT.
albo, zeby bylo na temat:
ja caly czas wierze w dlugofalowosc planu rozwoju
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
o, widze, ze matma chyba z sorka KozickÄ…?
jak Ty to zgadles? pewnie przez analogie!
P.S mialo sie cos w klubie dziac... byl news "Czas zmian" a tu nic, cisza...
Sytuacja na dzień dzisiejszy jest bardzo klarowna - jedziemy prosto do drugiej ligi. Bez Piszcza nie oszukujmy sie nie mamy szansy na korzystny wynik w Opolu i co za tym idzie na punkt bonusowy.
Druga sprawa to ze Opole i Krosno mają jeszcze u siebie mecze z osłabionym Grudziądzem i Rybnikiem. Mysle ze jakies punkty urwa GTŻ-owi a moze i Rybniczanom.
Nie oszukujmy sie nie da sie jeździć przez 2 miesiące z Z/Z bo to będzie mordęga dla zawodników. Na rynku tez nie ma zadnych zawodników - Hućko, czy Kowalik który pewnie sie teraz zajada kotletami to nie są zawodnicy nawet na 6-7 punktów.
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - 2 liga nas czeka za rok !!!
Druga sprawa to ze Opole i Krosno mają jeszcze u siebie mecze z osłabionym Grudziądzem i Rybnikiem. Mysle ze jakies punkty urwa GTŻ-owi a moze i Rybniczanom.
Nie oszukujmy sie nie da sie jeździć przez 2 miesiące z Z/Z bo to będzie mordęga dla zawodników. Na rynku tez nie ma zadnych zawodników - Hućko, czy Kowalik który pewnie sie teraz zajada kotletami to nie są zawodnicy nawet na 6-7 punktów.
Dobromir pisze:Sytuacja na dzień dzisiejszy jest bardzo klarowna - jedziemy prosto do drugiej ligi. Bez Piszcza nie oszukujmy sie nie mamy szansy na korzystny wynik w Opolu i co za tym idzie na punkt bonusowy.
Z pewnoÅ›ciÄ… nie można siÄ™ poÅ‚ożyć i czekać na II ligÄ™, trzeba walczyć, bo sÄ… szanse, ale ja to też widzÄ™ w czarnych tzn. spadek do II ligi, odejÅ›cie sponsorów (niestety Górnik Å., eks-Montex i piÅ‚karze Motoru to dla nich teraz lepsze kÄ…ski) i koleja zapaść lubelskiego żużla.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
bez przesady z tym Opolem, trzeba jechać tam z Z/Z ... i wygrać, Adama i Jonasa stać w Opolu na 15-16 pkt, Franek i Jeleń pewnie po 8 pkt dołożą ....
kolejny raz apeluję o poważne potraktowanie Jurka zabezpieczyć mu dobry sprzęt dać mu ze dwa tygodnie i będziemy dziękować jak w 2002 w Ostrowie....
Hućko, Kowalik to nieporozumienie... Z/Z da więcej punktów niż oni, Grudziącdz w Rzeszowie jadąc w trzech pokazał że można zawalczyć
kolejny raz apeluję o poważne potraktowanie Jurka zabezpieczyć mu dobry sprzęt dać mu ze dwa tygodnie i będziemy dziękować jak w 2002 w Ostrowie....
Hućko, Kowalik to nieporozumienie... Z/Z da więcej punktów niż oni, Grudziącdz w Rzeszowie jadąc w trzech pokazał że można zawalczyć
mikas pisze:W TYM KLUBIE JAK NAJSZYBCIEJ POTRZEBNY JEST RZECZNIK PRASOWY I POPRAWIENIE KOMUNIKACJI Z PRASÄ„ I KIBICAMI. SYTUACJA JAKA TERAZ MA MIEJSCE GDY Z KLUBU NA ZEWNÄ„TRZ NIE DOCIERAJÄ„ PRAKTYCZNIE Å»ADNE INFORMACJE DZIAÅA TYLKO NEGATYWNIE NA WIZERUNEK TEGO KLUBU. POJAWIA SIE NA FORUM MNÓSTWO NOWYCH DZIWNYCH TEORII I NIESPRAWDZONYCH INFORMACJI,KTÓRE CO GORSZA NIE SÄ„ NAWET NAJCZĘŚCIEJ DEMENTOWANE PRZEZ KLUB. GDYBY LUDZIE BYLI POINFORMOWANI O DZIAÅANIACH KLUBU PRZED I W TRAKCIE SEZONU BYÅOBY O WIELE MNIEJ NIEPOROZUMIEŃ I OSKARÅ»EŃ.A W SYTUACJI JAKA TERAZ MA MIEJSCE POWSTAJÄ„ TYLKO KOLEJNE TEORIE KIBICÓW KTÓRE NAJCZĘSCIEJ NIE MAJÄ„ NIC WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOÅšCIÄ„.
Pozdrawiam forumowiczów
Ja jestem chętny, tylko czy klub by mnie chciał
Tu się z Tobą zgodzę w 100%. Właśnie przez brak takiej osoby powoduje konflikt ta lini Klub-Kibice. A przecież jedni są dla drugich i na odwrót
Clyde pisze:Zadnych wyjaśnień odnośnie biletów, żadnych przeprosin, żadnej próby wytłumaczenie sytuacji gdzie Hlib pracował z miotłą.
MOże czas najwyższy żeby rzecznik prasowy wydał jakieś oświadczenie.
NIe ma go w klubie? To może czas najwyższy zadbać o taką funkcje w klubie?
Jezu ludzie, ja wszystko moge zrozumiec, ale odpuscili byscie troche. Rozumiem wasze rozgoryczenie, ale czyja to wina ze akurat w niedziele musialo lac ? Siwka, Gawrzyka ? czy moze moja ? Info o biletach widnieje od wczoraj, o jakich przeprosinach mowisz ? moze jeszcze Siwek czy Glogowski mieli przyjsc pod zylete czy pierwszy luk, pasc na kolana i przepraszac ze pada deszcz ? Co do Hliba, zbulwerowal sie chlopak bo nie nalezy do przyjemnych robienie 1000km zeby obejrzec kaluze na torze, nie sadzisz ? Ja jednak upieram sie ze trzeba byc idiota zeby jechac w takich warunkach, tor byl 10 razy gorszy niz 2 lata temu z Unia Tarnow (tez wtedy odwolali). Troche rozsadku ludzie.
$korzen$ pisze: Info o biletach widnieje od wczoraj, o jakich przeprosinach mowisz ? moze jeszcze Siwek czy Glogowski mieli przyjsc pod zylete czy pierwszy luk, pasc na kolana i przepraszac ze pada deszcz ? Co do Hliba, zbulwerowal sie chlopak bo nie nalezy do przyjemnych robienie 1000km zeby obejrzec kaluze na torze, nie sadzisz ?
NIe popadajmy w skrajność z tym przyjściem pod żyletę.
Chodzi mi o to że na prośbę o głupią miotłe wszysy stali z założonymi rękami.
Jesli chodzi o bilety to proponuje lekturÄ™ forum Stali.
a co do wyjaśnień... no cóż może i masz rację niech dalej sie z nas śmieją na serwisach sportowych
-
Siwek Patataj
lucki73 pisze:Pytanie w nagłówku tego tematu chyba "na dzisiaj" właściwe.
Pytanie - bumerang. Aktualne średnio co niedziela wieczorem.
Na mój gust trzeba odjechać ten sezon do końca (jakkolwiek) i zakończyć (niestety) tą farse. Z odrobiną honoru i po męsku dać sobie i innym spokój Panowie.
A dla zawodników można było cos zrobić póki znaczyli cos w I lidze, bo z tygodnia na tydzień tracą potencjalnych pracodawców na kolejne lata. . .
-
Joe
Shack pisze:Najlepiej zmieńmy ludzi i niech nowi uczą się od nowa na swoich błędach przez kolejne trzy lata.
Jak to "niech siÄ™ ucza" ?
Rok temu się dało, a teraz "swoje błędy" ?
Shacku. Mi nie chodziło o to żeby sie nowi uczyli. Ja sobie zdaje sprawe że żużla nie będzie. I to nie dlatego że stowarzyszenie TŻ się rozwiąże, tylko dlatego że padnie na pysk. A wiesz dlaczego? Bo ja (jeden z nielicznych który w tym sezonie zapieprza za tymi patałachami do Opola, Rybnika i Bóg wie gdzie jeszcze) się mocno zastanawiam czy poprostu nie zagryźć zębów i przestać chodzic na żużel. A to dlatego że grupa 500 czy 1000 zapaleńców zawsze pociągnie tą koślawą fure i się będzie tak turlać na tym samym miernym poziomie a ja wolę chodzić na piechotę niż leżeć codziennie pod malczanem za 300 zł i się cieszyć że mam "samochód"