A tak to ceny ok.
Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
- niespokojny
- Trener
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Nurtuje mnie jedna sprawa. Jeżeli ktoś zamiast dwóch normalnych kupi rodzinny 2+1, to nie wejdzie bo jest bez dziecka?
A tak to ceny ok.
A tak to ceny ok.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ceny bardzo atrakcyjne.
Mnie oprócz pytania powyżej zastanawia jeszcze jedna kwestia:
"młodzież w wieku 7-16lat"
Co z młodzieżą w wieku licealnym 17-18 lat? Ma wchodzić na normalny?
Mnie oprócz pytania powyżej zastanawia jeszcze jedna kwestia:
"młodzież w wieku 7-16lat"
Co z młodzieżą w wieku licealnym 17-18 lat? Ma wchodzić na normalny?
Z tymi licealistami z normalnymi biletami to pewnie jakis czeski błąd.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:pewnie jakis czeski błąd.
Sugerujesz ze mialo byc "młodzież w wieku 7-61 lat" ?
Panowie, jak dla mnie na dzisiaj to to jest w **** za drogo
20zl? za to 2-o ligowe scierwo? Przy takich cenach biletow to ja oczekuje nie tylko Barana ale jeszcze jednego zajebistego jak na 2 lige ridera. W innym wypadku uwazam, ze 1,5 tys to max co bedzie przy tych cenach. Cena kompletnie nieadekwatna do jakosci (bardzo niskiej) produktu.
btw. Baran z Drymlem moga byc, aczkolwiek Czech to dlatego ze juz nie ma za duzego realnego wyboru. Nigdy fanem Alesa nie bylem, tak jak i Lukas lubi za bardzo hajs (czyt. lubi dac ciala w najwazniejszym momencie) i na naszym torze nigdy nie brylowal. Ale wobec takiej a nie innej sytuacji Czech moze byc. Karlsson mimo ogromnej sympatii jest juz dla mnie totalnie wypalony. Chyba za ryzykowna inwestycja.
btw. Uwazam, ze speedway euphoria powinna napisac jakis otwarty list do mosiru czy cos w ten desen. Mozna ewentualnie zwolac jakas pikiete. Dlaczego? jezeli nie dowieziemy nawierzchni to znowu caly nastepny sezon bedzie mega beton i mega nuda jak w poprzednim sezonie!!!! nowa nawierzchnia jest niezbedna!!! Tam juz prawie nic nie ma, jak nic nie dowioza to bedzie totalna prowizorka
btw. Baran z Drymlem moga byc, aczkolwiek Czech to dlatego ze juz nie ma za duzego realnego wyboru. Nigdy fanem Alesa nie bylem, tak jak i Lukas lubi za bardzo hajs (czyt. lubi dac ciala w najwazniejszym momencie) i na naszym torze nigdy nie brylowal. Ale wobec takiej a nie innej sytuacji Czech moze byc. Karlsson mimo ogromnej sympatii jest juz dla mnie totalnie wypalony. Chyba za ryzykowna inwestycja.
btw. Uwazam, ze speedway euphoria powinna napisac jakis otwarty list do mosiru czy cos w ten desen. Mozna ewentualnie zwolac jakas pikiete. Dlaczego? jezeli nie dowieziemy nawierzchni to znowu caly nastepny sezon bedzie mega beton i mega nuda jak w poprzednim sezonie!!!! nowa nawierzchnia jest niezbedna!!! Tam juz prawie nic nie ma, jak nic nie dowioza to bedzie totalna prowizorka
niespokojny pisze:Nurtuje mnie jedna sprawa. Jeżeli ktoś zamiast dwóch normalnych kupi rodzinny 2+1, to nie wejdzie bo jest bez dziecka?![]()
A tak to ceny ok.
Na tym polega bilet rodzinny, ze trzeba miec bachora do kompletu
Ceny sa spoko, ani mega promocja, ani przegiecie. Jest taniej niz za dziadostwo w I lidze, a jednoczesnie cena, ktora przy tym tysiacu frekwencji pozwoli cos tam z biletow zgarnac. Ale oczywiscie lubelakicebulaki chcialiby najlepiej, zeby ktos im zaplacil za wizyte na stadionie i jeszcze podgrzal krzeselko w kwietniu.
Zawsze mozna kupic karnet za 100 zł i za mecz wychodzi 16,66 zł. Drogo? Nie sadze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
truskawa pisze:Z tymi licealistami z normalnymi biletami to pewnie jakis czeski błąd.
Dokładnie tak. Po kontakcie z klubem uspokajam - licealiści będą wchodzić na ulgowe, zresztą na klubowym fb powinna już być aktualizacja informacji.
