BARAŻE O I LIGE - MOTOR LUBLIN - STAL RZESZOW
Re: BARAŻE O I LIGE - MOTOR LUBLIN - STAL RZESZOW
Panowie nie róbcie wymiatacza z Trofimowa. Być może wypali, ale ja będę zadowolony jeśli nasz nr 7 (Peroń/Trofimow) zrobi 1 pkt w tym meczu - w drugim biegu pokona rzeszowską 14-stkę (Kiełbasa/Wojdyło/Rząsa).
W 4-tym biegu Peroń/Trofimow jedzie przeciw braciom Lampartom, a w 10 - za przeciwników ma parę Grajczonek-Porsing/Riss.
Bober w 7 jedzie z Morrisem i Szymką/W. Lampartem, a w 12 za przeciwników ma parę Grajczonek-Kiełbasa/Wojdyło/Rząsa.
Ja nie uważam aby Oskar był faworytem w pojedynkach z Wiktorem Lampartem.
W 4-tym biegu Peroń/Trofimow jedzie przeciw braciom Lampartom, a w 10 - za przeciwników ma parę Grajczonek-Porsing/Riss.
Bober w 7 jedzie z Morrisem i Szymką/W. Lampartem, a w 12 za przeciwników ma parę Grajczonek-Kiełbasa/Wojdyło/Rząsa.
Ja nie uważam aby Oskar był faworytem w pojedynkach z Wiktorem Lampartem.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Cooper pisze:Coraz trudniej sie czyta to forum :)
Jaka logika kieruje pomyslami typu Trofimov pod 2? Ja wiem, ze Darek Sledz nie obczaja zmian zwyklych i Bober nawet jak jedzie z taktycznej to lacznie ma 5 startow zamiast 6, no ale bez przesady... (Gelu - nie wiem na jakiej podstawie piszesz, ze trener nie popelnil zadnych bledow taktycznych w Gnieznie...)
Rownie dobrze mozna zapytac czemu Baron nie wstawial Smektaly zamiast Kildemanda pod 2... Jest takie pojecie jak "pole manweru".
Juz bardziej sensowne z "fantastycznych" teorii jest ulozenie skladu w ktorym Stanley jedzie pod 5... Ale to juz teraz nieistotne.
Aha- daleki jestem od optymizmu w kwestii juniorki. Wiktor L. to gosc na dwucyfrowki niestety.
Nikt Ci nie każe czytać.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Przypominam ze ani Morris, ani Grajczonek nie zalapali sie do skladu reprezentacji Australii. Za to zalapal sie zawodnik z II ligi Sam Masters, ktory sredniej nie wykrecil lepszej od naszych zawodnikow, nie liczac Burzy. Ufam australijskiemu sztabowi szkoleniowemu i mysle, ze bedzie dobrze :). Oni nie mieli nawet kiedy potrenowac bo siedza w Anglii.
Z drugiej strony Marne ostatnio jechał w Rzeszowie w 2013 i 2014 roku. W sumie w 9 wyścigach pokonał dwóch przeciwników
. Za to Smoliński wygrał tam GP na długim torze. Wiem, że inne motocykle i technika ale jednak. Szkoda, że z tym Cookiem się nie udało.
Z drugiej strony Marne ostatnio jechał w Rzeszowie w 2013 i 2014 roku. W sumie w 9 wyścigach pokonał dwóch przeciwników
Skład reprezentacji to co innego bo tam decydują również koligacje.
Ciężko się czyta forum? Jak mi coś się czyta ciężko to opuszczam fragment. A liczy się przede wszystkim dobra zabawa i adrenalinka z oczekiwania na efekty.
Nikt z Trofimowa nie robi wymiatacza. Każdy liczy tylko na to, że zechce się dobrze pokazać. To młody chłopak i może zaistnieć w naszej lidze na dłużej.
Co do obczajania sytuacji przez Darka, to inaczej wygląda to z sektora kibiców a inaczej z parku maszyn. Jest tam zawsze spore zamieszanie i czasami jest to impulsywna decyzja chwili. Dlatego dobrze wszelkie warianty pokombinować wcześniej na papierze. Problem pojawia się tylko wtedy kiedy liczymy że ktoś przywiezie dwucyfrówkę a wiezie piach...wszystko się sypie.
O Bobra bym się nie martwił.
Nie musi być faworytem. Wystarczy jak będzie im wszystkim odbierał punkty. Bez Bobra nie mielibyśmy co szukać w Rzeszowie i chyba w ogóle w play-offach. Ale sam meczu nie wygra. To co mu zabiorą, muszą odbić inni.
