KrzyczącyK1b1c pisze:Ciekawe za kim byłoby Z5, gdyby szansę na mistrza miał załóżmy Lindgren, a Bartek by jeździł dla Gorzowa :D
Ja za Lindgrenem jestem od kilkunastu lat, niezależnie od przynależności klubowej
KrzyczącyK1b1c pisze:Ciekawe za kim byłoby Z5, gdyby szansę na mistrza miał załóżmy Lindgren, a Bartek by jeździł dla Gorzowa :D
KrzyczącyK1b1c pisze:No z tym, że Jason ma tylko jeden medal SGP (wiadomo, złoto), Kurtz wygląda na takiego, który przez dłuższy czas zostanie rywalem Bartka i to Bartka, który w tamtym sezonie jechał absolutny kosmos.
Nie pamiętam dokładnie w jakich okolicznościach peakowy Doyle łapał kontuzje, ale sporo problemów w ostatnich latach wynikało z jego ryzykownego stylu jazdy. Z drugiej strony ten właśnie styl dał mu w ogóle możliwość walki o najwyższe cele. Dlatego nie jestem pewien czy to był pech, raczej skutek uboczny jego drogi po tytuły.niespokojny pisze:Tylko jeden, bo miał pecha w postaci licznych kontuzji.
KrzyczącyK1b1c pisze:Kolejna porażka Krosna. Oni naprawdę do PO nie wejdą xD
niespokojny pisze:Od kiedy po 2 tygodniach wsiada się na motocykl po złamanej ręce?

KrzyczącyK1b1c pisze:niespokojny pisze:Od kiedy po 2 tygodniach wsiada się na motocykl po złamanej ręce?
Ge(L)o pisze:Jaworski coraz gorszy.