Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:00
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:00
Można zmienić datę w temacie na 13.06.2013. godz. 19:30.
Mam nadzieję, że na ten mecz uda nam się wyhaczyć jakiegoś sensownego "gościa" 
Adamczewski? to on może być gościem w dwóch drużynach? Borowicz? podstawowy junior. No nie wiem czy narodowy Maruś go puści.
Mad pisze:Adamczewski? to on może być gościem w dwóch drużynach?
A niby to w jakiej był już gościem?
Mad pisze:Borowicz? podstawowy junior. No nie wiem czy narodowy Maruś go puści.
Puści
Chyba nie było o nim mowy wcześniej mowy, a szkoda, bo ostatnio przyzwoicie jedzie - Mikołaj Curyło
Nie wiem czy z klubu nikt z nim nie rozmawiał, ale junior który wywalczył ostatnio 11+3 pojedzie jako gość u naszych rywali
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/36074 ... w-ostrovii
Oglądam właśnie Bydgoszcz - Toruń. Paweł Przedpełski przywiózł na 5-1 z Gollobem Hancocka (bez pomocy Golloba, sam minął Grega przy bandzie). Widziałem ostatnio klika meczów z udziałem tego zawodnika i powiem że sprawia bardzo fajne wrażenie. Od początku sezonu widać gołym okiem że chłopak się rozwija i z meczu na mecz jedzie coraz pewniej i coraz lepszych ma na rozkładzie. Może chociaż o niego ktoś z klubu raczył by zapytać klub z Torunia?
Nie wiem czy z klubu nikt z nim nie rozmawiał, ale junior który wywalczył ostatnio 11+3 pojedzie jako gość u naszych rywali
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/36074 ... w-ostrovii
Oglądam właśnie Bydgoszcz - Toruń. Paweł Przedpełski przywiózł na 5-1 z Gollobem Hancocka (bez pomocy Golloba, sam minął Grega przy bandzie). Widziałem ostatnio klika meczów z udziałem tego zawodnika i powiem że sprawia bardzo fajne wrażenie. Od początku sezonu widać gołym okiem że chłopak się rozwija i z meczu na mecz jedzie coraz pewniej i coraz lepszych ma na rozkładzie. Może chociaż o niego ktoś z klubu raczył by zapytać klub z Torunia?

METHANOL ADVENTURE TEAM
To w takim razie jeżeli takie zwyczaje panują w 1 lidze, to bierzmy juniora który "dogadał się" już z kimś, ale jeszcze nie pojechał... W końcu wszyscy tak robią 

Oczywiscie. Co wiecej, nasz prezes przewidzial to przed sezonem. szkoda, ze tylko teoretycznie a nie w praktyce.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
W świetle remisu w Dauga, rewanż w Lublinie zapowiada się szlagierowo. Walka idzie o 3 punkty a Łotyszom powoli robi się ciepło. Nie wiem czy pogodzą się z faktem ewentualnego powrotu po kilku latach do polskiej II ligi. Dlatego nie wolno ich lekceważyć. Jak pokazał mecz w Rawiczu z Gdańskiem, każdy próbuje coś ujechać na zasadzie może się uda. Nikt nie odpuszcza. Co do składu to powiem krótko- trener wie co robi i będzie najlepiej wiedział czy Jelenia puścić czy jeszcze nie. Reszta oczywiście bez zmian bo to solidna w miarę skrystalizowana drużyna. 
Na pewno pojedzie Jeelen zamiast Kudriaszowa, reszta skaldu bez zmian, ewentualnie sensowny gosc za Madeja. Jelen w Lublinie w depresji z polamanymi rekami jest i tak w stanie objechac kazdego, koniec, kropka!
-
zuzlopiotrek
Ja tam jestem spokojny o wynik tego meczu, nasz tor mimo wpadki z Grudziadzem wciaz jest naszym wielkim handicapem, nie wierze ze taki poudzujs zrobi u nas ponad 10 nawet w 6 startach, lebiediew tez nie bedzie latal tak jak po swoim torze. Do tego maja za duzo luk w skladzie a gdy u nas dojdzie nielapalny na swoim torze Jelen to przewiduje cos w granicach 53:37
zuzlopiotrek? tezetomaniak w trzecim wcieleniu? ;:)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
zuzlopiotrek
Nie wiem skad ten wniosek, troche jednak sie roznimy w pogladach z tezetomaniakiem 
zuzlopiotrek pisze:Ja tam jestem spokojny o wynik tego meczu, nasz tor mimo wpadki z Grudziadzem wciaz jest naszym wielkim handicapem, nie wierze ze taki poudzujs zrobi u nas ponad 10 nawet w 6 startach, lebiediew tez nie bedzie latal tak jak po swoim torze. Do tego maja za duzo luk w skladzie a gdy u nas dojdzie nielapalny na swoim torze Jelen to przewiduje cos w granicach 53:37
Ja wręcz przeciwnie, przewiduję ostrą walkę i wynik w najlepszym wypadku 50:40. Lebioda się zakręci koło kompletu, Poważnyj może z dyszkę zrobić, Puodżuks jeśli utrzyma formę to też dwucyfrówka. Dodajmy do tego Kylmaekorpiego, który przecież wie jak się tu jeździ i Bogdanowa, który może się w każdej chwili obudzić, bo przecież nie jest tak słabym grajkiem jak wskazywałyby jego ostatnie wyniki i może być ciepło. Trzymam mocno kciuki za odnowienie formy Daniela...
Z profilu Speedway Euphorii:
Już w najbliższy czwartek nasza drużyna zmierzy się z łotewskim Lokomotivem Daugavpils, zapraszamy wszystkich na ten mecz ! Przypominamy również o zabranie ze sobą ŻÓŁTEJ lub ŻÓŁTO-BIAŁO-NIEBIESKIEJ koszulki !!!
Jednocześnie prosimy, żeby na sektorze siadały osoby, które CHCĄ dopingować.

