Czy mozna miec jeszcze złudzenia?
-
abi
2.Pelna zgoda - myslalem ze trenerowi Studzinskiemu brakuje tylko charyzmy, bo trudno mi uwierzyc, ze brakuje mu zuzlowej wiedzy - czlowiek ktory tyle lat spedzil na zuzlowym torze mowi, ze na betonie bedzie walka? Powiem szczerze ze...naprawde nie moge uwierzyc.
Przeglądam to forum od dłuższego czasu ,ale postanowiłem się zarejestrować żeby odpowiedzieć nieraz na ciekawy temat.
W podsumowaniu meczu z Rzeszowem powiedziano już chyba wszystko , ale wracając do cytatu i konfrontujac go z wypowiedziami trenera przed meczem
chyba nikt nie zauważył jednego słowa: "bezpiecznej walki"
Studziński z M.Kępą znają się nie od dziś. Zważywszy na to , że syn M.Kępy debiutował w lidze a mecz za wygrany uważali najwięksi optymiści lepiej dać szansę chłopakowi objeżdzic się "bezpiecznie". To żadna teoria spiskowa ale myślę że mogło być to brane pod uwagę.
Pozdrawiam.
Gardełko.
Przeglądam to forum od dłuższego czasu ,ale postanowiłem się zarejestrować żeby odpowiedzieć nieraz na ciekawy temat.
W podsumowaniu meczu z Rzeszowem powiedziano już chyba wszystko , ale wracając do cytatu i konfrontujac go z wypowiedziami trenera przed meczem
chyba nikt nie zauważył jednego słowa: "bezpiecznej walki"
Studziński z M.Kępą znają się nie od dziś. Zważywszy na to , że syn M.Kępy debiutował w lidze a mecz za wygrany uważali najwięksi optymiści lepiej dać szansę chłopakowi objeżdzic się "bezpiecznie". To żadna teoria spiskowa ale myślę że mogło być to brane pod uwagę.
Pozdrawiam.
Gardełko.
-
Danio
Wcale nie iroznizuje tylko przestawiłem fakty ale w przeciwieństwie do Ciebie nie wybiegam w przyszłość bo to w tej chwili zupełnie jest bez sensu jak i ten cały temat
Po jakiego grzyba ktoś już popada w histerie i zakłada taki temat po inauguracyjnym meczu i już co niektórzy przewidują morderczą walkę o byt w I lidze a nawet spadek
Sezon dopiero zaczął się i jeszcze nasza drużyna może sprawić nie jedną radość nam kibicom- wystarczy poprawić parę rzeczy w sprzęcie, być może niektórzy powinni zmienić mechaników np. Franków- bo jak widać Focus czy Jeleń potrafili pojechać,poćwiczyć technikę,pomyśleć nad przygotowaniem toru - np.jaki tor przygotować pod siebie w następnych meczach a nie pod gości i oczywiście więcej wiary kibiców w zwyciestwa TŻ LUBLIN
a wcale wtedy nie musi byc tak czarno jak już niektórzy widzą! Owszem mecz w niedzielę nie wyszedł- mówi się trudno, należy teraz szybko wyciągnąć wnioski i jedziemy dalej 
Sezon dopiero zaczął się i jeszcze nasza drużyna może sprawić nie jedną radość nam kibicom- wystarczy poprawić parę rzeczy w sprzęcie, być może niektórzy powinni zmienić mechaników np. Franków- bo jak widać Focus czy Jeleń potrafili pojechać,poćwiczyć technikę,pomyśleć nad przygotowaniem toru - np.jaki tor przygotować pod siebie w następnych meczach a nie pod gości i oczywiście więcej wiary kibiców w zwyciestwa TŻ LUBLIN
Powiedzmy sobie szczerze jest zle, moze byc gorzej i moze byc lepiej. Na szczescie jest to poczatek sezonu, przegralismy u siebie z kandydatem do awansu i przed nami caly sezon. Mecz w Krosnie to tylko rehabilitacja za Rzeszow, dopiero Grudziadz poakze nam jak mysle miejsce w szyku. Sprawa 1 - jesli odeszli od nas czolowi zawodnicy tzn ze powstaly oszczednosci, ktore powinno sie przekazac na sprzet. I tutaj dupa... Zal mi jurka bo nie ma sprzetu, a co do franka to jezdzil jak ostatni dziad i naprawde zamiast niego wolalbym truminskiego, bo skoro sa treningi to obwiazkiem zuzlowca jest sie na trening stawic a nie gadac smuty ze czeka na sprzet czy cos takiego bo mial cala zime zeby sie przygotowac sprzetowo. Sprawa 2 - przygotowanie toru, czekam az trener powie mi co chcial w ten sposob osiagnac? Sprawa 3 - oby bylo lepiej i ze ten zimny prysznic z rzeszowem wyszedl nam na dobre i bysmy zajeli w miare przyzwoite miejsce w srodkun tabeli.

