Treningi
- Egon
- Zawodowiec
Re: Treningi
Nie no idę się dziś napić bo nie zdzierżę.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
jerry78 pisze:Komentarz Mateusza Ł na fejsie mówi wszystko:nie ma to jak wstać po 5 , jebać 500 km żeby teraz się dowiedzieć, że nie ma treningu, ale wycieczka do Lublina zaliczona ;]
A poznamy przyczynę, czy lepiej, żeby każdy zaczął sobie wymyślać swoją?
Jerry ktoś zapomniał-nie mógł wcześniej odsypać nawierzchni z krawężnika na tor i dziś musiała wjechać koparka po czym okazało się,że do 17 nikt się nie wyrobi z ukończeniem prac.
Jutro jest cień szansy na dwa treningi poranny i popołudniowy ale nic pewniego
Partacze banda idiotów !!!1 trening przed pierwszym ,trudnym meczem.
jerry78 pisze:Komentarz Mateusza Ł na fejsie mówi wszystko:nie ma to jak wstać po 5 , jebać 500 km żeby teraz się dowiedzieć, że nie ma treningu, ale wycieczka do Lublina zaliczona ;]
A poznamy przyczynę, czy lepiej, żeby każdy zaczął sobie wymyślać swoją?
vadik pisze:to są jakieś żarty, a co najlepsze to jutrzejszy trening też stoi pod znakiem zapytania...;/
tak to tylko w Lublinie
O żesz k...a, ja p...dole
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- Egon
- Zawodowiec
No nie ku**a, o tym, że trzeba było odsypać pierwszy łuk było wiadomo już od weryfikacji toru czyli OD TYGODNIA, słyszałem na własne uszy. Myślałem, że to zostało zrobione od razu przy sobocie, a dziś takie kwiatki? O co chodzi?? Mam nadzieję że pana prezesa spotkamy dziś na stadionie. Był tydzień na coś co powinno zając kilka godzin, a dziś odwołują trening?? Mam nadzieję, że jutrzejszy w takim razie też, i że w niedzielę polegniemy do 30 bo inaczej nikt się tu nie nauczy normalnej pracy i przygotowań do sezonu.
Motor! Motor! Tylko Motor!
Takie jaja to tylko w Lublinie chyba. Przed tak ważnym meczem nie wiadomo czy się trening odbędzie. Żałosny początek sezonu i żałosny bedzie koniec... I niech ktoś mi powie, że ten zarząd jest poważny ...
- Łoptymista
- Trener
przy zygmuntowskich pierwszy kwietnia trwa nadal
super
mecz pod koniec kwietnia u siebie , a my pojedziemy jak na wyjezdzie
rece opadaja
super
mecz pod koniec kwietnia u siebie , a my pojedziemy jak na wyjezdzie
rece opadaja
Przecież to jest śmiech na sali ... szkoda gadać ... żałośni są Ci ludzie i ich podejście
No ja sie jakoś wcale nie dziwie. Najlepiej niech na ślepo jadą mecz z Lokomotivem
- Łoptymista
- Trener
Remus pisze:Cieszcie się że nie widzieliście wku.....a zawodników.
ciekaw jestem czy kierownictwo klubu widzialo?
skoro my nie jestesmy w stanie zapanowac nad taka pierdpla to jak ten klub ma dzialac, zalatwiac sponsorow, miec sensownie zaplanowane wydatki? wiem, ze pomylki sie zdarzaja i to kazdemu, ale taka akcja to szczyt:/
Co za klub ,organizacja 3 liga!!???
NervGal pisze:
WTF?!
Marian przegiął z broną
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale za to aspekt finansowy będzie wspaniały ...
Dodatkowo po tym jak nam Loko wklepie ....
Chyba Pan S. ma tylko jeden cel jeszcze sezon przy korytku (bo tytaj pieniążki co miesiąc ma pewnie płacone i to z wysoką regularnością za dobre prowadzenie klubu) za wszelką cenę.
Coś mi się zdaje że raczej Bogdanka w przyszłym roku to kasy na ten cyrk już nie da ...
Dodatkowo po tym jak nam Loko wklepie ....
Chyba Pan S. ma tylko jeden cel jeszcze sezon przy korytku (bo tytaj pieniążki co miesiąc ma pewnie płacone i to z wysoką regularnością za dobre prowadzenie klubu) za wszelką cenę.
Coś mi się zdaje że raczej Bogdanka w przyszłym roku to kasy na ten cyrk już nie da ...
zamiast 500 + program Beryl +
I jak mam dziecku wytłumaczyć brak dzisiejszego treningu? Czy zrozumie 5-letnie dziecko, jak mu powiem, że klub dał dupy?
To sie juz w glowie nie miesci. My na prawde robimy wszystko, zeby wrocic do 2 ligi. Obawiam sie, ze 1 trening nie starczy na Lotyszy, ktorzy podobno trenuja od wtorku. Komentarz zbedny.
Karol nawet tego komentować nie chciał, Mateusz to aż ze śmiechu zajadów się nabawił a Kuciapie włos na głowie aż się jeżył
Nie ma co - komentarze są zbędne do tego co się dzieje.
Nie ma co - komentarze są zbędne do tego co się dzieje.

