Półfinał Brązowego Kasku w Lublinie 20.06.2012 r.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Półfinał Brązowego Kasku w Lublinie 20.06.2012 r.

#51 Postautor: Gelo » 21 czerwca 2012, o 12:12

a ja wole jednak dłuzej posiedziec na trybunach i wyżej wygrać z Grudziądzem.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#52 Postautor: Cooper » 21 czerwca 2012, o 12:29

Dobromir pisze:Na podstawie intuicji długoletniego kibica. Jakoś nie jestem przekonany do Borowicza. O ile Łukaszewski coś tam się poduczył, bo punktuje podobnie jak w zeszłym roku tyle, że ligę wyżej, to Borowicz dla mnie jeździ ciągle jak jeździł.

Przy takiej ilosci startow jakie ma od dwoch lat Lukaszewski, wstydem by bylo, gdyby sie nic nie poduczyl. A i tak postepy nie sa oszalamiajace. Borowicz ma malo jazdy, dodatkowo zlapal kontuzje, a i tak trzyma gaz. Wiecej jazdy i postepy moga byc bardzo szybkie.

Co nie zmienia faktu, ze na niedziele para Lukaszewski-Michalski.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#53 Postautor: niespokojny » 21 czerwca 2012, o 12:49

Borowicz jak najbardziej sie poprawia, ale my jedziemy o play offy a na te chwile wieksze umiejetnosci ma Michalski i to na niego trzeba postawic. Sezon moze sie szybko skonczyc, Browicz pojsc do innego klubu wiec dawanie mu szansy objezdzenia w momemencie gdy mamy noz na gardle jest bez sensu. Z Lokomotivem to Michalski wygral biegi juniorski przed Lebiediewem i Lukaszewskim, a pewnie by cos jeszcze przywiozl gdyby nie ten scisk na starcie w jego drugim biegu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#54 Postautor: Dobromir » 21 czerwca 2012, o 13:39

Cooper pisze:
Dobromir pisze:Na podstawie intuicji długoletniego kibica. Jakoś nie jestem przekonany do Borowicza. O ile Łukaszewski coś tam się poduczył, bo punktuje podobnie jak w zeszłym roku tyle, że ligę wyżej, to Borowicz dla mnie jeździ ciągle jak jeździł.

Przy takiej ilosci startow jakie ma od dwoch lat Lukaszewski, wstydem by bylo, gdyby sie nic nie poduczyl. A i tak postepy nie sa oszalamiajace.

To co powiedzieć o Tadku, który przejeździł cały sezon u nas potem w ekstralidze i mam wrażenie, że jeździ gorzej niż przed 2 laty.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#55 Postautor: Cooper » 21 czerwca 2012, o 13:43

A co o Hlibie... 8) albo o Piaszczynskim (kojarze, ze na tym forum byli swego czasu wielcy oredownicy jego talentu 8) )

Po Lukaszewskim sie wiecej spodziewalem, ale na razie bardzo dobrze punktuje na nasyzm torze, wiec moze nadejdzie taki moment, ze i na wyjezdzie sie przelamie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

piteRR

#56 Postautor: piteRR » 21 czerwca 2012, o 13:53

A wiadomo już kim pojedzie Rzeszów w najbliższym meczu? Sówka + Michalski, czy Sówka + Gaschka?

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#57 Postautor: truskawa » 21 czerwca 2012, o 14:17

Piterr raczej Sówka + Adamczak

Jeżeli jest jakaś gwarancja, że Borowicz będzie u nas jeździł w 2013 to konsekwentnie stawiałbym na niego.

Nie zgodzę się, że "walczymy o play-off". W zasadzie już jesteśmy w tej fazie, jeżeli seniorzy utrzymają dotychczasową formę. Tak naprawdę nie jedziemy o nic i możemy objeżdżać juniorów którzy dają jakieś nadzieje na punkty w przyszłości
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN