Mateusz Cierniak
Re: Mateusz Cierniak
Ta. Wszyscy odejdą i wejdą na wyższy poziom i wyjdą z cienia Zmarzlika. A my zostaniemy w końcu z tym Zmarzlikiem i sześcioma kelnerami :D
kdsz pisze:Rusek pisze:A tu cytat:Mateusz Cierniak pisze:Gdyby rzeczywiście był taki scenariusz i stała się ta ewentualność, że Motor Lublin będzie korzystał właśnie z toru w Tarnowie, to tak czysto teoretycznie, dla mnie to co więcej chcieć? Ekstraliga i to tuż pod domem, układ w pewnym sensie idealny. Nie wiem w ogóle jak na to patrzeć. Takie „double double” bym powiedział. W sumie i domowy tor i wcale nie domowy. Patrząc na to, że ten tarnowski tor jest po przebudowie, to nie do końca jest mój domowy. Nawet kilka dni temu miałem okazję, żeby potrenować sobie tam kilka kółek przed meczem w Gorzowie. Mordka się cieszyła jak tam się jeździło. Zawsze mi się przyjemnie wraca do Tarnowa. Ale nie chcę tu nic mówić konkretnego. Wiadomo, że fajnie by było, ale jeszcze długa droga
Nie brzmi to jak wypowiedź gościa, który jest jedną nogą w Gorzowie.
Brzmi to jak wypowiedź gościa, który coś przeczuwa, że może być na wylocie ale on sam bardzo chce zostać w Motorze więc wymyślił argument z Tarnowem ;)
To już jakaś zaawansowana psychologia 
Mi to brzmi jak odpowiedź na pytanie czy byłby szczęśliwy gdyby Motor przez rok jeździł w Tarnowie.
Mi to brzmi jak odpowiedź na pytanie czy byłby szczęśliwy gdyby Motor przez rok jeździł w Tarnowie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!