No cześć.
Kaman pisze:Nie roztył się jak Hlib, dobrze jest ! :)) Witamy!
Kargolo pisze: teraz trzeba zaatakować karnety
na Olimpijskim ;)maestro76 pisze:Myslalem że jest wyższy :D
Już się meczu z wuteesami nie mogę doczekać ;)
Torsen pisze:Zdjęcie jest rzeczywiście zabawne, stoją jak za karę, a ręce sobie podali, bo pani kazała.
Z przyjścia Drabika jestem bardzo zadowolony. Myślę, że będzie w czołówce ligi.
Tylko co tu zrobić, żeby te pozdrowienia dla psa zapomnieć. Najlepiej, jakby z raz pozdrowił ojca.
istred pisze:Torsen pisze:Zdjęcie jest rzeczywiście zabawne, stoją jak za karę, a ręce sobie podali, bo pani kazała.
Tylko co tu zrobić, żeby te pozdrowienia dla psa zapomnieć. Najlepiej, jakby z raz pozdrowił ojca.
Dla mnie zdjęcie (w tym strój Maksyma) jest tak absurdalne, że mam wrażenie, że to musi być element jakiejś akcji marketingowej.
RadeKas pisze:Tylko na żużel.info można przeczytać dogłębną analizę ubioru i miny żużlowca po zdjęciu z podpisania kontraktu.
Torsen pisze:Zdjęcie jest rzeczywiście zabawne, stoją jak za karę, a ręce sobie podali, bo pani kazała.
dannie pisze:Z tym podaniem rąk też miałem wątpliwości. Na pierwszy rzut oka (na ekranie telefonu) wyglądało jakby Jakub Kępa ściskał swoją własną rękę :D
Torsen pisze:To by znaczyło, że Maks położył mu czule rękę na biodrze, a więc że wbrew buńczucznym minom są jednak w ciepłych relacjach :)