Pozdro z Krosna
Krosno - Lublin 50:40
Witam,
za http://www.pzm.pl
za http://www.pzm.pl
KOMUNIKAT NR 13/2005 Główna Komisja Sportu Żużlowego (05.04.2005) pisze:1. Prezydium GKSŻ informuje, ze odwołane mecze I rundy o DMP, DM I Ligi i DM II Ligi z dnia 3.04.2005r muszą być rozegrane zgodnie z Regulaminem Zawodów na Torach Żużlowych na 2005 rok w terminie określonym w części II Regulaminu Mistrzostw Polski i Nagród PZM, rozdział III Art. 784 i Art. 785.
Pozdrawiam,
Nem
<? echo "As"; ?>
Nem
<? echo "As"; ?>
cola pisze:panowie moze Wy cos wiecie na temat nowego terminu meczu...np. jak tam Wasz klub rozmawia z naszym czy wogole jest jakas propozycja i czy sobota (wiem jak tam z Jensenem) wchodzi w gre czy nie:)
Pozdro z Krosna
Jak podaja Nowiny, dzialacze z Krosno wskazali na dzien 15-stego kwietnia. Podobno dzisiaj na ta propozycje maja odpowiedziec sternicy z Lublina...
-
Gość
Åo matko, przecież to cytat z pierwszej strony tego tematu niemal równo sprzed miesiÄ…caFerjan pisze:rob7 pisze:1Piszcz
2Mordel
3Frankow
4Pietraszko
5Jensen
6junior
7junior
Skąd w tym składzie wziął ci się Mordel?Chyba każdy wie , że klub wystawi Jelenia zamiast niego.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
neir1 pisze:kiedy i ile i jak mozna wplacac pieniadze na weyjazd ????:D
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?p=60042#60042
Zobacz sobie też czyj post jest wyżej nad tym do którego podałem link i przestań nabijac posty!!!
mimo wszystko, uważam, że w Krosnie wygramy. Tam jużzupełnie nie ma kto jechać i przede wszystkim nie ma na czym. Nie będę się wdawał w dyskusje o wyższości Jensena nad Ferjanem i odwrotnie, ale uważam, że rzeczywiście - jak już ktoś wspomniał - po trzech kolejkach możemy mieć 4 pkt. Grudziądz też jest do zrobienia.
pozdrawia:
Rafał Borowski
pozdrawia:
Rafał Borowski
Mój optymizm co do tego meczu jest bardzo umiarkowany.
Ale nie robiłbym żadnych dużych roszad w składzie przed tym meczem
Jesli miałby jechać Mordel to tylko za Piszcza i nie na tym swoim osiołku.
Franek powinien jechać ,zawsze lepiej jeździł na wyjazdach,a juz szczególnie
czarny tor to jego domena.Jak dla mnie powinien przygotowywać sie
do tego meczu w Pile i nawet nie pokazywać sie w Lublinie,wiem że to
trochę kontrowersyjne co piszę ale on sam wie o co jedzie i że cierpliwość
działaczy może się w końcu skończyć.
Ale nie robiłbym żadnych dużych roszad w składzie przed tym meczem
Jesli miałby jechać Mordel to tylko za Piszcza i nie na tym swoim osiołku.
Franek powinien jechać ,zawsze lepiej jeździł na wyjazdach,a juz szczególnie
czarny tor to jego domena.Jak dla mnie powinien przygotowywać sie
do tego meczu w Pile i nawet nie pokazywać sie w Lublinie,wiem że to
trochę kontrowersyjne co piszę ale on sam wie o co jedzie i że cierpliwość
działaczy może się w końcu skończyć.
Założono temat "mecz prawdy Lublin-Grudziadz". Według mnie mecz prawdy będzie już w Krośnie. Wierzę, że przy pełnej mobilizacji i wykrzesaniu z siebie ambicji (której zabrakło z Rzeszowem) damy radę. Tylko nie liczyłbym, że tam będzie łatwo o zwycięstwo. Myślę, że niektórym (czyt. Frankowi czy Piszczowi) przydałaby się męska rozmowa z dyrekcją klubu. Nie chcemy kolejnego blamażu z ich strony.
Skład proponuję ten sam co z Rzeszowem, żeby każdy miał szansę się zrehabilitować. A z Jurkiem M. jeszcze bym poczekał - na jego reaktywację jeszcze przyjdzie czas
Trzymajmy kciuki!!
Skład proponuję ten sam co z Rzeszowem, żeby każdy miał szansę się zrehabilitować. A z Jurkiem M. jeszcze bym poczekał - na jego reaktywację jeszcze przyjdzie czas
Trzymajmy kciuki!!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
linku nie podam ale pedzac dzis do trolejbusa widzialem w Dzienniku Wschodnim, ze trenejro potwierdzil, ze do Krosna jada w skladzie z "czarnej niedzieli".
