Treningi
Re: Treningi
Michalski jedzie u nas jutro jako gość zamiast rzadkiego Kostro.
Dobra wiadomość. Dzisiaj prezentował się zdecydowanie lepiej niż Tadek.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
napewno mial lepszy wyjazd od Tadzia. jednak Tadeusz lepiej prezentuje sie na trasie. z racji tego, ze mijanek po trasie nie zapowiada sie za wiele dlatego lepiej postawic na Michalskiego.
carpe diem!
Ja slyszalem ze ma byc przyczepnie wiec mijanki powinny byc 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Michalski miał problem przede wszystkim na drugim łuku, ale po kilku wczorajszych kółkach wierzę, że jest to do wyeliminowania. Ogólnie żadnej rewelacji nie należy się spodziewać, ale wybór między Michalskim, a Kostro wydawał mi się po wczorajszym treningu oczywisty..
Ładnie spasowany (przynajmniej jeśli chodzi o pierwszą maszynę) wydaje się Łukaszewski. Problem w tym, że biegi trwają cztery kółka, a nie dwa. Mimo wszystko przynajmniej na remis w pierwszym biegu można chyba liczyć.
Ładnie spasowany (przynajmniej jeśli chodzi o pierwszą maszynę) wydaje się Łukaszewski. Problem w tym, że biegi trwają cztery kółka, a nie dwa. Mimo wszystko przynajmniej na remis w pierwszym biegu można chyba liczyć.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Moim zdaniem ten wybor wcale oczywisty nie jest. Kazdy przejazd Michalskiego przez drugi wiraz to byla rozpaczliwa walka z wynoszeniem sie pod plot. Gdyby jechali wczoraj na 2 okrazenia zamiast tylko na jedno to obstawiam, ze Tadzio kilka razy wyprzedzilby Michalskiego srodkiem toru.
Do wyboru sa tu dwa zupelnie inne typy zawodnika. Michalski lepsze starty ale fatalnie na trasie. Tadzio slabiej na starcie ale poprawnie na drugim luku. Bieg ma cztery okrazenia, wiec wybralbym Tadzia.
Do wyboru sa tu dwa zupelnie inne typy zawodnika. Michalski lepsze starty ale fatalnie na trasie. Tadzio slabiej na starcie ale poprawnie na drugim luku. Bieg ma cztery okrazenia, wiec wybralbym Tadzia.
Tadek jedzie fatalnie spod taśmy. Nie przebije się po trasie przez Lebiediewa (który wczoraj zawalifikował się do IMŚJ tuż za Pawlickimi), czy innych startowców.
Myślę, że to że jedzie Michalski to dobry wybór.
Myślę, że to że jedzie Michalski to dobry wybór.
W kwesti przygotowania toru:
warto byłoby poćwiczyć jazdę na torze, który przed meczem jest ubijany, żeby nie było zaskoczenia, że goście zakwestionują stan toru, sędzia zleci prace i nasi będą musieli się na szybko dostosowywać podczas meczu.
Grzegorz Zengota (Dospel Włókniarz Częstochowa): (...) Tor był taki sam, jak na ostatnich treningach, jednak przyjechali torunianie i uskarżali się, że jest on zbyt przyczepny i zbyt mokry. Nic nie mogliśmy zrobić, sędzia bowiem nakazał ubijanie nawierzchni i przez to też nieco straciliśmy atuty.
warto byłoby poćwiczyć jazdę na torze, który przed meczem jest ubijany, żeby nie było zaskoczenia, że goście zakwestionują stan toru, sędzia zleci prace i nasi będą musieli się na szybko dostosowywać podczas meczu.
Coś mi się wydaje, że słyszałem jakieś pyrkanie na torze. Wie ktoś, kto jeździ?
- stefanzdzialek
- Senior
szkółka i amatorka.
Nie, Wilka.
$korzen$ pisze:Nie, Wilka.
Akurat pytanie niegłupie, bo też jestem ciekawy, czy rzeczywiście Wardzała się za tę szkółkę zabierze, tak jak zapowiadał.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Kod: Zaznacz cały
- K.K: Przejął Pan również rolę trenera szkółki żużlowej w Lublinie, czy po pierwszym treningu dojrzał Pan kogoś, czy w niedalekiej przyszłości możemy się spodziewać następców czołowych lubelskich zawodników m. in. Roberta Dadosa, Marka Kępy czy Dariusza Śledzia?
- Po pierwszym treningu mam jeszcze niewielkie rozeznanie i nie chciałbym się wypowiadać, że pojawią się następcy. Podobała mi się postawa Oskara Krzyżanowskiego, którego widziałem trzeci raz. Wiecej TUTAJ.
Czytac kuzwa niusy
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
dziś na torze byli szkółka, Amatorzy i Jeleń
- Egon
- Zawodowiec
Nie trzeba się za nią wziąć, tylko trzeba ją najpierw stworzyć..Piocze pisze:Akurat pytanie niegłupie, bo też jestem ciekawy, czy rzeczywiście Wardzała się za tę szkółkę zabierze, tak jak zapowiadał.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Pierwszy raz od bardzo dawna byłem dzisiaj chwilkę na treningu szkółki i to jak Oskar jeździ to robi spore wrażenie
ile on ma lat? bo spokojnie mógłby już jeździć w lidze.
Niestety nie pojedzie w lidze ani w tym, ani w następnym sezonie. Dopiero na sezon 2014 będzie "pełnoletni".
Każdemu jego Everest...
robi spore wrażenie, robi postępy, sprzęt tez ma, ale żeby w lidze jeździł to troche Cie poniosło.
Dobrze, że chłopak ma jeszcze troche czasu, aby tylko został dobrze poprowadzony i będą z niego ludzie.
trening dzis 15.30 (nie wiem kto ma być)
Dobrze, że chłopak ma jeszcze troche czasu, aby tylko został dobrze poprowadzony i będą z niego ludzie.
trening dzis 15.30 (nie wiem kto ma być)
Spokojnie. Już tu był jeden taki, który w 2005 roku wstawił sobie avatar z Klimkiem i podpisem IMŚJ 2008Chaser pisze: spokojnie mógłby już jeździć w lidze.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
szkólka, amatorzy i Jeleń
Jakiś szkółkowicz wyciął w płot na prostej, zabrała go karetka i terning się skończył.
Jakiś szkółkowicz wyciął w płot na prostej, zabrała go karetka i terning się skończył.
Czy w tym tygodniu jest planowany jakiś trening dla głównej drużyny? Drugi pytanie czy K.Baran będzie już zdrowy?
w lublinie nie bedzie. Karol prawie zdrowy. Jedzie jutro na cwiercfinał IMP. W piatek jest trening punktowany w Rzeszowie z Pgr marną wiec po nim bedzie wiadomy skład na niedziele