Apator Toruń - Motor Lublin 21.06.2026 g.19:30 Niedziela
Re: Apator Toruń - Motor Lublin 21.06.2026 g.19:30 Niedziela
Jakbym miał obstawiać bez niespodziewanych sytuacji to właśnie wyceniam naszych na 38 -39 punktów. Na kim? Na juniorach (seniorzy bez Cierniaka) i obowiązkowo na Bloedornie. Z czwórki liderów Torunia Mikkel chyba się jeszcze nie wygrzebał z dołka na dobre (do ugryzienia) a Dudek po świetnych biegach potrafi raz czy dwa zamulić. Emil i Lambo raczej poza zasięgiem Woryny i Vacula.
A zobaczycie, że to będzie mecz Cierniaka.
44:46 trzeba kontynuować passe ;)
Teraz jest passa 50:40 ;)
Biorę z pocałowaniem ręki, nawet gdyby to było w plecy.
Biorę z pocałowaniem ręki, nawet gdyby to było w plecy.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No i nadszedł dzień dzisiejszy. Jak nastroje?
Oby bonus. Porażka nieunikniona.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
MotorMistrz
Widzieliście w skrócie przed meczem mechaników Fredki? Może Cerjak będzie miał też jego motory :D
Mieliśmy dziś naprzeciwko słabego Niemca, miernych juniorów i Mikiego w kryzysie.
A my mistrza świata i siedmiu kelnerów. Ale smutno to wyglądało. Bardzo smutny wieczór.
A my mistrza świata i siedmiu kelnerów. Ale smutno to wyglądało. Bardzo smutny wieczór.
Najsmutniejszy od "meczu" z Piłą w 2015.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mam wrażenie że Lindgren niewiele by tu zmienił. I to jest już bardzo smutne
Motor mocny
- tezetomaniak
- Trener
Wyłączając Zmarzlika wszyscy do lekarza po receptę na tabletkę "dzień po".
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Oczywiście, że niewiele by zmienił.
A Lindgren wróci zanim sezon się skończy ?
A Słowakowi bon na paliwo. Tak żeby dojechał w jedną stronę do Żarnovicy.tezetomaniak pisze:Wyłączając Zmarzlika wszyscy do lekarza po receptę na tabletkę "dzień po".
Zależy który sezon masz na myśli.Ge(L)o pisze:A Lindgren wróci zanim sezon się skończy ?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Dragon_Juventino
- Junior
Ale to było przykre. Bardzo przykre... ktoś jeszcze panuję nad tą drużyną? Fajnie było na początku sezonu co? Śmieszki w mix zonie, zabawa z kibicami itp. długo jeszcze chcemy udawać, że kiedyś się uda?
Ucieka nam ten sezon,ucieka nam cykl...

Można przegrać, można być słabszym danego dnia, można być słabszym w ogóle. Ale kompletny brak ambicji jest niewybaczalny. Mam nadzieję, że skończą się głupawe uśmieszki i zaklinanie, że my z Martinem razem to jak butla z gazem. Z Vaculika zostało tylko nazwisko Woryna to jeden wielki chaos bez głowy. Reszta nie istnieje. Po raz pierwszy od czasów LKŻ było mi wstyd, że jestem z Lublina. Nawet oklep w Grudziądzu tak nie zabolał.
Ale czego się spodziewasz? Rozmowy wychowawczej z kibicami?Dragon_Juventino pisze:Ale to było przykre. Bardzo przykre... ktoś jeszcze panuję nad tą drużyną? Fajnie było na początku sezonu co? Śmieszki w mix zonie, zabawa z kibicami itp. długo jeszcze chcemy udawać, że kiedyś się uda?
To 8 sezon w Elipie i 10 sezon pod wodzą Kępy. I chyba pierwszy, gdy drużyna jedzie poniżej oczekiwań i potencjału. To i tak chyba całkiem niezły wynik. W tym okresie praktycznie wszystkie kluby w tej lidze notowały dołki. Myślę, że nikt w klubie nie udaje, że wszystko jest spoko. Ale też nikt nie będzie robić publicznego prania brudów, bo nie tak ten klub działa.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Tak, publiczne dyskusje to ostatnie czego potrzebuje drużyna. Natomiast najbardziej przeraża brak czasu. Mamy zaledwie tydzień do meczu o PO, meczu, w którym bronimy zaledwie 6 punktów po domowym meczu. Niestety kolejne 0 zagląda nam w oczy.
Ręce mi dzisiaj opadły. Każdy widział, a przynajmniej ci co chcieli. Cisną się na usta różne słowa. Od tych wulgarnych, po te łagodniejsze ale również dalekie od kulturalnych. Natomiast moja cierpliwość do Słowaka już jest na poziomie ujemnym. Jedynie nie mam pretensji do Zmarzlika. Jest mi po prostu przykro.
Akurat naszym kibicom daleko do tych z Falubazu więc rozmów wychowawczych nie będzie.
Akurat naszym kibicom daleko do tych z Falubazu więc rozmów wychowawczych nie będzie.
Będą będą. Poczekaj jeszcze chwilę.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Idiotyzmem byłoby mieć pretensje do Zmarzlika za blamaż, ale warto zwrócić uwagę, że w czwartym meczu z rzędu (nie liczę Częstochowy) nie wygrywa biegu numer 13. 3x 1:5 i 1x 3:3. Dosyć smutna statystyka.
W obecnej formie Martina, Matiego, juniorów i przy braku Freddiego, to potrzebujemy trzęsienia ziemi żeby wygrać jakikolwiek wyjazd.
Po dwóch niewielkich porażkach w Lesznie i Gorzowie wydawało mi się, że po prostu to przez brak Lindgrena i trochę pecha.
Ale to był początek bardzo głębokiego kryzysu. Oby nastąpił cud.
Po dwóch niewielkich porażkach w Lesznie i Gorzowie wydawało mi się, że po prostu to przez brak Lindgrena i trochę pecha.
Ale to był początek bardzo głębokiego kryzysu. Oby nastąpił cud.
6 pkt z domowego meczu nie ma absolutnie żadnego znaczenia. My tam musimy wygrać. Obronienie bonusa nic nam nie daje.KrzyczącyK1b1c pisze:Tak, publiczne dyskusje to ostatnie czego potrzebuje drużyna. Natomiast najbardziej przeraża brak czasu. Mamy zaledwie tydzień do meczu o PO, meczu, w którym bronimy zaledwie 6 punktów po domowym meczu. Niestety kolejne 0 zagląda nam w oczy.
Gorzow + Leszno + Zielona = 3+3+3 = 20 pkt. To raczej będzie za mało do TOP4. Nawet bonus z Wrockiem i 21 może nie wystarczyć przy tak spłaszczonej tabeli.
Tel więc czy 1 czy 0 w Zielonej ma drugorzędne znaczenie. Musi być 3, albo szykujemy się do dwumeczu z Włókniarzem (zakładam, że Gorzów wczoraj wypisał się z walki o PO i skończy na 6 miejscu)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Radzę ostudzić emocje. Już dawno było widać, że drużyna jest w totalnym kryzysie i nic z tego nie będzie.
Na dziś jesteśmy jedną z najsłabszych drużyn w lidze i play offy obejrzymy w tv.
Na dziś jesteśmy jedną z najsłabszych drużyn w lidze i play offy obejrzymy w tv.