mozna by sprobowac poszacowac nasze szanse na wejscie do "6"...
KROSNO
z Ostrowem, Rzeszowem, Rybnikiem - 0 pkt
z Gorzowem - 0 / gora 2 jak sie nie dopasuja do ich dziwnego toru.
z Grudziadzem 2
z Opolem 2/3
z Lublinem 2
suma: 6, najwyzej 9
OPOLE
Ostrow, Rzeszow, Rybnik, Gorzow - 0
Grudziadz - 2/3
Krosno - 2/3
Lublin - 0/2
suma: 4, najwyzej 8
LUBLIN
Krosno - 3
Opole 3/5
Grudziadz 1
wychodzi niestety w najlepszym razie 9 i to wliczajac wygrana w Opolu, trzeba wiec szukac punktow na silniejszych rywalach
na kim mozna cos uciulac? najblizsza okazja juz z Rybnikiem. jesli Franek i Jensen (lub inny obco) beda mieli na czym i pojada jak nalezy, mozemy wygrac... poki co to jednak zamki na piasku. jedziemy, jak jedziemy, chociaz i z ta jazda moglismy miec juz spokojnie nawet 4 punkty. niestety, szczescie poki co jest zdecydowanie nie po naszej stronie...
KROSNO
z Ostrowem, Rzeszowem, Rybnikiem - 0 pkt
z Gorzowem - 0 / gora 2 jak sie nie dopasuja do ich dziwnego toru.
z Grudziadzem 2
z Opolem 2/3
z Lublinem 2
suma: 6, najwyzej 9
OPOLE
Ostrow, Rzeszow, Rybnik, Gorzow - 0
Grudziadz - 2/3
Krosno - 2/3
Lublin - 0/2
suma: 4, najwyzej 8
LUBLIN
Krosno - 3
Opole 3/5
Grudziadz 1
wychodzi niestety w najlepszym razie 9 i to wliczajac wygrana w Opolu, trzeba wiec szukac punktow na silniejszych rywalach
na kim mozna cos uciulac? najblizsza okazja juz z Rybnikiem. jesli Franek i Jensen (lub inny obco) beda mieli na czym i pojada jak nalezy, mozemy wygrac... poki co to jednak zamki na piasku. jedziemy, jak jedziemy, chociaz i z ta jazda moglismy miec juz spokojnie nawet 4 punkty. niestety, szczescie poki co jest zdecydowanie nie po naszej stronie...
Powiem szczerze - widzialem Rybnik w akcji w Rzeszowie i przy obecnym naszym stanie nie zrobimy u siebie 40 oczek - nie ma takiej mozliwosci, a nawet pachnie to kolejną klęską. Dla mnie podstawa to obcokrajowiec ciągnący wynik. Iversena bym się nie obawiał, nie wiem jak Gafurow, ale właśnie tu jest szansa nadrobienia braków w juniorach i seniorach. Tylko Hamill jest w stanie uratować sprawę.
- WojtekF
- Szkółkowicz
Opole jest strasznie slabe wiec niewykluczone, ze tam wygracie. Niemniej jednak nalezy zauwazyc, ze Krosno u siebie Ostrow postraszylo wiec niewykluczone, ze uda Im sie zdobyc punkty z silniejszymi rywalami, z ktorymi Wam bedzie ciezko te punkty zdobyc. Powinniscie tez Krosno nie wypuscic u siebie z 40-tki. Wydaje mi sie wiec, ze walka o miejsca 6-7 bedzie emocjonujaca.
Wiecej wiary! Dacie rade!
Wiecej wiary! Dacie rade!
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
No chlopaki widze ze juz nie macie takich humorkow jak przed meczem w Krosnie, kiedy to prawie wszyscy kibice Motoru byli przekonani o zwyciestwie w Krosnie. Walka o utrzymanie bedzie toczyla sie do samego konca, jednak Lublin i Opole na stracie sa juz na zlej pozycji, nie przez to ze przegraliscie w Krosnie, ale wlasnie przez ten remis z Grudziadzem, ehhh szkoda, liczyłem szczerze na wasza przegrana, a wtedy moglibysmy(czyt. kibice KSZ) spokojnie patrzec na dalszy przebieg wydarzen.
Mysle ze Lublin i tak sie utrzyma, bo Opole jednak odstaje, chociaz to moze narazie zludne wrazenie. Zycze wam 7 miejsca na oniec seoznu i wygranych barazow:D:D
Mysle ze Lublin i tak sie utrzyma, bo Opole jednak odstaje, chociaz to moze narazie zludne wrazenie. Zycze wam 7 miejsca na oniec seoznu i wygranych barazow:D:D
czlowieku, sciagnij sobie ten mecz z internetu, zobacz jeszcze raz, co wyprawial sedzia i ciesz sie, ale bardziej z farta jakiego mieliscie, a nie doskonalej postawy waszych zawodnikow.
podobnie grudziadz, ale tego meczu jeszcze w necie chyba nie ma. defekt knappa byl niczym przy bledzie jensena i defekcie jelenia na prowadzeniu. nawet przy tak mizernej postawie coniektorych moglismy miec juz najbidniej te 2, moze 3 punkty :/
jakkolwiek jednak wkalkulowalem porazke gorzowa w krosnie, bo uwazam, ze rybnik i szczegolnie rzeszow tam wygraja. moze byc jednak i tak, ze wtopi rybnik, wygra gorzow. raczej malo prawdopodobne, by krosno zrobilo na tych zespolach 4 punkty.
nam brakuje silnikow frankowa i, jak pisal i pisze Gelo - obcokrajowca. moze jensen na lepszym sprzecie bedzie w stanie pociagnac wynik, ale bardzo w to niestety watpie.
podobnie grudziadz, ale tego meczu jeszcze w necie chyba nie ma. defekt knappa byl niczym przy bledzie jensena i defekcie jelenia na prowadzeniu. nawet przy tak mizernej postawie coniektorych moglismy miec juz najbidniej te 2, moze 3 punkty :/
jakkolwiek jednak wkalkulowalem porazke gorzowa w krosnie, bo uwazam, ze rybnik i szczegolnie rzeszow tam wygraja. moze byc jednak i tak, ze wtopi rybnik, wygra gorzow. raczej malo prawdopodobne, by krosno zrobilo na tych zespolach 4 punkty.
nam brakuje silnikow frankowa i, jak pisal i pisze Gelo - obcokrajowca. moze jensen na lepszym sprzecie bedzie w stanie pociagnac wynik, ale bardzo w to niestety watpie.
Trzeba zrobić wszystko żeby uratować 1 lige. Jak spadniemy to nikt nie wie ile potrwa podniesienie się i powrót. Nie mam pojęcia co się dzieje teraz z klubową kasą ale trzeba ściągnąć innego obco i najlepiej zakontraktować jakiegoś seniora za Frankowa (kilka nazwisk na forum było wymieniane). Musimy się utrzymać a za rok to już jest całkiem inna bajka... Kacper przez ten sezon będzie jeździł pewnie w każdym meczu, rozjeździ się, nabierze doświadczenia, dojdzie Klimek,przygotowania i okres transferowy trzeba całkiem inaczej przeprowadzić i możemy znowu się liczyć. Dodatkowo może w końcu zniosą ten głupi przepis o tylko 1 obco w meczu i przestanie istnieć filozofia frankowowa 'mam was w dupie i tak mi nic nie zrobicie, a ja zarobie troche tu troche tam i nie będe się dla was poświęcał'
obawiam sie, ze trzeba bylo pojechac przed sezonem z jeden, dwa sparingi i zaprosic na nie Jensena, zeby zobaczyl jak sie w Polsce jezdzi. a straszna szkoda, bo jedna pomylka ze sprzetem i za jednym zamachem tyle punktow w plecy...
treaz obstawiam, ze jesli pojedzie z Rybnikiem, zrobi przynajmniej te 12 punktow.
a Mariusz "
" Frankow to juz zbyt zawila zagadka...
treaz obstawiam, ze jesli pojedzie z Rybnikiem, zrobi przynajmniej te 12 punktow.
a Mariusz "
Gelo pisze:Powiem szczerze - widzialem Rybnik w akcji w Rzeszowie i przy obecnym naszym stanie nie zrobimy u siebie 40 oczek - nie ma takiej mozliwosci, a nawet pachnie to kolejną klęską. Dla mnie podstawa to obcokrajowiec ciągnący wynik. Iversena bym się nie obawiał, nie wiem jak Gafurow, ale właśnie tu jest szansa nadrobienia braków w juniorach i seniorach. Tylko Hamill jest w stanie uratować sprawę.
Zgadzam się z Tobą Gelo. Rybnik w dwóch wyjazdowych meczach pokazał się naprawdę dobrze. W Rzeszowie wywarł na mnie super wrażenie. Romany ciągnęły wynik jak trzeba. Gdyby jeszcze Iversen dopasował się wcześniej ,a Czerwiński nie dostał kamieniem w głowę mogło by być naprawdę gooorąco
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_inde ... 1089881114 , ciekawy felieton, przpomina troche nasze przedsezonowe marzenia, po serii obietnic dotyczacych swietnego sprzetu i oszczedzania kasy na kolejne lata 
-
Siwek Patataj
yamahaR1 pisze:Trzeba zrobić wszystko żeby uratować 1 lige. Jak spadniemy to nikt nie wie ile potrwa podniesienie się i powrót. Nie mam pojęcia co się dzieje teraz z klubową kasą ale trzeba ściągnąć innego obco i najlepiej zakontraktować jakiegoś seniora za Frankowa (kilka nazwisk na forum było wymieniane). Musimy się utrzymać a za rok to już jest całkiem inna bajka... Kacper przez ten sezon będzie jeździł pewnie w każdym meczu, rozjeździ się, nabierze doświadczenia, dojdzie Klimek,przygotowania i okres transferowy trzeba całkiem inaczej przeprowadzić i możemy znowu się liczyć. Dodatkowo może w końcu zniosą ten głupi przepis o tylko 1 obco w meczu i przestanie istnieć filozofia frankowowa 'mam was w dupie i tak mi nic nie zrobicie, a ja zarobie troche tu troche tam i nie będe się dla was poświęcał'
Eee, spadek to nam raczej nie grozi. Te 6 miejsce mamy murowane. Nawet ja, ostrożny w prognozach jestem pewien, że Krosno powiedziemy u siebie lepiej niż tylko do 40-tu punktów, a z Opolem też będziemy mieli bonusa. I myślę tak sobie, że te 7 punktów na koniec rundy zasadniczej będzie i będziemy jeździli spokojnie w pierwszej szóstce. (Krosno ok. 5-6 duzych punktów, Opole 2-4 duże punkty). Te 7 punktów, które mamy w zasadzie już na bank (3 na Krośnie, 1 na Grudziądzu i 3 na Opolu) wystarczą do obronienia ligi, wobec słabości Opola i Krosna.
Ale powód do dumy to nie jest, bo runda play-offów w tym składzie będzie dla nas pośmiewiskiem i blamażem totalnym.
ukłony
lucki73
lucki73 pisze: Te 7 punktów, które mamy w zasadzie już na bank (3 na Krośnie, 1 na Grudziądzu i 3 na Opolu) wystarczą do obronienia ligi, wobec słabości Opola i Krosna.
Ale powód do dumy to nie jest, bo runda play-offów w tym składzie będzie dla nas pośmiewiskiem i blamażem totalnym.
