Lubelski klub w sezonie 2013
Re: Lubelski klub w sezonie 2013
Jacek ma wyłączony telefon, ale jeśli to prawda to potwierdzają się najgorsze scenariusze dla Lublina.

Z tego co ja wiem (a dostałem takie info z samego rana), to faktycznie p. Jacek podejmuje nową pracę poza klubem, ale podobno nadal ma pomagać podczas zawodów. W każdym razie ja się mu nie dziwię, że kończy etatową pracę w klubie. W tej sytuacji jak jest na miejscu Ziółka też bym tak zrobił.
jerry78 pisze:W tej sytuacji jak jest na miejscu Ziółka też bym tak zrobił.
Jaka jest sytuacja?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Mniej więcej taka

- niespokojny
- Trener
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/35003 ... 22-czerwca
Przyjada z Adamczewskim albo Czaja i bedzie ciezko zbierac punkty i myslec o bonusie.
Przyjada z Adamczewskim albo Czaja i bedzie ciezko zbierac punkty i myslec o bonusie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- tezetomaniak
- Trener
Do tego czasu sprawa utrzymania może być rozstrzygnięta, więc bez ciśnienia 
A jak tam z kevlarami? Zostają z ubiegłego roku?
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
podobne do tych z poprzedniego sezonu
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2013, o 22:45 przez player, łącznie zmieniany 3 razy.
Śląsk Świętochłowice 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Sebek pisze:Ja osobiście się nie dziwię Panu Jackowi. Widzi że w naszym klubie nic się na dobre nie zmieniło od czasu kiedy odszedł do rzeszowa i wrócił
A niby kto miał te zmiany u nas robić? Czy miedzy innymi nie po to kontraktowno Pana Jacka?
meesha pisze:Śląsk Świętochłowice
To nie jest śmieszne. Co to ma kuwa być? Może niech sobie jeszcze myszkę miki jeden z drugim naszyją ;/ Bez kitu niektórzy to nie mają pojęcia o niczym
- tezetomaniak
- Trener
Cz@rek pisze:A niby kto miał te zmiany u nas robić? Czy miedzy innymi nie po to kontraktowno Pana Jacka?
Uwierz w to, że jakby cokolwiek zależało od Jacka Ziółkowskiego to wiele rzeczy wyglądałoby inaczej. Jak ktoś ma związane ręce to ciężko cokolwiek zrobić.
Manitou pisze:meesha pisze:Śląsk Świętochłowice
To nie jest śmieszne. Co to ma kuwa być? Może niech sobie jeszcze myszkę miki jeden z drugim naszyją ;/ Bez kitu niektórzy to nie mają pojęcia o niczym
Kudriaszow należy do "Funny Team'u" Mike'a Widery, a ten związany jest ze Świętochłowicami i coś tam niby działa na rzecz reaktywacji żużla na Skałce. Ale no bez przesady
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ja to wszystko wiem i życzę Świętochłowicom jak najlepiej, ale żeby naszywać sobie herb innego klubu na kevlar to już jest lekka przesada. Jakby motorowy piłkarzyk jakiś sobie eLkę naszył, bo jego syn chodzi do szkółki piłkarskiej Legii to by go z szatni kibice nie wypuścili!
No w sumie trener ichni mógłby sobie na bluzę naszyć np. herb katowickiej Gieksy 
ptgt pisze:A jak tam z kevlarami? Zostają z ubiegłego roku?
http://www.foto.espeedway.pl/main.php?c ... JPG&var2=1
Karol Baran Karol!
Na kevlar starczyło a okrycie kobyłki od Buczka
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjec ... hoto-start
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjec ... hoto-start
Nikt nie zwrócił uwagi, że na kolanie ma też logo Turbiny Bałakowo 
- Egon
- Zawodowiec
Dziś w klubie zebranie. Obecni wszyscy łącznie z Ziółkiem i prezesem honorowym..atmosfera natomiast bardzo napięta. Po rozmowie z panem Zbyszkiem, który jest wiecznym optymistą dziś tej dawki optymizmu mi niestety nie przekazał. Najlepiej chyba nie jest kiedy on twierdzi, że z niczego nie jest w tym sezonie zadowolony i że jest cyt. "cholernie ciężko"
Nasze przewidywania co do dzisiejszego występu Karola się spełniły, co do Kuciapszczaka i Daniela też
Odbiór toru pojutrze a na stadionie nic się nie dzieje oprócz tego że z toru zostały ściągnięte dwie gumy
Od wczoraj te same ślady ciągnika i małe kałuże..szkoda, że nikt dziś na obiekcie nie pracował.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Burdel, jak to w Lublinie. Jak zawsze byłem obrońcą Sprawki tak teraz mu nie wybaczę tegorocznego składu
i tu nie chodzi tylko o aspekt sportowy. Ale będzie lanie w Łodzi 
A co ma piernik do wiatraka? W tamtym sezonie też były baty w Łodzi i co z tego? Ty się módl żebyśmy do końca sezonu dojechali.....
Cameron Woodward
Im back with Lubelski Wegiel Lublin for 2013. Pretty excited to get racing in Polska again.
Im back with Lubelski Wegiel Lublin for 2013. Pretty excited to get racing in Polska again.
Ło
Ale, ze juz na Łodz? Ciekawe czy i jesli to za kogo?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]