Konieczny drugi stranieri !!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#26 Postautor: rob7 » 11 kwietnia 2005, o 18:20

J.Screen prawdopodobnie byłby dobrym transferem, popieram tylko co z kontraktem Jensena /10 spotkań/

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#27 Postautor: _piotrusss » 11 kwietnia 2005, o 18:26

rob7 pisze:J.Screen prawdopodobnie byłby dobrym transferem, popieram tylko co z kontraktem Jensena /10 spotkań/

Moim zdaniem klub powinien się zabezpieczyć przed katastrofalnymi wystepami obco... zapisac w kontrakcie, ze w razie spadku poniżej okreslonego poziomu gwarancja 10 spotkań traci na ważności... Miejmy nadzieję, że coś takiego jest.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

meesha
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: meesha » 11 kwietnia 2005, o 18:26

superman pisze:gdyby nie pech Barana [...]
I znowu to samo :roll: Czy pechem można nazwać upadek zawodnika prowadzącego z dużą przewagą i przez nikogo nie atakowanego :?: :?: :?: Cał szczęście, że nic poważnego mu się nie stało :idea:
Pechem również - według mnie - nie jest defekt. To po prostu element tego sportu. A wszelkie usterki wynikają z wadliwego sprzętu (lub niedopatrzenia) więc to nie pech a jedynie złośliwość rzeczy martwych :D :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Piotrbaz

#29 Postautor: Piotrbaz » 11 kwietnia 2005, o 18:59

Proponuje kupić Zinedina Zidana Zizou

P.S PRzynajmniej przyjdzie duzo ludzi 8)

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#30 Postautor: $korzen$ » 11 kwietnia 2005, o 22:20

Mysle ze jednak Jensenowi trzeba dac jeszcze szanse, jednak jezeli dalej bedzie zawdzil widze 3 kandydatow :

David Norris - zawodnik o ktorym wspominalem juz niejednokrotnie przez ostatnie 3 lata. Swietny technicznie, w lidze brytyjskiej zadko schodzacy ponizej 7-9pkt, doswiadczony. Rok temu pokazal sie w GP z bardzo dobrym skutkiem. Jednak z tego co wiem jest drogi, dla nas pewnie zdecydowanie za drogi.

Lukas Dryml - wielu juz go skreslilo, jednak ja nie, jeszcze utrze wszystkim nosa. Niedawno czytalem wywiad z jego menadzerem, twierdzi ze Lukas psychicznie nie potrafi przelemac sie po kontuzji, sprzetowo i fizycznie jest przygotowany perfekcyjnie. Mysle ze warto bylo by zaryzykowac, gorszy od Jensena nie bedzie.

N. Klingberg - Obecnie moj faworyt, przed rokiem zdecydowanie najlepszy w ekipie z Ostrowa. Doswiadczony, waleczny, profesjonalista.
Przytocze jego kilka wystepow z poprzedniego sezonu :

Ostrow : Gorzow (3,D2,2,3,3,2) 13pkt
Gdansk : Ostrów (3,2,D3,1,3) 9pkt
Ostrów : Rzeszów (3,2,2,3,2) 12pkt
Gniezno : Ostrów (3,2,2,3) 10pkt
Ostrów : Lublin (0,3,2,2,3) 10 pkt

Sami widzicie, prezentowal sie na prawde dobrze, jezeli mial bym wybierac, postawil bym na Niklasa.

KrzyÅ›
Junior

#31 Postautor: KrzyÅ› » 11 kwietnia 2005, o 22:30

A ja Wam wszystkim powiadam, zostawcie Jensena w spokoju. Zobaczycie że jeszcze będziecie skakać i klaskać z zachwytu, patrząc na jego jazdę. To świetny zawodnik i niesamowity walczak.

p.s.
Martwiłbym się o drugą linię bo Piszcz i Franków nie mają na chwilę obecną ani jednego motocykla.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#32 Postautor: $korzen$ » 11 kwietnia 2005, o 22:34

Krzysiu przeciez napisalem wyraznie ze Jensenowi trzeba dac szanse do rehabilitacji :wink: Jezeli zawali z Krosnem i Grudziadzem, teoretycznie naszymi najslabszymi przeciwnikami, to sorry ale trzeba szukac alternatywy.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#33 Postautor: Dobromir » 11 kwietnia 2005, o 22:40

