Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Tak, są cztery turnieje rozgrywane w każdą środę, co tydzień, od 3 września.
Każdemu jego Everest...
Od 2021 rozgrywane sa 4 turnieje fianlowe. Jedynie w zeszłym roku rozegrano tylko jeden, ale to ze względu na problemy z pogodą, bo ciągle coś odwolywano i zaczęło brakować terminow
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
WYCHOWANEK MOTORU - BARTEK JAWORSKI MISTRZEM EUROPY U-19. GRATULACJE! Co za atak na Ludwiczaku!
Gdzie była transmisja?
Motowizja. Bartek gratulacje !
Szacun dla Kościechy. Docenił wkład Bartka w ten pólfinal. Dla mnie to tez bohater meczu. Zamykamy pyski pełne piany. Wychowanek Motoru mistrzem Europy!!!
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2025, o 08:41 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ma ktoś moze ten ostatni bieg?
Gratulacje dla Bartka, w ciągu ostatnich 30 godzin przestał być w świadomości wielu kibiców statystycznym wychowankiem ;)
Gratulacje dla Bartka, w ciągu ostatnich 30 godzin przestał być w świadomości wielu kibiców statystycznym wychowankiem ;)
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:Wychowanek Motoru mistrzem Europy!!!
Tylko przypomnę, że wychowanek Motoru był mistrzem świata i jeździł w Grand Prix :)
Zapewne w powszechnej świadomości to Grudziądzanin czasowo na zesłaniu do Sparty. A jeśli Lublin gdzieś pobrzmiewa w tej historii, to wiadomo gdzie i jak…
Torsen pisze:Zapewne w powszechnej świadomości to Grudziądzanin czasowo na zesłaniu do Sparty. A jeśli Lublin gdzieś pobrzmiewa w tej historii, to wiadomo gdzie i jak…
Przejmujemy się powszechną świadomością?
To był inny klub więc się nie liczy jako wychowanek. Tak samo srebro z 1991 nie powinno być uznawane, mistrzostwo MDMP z 1984 tak samo.
Oczywiście. Najpierw trzeba spłacić Śwista 
Prześmiewczo wrzucimy do tego tematu.
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... zu/7j7qss0
Wstydu nie ma. Szkoda, bo polubiłem chłopa. Ale już nieaktualne. Rób swoje w finale i papa.
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... zu/7j7qss0
Wstydu nie ma. Szkoda, bo polubiłem chłopa. Ale już nieaktualne. Rób swoje w finale i papa.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ale o co masz pretensje? Że zaprzecza czy że stawił się na imprezie z obowiązku sponsora? Przypominam, że zgodnie z piekarniami, podobną postawę na MM wymusił Kępa w 2022, by nie mówić nic o przenosinach. Można podejrzewać, że tu może być podobnie.
Ja nie mam żadnych pretensji. Niech każdy sobie sam oceni takie zachowanie. Kubera mam nadzieję jest z siebie zadowolony i nie ma problemów z porannym patrzeniem w lustro.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jakie zachowanie? Napisz wprost, co Ci nie pasuje. Jak napisałem. Piekarnie donosiły, że w 2022 roku to Kępa nie chciał żeby MM mówił o odejściu z Motoru w trakcie sezonu. Nie można wykluczyć że tu jest podobnie. Pisał o tym chyba @Flagg na forum.
Flagg pisze:To samo było z MM. Wszyscy wieszali psy na Mikkelu, że nie mówił wprost, że odchodzi. A z tego, co ja wiem, to stał za tym Kępa, który wprost zabronił tego MM, powołując się na zapisy w kontrakcie.
Myślę, że tutaj są podobne zapisy. Z Przyjemskim trochę inna umowa zapewne, bo wraca do domu itp.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
ezbeg pisze:Myślę, że tutaj są podobne zapisy. Z Przyjemskim trochę inna umowa zapewne, bo wraca do domu itp.
Wiktor przede wszystkim podpisał prekontrakt, Kubera prawdopodobnie nie i to może być istotną różnicą. Dlatego Polonia mogła go ogłosić, a Kubera ma prawdopodobnie zakaz mówienia o tym od Kępy.
I Michelsen jeździł przed meczami finałowymi na powitanie pielgrzymek do Częstochowy ? Albo Zmarzlik do Lublina na święto cebularza ?
Cóż, zobowiązań sponsorskich / kibicowskich nie ma w Lbn? ;-). Faktycznie słabo to wygląda, jak nie mam większego problemu z jego wyborem to wciąż nasz zawodnik i jak chciał biegać charytatywnie to mógł w koło zalewu, jakąś akcję spokojnie można było zorganizować. Na bieganie po zielonej dziurze jeszcze będzie czas.
Ale jeśli był na zaproszenie LOTTO, to pretensje miejcie do Kuby Kępy, bo to on załatwił Dominikowi tego sponsora :)
A dlaczego akurat w ZG? TO juz pytanie do samego LOTTO pewnie :)
A dlaczego akurat w ZG? TO juz pytanie do samego LOTTO pewnie :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Dominik Kubera był starterem LOTTO Drużynowego Winobraniowego Biegu o Puchar Gazety Lubuskiej, nie biegał.
A Lotto sponsoruje w Lublinie jakieś wydarzenia? Wiadomo, prawdopodobnie miejsce nie jest akurat przypadkowe. Natomiast jest to świadczenie wobec sponsora Kubery i musi je wypełnić. A jak @Flagg napisał, to Kępa go załatwił. Ba, według moich informacji, w pewnym momencie wydawało się, że załatwienie tego sponsora nakłoni Kuberę do przedłużenia kontraktu u nas.
A Lotto sponsoruje w Lublinie jakieś wydarzenia? Wiadomo, prawdopodobnie miejsce nie jest akurat przypadkowe. Natomiast jest to świadczenie wobec sponsora Kubery i musi je wypełnić. A jak @Flagg napisał, to Kępa go załatwił. Ba, według moich informacji, w pewnym momencie wydawało się, że załatwienie tego sponsora nakłoni Kuberę do przedłużenia kontraktu u nas.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
I mam nadzieję że dżentelmeńską umową Lotto zostanie u nas i będzie wspierać naszego zawodnika.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Raczej indywidualnie nie będzie wspierać Woryny.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Nieważne kogo, byle naszego.