ukłony
lucki73
Dla nas kibicow to rzeczywiście będzie wstyd przed resztą drużyn i sympatyków innych klubów ale jest w tym jakiś plus. Teraz działacze nie będą chodzić z podniesionymi zbyt wysoko głowami i szczerzyć zębów tylko od razu trzeba się wziąć do roboty i przygotowywać pod nowy sezon, jeszcze przed zakończeniem obecnego wszystko poukładać, uporządkować i inaczej(szybciej i skuteczniej) zaatakować w sezonie transferowym (przynajmniej taką mam cichą nadzieję )
-
Siwek Patataj
Ogarnęła mnie dzisiaj wena na przeglądanie archiwum. Czytam sobie, czytam i po prostu umieram ze śmiechu
Ciekawszej lektury od dawna nie miałem
-------------
W kontekście zmian personalnych, jakie dokonały się w zimie na linii Lublin-Rzeszów, przeczytajcie sobie proszę polemikę Panów: Gela i Harrego i doceńcie jasnowidzenie tego drugiego
Kto i dokąd uciekł... poznaliśmy już niebawem
ukłoniki
lucki73
-------------
W kontekście zmian personalnych, jakie dokonały się w zimie na linii Lublin-Rzeszów, przeczytajcie sobie proszę polemikę Panów: Gela i Harrego i doceńcie jasnowidzenie tego drugiego
Gelo pisze:Harry pisze:
Grudziądz z Buczkiem w skladzie i tak raczej nie liczyłby się w walce. Jak Józki zrealizują chociaż połowę tego co zapowiadają, bedą poza naszym zasięgiem (chyba że nasi szykują jakąś meganiespodziankę ). Bardzo ciężko będzie z Gorzowem i Rybnikiem. Reszta powinna być do ogrania.
Jeżeli chodzi o Józków to dziwne wieści dochodzą z tamtąd. Niby rewelacja a niektórzy chcą z tamtąd uciekać bo pieniądze podobno niewypłacone...
Kto i dokąd uciekł... poznaliśmy już niebawem
ukłoniki
lucki73
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Około godziny 18:30 dane mi było obejrzeć na TVP3 wywiad Pana Jasiny z Panem Siwkiem
I po tym co zobaczyłem mogę stwierdzić , że kocham naszego dyrektora
Nikt tak jak on nie potrafi uspokoić kibiców swojej ukochanej drużyny
Ale po kolei :
Na początku dostało się sponsorom ( może i słusznie ) , że nie dają pieniążków na czas i nie mogą zrozumieć , że maszyny trzeba reperować na bieżąco . Jak powiedział , widać już jednak znaczną poprawę formy i sprzętu u naszych zawodników. Ba , gdyby nie ogromny pech w meczu z Grudziądzem wygralibyśmy ten mecz 20-oma punktami
Inna sprawa jaka była omawiana to forma Jensena . Na pytanie Jasiny "co dalej ?" Siwek odpowiada , że mimo , iż zawiódł nas okropnie , dostanie ostatnią szansę : " albo w Ostrowie albo z Rybnikiem "
. Jeszcze widać nie zdecydowano ( rozmowy na " czerwonej linii" z J.Mordelem ?? ) dokładnie gdzie i kiedy .
Na koniec jakże krzepiąca informacja , że nie będzie problemu z załapaniem się do pierwszej szóstki . Panie i Panowie forumowicze , bądźmy więc pełni nadziei
, pozdr.
Na początku dostało się sponsorom ( może i słusznie ) , że nie dają pieniążków na czas i nie mogą zrozumieć , że maszyny trzeba reperować na bieżąco . Jak powiedział , widać już jednak znaczną poprawę formy i sprzętu u naszych zawodników. Ba , gdyby nie ogromny pech w meczu z Grudziądzem wygralibyśmy ten mecz 20-oma punktami
Inna sprawa jaka była omawiana to forma Jensena . Na pytanie Jasiny "co dalej ?" Siwek odpowiada , że mimo , iż zawiódł nas okropnie , dostanie ostatnią szansę : " albo w Ostrowie albo z Rybnikiem "
Na koniec jakże krzepiąca informacja , że nie będzie problemu z załapaniem się do pierwszej szóstki . Panie i Panowie forumowicze , bądźmy więc pełni nadziei
no i co, ja sie z nim tam zgadzam. moze te 20 punktow to przesada, ale mozna bylo spokojnie wygrac przynajmniej 50:40.
ja tam troche sie o 6. mimo wszystko martwie, bo przy takim szczesciu to moze byc ciezko, ale nie wyobrazam sobie pozycji za Opolem czy Krosnem.
co jeszcze tyczy sie Frankowa. dziwi mnie, ze np. Jelen niemal zawsze potrafi przygotowac sobie sprzet do scigania, a gdy ten nie jedzie, to szybko zaczyna. a tu przyjezdza taki Franek, zyczy sobie podwyzke na drugi sezon startow u nas a pokazuje najczesciej mniej niz gowno i wszystko drugi juz sezon zwala na silniki. moze trzeba bylo powiedziec Danielowi, zeby wzial 2 wiecej i potem mu oddac kase?
ja tam troche sie o 6. mimo wszystko martwie, bo przy takim szczesciu to moze byc ciezko, ale nie wyobrazam sobie pozycji za Opolem czy Krosnem.
co jeszcze tyczy sie Frankowa. dziwi mnie, ze np. Jelen niemal zawsze potrafi przygotowac sobie sprzet do scigania, a gdy ten nie jedzie, to szybko zaczyna. a tu przyjezdza taki Franek, zyczy sobie podwyzke na drugi sezon startow u nas a pokazuje najczesciej mniej niz gowno i wszystko drugi juz sezon zwala na silniki. moze trzeba bylo powiedziec Danielowi, zeby wzial 2 wiecej i potem mu oddac kase?
- _piotrusss
- Kadrowicz
Nie powiem nic nowego... rozwiązaniem sytuacji byłoby zapewnienie sprzetu na odpowiednim poziomie Jurkowi Mordelowi. Franek musi poczuć, że nie ma pewnego miejsca w składzie, wtedy albo bedzie walczył o miejsce (kase) albo da sobie spokój... i takie i takie rozwiązanie powinno nam wyjść na dobre
Drugą sprawą jest sprzęt... jak wynika ze słów dyrektora to sponsorzy nie do końca się wywiązują ze zobowiązań. Jeśli ta sytuacja się szybko nie polepszy to możemy popaść w niebezpieczny wir... sponsorzy nie zapewniają kasy na sprzęt => słaby wystep zawodników => mniej ludzi na kolejnym meczu => mniej kasy => sponsorów tez mniej, bo mniej ludzi => mniej sponsorów, mniej kasy na sprzęt i... koło się zamyka...
Ja jednak mam nadzieję i myślę że ciągle jesteśmy lepszą drużyną niż Opole i Krosno. A problem tkwi w sprzecie i podejściu pewnego zawodnika do swoich obowiązaków... Ale oba te problemy są do rozwiązania... i mam nadzieję, że jeszcze będziemy cieszyć się ze zwycięstw nie tylko z Opolem czy Krosnem...
Drugą sprawą jest sprzęt... jak wynika ze słów dyrektora to sponsorzy nie do końca się wywiązują ze zobowiązań. Jeśli ta sytuacja się szybko nie polepszy to możemy popaść w niebezpieczny wir... sponsorzy nie zapewniają kasy na sprzęt => słaby wystep zawodników => mniej ludzi na kolejnym meczu => mniej kasy => sponsorów tez mniej, bo mniej ludzi => mniej sponsorów, mniej kasy na sprzęt i... koło się zamyka...
Ja jednak mam nadzieję i myślę że ciągle jesteśmy lepszą drużyną niż Opole i Krosno. A problem tkwi w sprzecie i podejściu pewnego zawodnika do swoich obowiązaków... Ale oba te problemy są do rozwiązania... i mam nadzieję, że jeszcze będziemy cieszyć się ze zwycięstw nie tylko z Opolem czy Krosnem...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Krzysztof pisze: Ale czemu temu skurwielowi Frankiemu tak mało się oberwało. Przeca on też się nie pchał do klubu, nie nalegał (mylę się????). Sram na to jak pozyskano zawodnika, na jakich warunkach. Do kurwy nędzy, to jest liga zawodowa, a nie pierdolenie kotka za pomocą młotka !!!! Jensen do dupy, Franek też, choć ten ostatni czuje się u nas bazkarnie. wychodzi na to, że przed play-off'ami będziemy mieli 5 pkt.
.
Ja naprawde patrząc choćby na walke Opola z Rzeszowem czy Rybnikiem (wczoraj remis do stanu 30:30 i potem sporo pecha) nie sądzę żebyśmy na dzień dzisiejszy mogli z nimi wygrywać....
To tak na marginesie.
Jeśli chodzi o Franka i reszte cieniastwa to oczywiście że nie powinien zaistnieć w tym zespole po ostatnim sezsonie wogóle, ale coż...
Nie wykluczone, że potrafiłby jeszcze powalczyc, ale weż pod uwage, że oni są tylko łyżką co się paprze w ziemi, a cała koparka stoi sobie obok i tryska olejem ze wszystkich nieszczelności.