jerry78 pisze:I jak mam dziecku wytłumaczyć brak dzisiejszego treningu? Czy zrozumie 5-letnie dziecko, jak mu powiem, że klub dał dupy?

Pokaż mu ten tępy wyraz twarzy i powiedz, że to ten pan rządzi w klubie, to chyba mówi wszystko. O dawaniu dupy też możesz powiedzieć, na pewno lepsze teksty w przedszkolu słyszał
Ciekawe jak to było dzisiaj... Pewnie tak: przyjechał dajmy na to Miesiąc, zerknął na tor, pyta "Panie Darku, a co to przy krawężniku?". A Darek: "O K*RWA na śmierć zapomniałem, dawaj koparkę! Paweł, tylko ani słowa innym, może i tak nie przyjadą to kichy nie będzie".
Szczęście w nieszczęściu, że Cam nie mógł przybyć, bo mógłaby być od razu Korneliussen-gate vol. 2
Spokojnie, na sobotę i możliwe że również na niedzielę planowane są opady. Po co trening skoro mecz odwołają?? 

Zastanawiałem się 5 minut jak to skomentować i wiecie co? Nic nie przyszło mi do głowy. Po prostu nie ma chyba takich słów, żeby TAKĄ IGNORANCJĘ skomentować. To tak, jakby maturzysta zapomniał, że ma maturę. To się nie zdarza po prostu. To jest kpina z ludzkiej inteligencji.
ostatni klub bez licencji bylismy teraz ostatni bez treningu i sparingu lublin super!
https://twitter.com/LubelskiZuzel/statu ... 64/photo/1
zdjęcie z 18 kwietnia. Jak to możliwe, że ten tor dzisiaj wygląda gorzej niż tydzień temu?
zdjęcie z 18 kwietnia. Jak to możliwe, że ten tor dzisiaj wygląda gorzej niż tydzień temu?
W Lublinie wszystko jest mozliwe. To jest kpina z zawodnikow i nie zdziwilbym sie jakby jutro na trening specjalnie nie przyjechali. Jak klub nie wyplacil np. Lukaszewskiemu za dojazd to nasz zuzel mozna nazwac cyrkiem na kolkach. W koncu za bledy sie placi. Dobrze ze cama nie sciagali... Proponuje jakis specjalny transparent na niedziele, widocznie dopuki nasz klub sie srogo nie przejedzie to amatorstwo pozostanie na zawsze.
... "Toromistrz potrzebny od zaraz"! 
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2013, o 16:37 przez Cz@rek, łącznie zmieniany 1 raz.