KrzyczącyK1b1c pisze:Dlatego o mecz z Falubazem jestem dość spokojny.
Poza tym same atrakcyjne wyjazdy zostają Sparta, Apator, i GKM mamy dość ciepło jakby nie patrzeć.
KrzyczącyK1b1c pisze:Dlatego o mecz z Falubazem jestem dość spokojny.
Hayden pisze:Cairns (po raz pierwszy widzę to nazwisko) wygląda na motocyklu lepiej niż połowa polskich juniorów
niespokojny pisze:Hayden pisze:Cairns (po raz pierwszy widzę to nazwisko) wygląda na motocyklu lepiej niż połowa polskich juniorów
No właśnie. I to kamyczek do ogródka zarządu i trenera, że pomimo kontuzji seniora, mamy kewlar na 8/16. Z pełnym zrozumieniem dla Cepielika. Nie ma żadnego rekonesansu u nas wśród młodych zawodnikow.
No i co że będą mieli ZZ jak Kowalski i Janowski jadą średnio? A i Kurtz nie błyszczy. Od kiedy po 2 tygodniach wsiada się na motocykl po złamanej ręce?
KrzyczącyK1b1c pisze:Michelsen wsiadł na motocykl tydzień po złamanej nodze ;)
niespokojny pisze:Ja się zastanawiam, czy Wrocław da rade Gorzowowi u siebie bez Łaguty i Bewleya. Kontuzje układają ligę.
niespokojny pisze:No i co że będą mieli ZZ jak Kowalski i Janowski jadą średnio? A i Kurtz nie błyszczy.
ezbeg pisze:A kiedyś mówili, że Motor przekupuje tunerów by inni dostawali gorszy sprzęt a sami lepsi.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]