Ale co do trzech rzeczy sie zgadzam:
Jensen - nic nam po nim,
Jelen - szczerze mnie zaskoczyl
Pietraszko - strzal w 10.
Pozdrawiam wszystkich kibicow.
papi pisze:PS.2 Ogłądał ktos magazyn sportowy na Lublinie?? Janusz pokazal hamstwo najwyzszej klasy wysmiewajac TŻ i porownujac nasza druzyne do Śląska Świętochłowice, Janusz pokazal, ze mimo iz jest Lublinianinem z urodzenia, to zawsze mial nas glęboko w dupie i zawsze byl sercem z Rzeszowem, godne litosci to, ze przez kilka lat męczył sie w naszym klubie, bardzo mu wspolczuje
1. odsunięcie Frankowa od drużyny - dopóki nie zacznie sie stawiac regularnie na treningi i nie wykaże się znakomitym sprzętem stawiałbym na Jurka
2. odsuniecie trenera Studzinskiego od ingerencji w przygotowanie toru. Jeżeli mamy mysleć o czymkolwiek - tor ma byc taki, na jakim nasi czują się najlepiej. Jak usłyszalem z ust trenera że tor u nas bedzie twardy bo to sprzyja walce to mi ręce opadły...
3. podziekowanie Jensenowi i poszukanie obcokrajowca - Hamill, Louis, Norris, a nawet Ermolenko - kolejność nieprzypadkowa
4. wzmocnienie krajowym seniorem - Pecyna, Kowalik, Kessler j/w
5. zapytanie ziółkowskiego gdzie Rzeszów robi sprzęt
Maciek pisze: Teraz tylko można płakać że pozwoliliśmy odejś Stachyrom bo nie mamy dobrego juniora teraz Karlikowi, Śledzikowi oraz TrumnieTor był strasznie przygotowany tak jakby nasz trener nie mial zielonego pojecia o tym przygotował tor pod naszych pzeciwnikow BRAVO!!
papi pisze:PS.2 Ogłądał ktos magazyn sportowy na Lublinie?? Janusz pokazal hamstwo najwyzszej klasy wysmiewajac TŻ i porownujac nasza druzyne do Śląska Świętochłowice, Janusz pokazal, ze mimo iz jest Lublinianinem z urodzenia, to zawsze mial nas glęboko w dupie i zawsze byl sercem z Rzeszowem, godne litosci to, ze przez kilka lat męczył sie w naszym klubie, bardzo mu wspolczuje
Mnie ten mecz pozbawil jakichkolwiek złudzen.
roga82 pisze:Dajcie już spokój z tym [...] Trumińskim. Zachowajcie trochę honoru i godności. Onie nie tylko odeszli za kasą, im po prostu nie zależało na Lublinie,
PS.2 Ogłądał ktos magazyn sportowy na Lublinie?? Janusz pokazal hamstwo najwyzszej klasy wysmiewajac TŻ i porownujac nasza druzyne do Śląska Świętochłowice, Janusz pokazal, ze mimo iz jest Lublinianinem z urodzenia, to zawsze mial nas glęboko w dupie i zawsze byl sercem z Rzeszowem, godne litosci to, ze przez kilka lat męczył sie w naszym klubie, bardzo mu wspolczuje
Maciek pisze:Teraz nie macie żadnych złudzeń. A jak gonili Stachyre z LBn to wszyscy krzy na droge i kop w dupe a teraz widzicie p.Janusz zbudował kolejny bardzo dobry zaspół. Najpierw jak do nas przyszedł wciągnał nas do 1ligi później mogliśmy awansować do e-ligi wy sie cieszyliście że odchodzi. A kto miał zbudować mocny zespół jak nie StachyraJak widzieliśmy i jak sie słyszy na trybunach co mówią zawodnicy to nasz obecny trener nie zabardzo wie co robi. Jeden kontrakt co sie udła to chyba tylko A.Pietraszko widać że sie stara walczył i jako jedyny z Danielem nawiązywali jakąś walke z Marmą!! Ale jak już starcimy to co uzyskaliśmy poprzednim sezonem i nie wejdziemy do 4 to ciężko w przyszłym seznonie będzie to odbudować bedzie trzeba wszytko od nowa zaczynać:( Widać było Marma każdemu zawodnikowi kupiła po 2 nowe motocykle!! To jest sponsor i widać efekty a Sipma?? Każdy zawodnik wygląda inaczej sprzęt nie jedzie widać było na wyjsciu z łuku nasi nie stali w miejscu to Rzeszowianie dostawali takiego kopa ze odrazu kilka metrów odchodzili naszym:/ Teraz tylko można płakać że pozwoliliśmy odejś Stachyrom bo nie mamy dobrego juniora teraz Karlikowi, Śledzikowi oraz Trumnie
Tor był strasznie przygotowany tak jakby nasz trener nie mial zielonego pojecia o tym przygotował tor pod naszych pzeciwnikow BRAVO!!
Być może się mylę, ale o ile pamiętam, przez większą część sezonu Dawid nie jeździł tylko wyjeżdżał na tor i na tym kończyła się jego rola. Gdzie ten chłopaczyna nauczył się tak jeździć przez zimę? Gdzie nabrał takiej pewności siebie? Przecież on bał się odkręcić gaz. A może jego zadaniem było osłabianie drużyny?
A jak twierdzilem, ze Dawid ze znakomitej strony pokazuje sie na treningach i niejednokrotnie przyjezdza przed naszymi seniorami, to niektorzy mnie wysmiali
Dudi pisze: NaprawdÄ™ jest to kopalnia wiedzy i niesamowita intuicja. Nawet ja jestem przy nim Cienkim Bolkiem..