Ciężko się czyta forum? Jak mi coś się czyta ciężko to opuszczam fragment. A liczy się przede wszystkim dobra zabawa i adrenalinka z oczekiwania na efekty.
Nikt z Trofimowa nie robi wymiatacza. Każdy liczy tylko na to, że zechce się dobrze pokazać. To młody chłopak i może zaistnieć w naszej lidze na dłużej.
Co do obczajania sytuacji przez Darka, to inaczej wygląda to z sektora kibiców a inaczej z parku maszyn. Jest tam zawsze spore zamieszanie i czasami jest to impulsywna decyzja chwili. Dlatego dobrze wszelkie warianty pokombinować wcześniej na papierze. Problem pojawia się tylko wtedy kiedy liczymy że ktoś przywiezie dwucyfrówkę a wiezie piach...wszystko się sypie.
O Bobra bym się nie martwił.
Susic pisze:Ja nie uważam aby Oskar był faworytem w pojedynkach z Wiktorem Lampartem.
Nie musi być faworytem. Wystarczy jak będzie im wszystkim odbierał punkty. Bez Bobra nie mielibyśmy co szukać w Rzeszowie i chyba w ogóle w play-offach. Ale sam meczu nie wygra. To co mu zabiorą, muszą odbić inni.
Bober, Peroń, Trofimow, Lambert - jechać czterema juniorami mecz barażowy to już trochę ryzykowne :)
- Egon
- Zawodowiec
Czy to aż tak odległe czasy kiedy jechaliśmy wyjazdy juniorami? 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Zależy jakimi juniorami bo np. Daugavipls radzi sobie nieźle
Jeśli Trofimow ma porządny sprzęt, który jest w stanie szybko dopasować do rzeszowskiego toru to nie zdziwi mnie nawet kilka trójek na jego koncie. Oczywiście to jest debiutant, ale i młodzi Miśkowiak i Lampart w tym sezonie pokazali co znaczy dobry sprzęt. Obaj mają ogromne braki w technice, ale jak dobrze wyjdą ze startu to trzymają gaz do końca i przyjeżdżają pierwsi. Jeśli Trofimow jest tak utalentowany jak twierdzi Leszno, a trening pokazał, że chyba jest i dopasuje się to może wygrywać podobnie jak Lampart i Miśkowiak.
Oczywiście również może zrobić zero - podobnie jak Lampart u nas. Po takich młodzikach nigdy nie wiadomo.
Dla mnie najważniejsze jest, że nie mamy dziury pod 7, a zawodnika który nie tylko powalczy z juniorami gości, ale może również powalczyć z seniorami.
Oczywiście również może zrobić zero - podobnie jak Lampart u nas. Po takich młodzikach nigdy nie wiadomo.
Dla mnie najważniejsze jest, że nie mamy dziury pod 7, a zawodnika który nie tylko powalczy z juniorami gości, ale może również powalczyć z seniorami.
Szkoda, że mamy dziury pod 1, 2 i 3 :(
Pedersena przemilczę. Uważam, że wielu będzie zaskoczonych po meczu w Rzeszowie.
Ale dlaczego uważasz Jeleniewskiego za dziurę?
Miałby być niby gorszy niż Dawid Lampart albo Riss?
Ale dlaczego uważasz Jeleniewskiego za dziurę?
Miałby być niby gorszy niż Dawid Lampart albo Riss?
Ge(L)o pisze:Szkoda, że mamy dziury pod 1, 2 i 3 :(
Skąd u Ciebie tyle pesymizmu ? Miażdżymy ich przeokrutnie
A tak całkiem na poważnie to dużo będzie zależało od postawy Jelenia i Pedersena. Jak uciułają razem te 15 pkt to myślę, że będziemy w dobrych nastrojach przed rewanżem przy założeniu, że Miesiąc i Bober pojadą to co w Gnieźnie.
Jesli Trofimov pojedzie pod 7 i zrobi wiecej jak 2 pkt bede zadowolony z jego wystepu. To jest junior i nawet jak ma szafe z eligi to nie znaczy ze zrobi super punkty.
Jesli Bober + Trofimov zrobia razem 11 pkt na torze rywala plus 4 seniorow 32 a Staley 1 to daje nam 44 punkty i bramke do 1 LZ mamy otwarta.
Rissa widzialem na zywo w Edynburgu i facet w tancu sie nie... jezdzi ostro i widowiskowo, kwestia tego co bedzie mial pod tylkiem.
