Motor Lublin - Sparta Wrocław 27.04.2023
Re: Motor Lublin - Sparta Wrocław 27.04.2023
Wynik tego meczu można wyrzucić kostką, ale Lublin to weźmie.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Nie rozumiem jak to możliwe, że jest remis w tym meczu...
PS: Kubera już blisko rekordu toru. Czas poprawia z biegu na bieg.
PS: Kubera już blisko rekordu toru. Czas poprawia z biegu na bieg.
Najdziwniejszy mecz od lat. Nic się przewidzieć nie da.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
To Brudna pała przynosi zawsze nieszczęście gdzie się pojawi.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jednak coś z tego starego - kosmicznego Lindgrena zostało. Facet jak jedzie to jest niesamowity.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Jednak coś z tego starego - kosmicznego Lindgrena zostało. Facet jak jedzie to jest niesamowity.
Fredka mi w tym biegu "zaimponił"
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Pierwszy bieg po polewaniu, a kurzy sie jak w Lipcu o 13stej w pelnym sloncu. O co tu chodzi?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Na taki tor, to trzeba było Lamparta zostawić, a nie Mistrza świata za ciężkie miliony ściągać. Jak się nie da wyprzedzać, to po co przepłacać?
luCas pisze:Pierwszy bieg po polewaniu, a kurzy sie jak w Lipcu o 13stej w pelnym sloncu. O co tu chodzi?
Czasy blisko rekordu, a kurzy się jak przy mega betonie.
Oby to tylko jakiś wypadek przy pracy, a nie jakiś gruby błąd w przygotowaniu toru przed zimą.
Raf pisze:Na taki tor, to trzeba było Lamparta zostawić, a nie Mistrza świata za ciężkie miliony ściągać. Jak się nie da wyprzedzać, to po co przepłacać?
Odszedł by od krawężnika i łykali by go jeden za drugim...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mowia, ze sie robi jak w F1.
Moze maja park zamkniety jak w F1 i zamrozone ustawienia, ze nie mozna przez 12 biegow motoru na start ustawic?
Moze maja park zamkniety jak w F1 i zamrozone ustawienia, ze nie mozna przez 12 biegow motoru na start ustawic?
Jeżeli prawdą jest, że taki tor chcieli gospodarze to ja przepraszam.
Blinki pisze:Jeżeli prawdą jest, że taki tor chcieli gospodarze to ja przepraszam.
Teoretycznie jest to możliwe, że nasi zrobili tor diametralnie inny, żeby Sparta nie miała możliwości połapać ustawień na play offy
Raf pisze:Blinki pisze:Jeżeli prawdą jest, że taki tor chcieli gospodarze to ja przepraszam.
Teoretycznie jest to możliwe, że nasi zrobili tor diametralnie inny, żeby Sparta nie miała możliwości połapać ustawień na play offy
A ruski na to "jade ustawieniami z GP". Także ten...
Blinki pisze:Raf pisze:Blinki pisze:Jeżeli prawdą jest, że taki tor chcieli gospodarze to ja przepraszam.
A ruski na to "jade ustawieniami z GP". Także ten...
Wspaniały był to mecz, nie zapomnę go nigdy.
Richie Faulkner:
Mało mnie obchodzi jaki wynik przywiezie piszczałka jutro w Gorzowie, może to być i 18pkt ale zawalił nam mecz. Każdy jego bieg to była męczarnia. Szkoda jedynie, ze twierdza została zdobyta. Najgorszy mecz Motoru od 2018 roku.
Mistrz Polski AD 2022
Deway pisze:Mało mnie obchodzi jaki wynik przywiezie piszczałka jutro w Gorzowie, może to być i 18pkt ale zawalił nam mecz. Każdy jego bieg to była męczarnia. Szkoda jedynie, ze twierdza została zdobyta. Najgorszy mecz Motoru od 2018 roku.
Oho... Szybko poszło :D
Brak startu.
Wynik na styku.
Wroclaw "mocnyj" Motor - pech, brak szczęścia??
Zimny prysznic na starcie, jutro nowe rozdanie.
Glowa do góry i heja do przodu.
Wynik na styku.
Wroclaw "mocnyj" Motor - pech, brak szczęścia??
Zimny prysznic na starcie, jutro nowe rozdanie.
Glowa do góry i heja do przodu.
Deway pisze:Mało mnie obchodzi jaki wynik przywiezie piszczałka jutro w Gorzowie, może to być i 18pkt ale zawalił nam mecz. Każdy jego bieg to była męczarnia. Szkoda jedynie, ze twierdza została zdobyta. Najgorszy mecz Motoru od 2018 roku.
Ja cię przepraszam wysiądź z tego pociągu. TEN pociag z tobą nie pojedzie
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Jak na ironię ten mecz pokazał, że Motor jest mocny. Sparta pojechała swój top, a Zmarzlik drugi raz już nie da tyłka.
Sami go wykluczyliśmy tym torem. Stawiam dolary przeciw orzechom, że to najgorszy mecz BZ w tym sezonie.
Mało tego, jadąc prawie bez lidera zrobiliśmy mecz na styku z kosmiczną Sparta.
Ogarnąć to kurzawisko, potrenować i będzie dobrze. W finale im zrobimy jesień średniowiecza.
Ten tor to skandal. Jak ktoś dzisiaj pierwszy raz poszedł na żużel to już raczej więcej na stadionie się nie pojawi.
- niespokojny
- Trener
Chyba tylko z tych ktore widziales
Biorac pod uwage postawe Zmarzlika i Hampela to wynik nie jest zly. Mecz o pietruche wiec nie ma co sie spinac. Bedzie dobrze.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych