Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Do jakiego wieku można wejść nieodpłatnie z dzieckiem?
Motor mocnyj!
Do 2 lat niby ale kto to sprawdzi czy dziecko ma dwa czy trzy lata?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
No moje ma 3.5 i jest dość wyrośnięte, stąd pytanie ;)
Motor mocnyj!
Wprowadzę w piątek 08.08.2025 na ulgowy karnet przez wejście B/C ok. 16.45-17.00 tel. 606 718 547 (sms)
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Odsprzedam wejście na karnet Normalny,kontakt tylko telefoniczny 511536456.
Siema,nie ma ktoś przypadkiem może dwóch luźnych kodów?
Gdyby ktoś chciał się podzielić,prośba o kontakt 511536456
Gdyby ktoś chciał się podzielić,prośba o kontakt 511536456
20:30 bilety jeszcze dostępne. Kompletu może nie być.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Minęło pół godziny od rozpoczęcia sprzedaży i dochodzisz do wniosku, że nie będzie kompletu? Przecież jeszcze 3 dni do meczu :D
Bilety sprzedadzą się wszystkie, wolne miejsca to raczej karnetowcy, którzy odpuszczają.
Bilety sprzedadzą się wszystkie, wolne miejsca to raczej karnetowcy, którzy odpuszczają.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A po 2 godzinach już mogę?
Chciałem też zauważyć że tym razem jak karnetowcy odpuścili to bilety poszły do puli ogólnej. Zobaczymy czy się wszystko sprzeda.
Chciałem też zauważyć że tym razem jak karnetowcy odpuścili to bilety poszły do puli ogólnej. Zobaczymy czy się wszystko sprzeda.
Richie Faulkner:
-
rumburaquee
- Zawodowiec
No szkoda że nie zrobili tego meczu o 16:00 a tak po pracy do 15:00 trzeba wrócić do domu i wracać na stadion się nie opłaca;)
Bilety wciąż dostępne.
Znudziło się wdychanie kurzu i dymu papierosowego podczas oglądania pogromów na torze. Przy tylu drużynach w najwyższych ligach w mieście trzeba jednak powalczyć o kibica, żeby chciał zostawić pieniądze akurat przy Z5.
Znudziło się wdychanie kurzu i dymu papierosowego podczas oglądania pogromów na torze. Przy tylu drużynach w najwyższych ligach w mieście trzeba jednak powalczyć o kibica, żeby chciał zostawić pieniądze akurat przy Z5.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jak ten mecz to formalność, więc czym tu się dziwić? Wielkich gwiazd w GKM też brak. Sam się nie wybieram ale ja mam usprawiedliwienie życiowe, noworodek w domu. Na finał się wybieram. 
Ostatnio zmieniony 3 września 2025, o 10:50 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratulacje! Niech się zdrowo chowa młody kibic! :)
Motor mocnyj!
Wychodzi na to, że w tym sezonie będzie 1 domowy mecz wzbudzający poważne emocje
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zakładając, że nie wygramy pierwszego meczu na wyjeździe. A jeśli klepniemy w takim Toruniu albo Wrocku 48-51pkt co jest możliwe, to już po herbacie .
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Cooper pisze:Wychodzi na to, że w tym sezonie będzie 1 domowy mecz wzbudzający poważne emocje
Ten z Włókniarzem?
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
kibicLBN pisze:Zakładając, że nie wygramy pierwszego meczu na wyjeździe. A jeśli klepniemy w takim Toruniu albo Wrocku 48-51pkt co jest możliwe, to już po herbacie .
Nie. W Toruniu nie jest to możliwe. Bardziej 38 niż 48.
Zobaczymy na kogo wypadnie, ale ja uważam, że tym razem ich pykniemy w Toruniu, jeśli będzie okazja.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A ja uważam że dalej Holder i Cierniak na MA dalej będą w lesie. Kubera i Lindgren też nie przepadają tam jezdzic.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Jak przekazać bilet innej osobie? Pomożecie?
ale już kupiony? ja bym próbował wysłać zrzut ekranu jak już bilet się pojawi
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Tak kupiony. Mam ten bilet u siebie ale napisane jest że pojawi się tuż przed wydarzeniem. A że nie mogę być to chce wysłać córce i jej koleżance
no to ręki sobie uciąć nie dam, ale nie widzę powodu żeby sposób, który podałem miał nie zadziałać. Jak pojawi się bilet to robisz zrzut ekranu i wysyłasz. A gdyby nie zadziałało to podajesz córce hasło do eventim, zaloguje się i będzie miała
Ostatnio zmieniony 4 września 2025, o 00:07 przez papi, łącznie zmieniany 2 razy.