Jesli Bober + Trofimov zrobia razem 11 pkt na torze rywala plus 4 seniorow 32 a Staley 1 to daje nam 44 punkty i bramke do 1 LZ mamy otwarta.
Rissa widzialem na zywo w Edynburgu i facet w tancu sie nie... jezdzi ostro i widowiskowo, kwestia tego co bedzie mial pod tylkiem.
Ge(L)o pisze:Szkoda, że mamy dziury pod 1, 2 i 3 :(
To już chyba pod delikatny border podchodzi
Motor mocny
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
bartosch pisze:z całym szacunkiem do klubu z Lublina ale po meczu Kraków - Łódź kiedy okazało się, że Rzeszów jedzie baraże powiedziałem Piotrkowi i Darkowi, że muszą zrobić wszystko aby awansować z 1 miejsca. nie zrobili. także nie miej pretensji do mnie czy Josha za to, że Lublin może mieć problem kiedy nie awansuje tylko do tych co dali ciała, że tak się stało. dobrego widowiska życzę!
A jedzie Josh ?
http://www.nowiny24.pl/sport/zuzel/a/gr ... ,12529860/
Na pewno nie jedzie jutro dla Sheffield w finale Championship. Został zastąpiony przez Hot Scott'a
Jak zwykle, smieszne gksz przeciwko nam.
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel,zu ... 1,281.html
Edit.
Jak to bywa dosyć często w Częstochowie fajne ściganie, szeroka chodzi aż miło
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel,zu ... 1,281.html
Edit.
Jak to bywa dosyć często w Częstochowie fajne ściganie, szeroka chodzi aż miło
Lambert cieniuteńko. Ostatnio niestety bardzo spuścił z tonu. Chyba naszym najpewniejszym punktem są... juniorzy 
A Patrick Hansen szaleje.
A Patrick Hansen szaleje.
Za to Hansen ładnie sobie radzi.
Z tego co widzę to trening był na niezłej kopie. Wierzycie że Rzeszowowi uda się zrobić przyczepny tor? Przecież jak tam wpadnie komisarz to ubije go ile się da. Nie wiem czy to był dobry pomysł ale na jedną koncepcję trzeba było postawić, jak zastaniemy beton to będzie źle.
Pytanie czy Rzeszów połapie się w ustawieniach na betonie. Przeważnie to gospodarz ma pod górkę, gdy komisarz zaczyna szaleństwa z torem 
istred pisze:Mad pisze:Grudziądz nie jechał na tych samych zasadach. Teraz to my jedziemy na swoich zasadach wynikających z ligi w jakiej startujesz i to jest sprawiedliwe. Kto pierwszy napisał że możemy jechać na zasadach 1 ligi?
Dziwne masz poczucie sprawiedliwości.
Sprawiedliwie jest wtedy, gdy obie drużyny startują takie same zasady. Teraz tak nie jest i to jest niesprawiedliwe.Jacek jest kibicem, nie tylko działaczem, lubelskiego żużla od pewnie pół wieku. Pomagał w Lublinie również jak pracował w Rzeszowie i kilkukrotnie był w lubelskim parku maszyn w tym czasie. Pracował najczęściej za darmo. Można go lubić albo nie, można uważać, że jest dobrym kierownikiem drużyny, albo mieć zastrzeżenia do jego pracy, ale trzeba się zgodzić z tym, że jest ikoną lubelskiego żużla. Podejrzewanie go o o robienie kreciej roboty powinno zakończyć się banem.Wiadomo, że to tylko spiskowa teoria, ale mam obawy co do tego pana. Po przewerbowaniu się na stalowca kilka lat temu, mam obawy czy nie będzie robił u nas kreciej roboty.
Wystarczyło poczytać mój post o jeden po wyżej.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/71349 ... 019-wywiad
Jeśli to prawda to pieniądze już tam są, a one mogą wszystko, zwłaszcza gdy ma się zachłannych zawodników u schyłku swojej kariery.
Jeśli to prawda to pieniądze już tam są, a one mogą wszystko, zwłaszcza gdy ma się zachłannych zawodników u schyłku swojej kariery.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Może to tylko zasłona dymna i gra psychologiczna. U nas też miał być zbawca i nawet konferencje prasowe były.
Ta jasne, tajemniczy sponsor (znane to jest wszystkim). Póki co to wygląda bardziej na motywację dla zawodników niż 100% pewny temat. Już przecież w piątek miało się wszystko wyjaśnić z tym sponsorem, a tu znowu przeciąganie - przyjedzie w niedziele, może pogadają sobie pogadają...
A nawet jeśli to dajmy im możliwość startu od zera od niższej ligi
.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'