Darek Śledź - pomysł dla FC
Darek Śledź - pomysł dla FC
mam pomysł (świetny - a jakże) może na najbliższym meczu zrobć ściepkę na trybunach i kupić w leklerku rower, może być taki tańszy za 300 zł. I podczas prezentacji przed ostatnim meczem wreczyć go uroczyście Śledziowi. Co Wy na to, hę?
pozdrawia:
Rafał "jajus" Borowski
pozdrawia:
Rafał "jajus" Borowski
po co?
zeby schowal do busa i nastepnego dnia wstawil do komisu.
za dwie stowki taki nowy bicykl moze by poszedl, prawda?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
nie orientuje sie specjalnie w cenach na konskim rynku, ale moze te trzy stowki co na rower starczyloby na jakas szkapine do tej legendarnej stadniny Dariusza Åš.?

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Ja mam pięknego starego Jubilata, bez hamulców i z przebitymi oponkami. Chętnie podaruje, oczywiście za darmo
Czego się nie robi dla kochanego Darka który nigdy nie zawodzi.
Czego się nie robi dla kochanego Darka który nigdy nie zawodzi.
Ostatnio zmieniony 1 sierpnia 2004, o 22:27 przez Carter#15, łącznie zmieniany 1 raz.
Ru$eK pisze:Już dawno przesadziliście z tym o czym mowicie o Darku i wogule. Tak nie powinno się robić. Powinno się mu pomóc zeby sie nie zalamał po tych kiepskich występach a wy mu teraz dogadujecie. Niby tacy porzadni kibice. To juz za dlugo trwa. Trzeba wierzyc, moze zacznie dobrze jechać. A co z zrobil z pieniędzmi to juz nie nasza sprawa. Kiedys wychwalaliście go a teraz po paru zlych występach juz na niego wjezdzacie. Co to ma być!
NIe zmienia to faktu co prawda ze musimy sobie szukac lepszego zawodnika, jednak nie mozna go tak pozegnac jak szmate! Zrobil dla nas kiedys sporo i w ostatnim czasie tez cos jechal, teraz mu nie wychodzi, z jakiej przyczyny to on juz powinien sam wiedziec najlepiej. Kończcie tą głupią gatke!
ok ok, ale zamiast nam mówić: "coście się do Darka przyje*ali", powiedz Darkowi: "Darek... przestań robić sobie jaja". Ktoś dobrze porównał: Nikt nie gwizdał na Piszcza czy Knappa w tamtym sezonie, kiedy cieniowali, bo widac było, że to ewidentnie wina sprzętu. Zobacz, Piszcz też utopił kasę w felerne silniki i mógłby powiedziec: nie jadę bo sprzęt mam kiepski, a na nowy mnie nie stac. A jednak skądś kasę wytrzasnął i postarał się o poprawienie wyników prawda? Czy Darek nie mógł tak samo. Abstrahując od kwestii czy Darek robi to w celu sprzedazy meczów czy nie, to tak czy inaczej: robi rywalom prezenty. A przecież nie mozna w jego przypadku mówić o pechu. Może on ma dobre serce i żal mu zawodnika, który jedzie za nim... kto wie, Może Darek to rzeczywiście dobroduszny człowiek i filantrop...
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. A swoją drogą pewnie, że nieciekiawie byłoby dac mu podczas prezentacji rower, ale ja na jego miejscu bym sam się postarał o dobre relacje z kibicami.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Darek to w moich oczach skończony gość. Niektórzy chyba naprawdę niewidzą, że ten "zawodnik" robi sobie ze wszystkich kibiców jaja topiąc kase przeznaczoną na sprzęt w swoją stadninę koni i busa... jak ktoś nie wierzy niech się zapyta kogoś kto jest bliżej klubu...
ŚLEDZI NIE JADAM... BRZYDZE SIĘ !!!
ps. może jako dowód... Darek choć dostał kupe kasy jeździ na motorach z tamtego sezonu...
ŚLEDZI NIE JADAM... BRZYDZE SIĘ !!!
ps. może jako dowód... Darek choć dostał kupe kasy jeździ na motorach z tamtego sezonu...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Mecz TÅ»-Lotos:
Z nieoficjalnych źródeł dowiedzieliśmy się, że Dariusz Śledź przebywał w dniu dzisiejszym na pojezierzu łęczyńsko-włodawskim..... - profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm. Gratuluje....
Ja rozumiem wszystko nawet to ze rybka lubi pływac ale cholera jasna nie mogł sobie nasz "bohater" wybrać innego terminu na relaks !!!!
Olał klub olał działaczy sponsorów a przede wszystkim nas kibiców ktorzy czekali az się łaskawie zrehabilituje za ostatnie akcje Brak słow :/
- _piotrusss
- Kadrowicz
Geest pisze:co do transparentow i pomyslow, to, jesli wwzystko sie potwierdzi (chyba nie ma innej mozliwosci) to ja proponuje napis: "I Ty Darek (/Darku/Åšledziu - niepotrzebne skreslic) przeciwko nam?"
Tekst dobry ale wg. mnie trochę za delikatny on ma nas w dupie... Jak sam coś wymyśłe to skrobne
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
ja wlasnie wolalbym cos delikatnego, ale dosadnego. tak, zeby zrozumial, ze robi nam ogomne swinstwo. wolalbym, zeby ten transparent pokazywal jakies rozczarowanie i zawod, a nie zlosc. nie dajmy sie sledziowi wyprowadzic z rownowagi
swoja droga tm razem mozna chyba juz zazac szykowac przescieradla:D
swoja droga tm razem mozna chyba juz zazac szykowac przescieradla:D