Niklas Klingberg faktycznie najlepiej wypada z pozostałej na rynku nędzy (nie licze Hamilla bo na tego raczej nas nie stać). A przemawia za nim też to że niejednokrotnie juz startował z dobrym skutkiem w Polsce. Ale poki co to dałbym Jensenowi odjechac te 2-3 mecze. A jesli nic z tego nie wyjdzie to trzeba szukac zastepce proponuje kogos z tego grona:

Matej Zagar
Joe Screen
Simon Stead
David Norris
noi wyżej wspomniany Klingberg

o reszcie nawet nie ma co pisać

Snys
Zawodowiec

#34 Postautor: Snys » 11 kwietnia 2005, o 22:43

Równiez mysle ze nie należy go od razu skreślać, tym bardziej po jego wypowiedziach widać ze mu zależy.
W sumie gdyby (wiem wiem :wink: ) nie taśma i klopoty z motocyklem byłoby lepiej ale to i tak za mało jak na obco.
Poczekajmy jeszcze ze 2 kolejki i bedziemy wiedzieli na czym stoimy odnosnie zagraniczniaka.
A co do innego obco to jestem za Klingbergiem, ale wÄ…tpie w jego sprowadzenie...

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#35 Postautor: $korzen$ » 12 kwietnia 2005, o 08:55

Styl Jensena moze sie podobac, temu absolutnie nie przecze, ale jezeli ma sie sprzet slabszy od Stachyry czy Barana to o czym my panowie mowimy ? Wierze jednak ze Jesper mnie jeszcze milo zaskoczy. Nie skreslajmy go jeszcze.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#36 Postautor: Gelo » 12 kwietnia 2005, o 09:08

$korzen$ pisze:Krzysiu przeciez napisalem wyraznie ze Jensenowi trzeba dac szanse do rehabilitacji

Nie trzeba - i mam nadzieje że tak się nie stanie. W tej chwili rehabilitować to on się może w Gorzowie albo w Ostrowie, ale jak znam nasz klub to tam w ogóle nie pojedzie. Zastanówcie sie nad tym co piszecie. Jensen pojedzie do słabiutkiego Krosna, potem u siebie ze słabym Grudziądzem - co to za przeciwnicy do rehabilitacji? W Krośnie 10 punktów robi niejaki Zolt Bencze, a Norbert Magosi jest prawie nie do ugryzienia. Na Grudziądzu Truminski robi 14 oczek. O jakiej rehalibilitacji tu mowa? Każdy punkt poniżej kompletów w tych przypadkach należy uznać za klęskę. Po tym meczu, w ktorym pokazał prawdziwą swoją wartosć nie powinien dostać złamanego grosza i nie powinno się dawać mu nabijać kabzy na cieniasach (bez urazy dla kibiców obu klubów).

Awatar użytkownika
Boss

#37 Postautor: Boss » 12 kwietnia 2005, o 09:48

Ja osobiscie jestem za sciagnieciem Chrisa Harisa , Simona Steada lub Zostawic Jensena
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Gość

#38 Postautor: Gość » 12 kwietnia 2005, o 10:03

a ja bym siÄ…gnÄ…Å‚ po "wyjadaczy" na torach ;)
Sam Ermolenko, Chris Louis i Brian Karger ;) ;) ;) co wy na to?? ;P hihi

Dudi
Junior

#39 Postautor: Dudi » 12 kwietnia 2005, o 10:07

Dla większości widzę postawa pulpeta była wielkim zaskoczeniem...Ciekawe na jakiej podstawie oczekiwano cudownej jazdy następcy Petera? Dla wtajemniczonych było jasne jak on jeździ i że jest cieniasem. Niestety Gawrzyk i Harry o tym nie wiedzieli...Pamiętam dyskusję i słowa Gawrzyka kierowane do Gela, że pulpet nie będzie gorszy od Petera! Ba, nawet będzie lepszy...Całkowity brak rozeznania.

max3
Zawodowiec

#40 Postautor: max3 » 12 kwietnia 2005, o 12:59

Tylko Zagar jest to mlody ,waleczny ambitny gwarantujacy 12 punktow w meczu .Ostatnio w Anglii zrobil 17 punktow.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#41 Postautor: Gelo » 12 kwietnia 2005, o 13:03

A tak naprawdę, to cała ta dyskusja jest bez sensu. Jensen będzie jeździł czy się to nam podoba czy nie. Będzie się rehabilitował za każdy poprzedni mecz do usranej śmierci... bo tanio to wynosi. Ale tanie mięso to psy jedzą.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#42 Postautor: Cooper » 12 kwietnia 2005, o 13:17

Boss pisze:Ja osobiscie jestem za sciagnieciem Chrisa Harisa , Simona Steada lub Zostawic Jensena

I w ten oto sposob wyjasnila sie tajemnicza kwestia z imieniem Jensena i jego polskim tlumaczeniem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Zaratustra
Kadrowicz

#43 Postautor: Zaratustra » 12 kwietnia 2005, o 13:41

Innego obcokrajowca w Lublinie nie będzie zarówno na meczu w Krośnie , jak i z Grudziądzem. A prawdopodobnie później także nie. Wystarczy , że Jensen zrobi w najbliższych dwóch meczach średnio 10-12 punktów(bo chyba do jasnej na to go stać) , żeby działacze wypowiedzieli się o jego "pełnej" rehabilitacji , nie biorąc pod uwagę na kim te punkty były zdobywane. :D Z resztą , tak naprawdę nie widać na rynku zawodnika , który( za podobną ilość pieniążków ) będzie gwarantował więcej punktów , niż Jensen...taka jest niestety smutna prawda.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#44 Postautor: sadychor » 12 kwietnia 2005, o 16:31

Niech sobie pulpecik motór nowy zakupi bo ten powiązany na sznurki

rozleciał się po szarży w 11 biegu.Jak to zrobi i troszkę schudnie :wink: to nie

będzie tak źle bo ambicji to mam nadzieję trochę ma :D

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#45 Postautor: maestro76 » 12 kwietnia 2005, o 17:14

zakontraktowanie drugiego obco nie jest takim glupim pomyslem-jesli oczywiscie za sam podpis nie zazada gratyfikacji,
taki zawodnik powinien byc czyms w rodzaju bata na niepokornego pulpeta-pulpet zawala mecz :arrow: jedzie konkurent

niklas bylby niezly
never ride faster than your angel can fly

Gość

#46 Postautor: Gość » 13 kwietnia 2005, o 17:38

Ja bym postawił na Niklasa Klinberga albo Lukasa Drymla

FERST

#47 Postautor: FERST » 13 kwietnia 2005, o 20:09

tu nie ma co myslec o obcokrajowcu !! Jensen jest jaki jest i miejmy nadzieje ze sie chlopaczyna poprawi :lol: o ile mi wiadomo to Pecyna jest wolny...bo jak by nie bylo to zawsze byla by walka o miejsce w skladzie, a nie wiadomo ze raczej kazdy i tak mimo slabej formy pojedzie,bo co "ojciec" wyskoczy na tor ???? :shock: ....

Awatar użytkownika
major

#48 Postautor: major » 13 kwietnia 2005, o 20:53

Nie, że bym sobie robił jaja, ale wszyscy jesteście zapatrzeni na zachód a tymczasem..... w RKM-ie Gafurow zrobił komplecik!. Myslę, że jest o wiele tańszy niż nasz "joker". Gdy nie szturmujemy bram e-ligi taki Sasza dobrze jeżdzący z pewnościa by nam wystarczył.

Michael

#49 Postautor: Michael » 13 kwietnia 2005, o 21:38

A moze by tak sciagnac naszego pamietnego Edka :twisted:

Jednak zaslaby na 1 lige tak mysle.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#50 Postautor: ravajas » 14 kwietnia 2005, o 10:32

major pisze:Nie, że bym sobie robił jaja, ale wszyscy jesteście zapatrzeni na zachód a tymczasem..... w RKM-ie Gafurow zrobił komplecik!. Myslę, że jest o wiele tańszy niż nasz "joker". Gdy nie szturmujemy bram e-ligi taki Sasza dobrze jeżdzący z pewnościa by nam wystarczył.

no tak, ale gafurow zrobił komplet na... Krośnie. Do Rzeszowa jadą z Bjerre... tak więc Krosno u siebie to możemy i w krajówce jechać

pozdrawia:
Rafał Borowski