Treningi
- niespokojny
- Trener
Re: Treningi
A Mistrzowie beda? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
$korzen$ pisze:Sam Masters bedzie ? a jak nie to co tym razem stanie na przeszkodzie?
Masters ma mecz w piątek. Więc ja po lubelsku dedukuję, że to mało prawdopodobne żeby w czwartek przyleciał na trening do Lublina, w piątek leciał do Anglii żeby w sobotę wrócić na drugi trening. Dlatego jeżeli nie będzie wiedział wcześniej o odwołaniu meczu a Anglii - to ja bym się go w czwartek nie spodziewał. W sobotę - prędzej.
A tak bez zlosliwosci - to kogo ma ten Masters zastapic w skladzie? 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nikogo. Stanal z Lahtim pod tasma, Fin go powozi po bandach i przynajmniej sie skoncza glupie dywagacje. To tez tak bez zlosliwosci 
Ja tam w niedziele puszcze jakiegos overka na Lahtiego w stsie
Ja tam w niedziele puszcze jakiegos overka na Lahtiego w stsie
Zdecydowanie przeceniasz Lahtiego.ja osobiście myślałem że jest ciut lepszy.po Gdańsku mniej więcej wiadomo czego się spodziewać. Nie wykraczało to poza przeciętność. Co do Mastersa - może się rozczaruję jak zobaczę na własne oczy ale na razie żyję przeświadczeniem że wicemistrz Australii to jednak trochę lepiej niż czołowy zawodnik Finlandii.a kogo miałby zastąpić? Naturalna odpowiedz to Mathias ale nie ma powodów by odsuwać od składu drugiego naszego zawodnika z Gdańska.Pozostaje więc Lahti niestety.niestety bo jak na razie naszą piętą achillesową są Polacy.Niech jedzie dwóch z trzech obcokrajowcow Drymla zostawiłbym tylko w spokoju
Ale ja nie robie z Lahtiego zadnego mistrza swiata i okolic tak jak niektorzy robia to z Mastersa. Mamy teraz dwa mecze u siebie, Pila ma u siebie niezle dysponowanego pulpeta oraz dobrze spisujacego sie na wyspach Kinga. Jezeli przyjada w optymalnym skladzie to moga postawic opor wiec bedzie jakies kolejne rozeznanie. Fin was w trzech najblizszych spotkaniach troche uciszy 
Pożywiom uwidim:) mnie Lahti rozczarował bezbarwnością.na zdjęciach przed sezonem kilka motocykli a w meczu jakby go nie było - wyróżnił się jedynie efektownym kevlarem. A po cichu liczę że Masters będzie obok Drymla naszym drugim żądłem. Co do Piły - zdaje się że mają problem ze składem, bo King ma w niedzielę mecz Ipswich. Przydałby się gość na juniorce bo chociaż jedziemy u siebie to juniorzy Pily są chyba mocniejsi od gdańskich.
niespokojny pisze:A Mistrzowie beda?
Mistrzowie dopiero w niedziele zawiatają po 2 punkty do Lublina
Przyjechać mogą i po pińcet. Najważniejsze, że wyjadą z zeroma 
A tak w ogóle to w Pile chyba nie najlepiej się dzieje
http://www.przegladzuzlowy.pl/2015/wielkie-obietnice/
A tak w ogóle to w Pile chyba nie najlepiej się dzieje
http://www.przegladzuzlowy.pl/2015/wielkie-obietnice/
Gelo pisze:Zdecydowanie przeceniasz Lahtiego.ja osobiście myślałem że jest ciut lepszy.po Gdańsku mniej więcej wiadomo czego się spodziewać. Nie wykraczało to poza przeciętność. Co do Mastersa - może się rozczaruję jak zobaczę na własne oczy ale na razie żyję przeświadczeniem że wicemistrz Australii to jednak trochę lepiej niż czołowy zawodnik Finlandii.a kogo miałby zastąpić? Naturalna odpowiedz to Mathias ale nie ma powodów by odsuwać od składu drugiego naszego zawodnika z Gdańska.Pozostaje więc Lahti niestety.niestety bo jak na razie naszą piętą achillesową są Polacy.Niech jedzie dwóch z trzech obcokrajowcow Drymla zostawiłbym tylko w spokoju
A to jak za Lahtiego, to ok
Pod tasma raczej razem nie stana.
EDIT:
Motocykle Mastersa już na stadionie
A kto tam tak wcześnie popyrkuje na stadionie?
No to pojeździł. Trochę nie trafił z pogodą.
Udało się jeszcze pojeździć Samowi czy już po deszczu nie dało rady?
Gelo pisze:Udało się jeszcze pojeździć Samowi czy już po deszczu nie dało rady?
Chyba nie piszecie poważnie,ze vice mistrz Australii przyjechał specjalnie trenować przed drugoligowym meczem.
Piszemy poważnie.na szczęście.jestem w szoku że chłopak przyjechał na trening.wielki szacun
z trzech motocykli zdążyliśmy sprawdzić jeden w różnych ustawieniach i silnik odebrany wczoraj od tunera sprawował się rewelacyjnie. szkoda, że deszcz przeszkodził w dalszej zabawie ale czuję w kościach, że będą Państwo zadowoleni. pozdrawiam!
carpe diem!
mema pisze:Chyba nie piszecie poważnie,ze vice mistrz Australii przyjechał specjalnie trenować przed drugoligowym meczem.
i tutaj muszę Cię rozczarować, bo właśnie przyjechał specjalnie trenować przed drugoligowym meczem. jako ciekawostkę mogę dodać, że Sam dostał powołanie od Marka na sobotni SBP w Danii, jednak po analizie nadchodzących wydarzeń musiał odmówić. pozdrawiam!
carpe diem!
O ktorej jutro jezdzimy ? Prosze dajcie znac ostatnie dni urlopu .. Musze napelnic pluca metanolem I dac szanse Synowi !!!
Cofam swoje słowa odnośnie Sama. Skoro chłopak przyjechał specjalnie potrenować to znaczy że chce u nas jeździć i polska liga jednak coś dla niego znaczy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Bez jazd spod tasmy sadza na lawce Lahtiego? czy jednak treningi zadecyduja?
Teraz jeszcze tylko kotlet Mastersa w niedziele i Korzen do konca sezonu bedzie zyl z nigdy juz niezweryfikowanym przeswiadczeniem, ze Lahti to kozak
No, chociaz zobaczymy jak poradzi sobie T-blom w niedziele, bo tak czy siak, to z obco on wydaje sie wciaz najbardziej niepewny.
Juz sobie nie dopowiadaj Cooper, bardziej wierze w Lahtiego, ktory krecil przez ostatnie 2 lata srednia 2,0 i 1,9 w tej przesmiesznej lidze niz Mastersa, ktory poki co poza kompletami na jakichs brytyjskich wsiach i komicznym pr ze strony Bartoscha jedyne czym zaslynal to pelnymi gaciami na mysl o meczu w Gdansku
Pamietaj tez, ze dzis i w sobote trening. Ciekawe co zrobi Glogowski jak Fin bedzie wszystkich golil. Dopoki nie zobacze tego kotleta ze strony waszego Mastersa dopoty bede mowil, ze dla mnie poki co to zwykle ogorek.
1,9 czy nawet 2,0 to nie jest jakaś kosmiczna średnia jak na II ligę.
Podobną notował Chromik czy Tomasz Rempała.
W I lidze by się na szprycę nie łapał.
Podobną notował Chromik czy Tomasz Rempała.
W I lidze by się na szprycę nie łapał.