Już w najbliższy czwartek nasza drużyna zmierzy się z łotewskim Lokomotivem Daugavpils, zapraszamy wszystkich na ten mecz ! Przypominamy również o zabranie ze sobą ŻÓŁTEJ lub ŻÓŁTO-BIAŁO-NIEBIESKIEJ koszulki !!!
Jednocześnie prosimy, żeby na sektorze siadały osoby, które CHCĄ dopingować.

Naczelny obrońca Karola Barana.
Wraca danny
Lokomotiv Daugavpils:
1. Roman Povazhny
2. Wiaczesław Gieruckis
3. Kjastas Puodżuks
4. Iwan Pleszakow
5. Maksim Bogdanow
6. Jewgienij Kostygow
Lubelski Węgiel KMŻ:
9. Cameron Woodward
10. Daniel Jeleniewski
11. Paweł Miesiąc
12. Karol Baran
13. Maciej Kuciapa
14. Mateusz Łukaszewski
Początek zawodów: 19:30
Lokomotiv Daugavpils:
1. Roman Povazhny
2. Wiaczesław Gieruckis
3. Kjastas Puodżuks
4. Iwan Pleszakow
5. Maksim Bogdanow
6. Jewgienij Kostygow
Lubelski Węgiel KMŻ:
9. Cameron Woodward
10. Daniel Jeleniewski
11. Paweł Miesiąc
12. Karol Baran
13. Maciej Kuciapa
14. Mateusz Łukaszewski
Początek zawodów: 19:30
Kylmaekorpi ma jakieś zawody czy to taka podpucha?
Łotysze chyba nie poddadzą meczu przed jego rozpoczęciem, więc...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- niespokojny
- Trener
Gdyby wrócił Dany z formą to najoptymalniej byłoby zestawić skład tak:
1.Kuciapa
2.Baran
3.Woodward
4.Miesiąc
5.Jeleniewski
6.Łukaszewski
Z mizerną formą Jeleniewskiego wiadomo... lipa w 3 parze. Oby jednak odzyskał zajawke bo podobała mi się w Dauga współpraca Kuciapy z Baranem, a w Gdańsku Woodwarda z Miesiącem. Ale tak jak napisałem, potrzebny Jeleń z Łodzi 2013
1.Kuciapa
2.Baran
3.Woodward
4.Miesiąc
5.Jeleniewski
6.Łukaszewski
Z mizerną formą Jeleniewskiego wiadomo... lipa w 3 parze. Oby jednak odzyskał zajawke bo podobała mi się w Dauga współpraca Kuciapy z Baranem, a w Gdańsku Woodwarda z Miesiącem. Ale tak jak napisałem, potrzebny Jeleń z Łodzi 2013
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
52:38 po zacietym meczu.
Nie rozumiem zupełnie zestawienia Loko. Zakładając, że wskoczy jednak Joonas to nie za bardzo wiem za kogo. Jeżeli za Pleszakowa - to zostawiają sobie nędzną parę Bogdanow - Kostygow, jeżeli za Bogdanowa - to Pleszakow jedzie w składzie. Oczywiście w każdej konfiguracji może jechać z rezerwy Lebiediew ale to nastąpiłoby niezależnie od zestawienia par. A tak to Kokin związuje sobie ręce w przynajmniej trzech wyścigach (zakładam, że Gieruckis nie za bardzo nam namiesza).
A jak dla mnie to albo pojadą awizowanym, albo zobaczymy kogoś nowego zamiast Joonasa.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Ani Gieruckis, ani Bogdanow nie namiesza. Bogdanow kręci mega średnią wyjazdową 0,7. Nic nie jedzie zupełnie na wyjazdach. W Łodzi mecz Dźwińskowi wygrało 4 zawodników: Ropa, Lebiediew, Puodżuks i Joonas właśnie. Troszkę dołożył Gieruckis ale to wynika z tego że w Łodzi jeżdżą takie "talenty" jak Pytel i Jamróg...
Tego meczu nie powinniśmy przegrać, jeśli będzie Kylmaekorpi powinni wykręcić ok 40 pkt. Bez niego powinna być chłosta.
Tego meczu nie powinniśmy przegrać, jeśli będzie Kylmaekorpi powinni wykręcić ok 40 pkt. Bez niego powinna być chłosta.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.