Cooper pisze:Zawsze mozna kupic karnet za 100 zł i za mecz wychodzi 16,66 zł. Drogo? Nie sadze.
Uwazam wrecz, ze bardzo tanio.
Czas na zmiany :]
Cooper pisze:Zawsze mozna kupic karnet za 100 zł i za mecz wychodzi 16,66 zł. Drogo? Nie sadze.
To czy wyjdzie 16,66 nie jest jeszcze tak do końca jasne, bo jeśli Opole nie wystartuje w lidze ( a nie jest tam kolorowo) to cena za mecz przy zakupie karnetu wyjdzie 20 zł. No chyba, że klub w tej sytuacji wprowadzi korektę do oferty. Oczywiście mam nadzieje i życzę im tego, żeby uporali się ze swoimi problemami, bo sześciozespołowa liga byłaby porażka dla nas wszystkich.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2015, o 10:10 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Cooper pisze:niespokojny pisze:Nurtuje mnie jedna sprawa. Jeżeli ktoś zamiast dwóch normalnych kupi rodzinny 2+1, to nie wejdzie bo jest bez dziecka?![]()
A tak to ceny ok.
Na tym polega bilet rodzinny, ze trzeba miec bachora do kompletu
Ceny sa spoko, ani mega promocja, ani przegiecie. Jest taniej niz za dziadostwo w I lidze, a jednoczesnie cena, ktora przy tym tysiacu frekwencji pozwoli cos tam z biletow zgarnac. Ale oczywiscie lubelakicebulaki chcialiby najlepiej, zeby ktos im zaplacil za wizyte na stadionie i jeszcze podgrzal krzeselko w kwietniu.
Zawsze mozna kupic karnet za 100 zł i za mecz wychodzi 16,66 zł. Drogo? Nie sadze.
Dziadostwo w I lidze? to ogladanie Doyle'a, Miska, Okonia, Ulamka, Bjarne, Ljunga to dla Ciebie dziadostwo?
btw. zapomnialem, mamy -350... czyli co, latamy dlugi i nieudolnosc wladz z portfela kibica? poraz kolejny das ist das
Skoro II liga to "padlina i kupa gówna" to po co płacić za to choćby 5 zł? Po co w ogóle na to patrzeć? Masochistą jesteś?
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2015, o 10:13 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem, mam szczescie zyc w czasach kiedy moge robic ze swoimi pieniedzmi co mi sie podoba. Nasz klub niestety zmusza mnie, zebym swoj hajs zostawil w kasie innego klubu. Chcialbym to jednak robic w Lublinie - jest mi to strasznie utrudniane
Ja juz po prostu chyba za stary jestem i za bardzo kocham zuzel i nie moge ogladac go ponizej pewnego poziomu. Juz mnie to nie bawi mowiac wprost. Bedziecie niedlugo plakac za I liga jak dzieci, szybciej niz wam sie wydaje.
Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Wydawaj sobie "swój hajs" gdzie chcesz.
Obiektywnie jednak ciężko znaleźć jakąś tańszą rozrywkę.
Kino, teatr, basen, nawet wyjście do knajpy jest droższe.
Szczególnie biorąc pod uwagę, że w ciągu roku w Lublinie odbędzie się jedynie kilka zawodów żużlowych.
Obiektywnie jednak ciężko znaleźć jakąś tańszą rozrywkę.
Szczególnie biorąc pod uwagę, że w ciągu roku w Lublinie odbędzie się jedynie kilka zawodów żużlowych.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2015, o 10:20 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
To moze inaczej - ja za bilet zaplace nawet i 50zl. Dajcie mi tylko zawodnikow, ktorzy beda tego warci. Teraz rozumiesz?
Jamrozy czy nawet Baran z Vissingiem nie sa warci 20zl za normalny.
korzeniowi chyba chodzilo o to, że oglądanie Rempałów i Jamrożych nie jest rozrywką - a zwykłą męczarnią. A jak ma płacić za własne męki to woli się rozerwać gdzieindziej.
ps. w kwestii biletów uważam, że wszystko (jak to zwykle u nas) jest robione od dupy strony. Zanim ogłosi się ceny biletów wypadałoby najpierw skompletować i ogłosić skład. Jak będzie jeszcze dwóch konkretnych grajków i w związku z tym skład ktory powalczy o awans to i 25 zł można dać. Nie widze problemu.
ps. w kwestii biletów uważam, że wszystko (jak to zwykle u nas) jest robione od dupy strony. Zanim ogłosi się ceny biletów wypadałoby najpierw skompletować i ogłosić skład. Jak będzie jeszcze dwóch konkretnych grajków i w związku z tym skład ktory powalczy o awans to i 25 zł można dać. Nie widze problemu.
Daj mi gwiazdkę z nieba...
Co Ty dziecko jesteś? Zawodnicy są jacy są i trzeba to jakoś wycenić.
20 zł jest o tyle sensowną kwotą, że nie powinna stanowić dla nikogo przeszkody żeby na ten stadion przyjść, zatem jeśli ktoś nie przyjdzie na stadion za 20 zł to ciężko oczekiwać, że zrobi to za 15 zł.
Jest to cena wypicia 3 piw w tanim barze...
PS. Wjazd do byle klubu to koszt od 10 zł, a w klubach aż roi się od biednych studentów. Zatem można oczekiwać, że dorosły człowiek, który z założenia powinien pracować, ma te 20 zł, żeby - jeśli ma ochotę zobaczyć drugoligowe żużlowe widowisko - wyskoczyć raz w miesiącu na stadion.
Co Ty dziecko jesteś? Zawodnicy są jacy są i trzeba to jakoś wycenić.
20 zł jest o tyle sensowną kwotą, że nie powinna stanowić dla nikogo przeszkody żeby na ten stadion przyjść, zatem jeśli ktoś nie przyjdzie na stadion za 20 zł to ciężko oczekiwać, że zrobi to za 15 zł.
Jest to cena wypicia 3 piw w tanim barze...
I właśnie do tego piszę. Jeżeli dla kogoś jest to męczarnią to i cena biletu równa 1 zł tego nie zmieni. Jeśli ma się męczyć to po co w ogóle przychodzić?korzeniowi chyba chodzilo o to, że oglądanie Rempałów i Jamrożych nie jest rozrywką - a zwykłą męczarnią.
PS. Wjazd do byle klubu to koszt od 10 zł, a w klubach aż roi się od biednych studentów. Zatem można oczekiwać, że dorosły człowiek, który z założenia powinien pracować, ma te 20 zł, żeby - jeśli ma ochotę zobaczyć drugoligowe żużlowe widowisko - wyskoczyć raz w miesiącu na stadion.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2015, o 10:28 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
istred pisze:Obiektywnie jednak ciężko znaleźć jakąś tańszą rozrywkę.
.
15 zł to kosztuje wejście do klubu Victoria
Zgadzam się oczywiście z korzeniem , ale nie chodzi tu o pieniądze bo przy takiej liczbie spotkań to 20-30 zł nie ma różnicy.
Jeśli ja uważam że 30 zł za bilet na I ligę przy konkretnym składzie (z kilkoma gwiazdami jak na I ligę) to optymalny koszt z przypuszczalną kilku tys publicznością , to te 20 zł na II ligę przy tych nazwiskach to śmiech na sali.
http://www.galicjaexpress.pl/index.php/cennik
Polecam promocję świąteczną. Transport na rozrywkę w cenie padliny. Tylko musicie się spieszyć z powrotem żeby zdążyć na balety w Victorii, a do kościoła to na 8.00, bo niedzielny terminarz napięty się robi.
Polecam promocję świąteczną. Transport na rozrywkę w cenie padliny. Tylko musicie się spieszyć z powrotem żeby zdążyć na balety w Victorii, a do kościoła to na 8.00, bo niedzielny terminarz napięty się robi.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
Korzen nie kompromituj sie. Placzesz jak dziecko uzadlone przez ose. Rozumiem ze niektorym slabiej sie wiedzie finansowo, ale kruszyc kopie o 2 zeta to chyba przesada? 12 zeta przez runda zasadnicza. Srednio to daje 1 zl na miesiac. Majatek ktory zmieni twoja pozycje... nawet jesli masz minimalna.
Po drugie jak chcesz ogladac wyjadaczy to jedz do tego Rzeszowa, wydasz 100 na same paliwo za jedna podroz a urzadzasz cyrk za 12 zl na caly rok w Lbn.
Po trzecie bylem na meczu Polska-Reszta w Lublinie i fajnie bylo poogladac najlepszych ale emocji przy tym zbyt wielu nie bylo. Starty swojej druzyny dostarczaja wiele wiecej emocji inapiecia mimo ze to najnizsza liga. Na potwierdzenie przypominam o 900 osobach w Lodzi w 2010.
Po czwarte A.Dryml w przeciwienstwie do Karlssona nie zawiodl ani razu. Robil minimum 11 pkt i to w PO, gdzie zdobycze wyjazdowe PK to 2 i 3 pkt.
Po piate dziekuje za uwage
Po drugie jak chcesz ogladac wyjadaczy to jedz do tego Rzeszowa, wydasz 100 na same paliwo za jedna podroz a urzadzasz cyrk za 12 zl na caly rok w Lbn.
