Treningi
Re: Treningi
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
o boże widzisz a nie grzmisz,rafal dziecko idź odrób lekcje poucz sie bo w poniedziałek klasówka z matmy i kartkówka z historii.
Nie dotarla, ale kupili takie cus w Juli na promocji i wczoraj osuszali.

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
rafal13056 pisze:byl moze ktos na stadionie i widzial jaki jest stan toru ?? jak przygotowania do dzisiejszego treningu bedzie ??? ciekawe czy z zielonej ta maszyna dotarla ?
Dotarła już wczoraj. Dzisiaj od rana jeździli, ale pojechali za blisko bandy i się stopiła
Skąd oni wzieli na to pieniądze? a no tak w Juli jest promocja:).Rafal poszukuja operatora aby to obsługiwac moze się zgłosisz?
- rafal13056
powiem tyle ale z was pojeby
Hahaha tak najlepiej się obraź i obróć na pięcie.Cieszę się że na forum występują tacy ludzie jak rafal bo to forum poprawia humor.Koniec OT dziękuje tyle na ten temat ma do powiedzenia.
PS:Rafal wypowiadaj się wiecej proszę
PS:Rafal wypowiadaj się wiecej proszę
- rafal13056
ja tu si pytam normalnie czy bedzie cos dzisiaj z tego teningu a wy mi piszecie ze banda sie spalila itp . ludzie spowaznijcie na tym forum bo tu ludziecjhca sie czegos dowiedziec a nie sluchac bzdur
Ale nie rozumiesz, że najpierw łyknąłeś żart jak pelikan, a potem, mimo sprostowania, nadal się dopytywałeś o jakąś maszynę z jakiejś Zielonej Góry - i wprowadziłeś tym wszystkich w zrozumiałe rozbawienie?
- rafal13056
a nie mozna napisac w prost tylko trzeba sie tak dopytywac o wszystko ?? tylko wy wolicie jakies glupie zarciki
A nie mozna przestac robic z siebie debila?
Rafal trening jest dzisiaj o 22:00 i jezdzimy az do niedzieli rano.
Rafal trening jest dzisiaj o 22:00 i jezdzimy az do niedzieli rano.
rioletto pisze:Jest 4 czy 5 trzymających władzę a reszta to zwykłe buraki oderwane od pługa! No cóż wiatr biednemu zawsze w oczy!
Panie Swidnik wypraszam sobie nazywanie mnie i nnych kolegow burakami.
ps.ze jest pan ze swidnika to wybaczam (ostatni raz mnie to było)
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Te butle nie są do osuszania toru. Jeleń podobno planuje je zamiast silnika zamontować 
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
A tak na poważnie już. To nie ma problemu z torem po takich opadach ? Bedzie ten trening ?
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Byłem ok.14.00 tor "robi się " powinni zdążyć , jednak band nie stwierdzono .
Ok, dzieki. Zobaczymy co nowy trener zdziała 
Może się dmuchają.
Torsen pisze:Może się dmuchają.
A fe, tak na stadionie?
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Początek treningu podobno o 17:30
- luckylukelbn
Info ze stadionu, jezdza. Trener mierzy czasy i kreci glowa 
Mam nadzieje że z zachwytu, a nie z porażki 
Jelen, Misiek, Stachyra, Miesiac, Lukaszewski, Kostro, szkolka sa na treningu.
Wiadomo do której będa trenować?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Jelen nielapany jak do tej pory co bylem 
Jeżdzili na pół, jedno i dwa okrążenia.
W pierwszej trójce Misiek, Miesiąc i Łukaszewski. Poza jednym wygranym przez Pawła startem, wszystko wygrywał Misiek.
W drugiej trójce Jeleń, Dawid i Tadzio. Jeleń wymiatał wszystko. Tadzio chyba przejechał w sumie jedno okrązenie.
Potem wyjechała znów szkółka
W pierwszej trójce Misiek, Miesiąc i Łukaszewski. Poza jednym wygranym przez Pawła startem, wszystko wygrywał Misiek.
W drugiej trójce Jeleń, Dawid i Tadzio. Jeleń wymiatał wszystko. Tadzio chyba przejechał w sumie jedno okrązenie.
Potem wyjechała znów szkółka
Każdemu jego Everest...