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Asystentem powinien być Gelo, a ja ...trenerem
Co prawda mam niewielkie pojęcie o jeździe maszyną zużlową ale przynajmniej wiem jak nazywają się chłopaki i jaki mają potencjał. Jestem także na bieżąco, bo Zbysio robi wrażenie, jakby przez 20 lat nie był obecny w kraju. ...A tak poważnie- ja, jak ja ale Gelo dawno powinien być bliżej klubu i choć częściowo wpływać na poczynania tych dyletantów. Ma więcej w głowie niz cała ekipka wzięta razem...
-
Siwek Patataj
Nepotyzm? Raczej obiektywne stwierdzenie faktów! Od wielu lat jestem pod wrażeniem i podziwiam niebywałe "wyczucie" tematu. A ,że mamy bliski kontakt, wiem co piszę...
PS Bierze mnie Pan za kogoś innego...ale ciepło, ciepło.
PS Bierze mnie Pan za kogoś innego...ale ciepło, ciepło.
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2005, o 13:30 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Miejmy nadzieje ze meczem w Krosnie nasze chliopaki pokaza charakter i zaczna jezdzic jak trzeba. Zobaczymy czy Jeleniewski pokaze ze 1 mecz nie byl przypadkowy i ze jako senior, okrzepl i zaczyna dobrze jezdzic, ze Jensen sie odkuje chociaz z Krosnem to nie to samo co np z Grudziadzem. Tomek Piszcz dobrze sie pokazal w eliminacjach i licze ze w Krosnie bedzie dobrze, o Pietraszke jestem spokojny, co do Frankowa tez musi wziawsc sie w garsc. Juniorzy jak wiemy sa nie za dobrzy, ale oni sie ucza i pojedynki z juniorami z Krosna moga byc ciekawe. Co do ukladu par proponowalbym
Pietraszko - Jeleniewski
Piszcz - Franków
Jensen - Dominiczak
Wynik?39-51 dla nas
Pietraszko - Jeleniewski
Piszcz - Franków
Jensen - Dominiczak
Wynik?39-51 dla nas

- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Jeszcze raz siÄ™ powtórzÄ™, klucz do sukcesu w KroÅ›nie to starty. WidziaÅ‚em na wÅ‚asne oczy jak podczas meczu Krosno - Ostrów zawodnicy KMO rakietowo wychodzili spod taÅ›my a nastÄ™pnie tylko kontrolowali sytuacjÄ™. Jedyni wyróżniajÄ…cy sie technicy w drużynie z Krosna to Szmitd i Åukaszewicz i tylko z ich strony (oraz Ferjana) spodziewaÅ‚bym siÄ™ walki na torze. Jeżeli nasi zawodnicy nie popeÅ‚niÄ… rażących bÅ‚edów przy wybieraniu przeÅ‚ożeÅ„ to powinno być dobrze, bo pozostali kroÅ›nianie w wypadku zaspania na kresce nie zrobiÄ… nic.
Trener tworząc takie zestawienie z jednej strony sporo ryzykuje a z drugiej tworzy nam jedną zabujczą parę. Chodzi mi o Pietraszkę i Jelenia. Obaj są raczej startowcami, przy czym Adam bardzo dobrze czuje się na tamtym torze i jestem skłonny dać mi w prognozach 12-15 pkt w pięciu startach. Ci dwaj zawodnicy powinni wg mnie zrobić taką robotę jaką rok temu robił duet Karlsson - Knapp.
Odnośnie Piszcza to ciężko wyczuć. To jest niesamowity chimeryk. Uważam jednak, że stać go na te 10 pkt w Krośnie. Jensen zapłacił już "debiutowe - frycowe" i zrobi wszystko, aby dokonać rehabilitacji.
A Franków? Odnośnie tej ofiary losu: No comment.
Pozdr.
Trener tworząc takie zestawienie z jednej strony sporo ryzykuje a z drugiej tworzy nam jedną zabujczą parę. Chodzi mi o Pietraszkę i Jelenia. Obaj są raczej startowcami, przy czym Adam bardzo dobrze czuje się na tamtym torze i jestem skłonny dać mi w prognozach 12-15 pkt w pięciu startach. Ci dwaj zawodnicy powinni wg mnie zrobić taką robotę jaką rok temu robił duet Karlsson - Knapp.
Odnośnie Piszcza to ciężko wyczuć. To jest niesamowity chimeryk. Uważam jednak, że stać go na te 10 pkt w Krośnie. Jensen zapłacił już "debiutowe - frycowe" i zrobi wszystko, aby dokonać rehabilitacji.
A Franków? Odnośnie tej ofiary losu: No comment.
Pozdr.