Po trzecie bylem na meczu Polska-Reszta w Lublinie i fajnie bylo poogladac najlepszych ale emocji przy tym zbyt wielu nie bylo. Starty swojej druzyny dostarczaja wiele wiecej emocji inapiecia mimo ze to najnizsza liga. Na potwierdzenie przypominam o 900 osobach w Lodzi w 2010.
Po czwarte A.Dryml w przeciwienstwie do Karlssona nie zawiodl ani razu. Robil minimum 11 pkt i to w PO, gdzie zdobycze wyjazdowe PK to 2 i 3 pkt.
Po piate dziekuje za uwage
a po szóste - Peter mimo że "zawodził" został najlepszym zawodnikiem ligi.
- niespokojny
- Trener
Po siodme nie trzeba nam zawodnika ktory, bedzie trzepal srednia na Rawiczach i Opolach, tylko takiego ktory nie zawiedzie w kluczowych momentach, czyt. PO.
Nie będę się bawił we wróżkę z przewidywaniami kto będzie zawodził w PO a kto nie. Nie mam nic do Drymla - ale to nie ta klasa. Tym niemniej konsekwentnie uważam, że żeby włączyć się do walki o awans potrzebujemy dwóch zawodników z trójki Karlsson-Dryml-Baran.
truskawa pisze:http://www.galicjaexpress.pl/index.php/cennik
Truskawa ty sie miales nie odzywac w razie naszegos spadku, no i ? poza tym nie bede dyskutowal na takim poziomie facet
Niespokojny Ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi? Nie zagladaj mi do portfela, ale jezeli musisz to zapewniam Cie ze stac mnie na to, zeby placic i 50zl za bilet. Chodzi o to, ze ten klub poraz kolejny strzela sobie w kolano. Smrod wokol zuzla jest taki, ze czuc go nawet na Zadebiu. Sponsorzy spieprzaja drzwiami i oknami. Mamy poki co przecietny sklad, absolutnie nie na walke o awans, a prezes raczy mnie biletami w cenie 20zl za ogladanie Fierleja, Jamrozego, Siwego Jacka i jakiegos Hansena
$korzen$ pisze:To moze inaczej - ja za bilet zaplace nawet i 50zl. Dajcie mi tylko zawodnikow, ktorzy beda tego warci. Teraz rozumiesz?
Jeżeli będziemy mieli odpowiedni tor do walki odpowiadający naszym, ciekawych zawodników z jajami i do tego dojdą przelotowe tłumiki, to widowisko nie może być o wiele atrakcyjniejsze niż w ostatnim sezonie. Do tego aby było ciekawe mecze potrzeba również godnych przeciwników i poza meczami z Rawiczem i Opolem (o ile wystartuje) również ta sprawa prezentuje się nie najgorzej.
Jak dla mnie mijanki na torze, zacięte mecze i walka o coś przy dobrej otoczece wokół klubu, który widać że się rozwija, to znacznie atrakcyjniejszy produkt niż to co było w sezonie 2014.
Czyli: męczarnie naszych na własnym torze gdzie byliśmy goleni jak frajerzy i nie mogliśmy wyprzedzić gości, którzy w większości przypadków wychodzili lepiej ze startu. Oglądanie takich meczy przynajmniej mnie cholernie irytuje i zastanawiam się na co ja te 25zł wydałem... Nie chce sobie nawet wyobrażać jak może takie "widowisko" działać na osoby, które są na żużlu pierwszy raz.
Pytanie tylko czy nasz klub spełni te warunki by wydanie tych 20zł było tego warte? Jeżeli sytuacja ma być podobna do tej z poprzedniego sezonu to zgadzam się z $korzen$, że ta cena jest za wysoka. Może nie dla standardowego forumowicza, ale już dla żużlowego "Janusza" na pewno!
- niespokojny
- Trener
Zwykle pierdolenie. Klub byl juz niby zrujnowany po 2013 i rundzie finalowej. A na inauguracje ile przyszlo osob? 5 tys? Dopiero poznie ludzi przepedzil brak wynikow i kurzawa. Bedzie Baran i walka o awans to przewiduje po 3 tys na trybunach. Wiecej w PO. Taki jest realny potencjal na II lige. Powinni sie tylko zastanowic w klubie czy nie obnizyc cen do 10 zl na Rawicz i Opole bo to rzeczywiscie bedzie straszny szajs. Czy jest drogo czy nie to oceniaj jak podadza sklad na 2015. Po co teraz pajacowac a pozniej przepraszac w razie czego?