Treningi
Re: Treningi
O 18:00.
- Egon
- Zawodowiec
No to wszyscy na stadion!
ja będę już o 15 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Jakby co to ma być relacja na żywo na SF (dzwonione do Gapińskiego)
Na SF nic nie ma. Ale coś jest tutaj http://www.live.espeedway.pl/race_detail.php?id=3353
Edit: Jest i na SF http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/17901
Edit: Jest i na SF http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/17901
- MikeMistrz
- Senior
Lampart przed Jeleniem i Trojanem, Kret przed Łukaszewskim i Kudriaszowem. Jesteśmy w dupie.
No i Baran ma obiecaną zajawkę i sprzęcior igła.
Edit - jednak to Walasek wygrał, początkowo napisali, że Lampart
Edit - jednak to Walasek wygrał, początkowo napisali, że Lampart
A najciekawsze ze jedzie można powiedzieć u siebie ;p
razem z Pawłem .
O naszą wygraną w Łodzi po tym treningu , się już nie boje
O naszą wygraną w Łodzi po tym treningu , się już nie boje
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
od poczatku nie bylo takiego ryzyka jak wygrana w Łodzi. Dobrze ze jest Cam to znacznie zwieksza nasze szanse na pozostanie w I lidze.
Z niczego może być tylko nic.
No pewnie, a ja zastanawiam się nad sponsorowaniem naszego 2 juniora:)
Chyba się na to skusze
wie ktoś ile wynosi koszt min.? 
Chyba się na to skusze
Brak Zawodnika nie ma ponoć wielkich wymagań finansowych, więc jego Deri możesz sponsorować, za naprawdę rozsądne pieniądze
A chciałem przeznaczyć 1 milion zł ,ale nie wiem czy wybłagam u Zuka ,ale jak się postaram i popłacze na całą Polskę to może i da ;p
Pozdrawiam naszego Prezydenta
Pozdrawiam naszego Prezydenta
No już wiemy jaka jest przepaść miedzy Ekstraligą, I ligą i II -gą
Nie pokoi mnie tylko te 7 defektów,nawet jak na sparing to ciut przy dużo jak na jeden zespół.Oby to były głębokie rezerwy silnikowe.
Nie pokoi mnie tylko te 7 defektów,nawet jak na sparing to ciut przy dużo jak na jeden zespół.Oby to były głębokie rezerwy silnikowe.
To były baaardzo głębokie rezerwy silnikowe, takie rezerwy na jakie Sprawka dał 
Cz@rek pisze:No już wiemy jaka jest przepaść miedzy Ekstraligą, I ligą i II -gą![]()
Czarek nie było tylu defektów jakieś dziwne źródła tak podały bo im wygodniej.
Po prostu zawodnicy nie w każdym biegu dojeżdżali i to zawodnicy z obu ekip z przyczyn prozaicznych(Lampartowi skończyło się paliwo)a jak dwóm coś się działo pozostali dwaj nie jechali dalej przecież nie o wynik tutaj chodziło a o samą jazdę bo tej mieliśmy baaaaaardzo mało.
Także spokojnie czy też mniej ale nie ma się co "podpalać" bo wszystko zweryfikuje mecz z Łodzią.
Kuciapa walczyl jak równy z równym z Walaskiem, widać, że jest w formie i w dobrym humorze. Reszta chłopaków słaba i jakaś zdołowana. Miesiąc coś szarpał. Jeleń dość płynnie i pewnie. Łukaszewski mądrze blokował Kreta, cieszył się po biegu. Trojan żenada, Kudriaszow się nie nadaje. Trener też niewesoły, jest świadom łomotu w Łodzi na początek z powodu braku rozjeżdzenia. Słonecznik wciąż wszędzie. Juniorem gościem będzie najprawdopodobniej Gashka
Edit: Aaa, byłbym zapomniał. W treningu uczestniczył też Baran. Piszę "uczestniczył", żeby ktoś nieumyślnie nie utożsamiał tego z "jeżdżeniem".
Edit: Aaa, byłbym zapomniał. W treningu uczestniczył też Baran. Piszę "uczestniczył", żeby ktoś nieumyślnie nie utożsamiał tego z "jeżdżeniem".
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Wie ktoś może o której jest jutro trening?
o 16 
o 17 dziś i jutro !!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dzisiejszy trening odwołany!
Jutro bez zmian o 17.00.
Jutro bez zmian o 17.00.
Koper pisze:Dzisiejszy trening odwołany!
Jutro bez zmian o 17.00.
Kabaret. Szkoda, że skecze takie kiepskie i przewidywalne.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Komentarz Mateusza Ł na fejsie mówi wszystko:
A poznamy przyczynę, czy lepiej, żeby każdy zaczął sobie wymyślać swoją?
nie ma to jak wstać po 5 , jebać 500 km żeby teraz się dowiedzieć, że nie ma treningu, ale wycieczka do Lublina zaliczona ;]
A poznamy przyczynę, czy lepiej, żeby każdy zaczął sobie wymyślać swoją?
to są jakieś żarty, a co najlepsze to jutrzejszy trening też stoi pod znakiem zapytania...;/
tak to tylko w Lublinie
tak to tylko w Lublinie
dajcie spokoj to prezes czy trener nei wiedza co to telefon , robia zawodnikow w konia a pozniej oczekuja profesjonalizmu i wynikow na torze , zalosne , w tym roku co sie dzieje to olewka na calego i kazdego kogo sie tylko da ..........
No u nas to chyba licza, ze tor sam sie zrobi
Tyle czasu takiej pogody... +20 jest chyba od tygodnia albo lepiej.. no ale dla naszych to chyba za malo...