Dobromir pisze:Grzelak pojedzie w 4 biagu z Bańborem na Lewandowskiego i Lamberta. Przypuszczam, że jak Cierniak się dobrze pokaże w 2, to będzie zmiana, bo tutaj pachnie 5:1.
Obawiam się, że Cierniak pojedzie niezależnie od tego jak pokaże się w 2.
Dobromir pisze:Grzelak pojedzie w 4 biagu z Bańborem na Lewandowskiego i Lamberta. Przypuszczam, że jak Cierniak się dobrze pokaże w 2, to będzie zmiana, bo tutaj pachnie 5:1.
blajar pisze:Mnie zastanawia to, że pierwsi podawaliśmy skład, więc nie wiedzieliśmy, na kogo personalnie kto pojedzie, a zawodnicy startują odpowiednio w biegach:
Hampel - 1, 6, 9, 11
Holder - 3, 6, 9, 12
Lindgren - 1, 5, 8, 13
Fredka, krążący po orbitach jedzie z "najlepszym" dla siebie numerem 3 razy po równaniu, bo zapewne skład ustalany od tyłu i chcemy go w 13stym, gdzie aż się prosiło o postawienie na Jarka, a chyba nawet lepiej zamienić Freda z Jackiem. Ja chyba głupi jestem, bo nic z tego nie rozumiem.
Speedway pisze:Jako ze na lidze w Toruniu nie bylem to mam pytanie. Na ktory sektor kupowac bilet zeby siedziec wsrod swoich? :)
Gelo pisze:Sektor gości jest na wejściu w drugi łuk sektory 34,35. Bilety dostępne w klubie
Gelo pisze:Rozważania słuszne - w teorii. Kwestia założenia. Defensywnie można jechać z Wrocławiem we Wrocławiu. Toruń, który u siebie może pojechać absolutnie dowolnie - do tej pory nic wielkiego nie pokazał. Dlatego nie napiszę nic odkrywczego - wszystko zależy od Hampela i Cierniaka.
Flagg pisze:w Toruniu swietnych startowców ze świecą szukać. Jedynie Emil. Lewandowski i Affelt to fatalni startowcy. Przedpełski jest niewiele lepszy. Dudek i Lambert też wybitni w tej sztuce nie są.
Dokładnie. Bo przecież zawsze można potem powiedzieć "a kto ma pewność, że zawodnik X pojechałby lepiej?" Takim agrumentem "da" sie obronić wszystko. Przynajmniej zdaniem Ziółkowskiego. Ewentualnie wymyśli sie jakąś inną bajkę nie przystającą do realiów, jak np. po finałe we Wrocławiu, gdzie powiedział, że "spodziewał się, że Sparta w końcówce odskoczy, bo mieli więcej razy lepsze pola startowe" (co było bzdurą, bo to my je mieliśmy). Albo usprawiedliwi wystawienie RZ Lamparta na Kiełbasę,bo "trzeba było bronić bonusa".Blajar pisze:Brakuje mi pokombinowania, żeby wycisnąć z tej drużyny maksa w konkretnym spotkaniu, poszukać i wykorzystać atuty, spróbować ukryć słabsze strony.
blajar pisze:...Ja mam wrażenie, że dopóki są wyniki to nikt nie chce w ustawieniu grzebać, a są, bo ekipa jest mocna i mimo, a nie dzięki temu sobie radzi. Brakuje mi pokombinowania, żeby wycisnąć z tej drużyny maksa w konkretnym spotkaniu, poszukać i wykorzystać atuty, spróbować ukryć słabsze strony. Nie przyjmuję argumentu (a taki gdzieś słyszałem), że się zawodnicy przyzwyczajają i nie trzeba im mieszać w głowach. Szczerze mówiąc, moim zdaniem, ciężko o głupszy.
Flagg pisze:Grzelak jest po 4, bo z tym numerem jeździł Dominik. U nas z 10, na wyjeżdzie z 4 i zawsze zacznał od 4 biegu. To cała "tajemnica" Grzelaka z tym numerem :)