7 urodziny forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#26 Postautor: Shack » 5 kwietnia 2005, o 14:05

_piotrusss pisze:Jak się czepiać to czepiac na całego...
Ale można nazwać zawodnikiem zagranicznym... Granice chyba pozostały.

a jak wejdziemy do strefy szengen to zmieniac od nowa ?? :)

Shack
Administrator

#27 Postautor: Shack » 5 kwietnia 2005, o 14:14

Bimmer pisze:Dopóki istnieją obostrzenia odnośnie startów zawodników zagranicznych, dopóty uzasadnione jest wyodrębnianie ich jako osobnej kategorii, więc chyba, Shcku, jesteś na straconej pozycji.

olaboga, wieczorem zmienie

Shack
Administrator

#28 Postautor: Shack » 5 kwietnia 2005, o 14:24

Bimmer pisze:Tylko zrób backup :twisted:

oki, sensei ;]

Koper
Trener
Kontakt:

#29 Postautor: Koper » 5 kwietnia 2005, o 16:44

Shack pisze:
Fokus pisze:Z tego co wiem to on jest naszym zawodnikiem zagranicznym!

powaznie ????????? o cholera. To znaczy ze nie jest seniorem ??

Kiedys jak jezdzil u nas Leigh Adams to zdobyl tytul Indywidualnego Mistrza Swiata Juniorow a na naszej stronie w takim ukladzie bylby wsrod juniorow :roll:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#30 Postautor: Radzio » 5 kwietnia 2005, o 16:52

Koper pisze:Kiedys jak jezdzil u nas Leigh Adams to zdobyl tytul Indywidualnego Mistrza Swiata Juniorow a na naszej stronie w takim ukladzie bylby wsrod juniorow :roll:

z tego co wiem to jeśli zawodnik zagraniczny ma 16 czy 50 lat to i tak startuje jako zagraniczny a nie jako junior;) ale mogę się mylić

Koper
Trener
Kontakt:

#31 Postautor: Koper » 5 kwietnia 2005, o 16:58

Radzio pisze:z tego co wiem to jeśli zawodnik zagraniczny ma 16 czy 50 lat to i tak startuje jako zagraniczny a nie jako junior;) ale mogę się mylić

Zgodnie z obecna logika przyjeta na naszej stronie gdyby Jesper B.Jensen podobnie jak Adams kiedys startujac w barwach Motoru Lublin mial nie wiecej niz 21 lat bylby zaliczony do juniorow tak jak obecnie jest zaliczony do seniorow ale Shack obiecal ze to ma sie zmienic wiec zaczekajmy

Awatar użytkownika
papi
Trener

#32 Postautor: papi » 5 kwietnia 2005, o 17:00

Radzio pisze:z tego co wiem to jeśli zawodnik zagraniczny ma 16 czy 50 lat to i tak startuje jako zagraniczny a nie jako junior;) ale mogę się mylić

no niestety. bo dobrze byloby miec np. Lindbaecka w skladzie jako juniora :D, a jak to bedzie po wejsciu do strefy szengen, wtedy obco bedzie mogl byc liczony jako junior??

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#33 Postautor: Radzio » 5 kwietnia 2005, o 17:20

papi pisze:

no niestety. bo dobrze byloby miec np. Lindbaecka w skladzie jako juniora :D, a jak to bedzie po wejsciu do strefy szengen, wtedy obco bedzie mogl byc liczony jako junior??

a wież że nie wiem ;) ale myślę, że jeśli wejdzie taki przepis że zniosą liczbę obcokrajowców to w tedy może tak być ale nie jestem na 100% pewny:) Trzeba poczekać aż taki przepis wprowadzą ;P to się dowiemy:)

Siwek Patataj

#34 Postautor: Siwek Patataj » 16 kwietnia 2005, o 11:41

W tabeli ligowej na naszej stronie zdecydowanie moim zdaniem brakuje ilości meczów, które "zaliczyła" dana drużyna. Jest ilość małych punktów, jest ilość dużych punktów, a ilości meczów, które ma za sobą dany zespół - brak!!!.

Jeśli więc ktoś byłby uprzejmy i to poprawił, byłbym niezmiernie zobowiązany.

pozdrawiam
lucki73

Shack
Administrator

#35 Postautor: Shack » 16 kwietnia 2005, o 11:52

lucki73 pisze:W tabeli ligowej na naszej stronie zdecydowanie moim zdaniem brakuje ilości meczów, które "zaliczyła" dana drużyna. Jest ilość małych punktów, jest ilość dużych punktów, a ilości meczów, które ma za sobą dany zespół - brak!!!.

pozdrawiam
lucki73

zrobione

Siwek Patataj

#36 Postautor: Siwek Patataj » 16 kwietnia 2005, o 11:57

Shack pisze:
lucki73 pisze:W tabeli ligowej na naszej stronie zdecydowanie moim zdaniem brakuje ilości meczów, które "zaliczyła" dana drużyna. Jest ilość małych punktów, jest ilość dużych punktów, a ilości meczów, które ma za sobą dany zespół - brak!!!.

pozdrawiam
lucki73

zrobione

Dziękuję pięknie, w imieniu swoim i zapewne innych Forumowiczów :)

pzdr.
lucki73

Awatar użytkownika
shasdil

#37 Postautor: shasdil » 11 maja 2005, o 00:36

Juz pare dni temu nasz zespol powiekszyl sie o dwoch nowych zawodnikow a na stronie oficjalnej w dziale kadra wciaz na samej gorze wita nas usmiechnieta, samotna, twarz Jespera "the pulpet" Jensena :P

meridol

#38 Postautor: meridol » 19 maja 2005, o 23:33

juz cala Polska o tym wie a u nas na stronie cisza.....
Ciekaw jestem kiedy ktos cos napisze o wypadku naszych juniorow

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#39 Postautor: Manitou » 21 maja 2005, o 18:53

ykhm...najmocniej przepraszam, że się wtrącam, ale od meczu z Gorzowem minęło już ponad 24 godziny, a na stronce nadal widnieje on jako najbliższe spotkanie :roll: aha, no i tabelkę trzeba by uaktualnić. Chyba, że nasi "hakerzy" :wink: postanowili poczekać z tabelką do meczu z Opolem...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#40 Postautor: istred » 22 maja 2005, o 21:51

znalazłem na dysku jakieś żużlowe skórki do gadu gadu. Kto chce niech ściąga:
http://www.pronet.lublin.pl/~kubus/zuzel

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#41 Postautor: Manitou » 25 maja 2005, o 11:10

Według tabeli ze strony głównej, Rybnik rozegrał dopiero 5 spotkań... :shock:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#42 Postautor: Cooper » 30 maja 2005, o 15:40

Nie bede zakladal osobnego tematu, sadze, ze ten temat jest w miare adekwatny.
Otorz chcialbym poruszyc temat czatu, do ktorego link znajduje sie na oficjalnej stronie tzlublin.com. Czy wlasciciele strony poczuwaja sie do jakiejkolwiek odpowiedzialnosci wobec tego co sie dzieje na tym czacie? Czy to oni "nominowali" tam moderatora, niejakiego bartexsa? Pomijajac to, ze ten czlowiek (stawiam, ze mldy, bo jesli stary, to jestem przerazony) kompromituje sie juz kolejny raz przed wszystkimi czatujacymi forumowiczami, czego przyklad dal chocby wczoraj, to chcialbym poruszyc kilka kwestii formalnych. Pozwole sobie na powstrzymanie sie od jakis wycieczek osobistych i bede zachowywal minimum szacunku. Wiec do rzeczy:

-bezpodstawne wywalanie z czatu,
-kneblowanie wolnosci wypowiedzi (w przypadku pisania o naszym klubie "Motor"),
-usuwanie z czata za poglady niezgodne z osobistymi pogladami moderatora, wyrazone kulturalnie i bez przeklenstw,
-nie usuwanie osob przeklinajacych,
-pisanie z wcisnietym caps lockiem,
-uzywanie przeklenstw przez moderatora,
-totalna ignorancja i wrecz chamstwo wobec uzuytkownikow ("zapisz sobie godzine o ktorej wylatujesz"),
-brak szacunku dla uzytkownikow,
-nie zamykanie dyskusji podczas trwajacych wyscigow, co utrudnia jakakolwiek orientacje tego co sie dzieje w meczu (w zeszlym roku chyba Kubbas moderowal w ten sposob)...

Jak mi sie jeszcze cos przypomni to nie omieszkam dodac. Mysle, ze inni uzytkownicy tez maja cos do powiedzenia. Najbardziej interesuja mnie jednak wypowiedzi w tym temacie Gawrzyka, Shacka no i oczywiscie bartexsa. Licze na to, ze moj post nie zostanie skasowany, tak jak kilka wieczornych postow z krytyka ww wymienionego moderatora, ktore napisalo kilku forumowiczow (w tym ja) w innym temacie.
Nadmienie tylko, ze mam w dupie ten czat, wszedlem wczoraj na niego trzeci raz w zyciu i to tylko w sytuacji, gdy zabraklo moich ulubionych relacji w Radio Lublin.
Pozdrawiam.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#43 Postautor: kdsz » 30 maja 2005, o 16:02

Ja na tym czacie byłem dwukrotnie [dawno, dawno temu oraz podczas meczu z Opolem] i chyba więcej razy się nie odważę. Nawet nie chodzi mi o poziom merytoryczny użytkowników, ale wkurzało mnie ciągłe wprowadzanie w błąd wynikami zaczerpniętymi gdzieś z najdalszych obszarów kosmosu. Mi wówczas SyFy.pl odmówiły posłuszeństwa i gdyby nie relacja Meeshy na tym forum, to nie znałbym aktualnego rezultatu, bo z czata nie sposób się byłlo domyślić, kto pisze prawdę.

Moje zdanie jest więc takie: relacje live na forum w takiej formie jak na forum Berwick jak najbardziej TAK i cieszyłbym się gdyby podczas każdego meczu takowa była [można do tego stworzyć odpowiedni temat czy też dział na forum], natomiast czat jest po prostu tragiczny i nikomu nie polecam.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#44 Postautor: Manitou » 30 maja 2005, o 16:11

To i ja dodam jeden zarzut wobec bartexa:
- podawanie fałszywych wyników biegów jak i ogólnego wyniku meczu(np.:80:10) :roll:

Zaratustra
Kadrowicz

#45 Postautor: Zaratustra » 30 maja 2005, o 16:13

Na chacie byłem tylko raz, podczas meczu w Opolu i też właściwie nie mam już ochoty tam wchodzić. Wolę już relacje na sportowych faktach, choć suchą i opóźnioną. Również chciałbym się doczekać czegoś takiego, co jest na forum Berwick, pozdr.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#47 Postautor: K.A.M.I.L. » 30 maja 2005, o 16:30

Ja na chacie byłem podczas meczu z Opolem i wczoraj.
Mam zastrzeżenia do moderatora np. podczas meczu z Opolem cały czas groził, że wyrzuci z chata za to iż niektóre osoby w tym ja używają nazwy Motor. Tak samo było wczoraj narzucał swoje zdanie, a jeżeli kotś miał odmienne to groził albo wyrzucał z chata. Poprostu jakaś paranoja. Co do innych rzeczy to zgadzam się z przedmówcami.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#48 Postautor: _piotrusss » 30 maja 2005, o 16:33

Ja wogóle nie rozumiem KTO powierzył moderowanie czata, na którym podczas meczu jest tyle osób gościowi nie mającemu za grosz kultury i powaznego podejścia do tego co robi. Ile Ty masz lat... 8?

ps. Na czat zaglądają także osoby z innych żużlowych miast... jednym słowem wstyd na cały kraj...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#49 Postautor: mikas » 30 maja 2005, o 17:34

Miałem wczoraj pierwszy raz w tym sezonie (nie)przyjemność sledzic relacje na czacie i przyłączam sie do głosów krytyki bartexsa. Koles jest niereformowalny i chyba poczuł sie wielki jako moderator czata i myśli że mu już wszystko można :lol: Sodówka gówniarzowi uderzyła do głowy, chyba po tym jak gdzieś tam znalazł sie w pobliżu osób związanych z klubem, co widać w każdej jego wypowiedzi czy to na forum czy na czacie.
Swoją droga nie wiem czy Cooper dobrze skierowałes swoją uwage do Shacka i Gawrzyka bo oni chyba nigdy z czatem nie mieli za bardzo nic wspolnego z tego co pamietam. Rok temu czata moderował Kubbas a cały czat jest podpięty pod strone zuzel.lubelski.pl którą swego czasu prowadził Lublin_Fan i to chyba oni mogą w tej kwestii coś poradzić.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#50 Postautor: _piotrusss » 30 maja 2005, o 17:41

mikas pisze:Swoją droga nie wiem czy Cooper dobrze skierowałes swoją uwage do Shacka i Gawrzyka bo oni chyba nigdy z czatem nie mieli za bardzo nic wspolnego z tego co pamietam. Rok temu czata moderował Kubbas a cały czat jest podpięty pod strone zuzel.lubelski.pl którą swego czasu prowadził Lublin_Fan i to chyba oni mogą w tej kwestii coś poradzić.

W takim razie proponuję aby Gawrzyk i Shack założyli własnego czata albo dogadali się z jego właścicielem, bo jednak odnośnik do niego jest na stronie oficjalnej i wszystkie zastrzeżenia automatycznie lecą do nich.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski